Debili
Re: Debili
Da. On je u ekipi Darka Brkana. Placen je i treniran da to radi. Sve pod plastom ljudskih prava, demokracije, gradanstva itd....ali namjeneno samo za Bosnjake....Treba mu u te zvalje nagurati nogom krmetine dok ne crkne.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Ovi su jako opasni, sto kaze Drina, mogu se uvaliti na neke jake pozicije pa ce napraviti vecu stetu od zlajoglu pol pota.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Jarane.Ja tamo jednom.Kazem onoj jednoj Muslimanki.Sto jedes bolas cevape gdje se krmetina przi.I jos kazes da su dobri.Gril u Prijedoru.Ljudi mene ovako gledaju.Przi se sve meso.
Drugom prilikom.Tamo kraj one skole.Jel tehnicka.Ne sjecam se vise.Kaze mi neka cetnikusa.Hocete lepu Srpsku kavu.Ne,necu Srpsku kavu.Daj mi Tursku
20 tak mladahnih cetnika iza mene.Vide oni mene.Vidim i ja njih.Mene boli briga.Ja nju gledam s prezirom i nju i njenu kavu.Mogli su me totalno izdegenisati cetalji.ali cuj.
Odem drugom prilikom u Aleksandra Karadjordjevica ulica.Kralja Aleksandra.Centar grada gdje Patrija.Dolazi meni zena kaze.Kazem joj.Daj mi par knjiga iz historije.I ona kao zapeta i ponosna meni pokazuje knjige vaskolike Srpske historije.A ja njoj.Jel ti iko rekao da sam ja trazio Srpsku historiju?Daj mi sta iz Bosnjacke historije da vidim.Odmah,odmah.Nema pardona.Ja cu preci kraj tebe kao da si nizi od gliste.Sta mi mogu uraditi?Udariti me kundakom ponovo.Ubiti?Sta jos
Ko ih jebe.A vecina naseg naroda dole ne smije se imenom nazvati.Ono,boje se cetalji ce doci.No,najsmijesnije mi je bilo u knjizari.Opet par nabrijanih cetnika.Rodjak iza mene
On dolazi i kaze.E,jebem ga ja sve,ako ti nisi lud.

Drugom prilikom.Tamo kraj one skole.Jel tehnicka.Ne sjecam se vise.Kaze mi neka cetnikusa.Hocete lepu Srpsku kavu.Ne,necu Srpsku kavu.Daj mi Tursku
20 tak mladahnih cetnika iza mene.Vide oni mene.Vidim i ja njih.Mene boli briga.Ja nju gledam s prezirom i nju i njenu kavu.Mogli su me totalno izdegenisati cetalji.ali cuj.
Odem drugom prilikom u Aleksandra Karadjordjevica ulica.Kralja Aleksandra.Centar grada gdje Patrija.Dolazi meni zena kaze.Kazem joj.Daj mi par knjiga iz historije.I ona kao zapeta i ponosna meni pokazuje knjige vaskolike Srpske historije.A ja njoj.Jel ti iko rekao da sam ja trazio Srpsku historiju?Daj mi sta iz Bosnjacke historije da vidim.Odmah,odmah.Nema pardona.Ja cu preci kraj tebe kao da si nizi od gliste.Sta mi mogu uraditi?Udariti me kundakom ponovo.Ubiti?Sta jos
Ko ih jebe.A vecina naseg naroda dole ne smije se imenom nazvati.Ono,boje se cetalji ce doci.No,najsmijesnije mi je bilo u knjizari.Opet par nabrijanih cetnika.Rodjak iza mene
On dolazi i kaze.E,jebem ga ja sve,ako ti nisi lud.
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Kebo dostavio dokumentaciju Tužilaštvu BiH o brutalnoj likvidaciji civila srpske nacionalnost
Ovo je trenutno najgori "debil". Tihic koji je krepao, Sratko zlogumdzija, Tornjak i ovo govno. Trenutno najstetnije osobe za nas.
Mislim da se ovaj Kebo pokrstio kao i onaj Liopovaca. Govno Kebo se non stop uvlacio vlasima. Sjecam se kad je jednom prilikom nekih vlah iz srbistana imao nezgodu kad se skijao na Jahorini. Ovo govno mu je obezbjedilo smjestaj u Fojnici... platio mu lijecenje. Govno kebo je isao da se krsti na grobu Dindica. Ovog Dindica

