☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

enis1991
Član

Re: Izbori 2016

Post Postao/la enis1991 » 12 okt 2016 19:10

Vidite ta Nasa stranka je skupina ljudi koja , bez obzira sto se izgleda mi ovdje na forumu ne slazemo sa takvom politikom, ima svoju ideologiju. Jeste to je prava veca LGBT zajednice, ateizam, sekularizam, gradjanske slobode (sta god to predstavljalo ) , multikulturalizam isl itd.

Medjutim cinjenica jeste da su to ljudi koji imaju ideologiju , imaju nesto, i na kraju krajeva postizu rezultate u tome za sto se zalazu. Znaci ako iskljucimo taj vjerski i nacionalni faktor , mozda bi i sa foruma par ljudi glasalo za njih . :!: :!: :!:

Sta to ima SDA , SBB, Str za Bih itd ? Kakva je njihova ideologija? Bore se za sta -da uzmu Opštinu Centar ?
Čime su to doticni pomogli bošnjacima Prijedora, Krajine , Hercegovine ? Ideologija lopovluka, unistavanja , kradje , lazi !!
Ovdje su bivsi komunjare prvi u safovima lokalnih dzamija.

Iz moje uze porodice je jedan glas otisao za Nasu stranku . Rado bih se ubjedjivao par sati , ali sta je alternativa ?

Drugo sto mi nije jasno . Zasto nikad neko iz SDA nije posjetio V.Kladusu ? Jeste , ljudi su izdali nas i sve to stoji,ali sta sad trebamo da 40.000 bošnjaka izolujemo od ostatka. Svaki narod je imao medju sobom kvislinge ! Sama cinjenica da su se izjasnili kao Bošnjaci , da navijaju za repku , meni daje za pravo da razmisljam kao da ti ljudi zude za ponovnom integracijom sa svojim narodom.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 okt 2016 22:32

To su ideoloske kurve koje spominju Bosnjake u najgorem mogucem smislu.A jedan od glavnih likova i dan-danas pise na klixu.Anti Bosnjacka,Anti-Islamska,nacional-socijalisticka stranka.Ne zelim da je imenujem ali znate NS
Na sta mislim

To vidi svak ko ima gram mozga.Sve stranke se potenciraju iz Sarajeva i sve Sarajevske stranke sluze izdaji Bosnjaka,Bosnjackih nacionalnih interesa.Sarajevo i glupost ljudi odatle je i otjerala dosta sposobnih ljudi a i napravili nove i drugacije stranke.Posebno u Krajini.Pricao sam prije sta su crveni kmeri radili u Bos Krupoj.Ali i drugim opcinama

Gledam ovo za Konjic.''Hrvatska koalicija'' dobila 303 glasa.U Selu Kostajnica 23 glasa.I od tih 23 glasa.Svih 23 otislo za Hrvatsku koaliciju.Par stotina km zapadnije u cisto katolickom dijelu Bihaca.Zavaljama selu blize grada.Hrvatske stranke Hrvatskog predznaka uzele

Drago mi je za A-Sda.Pobjedili su u Cazinu.Bosanska Krupa imaju skoro 22% glasova sto je vise od 1/5 opcinskih vijecnika.Isto su dobro prosli u Buzimu s preko 16% glasova.Dobar rezultat.Nezavisne liste za Buzim pomele.E moj smuseni Bakiru
A-Sda je usla u sve opcine Usk u opcinsko vijece
+Zenica,Zepce,Tesanj
Mozda Doboj Jug i Kakanj.Male su sanse

Gorazde je dalo A-Sda 1 mandat.Praca malo vise od tog imaju skoro 18% glasova dole.Ocigledno imaju negdje pravo nesposoban kadar,pa su slabi rezultati izvan Krajine,ali negdje tipa Praca i Zenica dobro im ide

A-Sda 93 glasa u Novom Gradu Sarajevo :rofll:

Ocito sveta opcina Centar ima svoje cari
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 13 okt 2016 13:18

Jos nema konacnih rezultata. Mozda bude do kraja mjeseca. Neki veci komentar cu dati tek kad se objave konacni podaci. Tek kad objave podatke sa brojem mandata u skupstinama. Ovako se ne zna ni koliko je obradeno ni ko ce imati koliko vijecnika

Inace u Kopacima prosle sve stranke. Svi presli 3%

http://izbori.ba/rezultati_izbora_2016/ ... /9/168/0/0
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 13 okt 2016 22:50

