Noc dugih nozeva a moze i noc vjestica 31 Oktobar
Re: Noc dugih nozeva a moze i noc vjestica 31 Oktobar
Neka,neka.Ja se zrtvujem i dajem parem svoje da se skeniraju knjige.Maloprije sam platio jednog lika i jos dao jednoj osobi pare da se uzmu tih par knjiga.Ja odgovaram na mailove.I zauzvrat par kretena koji nije nikad nista uradilo ili dalo,me ogovara preko neta kakav sam ja lik
Nevjerovatno?Apsolutno nevjerovatno?
No.dobro.Imam i ja plan
No.dobro.Imam i ja plan
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Gdje?Ko su ti kreteni Jack?Jack je napisao/la:Neka,neka.Ja se zrtvujem i dajem parem svoje da se skeniraju knjige.Maloprije sam platio jednog lika i jos dao jednoj osobi pare da se uzmu tih par knjiga.Ja odgovaram na mailove.I zauzvrat par kretena koji nije nikad nista uradilo ili dalo,me ogovara preko neta kakav sam ja lik
No.dobro.Imam i ja plan
A netreba te nista iznenaditi za neke je obraz guzica isto. Mi za te kazemo nesorta ili izrodi.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Prvo imas onog lika ''Bosnjo'
Koji je gori slucaj od onog Minga s Krstarice a mislio sam da nema gorih.Lik po cijeli dan sjedi preko neta.Pise po Crovatskim forumima.I laprda protiv mene.Fakat.Koja nezahvalna bagra.I registruje po 10 tak nickova na tom forumu 2 lica i prica protiv mene
No,nema veze
Vi ste svoje rekli.Reci cu i ja svoje,tako da znate.I to od Novembra
:stareci:
Koji je gori slucaj od onog Minga s Krstarice a mislio sam da nema gorih.Lik po cijeli dan sjedi preko neta.Pise po Crovatskim forumima.I laprda protiv mene.Fakat.Koja nezahvalna bagra.I registruje po 10 tak nickova na tom forumu 2 lica i prica protiv mene
No,nema veze

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
I taj te lik sikira, posrat ga. Onaj usljo, daj Jack smiri se ja pomosli neki insan sa naseg foruma da je naograjso pa prolupo da pise gluposti uvezi tebe. On nije ni B od Bosnje to je jedna gnjida koja bi babu prodala za saku rize.Jack je napisao/la:Prvo imas onog lika ''Bosnjo'
No,nema veze
Imas i vidis kolko te ljudi cijeni a budi sretan da imas i onih sto te mrze(dusmana) jer znas da nesto vrijedis.
Hoce da ti pariraju al nemogu i zato te mrze. Ne trosi brate snagu i zivce na te gnjide.
Ti si nas
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Jos nesto vidi nesto pozitivno u onoj psihopatskoj gnjidi. Ja se njemu moram zahvaliti sto sam te upozno.
Kako? Prije nekoliko godina ja sam trazio nesto o histiriji Bosne da procitam i nabasjam preko googla na njegovu stranicu i on kako je gluposti piso o tebi i nasoj/tvojoj stranici mene zainteresova da vidim sta pise "taj" Jack i od tog dana sam i dan danas ovdje a kod njega vise nikad nisam bio
jer sam odmah skuzio da on nije dobro prisastavljen.
A kod tebe sam nakon par postova vidio da se radi o kvalitetnom covjeku.

Kako? Prije nekoliko godina ja sam trazio nesto o histiriji Bosne da procitam i nabasjam preko googla na njegovu stranicu i on kako je gluposti piso o tebi i nasoj/tvojoj stranici mene zainteresova da vidim sta pise "taj" Jack i od tog dana sam i dan danas ovdje a kod njega vise nikad nisam bio
A kod tebe sam nakon par postova vidio da se radi o kvalitetnom covjeku.

