☑ Pravila foruma i savjeti

Bosna popis 2013

Na popisno pitanje nacionalno izjasnjavanje izjasnicu se kao:

Bošnjak
151
94%
Srbin
1
1%
Hrvat
3
2%
Bosanac
4
3%
Ostali
0
Nema glasova.
Musliman
0
Nema glasova.
Ne izjasnjavam se
1
1%
Upisacu nesto drugo
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 160

Abdurrahman
Član

Re: Bosna popis 2013

Post Postao/la Abdurrahman » 06 okt 2013 11:32

U SRED popisa u BiH, ona drvena bitanga ( Senad H. ) dovodi svog profesora na Face TV da nam prosipa pricu kako Bosna nije Bosnja vec Bosna i da se treba izjasniti Bosancem a ne Bosnjakom osim ako se zalazemo za neku drzavu koja ce se zvati Bosnja. A idiot zaboravio na hiljadugodisnju historiju bosnjastva, a zaboravio je, takodjer i da se Bosna ne zove ni Bosana vec Bosna. Koji manipulator!
Zadnja izmjena: Abdurrahman, dana/u 06 okt 2013 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?

escobar_
Član

Post Postao/la escobar_ » 06 okt 2013 11:34

Abdurrahman je napisao/la:U SRED popisa u BiH, ona drvena bitanga ( Senad H. ) dovodi svog profesora na Face TV da nam prosipa pricu kako Bosna nije Bosnja vec Bosna i da se treba izjasniti Bosancem a ne Bosnjakom osim ako se zalazemo za neku drzavu koja ce se zvati Bosnja. A idiot zaboravio na hiljadugodisnju historiju bosnjastva, a zaboravio je, takodjer i da se Bosna ne zove ni Bosana vec Bosna. Koji malipulator!
Spahić je klasični idiot čija priča prolazi jedino kod zatucanih babuna čiji glavni i osnovni cilj je dodvoravanje Srbima, a pate od strašnog kompleksa niže vrijednosti. Za takve kretene postoje institucije, samo u ovoj državi im se daje medijski prostor da javno šire neznanje i zatucanost.

e-din
Član

Post Postao/la e-din » 06 okt 2013 11:37

escobar_ je napisao/la:Prosto je žalosno što se o opciji "Bosanac" u Brčkom uopšte i razmišlja. Ne shvatam taj naš narod tamo, prebrzo su zaboravili neke stvari.
ove lazne brojke iz brskoj je postavio turkmenistanac koji je dosao sa hrvatskog foruma i predstavlja se kao srbin.
ko tome vjeruje sam je kriv.

za brcko inace nema nikakvih brojki!!!

escobar_
Član

Post Postao/la escobar_ » 06 okt 2013 11:38

e-din je napisao/la:ove lazne brojke iz brskoj je postavio turkmenistanac koji je dosao sa hrvatskog foruma i predstavlja se kao srbin.
Još bolje (što su brojke lažne). :gut:

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 06 okt 2013 11:39

sivi vuk je napisao/la:
noel malcolm je napisao/la:
sivi vuk je napisao/la:Pozdrav svima.Mene brine Velika kladusa,nadam se da nas narod tamo nece dvaput izabrati krivu stranu :zastava:
koga smatraš "našim narodom" , šta je ovo, epidemija klonova i spamera?

:lol: :lol: :lol:
Zasto spamer :evil:
Noel je vazda takav, sta ces naviknut ces se :mrgreen: Uglavnom vodio je sveti rat razotkrivanja dosta i lijevih i desnih komsija nam pa je dosta sumnjicav.
Odmah, cim sam vidio reklamu na bosnjaci.net znao sam da ce krenuti navala :gut:

Ps nije se nikada prije desavalo dok pisem da je neko prije napisao pa da moram ponovo potvrditi slanje :huhu:

Edit: Da odgovorim i momku koji me kvotao, jeste najgora stvar je nekome reci cetnik, ali ne znam koliko dugo si na forumu da smo imali na desetine pacijenata, koji su pokusali ovo sto pokusavaju trenutno neki i naravno da se to vise nece tolerisati na forumu
Zadnja izmjena: ZV Keli, dana/u 06 okt 2013 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