Vukosavlje je mala opcina i posve beznacajna za nas.Gledao sam na ovim izborima neka baba od preko 70 godina se je kandidovala za Istocni Drvar i ona je za ''Sumsku''
Super.Nastavi jos par godina.Danasnji teritorij opcine Krupa na Uni je krajem 1995 godine imao 2800 Srba.Danas je to opcina s ispod 1500 Srba.Znaci u 20 godina su zijanili sto iseljavanjem,sto negativnim prirodnim prirastajem.Znate ono.Jedna godina kao nijedna,ali se nakupilo tih nijednih

Od 60 opcina sumske njih 8 imaju ispod 2000 stanovnika
Krupa na Uni
Kupres
Istocni Mostar
Istocni Stari Grad
Kalinovik
Jezero
Istocni Drvar
Drinic

Gledam malo Novi Travnik bas
Katolicka naselja N.Travnik

Dujo 100% glasova=============>Balici
Pecine 100% Glasova Dujo
Nevic Polje 1 glas Lendo,1 glas Belegic
Stojkovici 99,5% glasova Dujo
Bucici 99,5% glasova Dujo

U svim Hrvatskim selima Novog Travnika bez grada.Manje-vise.Kandidat Sdp Belegic je dobio 5 glasova tops.Glasalo u ovih par,ako sam dobro sabrao
1478 glasaca:Dujo 1575.Belegic 3

Belegic je max dobio 0,2% glasova ovdje

Saberi sad grad gdje je kandidat Belegic mogao da dobije par glasova od strane katolika,iako male su sanse

Novi Travnik bi mogli izgubiti za 20 glasova
U opcini gdje Bosnjaci cine preko 60% prvacica,preko 60% ucenika osnovnih skola,gdje biracki spisak nije osvjezen decenijama,zapravo od 2000 godine

Kandidat Belegic 1000 glasova.Da Sdp krmak nije izisao na izbore samostalno,ne bi trebali da brinemo

Kako je postom utvrdjeno da ce glasati 369 osoba
I da je glasalo 209 trenutno,Ostaje jos 160

Nasa prednost je +121

Nasa jedina sansa da uzmemo nacelnika je da nije preko 90% glasalo postom.To je cirka 37 od 369.Uz postojecu simulaciju glasova,gdje ce sigurno nas kandidat dobiti 5-6 glasova,uz nasu prednost.Nasa pobjeda je tijesna,ako ovo bude ispod 90% od 369.Sve preko 90% izlaznosti,i sanse su svaki procent sve manje.Tako s 91% imamo sanse,s 93% skoro nikakve

atif
Član

Post Postao/la atif » 14 okt 2016 04:27

Krivci za gubitak Srebrenice su Duraković, Izetbegović i SDA, Emir Suljagic
Postoji još jedan problem. Dugo su govorili da kampanja ide dobro a kada se ispostavilo da to nije tako pokušali su sakriti da je na biračkim spiskovima više Srba. Kad smo pokušali skrenuti pažnju na to brutalno smo odbijeni i pred sami kraj jedna grupa ljudi u kojoj je bio i Sadik Ahmetović je izašla sa prijedlogom da se ne izlazi na izbore. Ovo što ću sada reći govorim zbog istine, iako možda ne bi trebao. Predložili smo da se na izbore ne izađe i to tako da članovi Izborne komisije koji su nesrbi podnesu ostavke, kao i članovi biračkih odbora te da se odbije primiti birački materijal, odnosno da se izazove vrsta krize kakva sada postoji u Mostaru, u kojoj imate svog načelnika i većinu u skupštini i upravljate Srebrenicom do trenutka kada se ne steknu drugi uslovi.
Mislim da ne postoji ništa osim ubistva što ne treba učiniti da se sačuva Srebrenica. Sada od Drine do Trebevića ne postoji nijedna lokalna zajednica u kojoj nesrbi imaju pristup vlasti.
TV1: Grujičić najavljuje posjetu Potočarima i odavanje počasti žrtvama, kako gledate na to?
SULJAGIĆ: Da sam ja u situaciji da o tome odlučujem ja mu ne bi dopustio da uđe u mezarje u Potočarima i rekao bih mu da nije dobrodošao, jer niko ko nije u stanju da preko usta prevali riječ genocid ne može ući u Potočare a naročito neko ko se hvali svojim odnosom sa Šešeljem. Ne vidim na koji bi način njegov dolazak u Potočare promijenio bilo šta jer od ispraznih gesti nemamo ništa. To smo vidjeli i u slučaju Tadića i Vučića tako da bi to bila samo još jedna u nizu takvih gesti.
http://vijesti.ba/clanak/329412/krivci- ... ovic-i-sda

