☑ Pravila foruma i savjeti

Vitalna statistika BiH

Jack
Administrator

Re: Zivorodjeni Bih 2014

Post Postao/la Jack » 03 apr 2014 02:47

Ne trolajte temu ili cu ti brisati poruke.Ovo je ozbiljan forum s ozbiljnim podatcima
Imam poznanike u samom vrhu statistickog zavoda i ti mi ponovo pricas o tome sta kaze Federalni zavod

Svaka poruka koja bude isla u tracanje i sijelo.Bit ce brisana

Umjesto da se bacate na pod sto vam dajem podatke besplatno koje nikad za trilion godina ne bi nasli.Vi mi ovdje sijelo prosipate

Ovo je ozbiljan forum.Ako zelite trac, idite na skutorski forum ili kiks.ba.Ovdje se to nece desiti
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Re: Iseljavanje hrišćana iz Bosne

Post Postao/la Jack » 03 apr 2014 03:58

Prilicno sam zadovoljan s ovim podatcima.Za 10 godina katolici nece ciniti nikakav faktor vise u Bosni bit ce sprceni uglavnom na potezu Mostar-Kupres, dok u ostatku lagano nestaju ili su u totalno izolovanim enklavama

S, tim ako im Duvno pukne, to je veliki poraz
Sarajevski kanton bi mogao, ovim putem da padne na ispod 11 000 katolika do 2015, ako vec nije

Padne li Tuzlanski i Sarajevski kanton na ispod 10 000 katolika, vec racunaj da ih nema u Derventi, Doboju, Modricu, da s izolovani u Kiseljaku i Vitezu, da se iseljavaju iz Duvna.To je jedan veliki poraz za njih

BH-HZ
Član

Post Postao/la BH-HZ » 03 apr 2014 05:51

Jack je napisao/la:Ne trolajte temu ili cu ti brisati poruke.Ovo je ozbiljan forum s ozbiljnim podatcima
Imam poznanike u samom vrhu statistickog zavoda i ti mi ponovo pricas o tome sta kaze Federalni zavod

Svaka poruka koja bude isla u tracanje i sijelo.Bit ce brisana

Umjesto da se bacate na pod sto vam dajem podatke besplatno koje nikad za trilion godina ne bi nasli.Vi mi ovdje sijelo prosipate

Ovo je ozbiljan forum.Ako zelite trac, idite na skutorski forum ili kiks.ba.Ovdje se to nece desiti
Jack poceo si pretjerivati sa brisanjem realnih postova u kojem niti ima trolanja niti offtopica.Banuj me odmah ako mi neces dozvoliti da pisem istinu.
Bosna Bosnjacima!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 apr 2014 05:55

Ta tvoja ''istina'' je skutorska propaganda o padu Bosnjaka.Ako mislis da bas nije tako, sem ''baniranja'' i traca seoskog.Dokazi mi tu istinu i dostavi podatak.Bujrum, ja istinu pa i proizvoljnu necu brisati

Niti ima veze s realnoscu, niti ima podlugu ka podatcima.Ako pricas istinu kao sto pricas, gdje su ti podatci

Ovo je forum gdje se razmjenjuju podatci i informacije, a ja nisam vidio nijednu informaciju te ''istine'' koju plasiras ovdje

Hvala lijepo

Tema je zivorodjeni Bih.Ili vijesti oko tog, ili podatak kojeg vi nemate

BH-HZ
Član

Post Postao/la BH-HZ » 03 apr 2014 08:35

Jack je napisao/la:Ta tvoja ''istina'' je skutorska propaganda o padu Bosnjaka.Ako mislis da bas nije tako, sem ''baniranja'' i traca seoskog.Dokazi mi tu istinu i dostavi podatak.Bujrum, ja istinu pa i proizvoljnu necu brisati

Niti ima veze s realnoscu, niti ima podlugu ka podatcima.Ako pricas istinu kao sto pricas, gdje su ti podatci

Ovo je forum gdje se razmjenjuju podatci i informacije, a ja nisam vidio nijednu informaciju te ''istine'' koju plasiras ovdje