Taj Bošnjo čak i sam priznaje da ne raspolaže nikakvim podacima i da s vremena na vrijeme krade Jackove podatke, a onda se okolo predstavlja kao demografski mag. Osim što se radi vrlo agresivnom liku bez mrve kulture dijaloga, po vlastitom priznanju on je i ateista, tačnije ateistički šovinista, tj. direktno napada Islam i muslimane. Uz to je još ispalio nebulozu kako je i "Jack zapravo takođe ateista, ali da vidi islam kao metod za širenje bošnjaštva".
Interesantno je da on zapravo nema nikog oko sebe ko njegov "rad" cijeni i poštuje, pa se mora šlihtat škutorima poput Dudua ili Cehe, a tamo opstaje isključivo iz razloga što zdušno blati Jacka iznoseći o njemu privatne stvari što najbolje govori o njegovom karakteru. Stoga kompletna ekipa škutorskog foruma uz dvorsku ludu Bošnju ima problem s Jackom jer za skoro mjesec dana nakon popisa nisu uspjeli prikupiti niti jedan jedini podatak, dok je Jack već iznio tonu podataka (a najbolje tek slijedi), a sve što imaju tamo su podaci onog storaba koji se odnose samo na Zvornik i neka naselja u Podrinju, ali koji su jako diskutabilni. Dakle cijela plejada takozvanih demografa s jedne strane i Jack s druge strane, a rezultat je taj da ih Jack mlati po ušima na dnevnoj bazi.
Zato su svi na forumu Jacka, a Bošnjo nam je najobičnija sprdnja.
Interesantno je da on zapravo nema nikog oko sebe ko njegov "rad" cijeni i poštuje, pa se mora šlihtat škutorima poput Dudua ili Cehe, a tamo opstaje isključivo iz razloga što zdušno blati Jacka iznoseći o njemu privatne stvari što najbolje govori o njegovom karakteru. Stoga kompletna ekipa škutorskog foruma uz dvorsku ludu Bošnju ima problem s Jackom jer za skoro mjesec dana nakon popisa nisu uspjeli prikupiti niti jedan jedini podatak, dok je Jack već iznio tonu podataka (a najbolje tek slijedi), a sve što imaju tamo su podaci onog storaba koji se odnose samo na Zvornik i neka naselja u Podrinju, ali koji su jako diskutabilni. Dakle cijela plejada takozvanih demografa s jedne strane i Jack s druge strane, a rezultat je taj da ih Jack mlati po ušima na dnevnoj bazi.
Zato su svi na forumu Jacka, a Bošnjo nam je najobičnija sprdnja.
Storab je pristojan cetnik koji je daleko pametniji i suptilniji od onog cobana Bosnje.No,i sva njegova limitirana pamet nije bila dovoljna.Ima on dosta dobrih podataka za grad Zvornik koji su tacni nazalost jer i ja sam dobio neke losije cifre.Ali kad je poceo Srebrenicu da salta.Onda je ispao smijesan.Necu reci glup,jer je bas haram vrijedjati covjek.Bog odlucuje koliko je ko pametan a ne ja.Tu je ispao smijesan jer ja sam vec sredio i nasao podatke za Srebrenicu
Sta on radi.Izmislja i prevrce.Kaze on je vec treceg dana rekao da je popisano 8000 Bosnjaka u Kozarcu.Ocito po njegovoj masti to je nemoguca misija.Jer eto tesko je s sela ljude organizovano popisati toliko u 3 dana.On i sam zna da je to moguce,ali po svom cetnickom standardu opleo po meni
Dudu je dibidus i totalni anonimus.A lik Ceha je baniran s Engleske wikipedije rad.Cak i Srbima krade podatke.Primjer forumasa Laze ovdje.Znaci.halo
Tu je i Bbc koji je u 2 godine otvorio zilion tema u korist Bosnjaka i ispamao im forum,ali eto.Ne smetaju mi ti ljudi.Moji podatci su tu.Nisam ja kriv sto sam osramotio i Storab.A on opleo pa poceo da persira i jos jedan te isti podatak da daje.Ma,kakvi.Navikao sam ja
Jednom sam sjedio sam u sobi okruzen resetkama s silovateljem,piromanom.Likom koji je opsjednut tetovazama istetovirao djevojku bez njena znana.I mene.Onako tihog,povucenog,ali definitivno i s svojim problemima Jacka
Ja priznam svoje probleme.Ipak treba bit covjek i priznati.No,da sam lazov.I da muljam i laziram.To ne priznajem.I necu nikad priznati takvo sta
A za ostalo.Jos 6 dana
Sta on radi.Izmislja i prevrce.Kaze on je vec treceg dana rekao da je popisano 8000 Bosnjaka u Kozarcu.Ocito po njegovoj masti to je nemoguca misija.Jer eto tesko je s sela ljude organizovano popisati toliko u 3 dana.On i sam zna da je to moguce,ali po svom cetnickom standardu opleo po meni
Dudu je dibidus i totalni anonimus.A lik Ceha je baniran s Engleske wikipedije rad.Cak i Srbima krade podatke.Primjer forumasa Laze ovdje.Znaci.halo
Tu je i Bbc koji je u 2 godine otvorio zilion tema u korist Bosnjaka i ispamao im forum,ali eto.Ne smetaju mi ti ljudi.Moji podatci su tu.Nisam ja kriv sto sam osramotio i Storab.A on opleo pa poceo da persira i jos jedan te isti podatak da daje.Ma,kakvi.Navikao sam ja
Jednom sam sjedio sam u sobi okruzen resetkama s silovateljem,piromanom.Likom koji je opsjednut tetovazama istetovirao djevojku bez njena znana.I mene.Onako tihog,povucenog,ali definitivno i s svojim problemima Jacka
Ja priznam svoje probleme.Ipak treba bit covjek i priznati.No,da sam lazov.I da muljam i laziram.To ne priznajem.I necu nikad priznati takvo sta
A za ostalo.Jos 6 dana