Gubitak Srebrenice je historijski politički poraz Bošnjaka

TV1: Da li su podjele u Bošnjaka dovele do poraza na izborima u Srebrenici?
AHMETOVIĆ: Mi smo napravili koncept da sve političke stranke podrže gospodina Durakovića. Imam informacije potpredsjednik stranke u jednom razgovoru kazao ; "pa šta fali da Srebrenica nema načelnika, nema ga ni Zvornik pa Bošnjaci žive". U svome autorskom tekstu rekao sam da bi volio da Srebrenica nije poznata po genocidu, sjedio bih danas sa svojim školskim drugovima kojih nema.

TV1: Da li je sada kasno za reakciju?
AHMETOVIĆ: Sve pojedinosti govorio sam gospodinu Genjcu na sastancima koje smo imali. Sa "Prvim martom" smo uradili kompletan plan registracije koji je odbačen. Kada smo pogledali birački spisak Bošnjaka je bilo 2000 manje ali i pored toga kazao sam da u Srebrenici nemamo prisutnih 2900 upisanih birača nego imamo 2000 te kako trebamo pronaći te ljude.Nažalost ni tada me nije niko slušao čak sam na tim sastancima imao ponižavanja i dobacivanja od srane savjetnika predsjednika Izetbegovića, gospodina Mahmutovića. Morao sam napuštati te sastanke a ne kraju su me prestali i zvati. Sadašnji rezultat je odraz nepoštivanja onih koji znaju stvarno stanje.

TV1: Da li ovakav rezultat znači pozivanje na odgovornost?
AHMETOVIĆ: Ja očekujem da predsjednik Izetbegović napravi neke korake gdje će pozvati na odgovornost prema Srebrenici. Siguran sam da je bio pogrešno informisan o stanju u Srebrenici i oni koji su ga pogrešno informisali i oni koji su potcjenjivali Srebrenicu moraju kazati ne samo SDA nego Bošnjacima, javnosti i svima onima koji vole BiH i koji znaju šta Srebrenica kao simbol znači.
http://vijesti.ba/clanak/329423/gubitak ... z-bosnjaka

akhaninge09
Član

Post Postao/la akhaninge09 » 14 okt 2016 05:24

Zaista ne znam o cemu pricamo kada kazemo da u N. Travniku ima 60 posto bosnjackih osnovnoskolaca,sve se to moze prosuti,oko hiljadu ljudi glasalo je za kandidata sdp,oni znaju sta rade,znaju da ce hrvati glasati 99 posto za svoga,znaju koliko je stanovnika i sve to ali zaboli ih neka stvar :vomit:
A sto si tice srebrenice isto tako nikog nije briga nikakve odgovornosti nema,kao da u svijetu postoji jedna kompanija koja ako radi lose ne mijenja rukovodstvo,sta da god da urade nasi politicari to ce im proci. :?

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 okt 2016 05:29

Bijeli kruh Suljagic.Jasta
I jos mlati svoju zenu.A on je bas vrlo sposoban.Mjenja stranke kao Dzeko dresove nakon utakmice

akhaninge09
Član

Post Postao/la akhaninge09 » 14 okt 2016 05:52

Suljagic je dokazao koliko je sposoban sastavljanjem koalicije domovina i pobjedom u srebrenica prije 4 godine,a prica o porodicnom nasilju isforsirana je od senada avdica i hercegbosanskih portala.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 okt 2016 06:07

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 okt 2016 06:45

Stvar je u tome sto ovdje nije SDP samo kirva, nego sto i SDA nece nikakve kompromise. To sam naucio u slucaju Prijedor. SDA nece te koalicjie, jedino ako die sve po njihovom.

Rezultat da su svi stoka.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 14 okt 2016 07:02

akhaninge09 je napisao/la:Suljagic je dokazao koliko je sposoban sastavljanjem koalicije domovina i pobjedom u srebrenica prije 4 godine,a prica o porodicnom nasilju isforsirana je od senada avdica i hercegbosanskih portala.
Da Suljagic i pokret koji je napravio je proslih izbora uradio vise nego sve ove patriotske partije skupa. Da je nastavio i ovaj izborni ciklus mnogo bi vise ljudi se prijavilo na izbore. Mozda su ga zato i sjebali...

