Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014 (FUDBAL)
Re: Bosna-Grcka
Bili smo mi ''bolji'' ako ti imas mrenu na ocima.Budimo objektivni.Grci su se setali po sredini a ''Miske'' se nije ni vidio.Bega nas je spasio potopa, i to ne jednom nego vise puta.A, i Grci su imali 2 stative.Sreca nas je pronosala u Grckoj
http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-bicakc ... rima/95027
Momak igra u 2 ligasu Braunsvajgu i regularan je tamo u odbrani.Ono sto treba naglasiti ovdje je da doticna ekipa je na prvom mjestu trenutno .I umjesto sto Susic zove neke Zahirovice i Vranjese koji nikad nece ici dalje od Ruske lige.I to prosjecnim timovima
Bolje je da uzme Zukanovica, a posebno i Bicakcica.Potencijalni igrac Bundes lige.Kolasinca.Vec igra u Bundes ligi.I Hajrovica
Tri igraca koji igraju u svjetskim ligama.I viditi da ne izgubim Seferovica.Momak ima 20 tak godina, moramo tu sad pokusati.Znam i onaj Halilovic je momak pravi i to ekstra, ali
Odbrana
Bicakcic
Hajrovic
Kolasinac
Napad
Seferovic
Vuckic mozda
I viditi ko jos ima potencijal
Golmana imamo osiguranog jos makar 8-10 godina.
Sad moramo naci nekog potencijalnog super igraca u sredini
Rijesiti se
Zahirovica
Vranjesa
I jos par
Steta za Spahica, on je ipak strasan potencijal.I ovo mu je sad najvjerovatnije zadnja sansa
Ipak, nije lose
Sredina
Medunjanin moze da prodje.Momak ima tehnicke sposobnosti, i on nije udarni veznjak.
Takodjer i Ibricic.Mislim, i to je to
http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-bicakc ... rima/95027
Momak igra u 2 ligasu Braunsvajgu i regularan je tamo u odbrani.Ono sto treba naglasiti ovdje je da doticna ekipa je na prvom mjestu trenutno .I umjesto sto Susic zove neke Zahirovice i Vranjese koji nikad nece ici dalje od Ruske lige.I to prosjecnim timovima
Bolje je da uzme Zukanovica, a posebno i Bicakcica.Potencijalni igrac Bundes lige.Kolasinca.Vec igra u Bundes ligi.I Hajrovica
Tri igraca koji igraju u svjetskim ligama.I viditi da ne izgubim Seferovica.Momak ima 20 tak godina, moramo tu sad pokusati.Znam i onaj Halilovic je momak pravi i to ekstra, ali
Odbrana
Bicakcic
Hajrovic
Kolasinac
Napad
Seferovic
Vuckic mozda
I viditi ko jos ima potencijal
Golmana imamo osiguranog jos makar 8-10 godina.
Sad moramo naci nekog potencijalnog super igraca u sredini
Rijesiti se
Zahirovica
Vranjesa
I jos par
Steta za Spahica, on je ipak strasan potencijal.I ovo mu je sad najvjerovatnije zadnja sansa
Ipak, nije lose
Sredina
Medunjanin moze da prodje.Momak ima tehnicke sposobnosti, i on nije udarni veznjak.
Takodjer i Ibricic.Mislim, i to je to
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