Hvala lijepo

Tema je zivorodjeni Bih.Ili vijesti oko tog, ili podatak kojeg vi nemate
Sanski Most 170/350 ti nije dovoljan podatak?
Bosna Bosnjacima!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 apr 2014 10:02

Nije.Podatci su fabrikovani na stetu Bosnjaka, kao i da dobar dio djece nije napisan

S, tim da ja pricam to vec od Oktobra 2013.Arhivu u ruke pa procitajte sta sam rekao netom poslije popisa, jer sam obecao da cu cekati popis

I ne trebam se ponavljati

Kazem,situacija je nikad bolja

Tek ce osnovne skole reci kakvo je stanje.Ako je cifra tacna za 8 godina bit ce cirka 1600 Osnovaca u Sanskom Mostu.Javi mi za 8 godina, kud ziv, kud mrtav, ko je pogodio.Dotad, drzite se teme

BH-HZ
Član

Post Postao/la BH-HZ » 03 apr 2014 11:15

Jack je napisao/la:Nije.Podatci su fabrikovani na stetu Bosnjaka, kao i da dobar dio djece nije napisan

S, tim da ja pricam to vec od Oktobra 2013.Arhivu u ruke pa procitajte sta sam rekao netom poslije popisa, jer sam obecao da cu cekati popis

I ne trebam se ponavljati

Kazem,situacija je nikad bolja

Tek ce osnovne skole reci kakvo je stanje.Ako je cifra tacna za 8 godina bit ce cirka 1600 Osnovaca u Sanskom Mostu.Javi mi za 8 godina, kud ziv, kud mrtav, ko je pogodio.Dotad, drzite se teme
Moze biti jos nedostatak od 20 zivorodjenih,ali vise ne,ali sta cemo sa ovolikom smrtnoscu?Niko ne shvata da smo grad staraca bez obzira na broj rodjenih...
Bosna Bosnjacima!

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 05 apr 2014 17:27

05.04.14
Sarajevski biskup Pero Sudar: "BiH je vještačka država sa političkog stajališta, ali, kao rezultat toga, također i sa drugih stajališta.. Mir je nametnut kako bi se zadovoljili određeni intreresi koji nemaju ništa sa interesima građana. Za mnoge u BiH, to je umiruće društvo i zemlja iz koje treba bježati ko god može.."

http://www.nap.ba/vijest.php?id=862

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 apr 2014 06:15

Ovo je ozbiljan forum, a ne laprdanja mahalska Krmetnjaka X ili Dnevnog Smeca(Avaza)

http://bosnapress.co/sve-vise-zatvoreni ... -izlozima/

Zapamti.Srebrenicka opcina je imala 1100 Srba u osnovnim skolama, skolske 1995/1996 i bez Bosnjaka.Ove skolskem godine.Bosnjaci cine vecinu osnovaca ovdje

Na tome se treba poraditi i u Bratuncu.Zvornik ce biti malo teze, ali Bratunac mislim da je moguce

Podrinje
Član

Post Postao/la Podrinje » 08 apr 2014 07:21

U Republici Srpskoj zbog negativne razlike u broju rođenih u odnosu na broj umrlih od 2013. godine živi oko 5.000 manje stanovnika, čime se nastavlja trend negativnog prirodnog priraštaja u posljednjih nekoliko godina, pokazuju podaci Zavoda za statistiku RS.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 09 apr 2014 20:09

U petak izlaze podatci za februar, zivorodjene i umrle. Da znate.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 10 apr 2014 09:27

Dvorci u Devetini kod Prnjavora zjape prazni

http://www.glassrpske.com/drustvo/panor ... 51169.html

Prnjavor - Za Devetinu, naselje smješteno na razmeđi prnjavorske i laktaške opštine, kažu da je najneobičnije selo u Republici Srpskoj.