Roger Wilco
Član

Post Postao/la Roger Wilco » 06 okt 2013 11:40

Abdurrahman je napisao/la: Jack, pripazi se ovog Turcina. :mrgreen: :D

Turkmeni namjerno proziva Jack-a narocito po pitanju nekih naselja... kako bi Jack rekao podatke za iste, a onda ce nas fini i dobri Turkmen da prijavi i poduzme sve neophodno da prijavi one koji daju podatke i da se isti suspenduju ili kazne jer, kada kazete podatke za neka naselja, od prilike mogu da znaju koji popisivac je dao podatke... a uz to jos ima drugih stvari koji se pokusavaju proturiti kroz ova pitanja. ;)

Turkmeni, drugi s tobom razglabaju, ovo ono... ja necu. Ja cu pratiti svako tvoje saopStenje, kao i jarana ti ( TKO je to ? ). :o 8-)
:gut:

Naravno, o tome se i radi.
Ofirni katunski pokušaj glumljenja agenta provocateura i trapavo ispipavanje od strane priručnog Stora srbeka iz HB jazbine.
Isto kao što stupidno i sasvim neuspješno pokušavaju opet progurati onu vijest o oduzimanju domovnica - vidjeli da im je jednom prošla zajebancija radi par glupih administratora par opskurnih krajiških portala pa sad navalili k'o vlah u džehenem.

Abdurrahman
Član

Post Postao/la Abdurrahman » 06 okt 2013 11:45

escobar_ je napisao/la:
Abdurrahman je napisao/la:U SRED popisa u BiH, ona drvena bitanga ( Senad H. ) dovodi svog profesora na Face TV da nam prosipa pricu kako Bosna nije Bosnja vec Bosna i da se treba izjasniti Bosancem a ne Bosnjakom osim ako se zalazemo za neku drzavu koja ce se zvati Bosnja. A idiot zaboravio na hiljadugodisnju historiju bosnjastva, a zaboravio je, takodjer i da se Bosna ne zove ni Bosana vec Bosna. Koji malipulator!
Spahić je klasični idiot čija priča prolazi jedino kod zatucanih babuna čiji glavni i osnovni cilj je dodvoravanje Srbima, a pate od strašnog kompleksa niže vrijednosti. Za takve kretene postoje institucije, samo u ovoj državi im se daje medijski prostor da javno šire neznanje i zatucanost.
Bravo!
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 06 okt 2013 11:49

http://doznajemo.com/2012/03/26/besim-s ... mije-reci/

Evo ga i kod Brkana:

http://efm.ba/besim-spahi%C4%87-na-trib ... -jednakost

Ne vjerujem da ga iko drži za ozbiljno. Senad i dalje živi u komunističkom Sarajevu, a samo da se malo nagne kroz onaj prozor vidio bi brdo koje se danas piše u genocidnoj tvorevini. Nek prošeta 10 minuta i pita te ljude šta misle o tome kad ih se nazove Bosancima. Neki ljudi nikad neće doći pameti.

escobar_
Član

Post Postao/la escobar_ » 06 okt 2013 11:51

Relevantan je za onu wanna-be urbanu raju i kojekakve seratore koji nisu u stanju sastaviti prosto-proširenu rečenicu ali se k'o fol razumiju u historiju Bosne. :mrgreen:

Ako Bog da Popis će pokazati da je takve urbane raje vrlo malo.

turkmenistanac
Član

Post Postao/la turkmenistanac » 06 okt 2013 11:58

Prvo nikakav nisam Hrvat i Četnik. To smo valjda apsolvirali.

Drugo, Jacki i ostali iz moderacija slobodno mogu provjerit moju IP adresu i provjerit sve ostale IP adrese ljudi s kojima ste imali probleme!

Treće došao sam jer se raspravlja o demografiji Bosne i Hercegovine.

Četvrto, manite se priče o prijavljivanju, mene eto sad svi možete prijaviti kako širim laži ili povjerljive podatke ako mislite da sam na to spao ili bih nakon što mi kaže podatak za neku teritoriju ja prijavljivao, naročito ne Jacka koji prati demografiju godinama i zna više o istoj nego 90% popisivača i članova komisija zajedno.

Peto, večeras nova tura raspoloživog materijala, trebalo bi da se nadopune i pojedini podaci saopšteni nakon 3eg dana popisa... Vidjećemo ima li promjena...

Šesto ako sam stvarno nekog uvrijedio ili prosipam šuplju, banujte me... Jer sam stvarno kreten i idiot.

edin - Za Brčko postoje ljudi koji će dati podatke, samo ih treba naći.... Vidjećeš kad upitaš za gradske zone 1 i 2 da su moji podaci poprilično tačni, naravno nedovršeni, jer je 6 dan popisa, ima još 9 dana... Trenutna statistika je samo mali pokazatelj jer ima još 9 dana prostora da se u nekim područjima promjeni, poveća ili smanji.

