☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

Jack
Administrator

Re: Izbori 2016

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 16:49

Teska je nasa sudbina.Mi smo najvise udaljeni od svete opcine Centar Sarajevo :bad: :roll:

:cita:
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 16:59

amkos je napisao/la:Bake šalje inspekcije po Krajini.. :mrgreen: :rofll:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/cesljaju ... /161007041
Covjek testira zivce nama Krajisnicima.Pa mi smo rekli sultanu Otomanskog carstva prije 200 tinjak godina.f*** off.Covjek koji je tad drzao pola svijeta.Kaze Otomanski sultan.Koje su ove budale.Da ti to pocisti s njima.Sultan je drzao i Bagdad i Basru,Damask i Rijad

Ovaj drugi ''sultan'' njemu je babovina do Marin Dvora.Ili tamo granice svete opcine Centar

A ako ima jedna istina je da ljudi imaju slabe zivce gore.Tako neko to nikad nece skopcati i sve se bojim ako ove inspekcije budu dolazile.
Cazinska Buna se moze desiti na sirem prostoru Bih

Znam ja zasto salju inspekcije,da sakriju kriminal,da sakriju cinjenicu da im je u skupstini Usk kantona Sda upao izdajica koji lize Babino Dupe.Tja to su vecina i nezavisne liste vidi za Buzim skopcale,pa sve bivsi Sda kadar

Ali,mi smo prolazni.Samo je Centar Sarajevo vjecan

Sad kad proucis u dzamiju.Umjesto Amin kazes Sveti Centar Sarajevo.Naime uskoro ce u svim dzamija od Dzakarte do Kaira u molitvi biti dodano.I nek nam cuva sveti Centar i svetog Bakira,njegov sljivik i vilu na Poljinama i sveto mjesto SEBI-JA

Bosnium
Član

Post Postao/la Bosnium » 08 okt 2016 17:00

nisam znao da je CIK i sve to u Istocnom sarajevu..

http://www.avaz.ba/clanak/257547/glasac ... igli-u-cik

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 08 okt 2016 17:26

Bosnium je napisao/la:nisam znao da je CIK i sve to u Istocnom sarajevu..

http://www.avaz.ba/clanak/257547/glasac ... igli-u-cik
I ja se iznenadi. Po medijima se spominjalo "Sarajevo", kontam vidi ovo za "Popis" se popisnice cuvale kod Vlaha, a sad "izborni listici" kod Bosnjaka.
Kontam u sebi, pa da Bosnjak je na celu CIK-a. Kad ono pusha k'o dusha. Istocno Sarajevo ipak. :lolcina:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Bosnium
Član

Post Postao/la Bosnium » 08 okt 2016 17:41

ali neznam, ovi izbori nikad gori iskreno. ali kosto jack kaze, ti izborni listici se moraju obnovit godinu uz godinu i samo natalitet i ekonomija. nista vise nit manje, jedino ce se tako krenut bolje nama. a ovako nema teorije...i ova izaslanost je bruka..jedva 50%..nemogu da vjerujem a kad gledam po zapadu kako se omladina od 17 godina i stariji ljudi do 60-70 godina, svi ukljuceni u politiku...

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 08 okt 2016 17:50

Bosnium je napisao/la:ali neznam, ovi izbori nikad gori iskreno. ali kosto jack kaze, ti izborni listici se moraju obnovit godinu uz godinu i samo natalitet i ekonomija. nista vise nit manje, jedino ce se tako krenut bolje nama. a ovako nema teorije...i ova izaslanost je bruka..jedva 50%..nemogu da vjerujem a kad gledam po zapadu kako se omladina od 17 godina i stariji ljudi do 60-70 godina, svi ukljuceni u politiku...
Nista cudno. Narod je ubijen u pojam u dobroj mjeri. Vecina gleda kako da ode vanka, da se snadje, da zivi bolje, da ima kvalitetniji, sadrzajniji zivot, da radi, da zaradjuje, a ne da bude izrabljivan i da bude ekonomski rob robovlasnika itd. Mene ne cudi mala izlaznost. To je odraz stanja u drustvu trenutno.

Kazu kakav narod takva Vlast, a ja se sve vise bojim da je ovo vrijeme kada ce politiku voditi najgori, najlosiji od nas, oni ce imati Vlast i "vodit" ce narod. Dakle najgori od nas ce biti nase "vodje". Nadam se da grijesim. :lolcina: :roll:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 17:52

To je Zlatko Lagumdzija im dao prije par godina
Znao sam ja to odavno
Veca sramota jer ne zivim u Bosni

Amkos gdje ce ti dusha.Brzo kod svetog Bakira u opcinu Centar da se nagledas ljepote 10 gradova

Bosnium
Član

Post Postao/la Bosnium » 08 okt 2016 17:59

neznam..ipak je zlatko po meni duplo bolje odradio posao nego bakir, makar je isao u ofanzivu te godine kad je SDP bio u vezi federacije. a sa SDA ko da smo nonstop u defanzivi..ipak mislim da je u sistemu greska. federacija je duplo gora uredjena od mrske..ja jedini nacin u svemu ove vidim samo u natalitetu i nista vise..jer jedino tako ce se narod mnozit i ekspanziju vrsit..ali kosto jack kaze nema se tu plana nit ista..nit iko radi po tom..kad gledam ove rezultate na izborima, dodje mi da placem..uzasno

