Junacki sam popisao se
Rekao sam joj
Nemojte mi na oci spominjati entitetsko drzavljanstvo da ne pozivcanim
Bosnjak,Bosanski i Islam naravno
+ 1 osoba
I to sto kazesturkmenistanac je napisao/la:Nezvanično, broj Bošnjaka je porastao u Bratuncu na 30%, ali u Zvorniku pada za skoro 2% prema dosad utvrđenim stvarima... Na nekim mjestima Bošnjaci ispadaju toliko providni, ako želiš prijaviti dijasporce ,moraš jbg imati bar neki dokument ili podatak a sve se svelo na verbalno i kaži bilo šta, pa se nadam da neće biti obustavljanja popisa...
O tome ti pričam. Jednostavno ako već želiš uvećati domaćinstvo ili barem pripadnike svog naroda, uradi to kulturno, dostojanstveno i prije svega što manje sumnjivo. Neki nisu shvatili da je mnogo bitnije ako se već želi uvećavati u 4 kuće reći za po 3 više od realnog stanja, nego u jednoj reći 15 ljudi.... Niko nije glup,vjerujem da ima i u ostalim narodima sličnih slučajeva...Jack je napisao/la:I to sto kazesturkmenistanac je napisao/la:Nezvanično, broj Bošnjaka je porastao u Bratuncu na 30%, ali u Zvorniku pada za skoro 2% prema dosad utvrđenim stvarima... Na nekim mjestima Bošnjaci ispadaju toliko providni, ako želiš prijaviti dijasporce ,moraš jbg imati bar neki dokument ili podatak a sve se svelo na verbalno i kaži bilo šta, pa se nadam da neće biti obustavljanja popisa...
Pita me za skolu.Ja joj kazem.Zavrsio sam 3 godine faksa.Imam visu.Krenuo prema Visokoj.Pise me kao skoro skolovani Kurd,ali za tvoj info.Moze i visa
Sto se tice nasih ljudi.Ima toliko idiota kako se nisu spremili fakat sramota kako ne znaju da lazu i lijepo pripreme odgovore kao recitaciju
Nisam ocekivala da ce se toliko angazovatimarli je napisao/la:Čitam u novinama, došlo puno naših ljudi iz inostranstva u naselje Vrbanja, opština Banjaluka, bukvalno u svakoj kući jedan domaćin
ma gdje ti je navela bosanac? ako je kod pitanja nacionalnosti onda trebas je prijavati.. jer krsi zakon!!!Jack je napisao/la:Pucamo na 55% a Bosanski na 60%
Ovo ce biti dominacija,kad vam kazem
Jos mi navede opciju Bosanac, a vidi ona da sam ja ljut.![]()
Kakav ba Bosanac,nisam ja konj![]()
Bosnjak pisi.I pisi za jos jednu osobu.Bosnjak
Ima jedna planina.Svijetlo Tamno Zelena.Zove se Ozren a za nju zna i Cnn![]()
Iz Jajca dobijam pravo krvave vijesti za skutore.Vec smo 3 sela njihova poklopili
Svaka čast na putovanju, ali ispadaju ljudi naivni i neupućeni,a to koriste popisivači i preskaču slučajeve.... Samo se nadam da Sud neće imati posla jer ljudima su se neke stvari ipak trebale pojasniti, jedno je željeti nešto a sasvim drugo izabrati najelegantniji način za sprovođenje toga...marli je napisao/la:Čitam u novinama, došlo puno naših ljudi iz inostranstva u naselje Vrbanja, opština Banjaluka, bukvalno u svakoj kući jedan domaćin
Ne znam odakle ti ovi podaci ali bojim se da je fantaziranje.e-din je napisao/la:ljudi malo manje trolanja molim vas. samo podatke konkretne, desavanja, iskustva, informacije..
zvornik: 30-35% bosnjaka
eto vam sad
jack. mozes li ovog padobranca ukloniti sa foruma. koristi previse kroatskih rijeci da bi bio nas covjek.turkmenistanac je napisao/la:Ne znam odakle ti ovi podaci ali bojim se da je fantaziranje.e-din je napisao/la:ljudi malo manje trolanja molim vas. samo podatke konkretne, desavanja, iskustva, informacije..
zvornik: 30-35% bosnjaka
eto vam sad![]()
Tim prije jer imaš ljudi (Bošnjaka) koji se ne žele popisati u ZV već to pravo žele ostvariti u Tuzli,Kalesiji, Kladnju, Gradačcu,Banovićima...![]()
A i svi dosadašnji parametri vezani za Zvornik kazuju suprotne stvari, nevjerujem da je moguće dizanje za cijelih 110%..