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 14 okt 2016 09:18

Evo jedan od rezultata nase gluposti koji nas ceka u buducnosti. :vomit:

Ćeranić objasnio kako će srpski načelnik promijeniti Srebrenicu: Na udaru će biti čak i bošnjačka udruženja žrtava /VIDEO/
http://saff.ba/ceranic-objasnio-kako-ce ... ADaYvRcCGU
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

atif
Član

Post Postao/la atif » 14 okt 2016 12:25

Nije Suljagic sam nista uradio i nepricajte ono sto ne znate. Suljagic je trebao ostati neutralan i ne zlupotrebljavati status koji je imao tokom rada u 1martu. Na kraju se sam profilirao i usao u df stranku koju su ameri stvorili kako bi razbili bosnjacko jedinstvo. U toj akciji je imao podrsku od svih pa cak sda, gdje mu je Semir Efendic ispred opstine donirao 50000 maraka da uspije projekat. Sdp i te ljevicarske antibosnjacke stranke, kojih su sad puni mediji, koji ih promovisu su uradili nedovoljno i danas kad gubimo u dosta bitnih opstina oni pljuju u sarajevu po nama i ubacuju nam spin. Niko od njih da izrazi neslaganje i podigne glas protiv ove kradje i nepravde protiv bosnjaka. Najveću zaslugu ima IZ i bosnjacki dzamijski aktivisti koji su se lavovski borili za tu omladinu koja je dosla po evropi da popisiva prognanike. Ni jedan taj aktivista nije bio za sdp ili slicne stranke nego sve vecinom sda i sbih glasaci. 1mart je dobio donaciju i od turaka. Od onih koji ovi crveni kmeri pljuju po njima a nisu pametni koliko je bitno imati prijatelje u drzavama i to prijateljstvo njegovati. Emir treba prvo da se izvine IZ i reisu za belaj koji je napravio 2010 u sluzbi naših mrzitelja. I on se dam izbacio svojom ljigavoscu.
IZ ovaj put nije bila ukljucena i nije se ciljano radilo. A ona je momentalno prizemljena, da nije nebi se moglo dogoditi da u sred sarajeva na nekoj islamofobicnoj predstavi muslimanka u hidzabu vadi na bini zastavu bih iz one stvari itd. To nasa stranka zove demokratijom i dize glas za to. Zato glasanje za njih je cisti haram jer nazaduju bosnjake i cine od njih ovce za pokolj.

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 14 okt 2016 14:43

Bratunac - za sada cak 12 partija ulazi u skupstinu
Srebrenica - ne znam jesu li ovo konacni podaci ali ako dode jos 10 glasova ova vlaska partija "pokret za preokret" gubi vijecnika
Bijeljina - Fadil Bacevac. Skoro 700 glasova potrosenih u nisto
Modrica : SDA I SDP blizu 6% ali na kraju duplo golo
Doboj - bilo je cak 45 kandidata ili listi :shock:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 14 okt 2016 15:45

Glamoč :
2016 : SDA+SDP+DF / 34.71% (750 glasa i jos nisu upisani glasovi mobilnog tima)
2012 : SDA+SDU+SDP / 29.28% (732 glasa)

Opcina gdje mozemo postati vecina. Drzimo puno grunta i imamo mladu populaciju od vlaha. Ovo je povrsinski ogromna opcina

Foča
2016 : SDA / 6.16% (701glas)
2012 : SDA + SDP/ 5.91% / (694 glasa)

Ovdje 2016 imamo vise ljudi koji su glasali na birackih mjestima a manje onih koji su glasali postom. Inace isto kao na proslim izborima

Novo Goražde
2016 : SDA+SDP+DF+LIBERALI / 33.02% (414 glasova)
2012 : SDA/SBIH + SDP + LIBERALI+SBB / 31.25% (503 glasa)

Ovo je opcina gdje mozemo preuzeti vlast. Puno nasih zivi u Kopacima ali je prijavljeno u Gorazdu. Inace ovdje se primjeti veliki odliv vlaske populacije. Iako smo imali skorom 100 glasova manje, procentualno smo skocili za 2%. Sto znaci da su oni jos vise pali. Vlasi se masovono iseljavaju iz gornjeg Podrinja. Samo sto mi nemamo nikakve strategije ovdje.