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Mogu da zamislim kakva ce guzva biti na forumu 31
. Nazalost kod naseg naroda je uvijek tako bilo . I nule su htjele da preuzmu mjesto od desetke , ali dzaba .
ja po prvi put u zivotu vise se radujem jackovom postingu nego svojoj plati (za 31. jednog mjeseca)enis1991 je napisao/la:Mogu da zamislim kakva ce guzva biti na forumu 31. Nazalost kod naseg naroda je uvijek tako bilo . I nule su htjele da preuzmu mjesto od desetke , ali dzaba .
Guzve ce biti daleko manje jer Misljen je onemogucio svakome da gleda temu popisa stanovnistva ako nema minimum 5 poruka
A za ostalo?E,pa vidit cemo

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
veoma dobra ideja!Jack je napisao/la:Guzve ce biti daleko manje jer Misljen je onemogucio svakome da gleda temu popisa stanovnistva ako nema minimum 5 poruka
Ok.Ganja se Gradiska dok se ovo pise.Manje-vise sve ostale opcine Bos Krajine sem Banja Luke,Kotor Varosa i Bos Gradiske imamo i broj Bosnjaka.Takodjer frontalno se ide po Tuzla kantonu,ali i na jug
Nadam se da cu saznati broj Bosnjaka u Gradiski popisanih
Ganjam i vece opcine.Tako.Nije lose.Probat cu da nesto nadjem jos danas
Nadam se da cu saznati broj Bosnjaka u Gradiski popisanih
Ganjam i vece opcine.Tako.Nije lose.Probat cu da nesto nadjem jos danas

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
To mi je haj da kazemo.Ideja koju nisam htio da realizujem.No,vidis i sam navala svih spamera i jos gore.Moralo se i to raditi.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Istina je da taj lik radi za mene samo tako.Napravit cu jos neke promjene na forumu.Tako da znate.Vec sad su neke uradjene ali bit ce
Procitajte te bagre kako laze i preplice ono sto ja pricam.Koja budala ovdje,pa ce vam sve biti jasnije
http://hercegbosna.org/forum/politika/p ... start=2775
Ko je ovaj?Nikad cuo?
Jos jedan u plejadi nepismenih skutora.Hehe
http://hercegbosna.org/forum/politika/p ... -2750.html
I pazi mu jadnih i mizernih komentara.Hahaha.Skutori su stvarno smijesni jer ako Dudu im je dole glavni lik uz Bosnju.Dobit ce ''Herceg Bosnu'' 3102 godine
S tim da i ovdje pripremam iznenadjenje.Itekakvo
Pazite kako je forum mirniji nesto.Ne znam sta.A bit ce jos mirniji.Bez pretjerane galame
Procitajte te bagre kako laze i preplice ono sto ja pricam.Koja budala ovdje,pa ce vam sve biti jasnije
http://hercegbosna.org/forum/politika/p ... start=2775
Ko je ovaj?Nikad cuo?
Jos jedan u plejadi nepismenih skutora.Hehe
http://hercegbosna.org/forum/politika/p ... -2750.html
Da je taj lik makar pismen.Ok.Kaze se Souovi.Palatalizacija ne mijenja ulogu ovdje.NASTAVLJAJU SE ŠOVOVI na islamističkom forumu Jacka trbosjeka
Ja nisam istetoviran.Lik koji je bio sa mnom je istetovirao svoju curu bez njena znanja.No,procitajte bolan sve te poruke.Obicna podguzna muha koja je pisala na zilion foruma,dok nije dobio ban.Pricao mi je moderator Krokodil Behko da je lik skroz pukao,a sad se vidiistetoviro ga tip dok je bio u zatvoru
I pazi mu jadnih i mizernih komentara.Hahaha.Skutori su stvarno smijesni jer ako Dudu im je dole glavni lik uz Bosnju.Dobit ce ''Herceg Bosnu'' 3102 godine
S tim da i ovdje pripremam iznenadjenje.Itekakvo
Pazite kako je forum mirniji nesto.Ne znam sta.A bit ce jos mirniji.Bez pretjerane galame