http://sportsport.ba/bh_fudbal/halilovi ... opar/95862
Dobra vijest.Sto se tice Misimovica.Bolje da ne igra.Nemamo nikakve koristi od njega.Utakmicu protiv Litvanije je odlucio Pjanic.Misimovic je imao sansu protiv Grka, nije se ni vidio, a kamoli da je uradio nesto.On je najbolji kad se izvode penali, i to je to.Presao je u Kinu, gdje prvenstvo pocinje tek u Martu!
Tako.Susic ako ga stavi u pocetni tim protiv Grka.Mi smo gotovi.Najbolje da udje kao zamjena negdje poslije 65 minute,ako bude potrebno.I to je to.Sa Grcima smo igrali 6 puta i nijednom ih nismo dobili.Stalno pricamo.Lahko cemo, ali nema fajde od ovog svega
Poraz od Grka i znaci borba za baraz, a zna se kakve smo mi srece u barazu.Jos jedno razocarenje ako i dodjemo do baraza.Radije bih 3 mjesto, nego ponovo baraz.Nerijeseno nije ni lose, a pobjeda nas dovodi do vrata Brazila.Tad imamo i opciju da izgubimo jednom, znaci ako dobijemo Grke.Pa,mozemo da izgubimo jednu od Slovaka, tamo u gostima.I opet smo prvi
Utakmica protiv Grka je za 2 mjeseca i 12 dana
Jos jedna ''historijska''
Dobra vijest.Sto se tice Misimovica.Bolje da ne igra.Nemamo nikakve koristi od njega.Utakmicu protiv Litvanije je odlucio Pjanic.Misimovic je imao sansu protiv Grka, nije se ni vidio, a kamoli da je uradio nesto.On je najbolji kad se izvode penali, i to je to.Presao je u Kinu, gdje prvenstvo pocinje tek u Martu!
Tako.Susic ako ga stavi u pocetni tim protiv Grka.Mi smo gotovi.Najbolje da udje kao zamjena negdje poslije 65 minute,ako bude potrebno.I to je to.Sa Grcima smo igrali 6 puta i nijednom ih nismo dobili.Stalno pricamo.Lahko cemo, ali nema fajde od ovog svega
Poraz od Grka i znaci borba za baraz, a zna se kakve smo mi srece u barazu.Jos jedno razocarenje ako i dodjemo do baraza.Radije bih 3 mjesto, nego ponovo baraz.Nerijeseno nije ni lose, a pobjeda nas dovodi do vrata Brazila.Tad imamo i opciju da izgubimo jednom, znaci ako dobijemo Grke.Pa,mozemo da izgubimo jednu od Slovaka, tamo u gostima.I opet smo prvi
Utakmica protiv Grka je za 2 mjeseca i 12 dana
Jos jedna ''historijska''

E pa samo da se historija ne ponovi. Inace iritirama me da vecina ljudi misli da smo 90% u Brazilu ali faktum je da mi imamo igrati sa Slovackom koja je i te kako dobra ekipa. A Grci ko Grci postavit ce bunker protiv nas i iz kontre ce nam 99% sam siguran zabit go a to znaci da mi moramo postic minimum 2 da bi upisali 3 boda.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
Psiholoski najvaznija utakmica je protiv Grka.Ako pobjedimo Grke.Mozemo da izgubimo od Slovaka jednom.Opet smo prvi.To je kljucnaA Grci ko Grci postavit ce bunker protiv nas i iz kontre ce nam 99% sam siguran zabit go a to znaci da mi moramo postic minimum 2 da bi upisali 3 boda.
Amerikanci kazu do or die game.Ako uzmemo Grke
Vrata Brazila su nam sirom otvorena, i sad ako smo mi smotani da prodjemo dalje, onda hrkljus
Grci su zajebani, igrali smo 6-7 puta s njima, nismo ih nikad uzeli
Tesko
S, Slovacima mozemo.Igramo zestoko i mi i oni
Radije bih 100 put igrao s Slovacima, nego jednom s Grcima

Nas najveci problem je sredina. Nemamo nekog fizicki jakog centra. Neko ko moze da dobija duele i da trci non stop. Nesto kao Schweinsteiger kod Njemaca. Pjanic je tehnicki dobar ali je lahak i ne moze on dobiti niti jedan duel. Sjecam se kad ga je u Portugalu Nani ramenom izbacio iz takta a i sam Nani spada u kategoriju "Pero".
Misimovic je spor i pri kraju karijere. Nema se sta vise ocekivati od njega. Medunjanin je isto spor i trom. Rahimic je dosta krpio tu rupu u sredini ali i toje davna proslost.
Ostalo je manje vise ok.
Misimovic je spor i pri kraju karijere. Nema se sta vise ocekivati od njega. Medunjanin je isto spor i trom. Rahimic je dosta krpio tu rupu u sredini ali i toje davna proslost.
Ostalo je manje vise ok.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Ja mislim da bih Kolasinac bio idealan destruktivac(zadnji vezni). Krupan, brz i ne boji se malo grublje igre. Nije on za beka, tu treba "pera", a na mjestu stopera imamo nekoliko alternativa.
Sta kazete da zamjenim ime ove teme u "Kvalifikacije za svjetsko prventsvu u Brazilu 2014", da ne otvaramo temu za svaku pojedinacnu utakmicu?
Sta kazete da zamjenim ime ove teme u "Kvalifikacije za svjetsko prventsvu u Brazilu 2014", da ne otvaramo temu za svaku pojedinacnu utakmicu?
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Moze

Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014 (FUDB
Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevillu. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.
"Gledao sam tu utakmicu, ali ne iz razloga da bih se uvjerio u kvalitet Stevanovića. Ja u njega ne sumnjam, upoznao sam ga do sada jako dobro. Može se reći da je on već sada u početnom sastavu za Grke", pojasanio je Sušić.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Ma Susic nema pojma sta radi, ako nastavi ovako bit ceZmaj je napisao/la:Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevillu. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.
"Gledao sam tu utakmicu, ali ne iz razloga da bih se uvjerio u kvalitet Stevanovića. Ja u njega ne sumnjam, upoznao sam ga do sada jako dobro. Može se reći da je on već sada u početnom sastavu za Grke", pojasanio je Sušić.Znaci Miske out - Steva in u prvi 11?
Vidjet cemo sad protiv Zlovenije, najvjerovatnije cemo koristiti istu formaciju u ove dvije naredne utakmice.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Grci su nas rasturili, ali eto.Nije igrao njihov najbolji igrac odbrambeni.Begovic je sjajno branio, i one dvije stative nisu usle u go.Zahvaljujuci malo vise sreci, a ne znanju.Mi i dalje imamo finu sansu za dalje
E, sad.Dolaze nam nabrijani Grci, koji znaju ako nas uzmu u Zenici, da su zavrsili i otisli u Brazil.Grci koji su uzeli Slovake, koji imaju lagana gostovanja do kraja i koji ce maksimalno ici dalje.Naravno, nema sanse da oni udare u Zenici onako.Oni ce umrtviti igru, jer nas stadion je daleko manji i uzi nego onaj u Solunu
Susic nije nikog jaceg uzeo.Mozemo reci, pa Francuzi pa ovo.Pa, ono.Ali, dosad nije pokazao znanje, a ni igraci.Imamo propalog kadra Misimovica.Koji se je pokazao protiv Grka.Bio je nevidljiv.Toliko o tome
.A, ni pola nase odbrane nije igralo.Salihovic je odavno van forme
Dosad stojimo najbolje.Uvijek smo se borili za to 2 mjesto, i to uvijek! Nekim cudom tu smo prvi sad .Po meni ako zijanimo od Grka.Tesko cemo s Slovacima dalje.A, tu ce onda biti opet borba za baraz.I Portugal je ponovo 2.Pa, kakve smo srece opet nam Portugal dolazi.Znaci, napasti Grke, pa nek zijanimo 4:0.
I zalim sto je tako vazna utakmica s Grcima.Jer rado bih pogledao i Hrvatsku-Srbiju, ali eto
Jos 2 mjeseca i 5 dana do jos jedne historijske utakmice, a dosad nismo uzeli nijednu ''historijsku'' utakmicu
E, sad.Dolaze nam nabrijani Grci, koji znaju ako nas uzmu u Zenici, da su zavrsili i otisli u Brazil.Grci koji su uzeli Slovake, koji imaju lagana gostovanja do kraja i koji ce maksimalno ici dalje.Naravno, nema sanse da oni udare u Zenici onako.Oni ce umrtviti igru, jer nas stadion je daleko manji i uzi nego onaj u Solunu
Susic nije nikog jaceg uzeo.Mozemo reci, pa Francuzi pa ovo.Pa, ono.Ali, dosad nije pokazao znanje, a ni igraci.Imamo propalog kadra Misimovica.Koji se je pokazao protiv Grka.Bio je nevidljiv.Toliko o tome
Dosad stojimo najbolje.Uvijek smo se borili za to 2 mjesto, i to uvijek! Nekim cudom tu smo prvi sad .Po meni ako zijanimo od Grka.Tesko cemo s Slovacima dalje.A, tu ce onda biti opet borba za baraz.I Portugal je ponovo 2.Pa, kakve smo srece opet nam Portugal dolazi.Znaci, napasti Grke, pa nek zijanimo 4:0.
I zalim sto je tako vazna utakmica s Grcima.Jer rado bih pogledao i Hrvatsku-Srbiju, ali eto
Jos 2 mjeseca i 5 dana do jos jedne historijske utakmice, a dosad nismo uzeli nijednu ''historijsku'' utakmicu