Abdurrahman
Član

Post Postao/la Abdurrahman » 06 okt 2013 12:00

De ohladi, ziv bio. Ako imas podatke, podastiraj iste. Ostavi se vise pravdanja. Nisu ljudi ovdje bez skole, BAREM one zivotne, tako da se ostavi teme pravdanja i dokazivanja. Ucestvuj u onome u cemu ucestvuju drugi forumasi i mirna Bosna.

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 06 okt 2013 12:10

ZV Keli je napisao/la:
sivi vuk je napisao/la:
noel malcolm je napisao/la:
koga smatraš "našim narodom" , šta je ovo, epidemija klonova i spamera?
:evil:
Noel je vazda takav, sta ces naviknut ces se :mrgreen:
Uglavnom vodio je sveti rat razotkrivanja
dosta i lijevih i desnih komsija nam pa je dosta sumnjicav.

[/quote]

Hvala Keli :D

Btw, upravo sam bio kod svoje majke i oca, mati je na ceduljici zapisala:

"ne izjasniti se na pitanje o entitetskom državljanstvu"

Da slučajno ne zaboravi :rofll: :rofll: :rofll:
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

escobar_
Član

Post Postao/la escobar_ » 06 okt 2013 12:12

noel malcolm je napisao/la:Btw, upravo sam bio kod svoje majke i oca, mati je na ceduljici zapisala:

"ne izjasniti se na pitanje o entitetskom državljanstvu"

Da slučajno ne zaboravi :rofll: :rofll: :rofll:
Kraljica! :gut:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 okt 2013 12:13

Ja poceo da se derem na zenu.Nisam htio :(

No,sta se moze
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Elma
Član

Post Postao/la Elma » 06 okt 2013 12:28

Evo danas je i mene tetka popisala ,+5 bosnjaka :D bio neki srbin napao je kao ne moze dijaspora ali pametna tetka :D

Fencer

Post Postao/la Fencer » 06 okt 2013 12:41

Selam od novog clana. Ukratko, hoce li biti mustuluka na popisu?

escobar_
Član

Post Postao/la escobar_ » 06 okt 2013 12:43

Na onaj uzorak iz Tuzle (urbano područje) možete komotno dodat još 10 Bošnjaka. :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 okt 2013 12:44

Jel imas Kladusu?Brcko?Sarajevo?Ako imas

Moze

:D

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 okt 2013 13:11

Zenica 2 uzorka

1 uzorak:101:100 Bosnjaka,101 Bosanski,100 Islam
2 uzorak 1204:1202 Bosnjaka,1204 Bosanski,1203 Islam

Da,rekao sam 1204 u 2 uzorku nema zabune

Fencer ako imas Brcko,Kladusu imas mustuluk od mene

Fencer

Post Postao/la Fencer » 06 okt 2013 13:15

Bosnjak je napisao/la:
http://doznajemo.com/2012/03/26/besim-s ... mije-reci/

Evo ga i kod Brkana:

http://efm.ba/besim-spahi%C4%87-na-trib ... -jednakost

Ne vjerujem da ga iko drži za ozbiljno. Senad i dalje živi u komunističkom Sarajevu, a samo da se malo nagne kroz onaj prozor vidio bi brdo koje se danas piše u genocidnoj tvorevini. Nek prošeta 10 minuta i pita te ljude šta misle o tome kad ih se nazove Bosancima. Neki ljudi nikad neće doći pameti.

Bosnjace, poznato mi je jos dok sam bio aktivan na Facebooku ko je taj profesor.. istina, jeste profesor i jeste nacitan to valja priznati, no ko sto narod kaze OD BUDALE SLABA HAJRA, i zapravo pojava i djelovanje Spahica mnogo je stetno bez obzira kolikom ga dilejom smatramo jer truje ljude oko sebe svojim zabludelim izjavama, a ljudi su ko muhe odmah se lijepe za takve. Pitanje zasto mu se dozvoljavaju akcije i daje medijski prostor lezi bas u tome da Sarajevo jos nije definitivno bosnjacko misleci pri tom na medije i druga sredstva informisanja izizev Avaza mada se i on svojim nedavnim clankom o Muftiji Zukorlicu *osro na svoje ime.

Odgovorite