Ovdje se nalaze 72 kuće, svaka ljepša od druge, a u vilama tek tridesetak, uglavnom starijih, mještana. Oni, mlađi su u Austriji, gdje zarađuju da bi dolaskom u zavičaj dogradili kuću, uljepšali fasadu, postavili još luksuzniju ogradu. "Čuvari" sela, koji su osuđeni na samoću i čekanje potomaka, kažu da je gradnja "dvoraca" postala tradicija u ovom karavlaškom naselju.

Mještani Devetine su Karavlasi. Doselili su se iz Rumunije.
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 11 apr 2014 07:13

Vec godinama pratim ove podatke sto objavljuju na stranici grada Banja Luke.
http://banjaluka.rs.ba/front/article/2059/?right_mi=114

Ne sabiram ali onako odokativno bih rekao da su imali izuzetno los pocetak godine.
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 apr 2014 08:34

JuzniDoboj
Član

Post Postao/la JuzniDoboj » 11 apr 2014 08:50

1HqI)&iNbINTZUJs
Zadnja izmjena: JuzniDoboj, dana/u 02 maj 2020 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
GT su stvorili genocidom, etničkim čišćenjem, urbicidom i kulturocidom, patentirali koncept sekundarnih/tercijarnih grobnica, spaljivali žive ljude, silovali žene i djecu, rušili i pljačkali sve što je palo pod ruke.

sarajlija
Član

Post Postao/la sarajlija » 11 apr 2014 09:18

Izjava Vance Owena (Owenov plan za BIH) "Podržava aktualne prosvjede u BiH, ali vjeruje da će do stvarnih promjena doći 'onda kada Srbija bude bliže EU. vise na http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/20824 ... senje.html pravo mi zapade za oci i nesto razmisljam, vjerujem da ce Srbija za 10god. biti clanica EU i sta onda? Mi hocemo u EU sto se mene licno tice najradije ne jer vjerujem da se i bez EU moze samo da nam politicari znaju bolje radit i tamo imamo i Cro i Srb koje nam postavljaju razno razne uslove i nesto kontam vrlo lahko bi se moglo desit da jdan od toh zahtjeva bude davanje vecih sloboda "manjinama" ili "konstitutivnim narodima" kao npr. autonomiju neku da damo pravoslavcima i katolicima.

Sta mislite o ovome? Jeli po vama moguc ovakav scenarijo?

Po meni vrlo moguc poznavajuci EU politiku i politiku vec spomenutih susjeda i vec treba o ovome razmisljati. Koliko god je dobro za nas da udju u EU prije nas moze nam to biti i veliki problem. Kad god pomislimo da nam se problemi smanjuju stani Bosnjace i razmisli jos 10 puta.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M

http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 apr 2014 09:22

Ne postavljaj previse glupa pitanja ili ces se naci juzno od Banovica

:respekt:

JuzniDoboj
Član

Post Postao/la JuzniDoboj » 11 apr 2014 09:34

1HqI)&iNbINTZUJs
Zadnja izmjena: JuzniDoboj, dana/u 02 maj 2020 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
GT su stvorili genocidom, etničkim čišćenjem, urbicidom i kulturocidom, patentirali koncept sekundarnih/tercijarnih grobnica, spaljivali žive ljude, silovali žene i djecu, rušili i pljačkali sve što je palo pod ruke.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 apr 2014 13:49

Pa naravno sarajlija da je to cilj, ali mini se hebe za Eu, samo lose stvari ce nam uvaliti i bicemi u jos vecim govnima. Mene eu ne interesuje ni 1 %.
Tako da mi je svejedno za to.
A ovo da ce srbistan prije Bosne uci u eu, ma kakva ona bila. To se odavno zna.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

BH-HZ
Član

Post Postao/la BH-HZ » 11 apr 2014 14:19

Ponovo nepotpuni podaci,imam osjecaj da iz pojedinih opcina ne dobiju nista pa lupe neku cifru.Kljuc npr. nijednog zivorodjenog sto je nemoguce.Inace za cijelu Federaciju premalo rodjenih i umrlih kad se uporedi sa ranijim godinama.
Bosna Bosnjacima!

Odgovorite