Grci su nas poderali dole u Grckoj.Podsjecalo me na utakmicu protiv Rumuna kad su nam zabili tri komada.Jedina razlika izmedju tada i sada, je da sad imamo vrhunskog golmana, i dosta tog je odbranjeno.Grci su redovni putnici za Europsko i Svjetsko prvenstvo, regularno dobijaju velike protivnike, a gdje smo mi.?Zato, meni je bod protiv Grka, bio ravan pobjedi, posebno nakon onoliko blamaze koje smo tamo dozivjeli.Mozda su neki bili i razocarani, ali ja sam prezadovoljan bioInace iritirama me da vecina ljudi misli da smo 90% u Brazilu ali faktum je da mi imamo igrati sa Slovackom koja je i te kako dobra ekipa. A Grci ko Grci postavit ce bunker protiv nas i iz kontre ce nam 99% sam siguran zabit go a to znaci da mi moramo postic minimum 2 da bi upisali 3 boda.
Za nas je velika sreca da igramo s Slovacima kasnije, tek u septembru!.Oni su psihicki nestabilna ekipa, ali i oni su otislli na Svjetsko i uzeli neku vecu ekipu, dole vidi pod Italija.Nego mi.Realno?
Sanse su nam male, ali takodjer.Imamo sad vise kombinacija.Nikad nismo bili na 1 mjestu dosad.Uvijek je bila borba za to 2 mjesto
Uzeo sam neke devijacije statisticke
1)Visoka devijacija.Uzmemo Grke.Uzmemo Latviju.Dobijemo Slovake makar jednom.Uzmemo Litvaniju u gostima.Lihtenstajn necu spominjati ni u bilo kojem snu.Znaci to je +3+3+3+3+3=10+15=25 Bodova.Uz jedan poraz.Opet smo prvi
Budemo li 1 do Septembra mjeseca.Imamo realne velike sanse za baraz.Najgore nerijeseno protiv Grka i pobjeda nad Slovacima.Mozemo se nadati i 1 mjestu samo bit ce teze
2)Srednja devijacija
Nerijeseno protiv Grka.Nerijeseno protiv Slovaka.Gubimo od Slovaka.Borba za baraz i to 2 mjesto.Tesko
3)Niska devijacija
Napuhani dodjemo u Martu.22 Marta.Grci nas otresu.Odjednom vise nismo prvi.Sad smo drugi.Imamo gori raspored od Grka.Do Septembra idemo protiv Slovaka.Tu nas Slovaci otresu u Zenici i dole.Na kraju
Grcka
Slovacka
Bosna
Kraj price
Ako bih birao da izgubimo jednom.Radije bih to da bude protiv Slovaka.Nego protiv Grka
Misimovic nece igrati do Marta.Nema sanse da on treba igrati u pocetnih 11.Igrao je protiv Grka, i vidjelo se
Plan?
Stevanovica ubaciti, da idemo preko krila.Pjanic je playmaker.Salihovic je opet bolji izbor od Vrsajevica i ostalih ''talenata''.Moramo nadji neku zamjenu.Kolasinac, Bicakcic ili Hajrovic.Rizik je da se Vranjes igra s nama, jer nije on tip za takvo sta.Grcima je najvazniji igrac falio u odbrani, tako oni mogu da budu samo bolji.Na klupu Vranjesa i Rahimica.General je iskusan, mozda nema snage za svih 90 minuta, ali ima za 30.Takodjer viditi Zukanovic da zamjeni ovog.Pandzu ne smijemo da stavimo rizik je suvise velik
Mujdza, Lulic i Salihovic nekako da krpe taj dio.Stevanovic je jos uvijek pod pitanjem, ali vidjet cemo protiv Grka jel talent ili nije
Susic je naravno mentol zesci, ako stavi Vranjesa protiv Grka, ili bude li igrao 4-4-1 ili 3-5-2
Mislim da su Grci prejaki u odbrani.Napasti ih preko 2 krila.I napadaca obavezno 2.Da zadamo Grcima problema.Ne smijemo imati usamljenog napadaca protiv Grka, to nema sanse
Ja bih poceo s Stevanovicem.Ubacio Zukanovica.Pozvao Rahimica za klupe.Vidio to s Bicakcicem.
I posebno ovaj Nadarevic, da se vidi, kako s njim