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Bošnjo ponovo jaše pod sedamdesetosmim nickom
Kakva smijurija od lika.
Kakva smijurija od lika.
Covjek je pravi multi-tasker.Uspije da oboji bojanku u onom programu.Pa cita knjiga,tj prenese sta ce Jack rijesiti.Ocekujte do kraja mjeseca od mene jos jednu skeniranu knjigu.Ne bojte se.Istu tu ce i Bosnjo prenijeti cim je Jack zavrsi
.
Ma,covjek rastura u svim pogledima.A,koliko su jadni.Sem trolanja i konstantnog ponavljanja tema.Nemaju nista
Zar ih je tako strah sta cu ja reci.Auuuu.Koja paranoja vlada dole.Ono ni Jung ne bi mogao da izlijeci a kamoli Jack
Uglavnom.Sad je mnogo mirniji forum.I u Novembru ce biti i mirniji
Ma,covjek rastura u svim pogledima.A,koliko su jadni.Sem trolanja i konstantnog ponavljanja tema.Nemaju nista
Zar ih je tako strah sta cu ja reci.Auuuu.Koja paranoja vlada dole.Ono ni Jung ne bi mogao da izlijeci a kamoli Jack
Uglavnom.Sad je mnogo mirniji forum.I u Novembru ce biti i mirniji

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Najjače mi je ovo za uvlačenje Jacku. Eto mi smo se ovdje okupili da se tebi uvlačimo u dupe, koda neko ima neke koristi što bi se tebi uvlačio, koda nam dijeliš pare
Mada, ne iznenađuje me uopšte to njegovo devijantno ponašanje, ipak on ne zna za komunikaciju među ljudima, da zna naš'o bi već nekog za druženje u Tuzli pa ne bi morao da visi po škutorskom forumu i tamo traži pažnju Dudua i njegove ergele kojima služe kao predmet sprdnje. Zbog toga ga iritira činjenica da su ljudi prepoznali tebe kao kvalitet jer radiš nešto, a njega nisu jer ne radi ništa osim što farba u paintu sa ukradenim podacima.
Ja mislim da on nije Bošnjak uopšte nego je volio kao mali da boji zelenom bojom u bojankama, pa mu sad to dođe kao neka terapija.
Mada, ne iznenađuje me uopšte to njegovo devijantno ponašanje, ipak on ne zna za komunikaciju među ljudima, da zna naš'o bi već nekog za druženje u Tuzli pa ne bi morao da visi po škutorskom forumu i tamo traži pažnju Dudua i njegove ergele kojima služe kao predmet sprdnje. Zbog toga ga iritira činjenica da su ljudi prepoznali tebe kao kvalitet jer radiš nešto, a njega nisu jer ne radi ništa osim što farba u paintu sa ukradenim podacima.
Ja mislim da on nije Bošnjak uopšte nego je volio kao mali da boji zelenom bojom u bojankama, pa mu sad to dođe kao neka terapija.
Ja sam siroke ruke.Dao sam ciganu malom jednom 3-4 km.Onoj starici 8-9 km.Onom starom 5-6.I dat cu jos para cim sredim ovo danas.Ode na Bascarsiju i samo dajem.
Naravno.To nije nista,kako ja dajem po forumima pare.Da,dajem mjesto u Banovicima.Nema boljeg mjesta
Nema veze s komunikacijama.Dickinsonova je bila cudak za vecinu.Usamljena ali je pisala jednu od najboljih strofa i poezije na Engleskom jeziku.Stvar je u tome da u sustini taj lik je nepismen.I nije to samo moje misljenje,to se vidi i po stilizaciji pisanja.
A za ostalo.Naucio je ctrl+ print screeen.Pa postavlja to tamo na forumu hercegbosne.Sem sto taj idiot daje pare Ivi iz Zagreba i sto mu je dvorska luda.Koja je njegova kontribucija tamo.Sem ctrl+ print screen i sta ce Jack reci
Ps:Zna on i excel burazeru.Nije to mala stvar.Bojanke+ Excel + Print screeen