Zvornik
2016 : SDA/SBB + SDP + DF + BPS / 14.26% (4.571 glasa)
2012 : SDA + SBB + SDP + SZBIH +A-SDA + BPS / 15.64% (4.788 glasa)

Capljina
2016 : SDA/SBB + SDP + SZBIH + GS / 21.22% (1944 glasa)
2012 : SDA + SDP +SBB + BNS / 21.45% (1971 glas)

Hlivno
2016 : SDA + SDP + SBB + DF/ 19.52% / (1990 glasova)
2012 : SDA + SDP + SBB + SZBIH / 17.16% ( 2.022 glasa)

Glasovi za SDP i SBB duplo golo. Zajedno imaju 3% sto bi bio jedan mandat a ovako nista. Inace i pored nesto slabijeg izlaska nasih glasaca nas udio je skocio za +-2.5%. Ovo je radi iseljavanja katolika iz Hlivna. Preuzimamo Hlivno.

Sipovo
2016 : SDA / 3.4% (228 glasova)
2012 : SDA / 0.97% (66 glasova)

Dobijamo jednog vijecnika u Sipovu. Bar jedan nas covjek ce imati platu u naredne 4 godine. A mozda izvuce i neka sredstva za njegovo selo.

Doboj
2016 : SDA/SBB/SBIH + SDP + DF / 15.01% (5.594 glasova)
2012 : SDA +SBB +SDP / 10.38% (4.346 glasova)

Izostavio sam nesto glasova za ove sitne stranke. Dobojlije su se ovaj put pokazale najsposobnijim. Nisu prosuli previse glasova. Prosuto je do 300 glasova(DF i ove sitne). Bivol iz Laktasa je "odvalio" hiljade vlaskih glasova stvaranjem opcine Stanari. Doboj je okruzen nasim selima i blizu Federacije. Malo bolja organizacija sa nase strane i skocili smo za 5% u poredenju sa proslim izborima.

A sam Doboj je jedan od najbitnijih gradova u Bosni. Raskrsnica. Samo treba sacekati i vidjeti koliko ce biti mandata

Moze se postici mnogo vise sa malo boljom organizacijom i slogom. Osmaci i Kopaci su primjeri toga. Ljudi vise glasali u Federaciji nego tamo gdje zive :roll:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 14 okt 2016 16:06

Kresevo
2016 : SDA + SBB + SDP + DF / 28.43 (571 glas)
2012 : SDA + SBB + SDP / 24.43% (690 glasova)

Glasovi za DF i SBB baceni na smece. Debelo preko 3%. Mislim da je i ovdje kao i Hlivnu. Veliki katolicki egzodus. Povecajemo nas udio pored velikog smanjenja glasaca. I njihova crkva je pricala o egzodusu iz ovog kraja. To je brdski kraj i malo je onih koji bi tu zivjeli.

Osim ako ne promjene podatke jer jos nije receno da su ovo konacni

Prozor - gledamo samo redovne bez poste i odsustva

2016
Katolibanske stranke : 4.785
Stranke za koje glasaju Bosnjaci : 1.659

2012
Katolibanske stranke : 5.139
Stranke za koje glasaju Bosnjaci : 1.786

I ovo je depopulacijski kraj.

akhaninge09
Član

Post Postao/la akhaninge09 » 14 okt 2016 16:29

Ko ima vremena neka pogleda 5 minuta ovog klipa,i neka kaze s cim se ne slaze,ne mislim da su su suljagic,bajrovic,becirovic, isti kao muhamed gracic,nermin niksic, i ostali lijevi levati
https://www.google.ba/url?sa=t&source=w ... nGP_UlkifA
Od 10.40 min