http://www.greeksoccer.com/forums/index ... owforum=19
Ovo je forum Grckih navijaca ko zna Engleski
Stvarno cu se razocarati krajem marta.Kad nas Grci sastave
Susic ce uvesti neku debilnu kombinaciju.I jos ce ubaciti onog Vranjesa u igru
A, imamo neke Kvesice i lijeve igrace koji dobijaju poziv.A, niko od ove trojice da dobije poziv:Kolasinac, Hajrovic i Bicakcic.Nijednog Susic nije zvao.Nijednog!
Taj covjek je komedija, kao i taj nas savez, i Grci koji imaju celicnu odbranu.Bit ce samo jaci jer lik koji nije igrao protiv nas ce igrati a on im je kao najbolji odbrambemi
Mi imamo bolji napad i golmana.Bude li Susic uveo Misimovica.Grci ce imati i bolju sredinu.I Salihovic ne moze da se ne povrijedi.Fakat
Nista, valjda cemo na Euro 2016.A, sigurno cemo do 2020 nekuda ici

Ovo je forum Grckih navijaca ko zna Engleski
Stvarno cu se razocarati krajem marta.Kad nas Grci sastave
Susic ce uvesti neku debilnu kombinaciju.I jos ce ubaciti onog Vranjesa u igru
A, imamo neke Kvesice i lijeve igrace koji dobijaju poziv.A, niko od ove trojice da dobije poziv:Kolasinac, Hajrovic i Bicakcic.Nijednog Susic nije zvao.Nijednog!
Taj covjek je komedija, kao i taj nas savez, i Grci koji imaju celicnu odbranu.Bit ce samo jaci jer lik koji nije igrao protiv nas ce igrati a on im je kao najbolji odbrambemi
Mi imamo bolji napad i golmana.Bude li Susic uveo Misimovica.Grci ce imati i bolju sredinu.I Salihovic ne moze da se ne povrijedi.Fakat
Nista, valjda cemo na Euro 2016.A, sigurno cemo do 2020 nekuda ici

Kod nas se historija stalno ponavlja.No, znate.Haj da se malo igramo.Ko ce biti najbolji ove godine, sto se tice pogadjanja preostalih susreta nase repke
Pogodak vrijedi 5 bodova.Promasaj 3 boda manje.Ako bude nerijeseno, negdje.A, ti napises.Idu ti 10 bodova
Pa, kako ste se igrali s Tuzlom zivorodjeni, da ja probam ovo
Ok, mi smo igrali 4 utakmice i imamo 10 bodova.Necemo o tome.Preostaju nam 6 utakmica
Grcka Poraz
Latvija pobjeda
Slovacka kod kuce pobjeda
Slovacka u gostima Poraz
Lihtenstajn kod kuce pobjeda
Litvanija u gostima pobjeda
Igra se do pocetka marta, tako da se zna
Mi igramo
22 Mart s Grcima.Domaci teren
Juni negdje idemo Latviji
U Septembru igramo s Slovacima u tih 4 dana
Oktobar.Domaci protiv Lihtenstajna i u goste Litvaniji
Moze li ko bolje?Sta vi mislite?

Pogodak vrijedi 5 bodova.Promasaj 3 boda manje.Ako bude nerijeseno, negdje.A, ti napises.Idu ti 10 bodova
Pa, kako ste se igrali s Tuzlom zivorodjeni, da ja probam ovo
Ok, mi smo igrali 4 utakmice i imamo 10 bodova.Necemo o tome.Preostaju nam 6 utakmica
Grcka Poraz
Latvija pobjeda
Slovacka u gostima Poraz
Igra se do pocetka marta, tako da se zna
Mi igramo
22 Mart s Grcima.Domaci teren
Juni negdje idemo Latviji
U Septembru igramo s Slovacima u tih 4 dana
Oktobar.Domaci protiv Lihtenstajna i u goste Litvaniji
Moze li ko bolje?Sta vi mislite?