Naravno.To nije nista,kako ja dajem po forumima pare.Da,dajem mjesto u Banovicima.Nema boljeg mjesta
Zivi bili pa vidjeli.Strpite se par dana.Kad Jack izbaci tu knjigu.Vidjet cete kako je to Bosnjo navikao da copy+ paste i stavi na taj forum.Ma,rastura lik skrozOcekujte do kraja mjeseca od mene jos jednu skeniranu knjigu.Ne bojte se.Istu tu ce i Bosnjo prenijeti cim je Jack zavrsi![]()
Nema veze s komunikacijama.Dickinsonova je bila cudak za vecinu.Usamljena ali je pisala jednu od najboljih strofa i poezije na Engleskom jeziku.Stvar je u tome da u sustini taj lik je nepismen.I nije to samo moje misljenje,to se vidi i po stilizaciji pisanja.
A za ostalo.Naucio je ctrl+ print screeen.Pa postavlja to tamo na forumu hercegbosne.Sem sto taj idiot daje pare Ivi iz Zagreba i sto mu je dvorska luda.Koja je njegova kontribucija tamo.Sem ctrl+ print screen i sta ce Jack reci
Ps:Zna on i excel burazeru.Nije to mala stvar.Bojanke+ Excel + Print screeen

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Zasto im poklanjate toliku paznju, pustite ih nek pisu i rade sta zele. Njih dvojic ti rade odlicnu uslugu, dijele tvoje podatke po svim forumima i prave ti reklamu. Svak ko je 2-3 posta od Bosnje procitao moze da vidi ko je on. Ja da sam na tvom mijestu pustio bih da ti crtaju i boje karte i da ih dijele po njihovim forumima. Samo im podijeli informacije koje im trebas dati, ne sve i nek ih dijele. Cak bi im ja i sam javio podatke da ih podjele po forumima, da neidem tamo. Obodvojica su priznali da nisu nijedan podatak dosada nasli, nego da samo kopiraju. Da njih dvojeice nema malo bi ko znao za tebe i za ovaj forum.
Ponudi im da ti se javi pod kojim nikom su se prijavili i da nece biti banirani dok nebudu pisali gluposti. Ti nemas razloga da krijes podatke, posebno jer su dobri za Bosnjake.
Ponudi im da ti se javi pod kojim nikom su se prijavili i da nece biti banirani dok nebudu pisali gluposti. Ti nemas razloga da krijes podatke, posebno jer su dobri za Bosnjake.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
iskreno. meni je njega zao. jadnik se satra a sa svih strana ga niko ne uzima za ozbiljno. eto on se bori za nesto (nemam pojma za sta, bogumilstvo? bosnu? bosnjake?) i sam samcat (ili sa jos nekim likom administratorom) pise po svom forumu. pa to mora biti tako deprimirajuce, da me i ne cudi da svakoga napada.. i bosnjake i hrvate i srbe.. toliko je isfrustriran da mu svaki posting pocinje sa psovkom i vrijedjanjem i izgleda je na onom forumu dobio posebni tretman da smije to raditi van pravila forumaBosnjak je napisao/la:Najjače mi je ovo za uvlačenje Jacku. Eto mi smo se ovdje okupili da se tebi uvlačimo u dupe, koda neko ima neke koristi što bi se tebi uvlačio, koda nam dijeliš pare![]()
zaista bi volio da on tu svoju toliku energiju i trud i pored te nepismenosti i neznanja ulaze i u ovaj forum naprimjer ali nazalost je tako kako je. jedina pozititivna i to VEOMA POZITIVNA STVAR u tome svemu je da REKLAMIRA OVAJ FORUM.
tako da sam i ja preko bosnje dosao prije godinu dana do tog "poznatog" jack-a. zato: hvala bosnjo. znam da ovo citas i veoma malo pozitivne kritike dobijas.. pa eto