Zato kazem da ovaj stari sto dere krmetinu i nije toliko bitan. Opasniji je ovaj mali jer moze postici isto ovo sto i ovo govno iznad. Docepa se neke funkcije, budzeta i puniti vlaske dzepove.
Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo dostavio je Tužilaštvu BiH dio dokumentacije koja se odnosi na sumnju o počinjenom krivičnom djelu neprijavljivanja ratnog zločina nad civilom srpske nacionalnosti u Vozući, opština Zavidovići. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/152942/kebo-d ... YgwBA.dpuf
Ovo je trenutno najgori "debil". Tihic koji je krepao, Sratko zlogumdzija, Tornjak i ovo govno. Trenutno najstetnije osobe za nas.
Mislim da se ovaj Kebo pokrstio kao i onaj Liopovaca. Govno Kebo se non stop uvlacio vlasima. Sjecam se kad je jednom prilikom nekih vlah iz srbistana imao nezgodu kad se skijao na Jahorini. Ovo govno mu je obezbjedilo smjestaj u Fojnici... platio mu lijecenje. Govno kebo je isao da se krsti na grobu Dindica. Ovog Dindica

Zato kazem da ovaj stari sto dere krmetinu i nije toliko bitan. Opasniji je ovaj mali jer moze postici isto ovo sto i ovo govno iznad. Docepa se neke funkcije, budzeta i puniti vlaske dzepove.
Kebo vladiki Grigoriju uručio 1,5 miliona maraka iz budžeta federalne Vlade:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/treba-sv ... /110423047
http://www.klix.ba/vijesti/bih/treba-sv ... /110423047
Ovaj Kebo ovo sve radi radi osvete ili ljubomore i zavisti koliko ja razumijem sve ovo. Dakle sveti se Bošnjacima jer su mu navodno napakostili i kao reakcija je ovo pomaganje vlasima.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/terry-re ... /141220014
Fakat.Ako se ovo dozvoli kod nas.Onda stvarno nismo citavi

Citavo Sarajevo je ovih dana oblijepljeno pederskim plakatima i pederskim duginim bojama.. Ocigledno je da imaju logistiku, lovu, a svi znamo ko ih gura.. Ne treba puno o tome pricati..
Velikom medijskom i plakatskom propagandom zele nas narod da razvrate, da nas zavedu na taj razvratni put, nebi li se ljudi okrenuli od vjere i porodicnog zivota sa djecom ili puno djece..
Jasna im je politika, za onoga ko ima gram mozga..
Nadam se da ljudi ne nasjedaju na njihove spletke i manipulacije.
Velikom medijskom i plakatskom propagandom zele nas narod da razvrate, da nas zavedu na taj razvratni put, nebi li se ljudi okrenuli od vjere i porodicnog zivota sa djecom ili puno djece..
Jasna im je politika, za onoga ko ima gram mozga..
Nadam se da ljudi ne nasjedaju na njihove spletke i manipulacije.
- BosnjackaHercegovina
- Član
Mislim da je jasno ko to radi i kome se to namece.Jack je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/terry-re ... /141220014
![]()
To su isti oni koji guraju BiH u EU.
Samo BiH.
Općina prodaje svoju djecu zarad nekog "ugleda"Jack je napisao/la:http://saff.ba/ilijas-bosnjacka-djeca-m ... VJW7sv8PAU
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gorazde- ... /141225076
I oni za 7 katolika zele da prave crkvu ovdje.Nadji mi jedan dio Hrvatske.Mozes od Istocne Slavonije do Istre.Gdje ce za 7 Muslimana biti napravljena dzamija.Pa nek prave 1000 crkvi u Gorazdu
Pazi ovo.Skupilo se 3 babe i 1 muskarac za bozic.I oni tim ljudima zele crkvu da prave

I oni za 7 katolika zele da prave crkvu ovdje.Nadji mi jedan dio Hrvatske.Mozes od Istocne Slavonije do Istre.Gdje ce za 7 Muslimana biti napravljena dzamija.Pa nek prave 1000 crkvi u Gorazdu
Pazi ovo.Skupilo se 3 babe i 1 muskarac za bozic.I oni tim ljudima zele crkvu da prave

-
JuzniDoboj
- Član
bAXrlQc)7tBXjR9Aen@1nbBBT
Zadnja izmjena: JuzniDoboj, dana/u 02 maj 2020 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
GT su stvorili genocidom, etničkim čišćenjem, urbicidom i kulturocidom, patentirali koncept sekundarnih/tercijarnih grobnica, spaljivali žive ljude, silovali žene i djecu, rušili i pljačkali sve što je palo pod ruke.
Jack je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/gorazde- ... /141225076
![]()
![]()
3 babe. Znaci za par godina vise nema katolika u GZ? A gdje su oni krstasi amerikanci?
http://saff.ba/biseri-zablude-sarajevsk ... .VJ4P8_8NA

Biseri zablude sarajevskih Bošnjaka: “Islamske sam vjeroispovijesti i proslavljam božić”
“Desetljećima su, ali i večeras će Bošnjaci muslimani hrliti na ponoćku u sarajevsku katedralu Srca Isusova. Bukvalno će se muslimani večeras gužvati u želji da čuju govor kardinala, da se nagledaju kipova, ali prije svega da ih vide sarajevski katolici”. Ovako je Saff najavio u četvrtak bošnjački cirkus ispred sarajevske katedrale. Kako smo najavili tako se i dogodilo. Pogledajte bošnjačke bisere zablude u prilogu Face TV na ponoćki ispred sarajevske katedrale.
P7UR6is_bGI
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković

Nakon Mirsada i Emira iz Prijedora koji su se proslavili u jedenju čvaraka dobili smo i Rasima Avdića iz sela Svjetlića kod Doboja. Rasim Avdić se nedavno oženio Vlahnjom i odmah je na svom Facebook profilu počeo postavljati fotografije na kojima je u četničkoj uniformi. Rasim se hvali da mu je idol osuđeni ratni zločinac Draža Mihailović. Svjetlića je bošnjačko povratničko mjesto. Bošnjaci su protjerani iz ovog mjesta 1992.godine.
http://saff.ba/dobojliji-rasimu-avdicu- ... Kq8KiwtHIU
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... -komsijama
Prijem u parohijskom domu u Bihaću: Veliku radost dijelite sa komšijama
Jerej Dalibor Nenić, protonamjesnik Bihaća, jedan od najmlađih vjerskih službenika u gradu na Uni, prije nekoliko dana postao je otac po četvrti put. Povodom pravoslavnog Božića, protu Dalibora posjetio je gradonačelnik Emdžad Galijašević sa delegacijom, čestitao mu Božić, ali i rođenje djeteta.
Paketići za djecu
- Dalibor već osam godina živi u Bihaću, radi sjajan posao na obnovi života pravoslavnih hrišćana, oplemenjuje suživot u gradu na Uni, ne samo vrijednim radom nego i umilnom pojavom i ljupkom porodicom. Mi smo svake godine pomagali pravoslavnoj crkvi u Bihaću sa 10 hiljada KM, nastavićemo to i ubuduće, kazao je gradonačelnik.
Grad Bihać je obezbijedio poklon-paketiće djeci, koje će pop podijeliti nakon praznika.
- U Bihaću imamo oko 80 srpskih porodica, a pravoslavaca koji aktivno učestvuju u crkvenom životu ima oko 50 porodica. Ima onih koji su naučili živjeti bez crkve i ja to poštujem. Pravoslavni hram u Bihaću, nakon dugog niza godina, konačno će biti u potpunosti završen. Mi smo očekivali da će uskoro biti uređeno dvorište crkve, ali naši donatori su bili mnogo angažovani zbog prošlogodišnjih poplava, pa smo i mi prinuđeni malo sačekati. Uskoro ćemo postaviti i veliko zvono, koje košta oko osam hiljada maraka, a teško je 500 kilograma. Kada ga konačno postavimo i zvono označi našu prisutnost u Bihaću, i mi ćemo biti sretni. Istovremeno, u tri sela u okolini Bihaća grade se manje crkve, zimi u tim selima nema nikoga, tek ljeti se porodice okupljaju. Ali, crkve su prve, kada one budu završene, ljudi će se osjećati ugodnije, sigurnije i tada se može očekivati i povratak stanovnika u značajnijoj mjeri, ispričao nam je jerej Nenić.
Što se tiče života u Bihaću, jerej Nenić kaže da je više nego zadovoljan. Za razliku od stereotipa o Krajišnicima, smatra da su građani Bihaća mirni i "pitomi".
- Čak ni pitomi nije adekvatna riječ, nego bih rekao dobronamjerni, pojašnjava prota Nenić, kojem je Bihać drugi dom, gdje su ga lijepo primili i kada su ga upoznali prihvatili i njega i porodicu kao svoje.
Paljenje badnjaka
Pozvao je sve građane Bihaća da im se pridruže na svečanosti povodom paljenja badnjaka, čestitao je Božić, ne samo pravoslavcima nego svim stanovnicima Bihaća, jer smatra da veliku radost i lijepe vijesti komšije svih konfesija trebaju da dijele među sobom.
- Božić je vrijeme kada smo upućeni jedni na druge, kada smo pozvani razvijati demokratsko društvo, međusobno se uvažavati i poštivati, širiti povjerenje i toleranciju. Neka vam i i ovaj Božić bude obilježen mirom, radošću i porodičnim zajedništvom, poručio je gradonačelnik Galijašević.
Pijukanje
U Banjoj Luci badnjak je zapaljen pred svim hramovima na području ove eparhije, a ponoćnu liturgiju u Hramu Hrista Spasitelja služio je vladika banjalučki Jefrem. Svetosavska omladina je za najmlađe vjernike jučer organizovala i pijukanje. Riječ je o običaju kada se na prostrtu slamu bacaju slatkiši i orasi koje djeca kupe, a što predstavlja nagovještaj blagostanja u godini koja dolazi.
Tako je to, dok oni nama za bajram razbijaju dzamije i napadaju starije vijernike pred bajram namaz, mi njima kupujemo bozicne paketice i mazimo ih. 
Mi Bosnjaci vjerni Bosni