Grcka kod kuce pobjeda
Latvija pobjeda
Slovacka u gostima pobjeda
Latvija pobjeda
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
ABen je napisao/la:Grcka kod kuce pobjeda
Latvija pobjeda
Mi smo mentalno nestabilna ekipa kao i Slovacka, tako ne bi me cudilo
No, nema sanse.Kao prvo.Mi nismo Spanija.Imamo propalog Misimovica, i ostao nam je Pjanic.Slovaci su veoma jaka reprezentacija.Balticke zemlje bi nam mogle stvoriti problem.Posebno Litvanija
Sto se tice Grka.Oni imaju jos bolju odbranu, a sta mi imamo?Propalog Vranjesa i Zahirovica, igraju u nekim 2 Ruskim ligama.Jedino mi Spahic daje neko pouzdanje da ce biti dobro, ali sad ovo
6 utakmica i 6 pobjeda.Nema sanse
Uostalom 22 Marta je po meni najvaznija utakmica.Izgubili bi protiv Grka, a mislim da hocemo.Morat cemo se boriti s Slovacima za baraz
A tamo dolazi nam Francuska ili Portugal.Znaci kraj price vec u Martu
Bosnjak, nadam se da nisi ozbiljan u ovome sto si kopirao.Mi nismo SPANIJA.Kad smo mi zaredom dobili 11 utakmica i godinu dana bili neporazeni.Get real
Slovacka ako izgubimo od njih nije grijeh.Cak, sta vise.Nije ni sramota velika, ako izgubimo tamo
Nama samo odgovara pobjeda protiv Grka.A,njima ne odgovara.Jer oni pobjedom protiv nas zavrsavaju na 1 mjestu.Imaju lagan raspored sve do kraja, i igrat ce na nasu glupost.
No, nema sanse.Kao prvo.Mi nismo Spanija.Imamo propalog Misimovica, i ostao nam je Pjanic.Slovaci su veoma jaka reprezentacija.Balticke zemlje bi nam mogle stvoriti problem.Posebno Litvanija
Sto se tice Grka.Oni imaju jos bolju odbranu, a sta mi imamo?Propalog Vranjesa i Zahirovica, igraju u nekim 2 Ruskim ligama.Jedino mi Spahic daje neko pouzdanje da ce biti dobro, ali sad ovo
6 utakmica i 6 pobjeda.Nema sanse
Uostalom 22 Marta je po meni najvaznija utakmica.Izgubili bi protiv Grka, a mislim da hocemo.Morat cemo se boriti s Slovacima za baraz
A tamo dolazi nam Francuska ili Portugal.Znaci kraj price vec u Martu
Bosnjak, nadam se da nisi ozbiljan u ovome sto si kopirao.Mi nismo SPANIJA.Kad smo mi zaredom dobili 11 utakmica i godinu dana bili neporazeni.Get real
Slovacka ako izgubimo od njih nije grijeh.Cak, sta vise.Nije ni sramota velika, ako izgubimo tamo
Nama samo odgovara pobjeda protiv Grka.A,njima ne odgovara.Jer oni pobjedom protiv nas zavrsavaju na 1 mjestu.Imaju lagan raspored sve do kraja, i igrat ce na nasu glupost.

vidjet ce mo na kraju ko ce imati vise bodova.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
E moj Jack, ova naša reprezentacija je bare-bare sa reprezentacijom Grčke iz 2004. koja je postala Evropski prvak. A tad su bili po kvalitetu 15. od 16 reprezentacija, samo je Latvija imala slabiji igrački kadar. Tako su i kladionice rekle. I ta Slovačka iz 2010. Kao oni su bili neka sila. Nama samo treba karakter, to je ono što Grci imaju i zato sa prosječnim sastavom uvijek idu na prvenstvo. To je to.
Grcka Nerjeseno
Latvija Pobjeda
Slovacka kod kuce Pobjeda
Slovacka u gostima Nerjeseno
Lihtenstajn kod kuce Pobjeda
Litvanija u gostima Pobjeda
Latvija Pobjeda
Slovacka kod kuce Pobjeda
Slovacka u gostima Nerjeseno
Lihtenstajn kod kuce Pobjeda
Litvanija u gostima Pobjeda
Nije vazno kakva su oni bila sila ili nisu.Na kraju se gleda rezultat.Kakve fajde ima sto smo igrali nerijeseno s Dancima prije 10 godina.Kad nam je trebala pobjeda.Gleda se rezultat na kraju.REZULTAT
A, cuj.Ja bih volio da mi uzmemo Grke.No, sumnjam.Misljen je malo realniji, ali i ovo je bas previse

A, cuj.Ja bih volio da mi uzmemo Grke.No, sumnjam.Misljen je malo realniji, ali i ovo je bas previse