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 okt 2016 19:05

hamza je napisao/la:Nije Suljagic sam nista uradio i nepricajte ono sto ne znate. Suljagic je trebao ostati neutralan i ne zlupotrebljavati status koji je imao tokom rada u 1martu. Na kraju se sam profilirao i usao u df stranku koju su ameri stvorili kako bi razbili bosnjacko jedinstvo. U toj akciji je imao podrsku od svih pa cak sda, gdje mu je Semir Efendic ispred opstine donirao 50000 maraka da uspije projekat. Sdp i te ljevicarske antibosnjacke stranke, kojih su sad puni mediji, koji ih promovisu su uradili nedovoljno i danas kad gubimo u dosta bitnih opstina oni pljuju u sarajevu po nama i ubacuju nam spin. Niko od njih da izrazi neslaganje i podigne glas protiv ove kradje i nepravde protiv bosnjaka. Najveću zaslugu ima IZ i bosnjacki dzamijski aktivisti koji su se lavovski borili za tu omladinu koja je dosla po evropi da popisiva prognanike. Ni jedan taj aktivista nije bio za sdp ili slicne stranke nego sve vecinom sda i sbih glasaci. 1mart je dobio donaciju i od turaka. Od onih koji ovi crveni kmeri pljuju po njima a nisu pametni koliko je bitno imati prijatelje u drzavama i to prijateljstvo njegovati. Emir treba prvo da se izvine IZ i reisu za belaj koji je napravio 2010 u sluzbi naših mrzitelja. I on se dam izbacio svojom ljigavoscu.
IZ ovaj put nije bila ukljucena i nije se ciljano radilo. A ona je momentalno prizemljena, da nije nebi se moglo dogoditi da u sred sarajeva na nekoj islamofobicnoj predstavi muslimanka u hidzabu vadi na bini zastavu bih iz one stvari itd. To nasa stranka zove demokratijom i dize glas za to. Zato glasanje za njih je cisti haram jer nazaduju bosnjake i cine od njih ovce za pokolj.
Mnogi ne kopcaju takodjer da su cetnici imali 2 kandidata proslih izbora 2012.Pricanje o sposobnosti Suljagica bi imale smisla da su cetnici nastupili s jednim kandidatom.Taj lik je kretenoid,nesposoban,gleda svoj interes i pretvara se da je veliki Bosnjak kad njemu odgovara.A da je sposoban i on i njegova koalicija.

Naravno,svak se sjeca kako je promjenio 2 stranke u 4 godine

Prvo je bio udarna igla Lagumdzije pa je velikom vodji Zlaji napisao i knjigu kako hvali crvene kmere.Te iste crvene kmere koji su dali ''drzavljanstvo'' sumske cetnicima,koji su neke anti-Bosanske zakone progurali.Da ne pricam u po noci slanje nevinih ljudi u Gvantanamo

Pa je onda nas Emirko brze bolje preskocio velikog vodju Zlaju.I pridruzio se Df.Kako prikladno.Opet je taj pljuvao na sve osim voljene Df

Na kraju kad je avantura prosla.On je presao u Gradjanski savez

S tim upitajte se kako je gazda gradjanskog saveza promjenio 2 stranke isto prije nego sto je formirao ''gradjanski savez''
To samo budale ne vide.Lik promjenio 3 stranke u par godina.Mlatio zenu i krao za bijeli kruh.I sta jos ne

I usput njegov patriotizam je kostao preko 20 000 km koliko je dobio 2012.Ili vi mislite da je on to za dzabe radio.Javio se izborni gubitnik,moralni ljigavac koji mlati svoju zenu bivsu
I neki jos spominju kako je lik sposoban

Hahahah

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 14 okt 2016 19:05

krhan je napisao/la:Evo jedan od rezultata nase gluposti koji nas ceka u buducnosti. :vomit:

Ćeranić objasnio kako će srpski načelnik promijeniti Srebrenicu: Na udaru će biti čak i bošnjačka udruženja žrtava /VIDEO/
http://saff.ba/ceranic-objasnio-kako-ce ... ADaYvRcCGU

Ostaje nam izgleda da se cudimo ovome, pa kako, sta ?

Indolentnost ce nas izgleda kostati Izbora u Srebrenici. Mogli smo prekucat', al' nismo.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 15 okt 2016 04:05

Bosanska Gradiska : 1.712 nasih glasova ili 6.02% ali nula vijecnika. Ovako je bilo i na proslim izborima. Ocito da ovdje vlada potpuna nesloga i postoje ogromni animoziteti medu nasim ljudima

Brcko : Mirsad Dapo dobio 781 glas ili 1.88%. Bezveze potroseni glasovi. Prije je bio clan SDP i sad se "odvojio". Pisao sam o ovome da smo previse fragmentirani i da ima previse "slobodnih strijelaca". U glavnom, "bacili" smo skorom 1.000 glasova u Brckom

Trnovo : Samo 18 nasih glasova ili 1.70%. Ovdje je ukupno glasala 1.057 osoba. Na iducim izborima ce biti manje od 1.000 glasaca. Potpuni manjak strategije s nase strane. Inace bi i ovdje mogli uzeti dobar dio vlasti ako ne i cijelu opcinu. Trnovo (pod vlaskom kontrolom) se potpuno raspalo.

Odgovorite