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 18:01

Jeste dao im zatvor u Lukavici,Sipu,entitetsko drzavljanstvo

itd

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 08 okt 2016 18:09

Jack je napisao/la:Jeste dao im zatvor u Lukavici,Sipu,entitetsko drzavljanstvo

itd
Jos nedavno dobio neku funkciju u OIC, za medjunarodnu toleranciju, tako nesto. :lolcina: :lool:

atif
Član

Post Postao/la atif » 08 okt 2016 19:03

Izgleda prpa u stocu!

http://www.avaz.ba/clanak/257556/izasla ... ra-u-stocu
Izaslanstvo Vlade RH sutra u Stocu

Izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske, na čelu s potpredsjednikom Vlade Božom Petrovom te ministrom vanjskih i europskih poslova Mirom Kovačem, posjetit će sutra u 14 sati općinu Stolac.

Tokom posjeta, izaslanstvo Vlade RH sastat će se i razgovarati s načelnikom općine Stolac i predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Stjepanom Boškovićem o aktualnim događajima oko prekinutih izbora 2. oktobra u Stocu.

Nakon sastanka, s početkom u 15 sati, predviđena je konferencija za medije, u prostorijama salona Općine Stolac, priopćeno je iz Općinskog odbora HDZ-a BiH Stolac.
Kakvi trebaju da su politicari. Poslusajte Erbakana i njegove vizije.

ZT5jz_QECyk

Zitko
Član

Post Postao/la Zitko » 08 okt 2016 19:16

Nedzad Latic cuko kojeg je rahmetli Alija Izetbegovic napucavo na svoje politicke protivnike da ih ovaj udara niskim udarcima sada se, nakon sto je izgubio politicku podrsku, okomio zestoko na Bakira Izetbegovica i rejsa Kavazovica. Optuzuje Bakira da je diktator da je podmuklo u rukavicama pod svoju kontrolu stavio sud, tuzilastvo, stranku Islamsku zajednicu i banke a da se rijesio njega i ostalih uhljebovica koji su dvadeset godina jeli za dzaba hljeb koji drugi ne mogu ni da zarade.

Ovaj Latic je milione dobio od Alije i svakio list koji je pokrenuo je propao. Za Bakira sada rade i Faktor i Stav i Saff i Oslobodjenje i Slobodna Bosna.

Dok je njegov nesposobni otac milijone maraka prosipao na brbljavce popud Latica, F. Fejzic i Radoncica Bakir je nasao sposobne ljude da rade za njega iako mu nisu familiski prijatelji. Za premijera je doveo Novalica covjeka koji mu nista nije u rodu a nije ni Mladi musliman nesto nezamislivo kod njegovog oca kome su premijeri bili Bicakcici, Tihici i slicni

Sada ovi SDA uhljebi zavijaju jer ih je Bakir sviju rastjero. Priznajem da covjek nekad lupi glupost ali ni deseti dio kao njegov otac. Oko sebe okuplja ljude koji mogu sprovesti ono sto je zacrtao a ne kao njegov otac one koje mu preporuce njegovi maloumni ahbabi sa mindera.

Bakir je doveo je milione arapskih dolara, hiljade tursita, izgradio gradove oko Sarajeva, desetine zgrada u centru grada, autoput ide punom parom, naseljava Trnovo, postigao najvece povecanje BDP od kraja rata, ulazi u koaliciju sa svim patriotima u svim odlucnim opcinama, ali Bosnjaci mu sada okrecu ledja i slusaju uhljupe i prevarante kao sto je ovaj Latic kojem je malo sto su svu svoju familiju pozaposljavali nego bi htio da se on i njegov brat ovakvi mutavi i brbljavi nesto pitaju u ovoj drzavi.

Sad vi meni recite ko je pametniji ili covjek koji Sefera Halilovica, Senada Abdica, Fahrudina Radoncica caki i Roberta de Nira okrene na svoju stranu ili covjek koji se ima mucavog Latica za svog portparola i to u jos ratu

Poslusajte Latica on iznosi sve argumente zasto je meni, jedinom covjeku u cjeloj BiH, Bakir dobar:

https://www.youtube.com/watch?v=gUw-Gv3Abb0

Politika me interesuje kao dialektika u svome kretanju a ne na onom primitivnom nivou kroz licnosti. Ipak interesantan je taj narod koji pored uspjesnog milionera, disidenta, partizana, pobjednika nad komunizmom i nosioca Bosnjastva A. Zulfikarpasica 1991 godine izabere covjeka koji nista vazno u zivotu nije radio osim sto je dva puta nevin lezao u zatvoru. Ili koji pored poliglote i najuglednijeg Bosnjaka u svijetu H. Silajdzica 2002 izabere Tihica koji je bio cinker u zatvoru. Bosjim se da nam se za dviej godine ne dogodi nesto slicno.

Ni najmanje ne ocekujem da se samnom slozite. Nikog zivog ne poznajem ko voli Bakira . Samo vas pozivam da malo razmislite kaku je skalameriju od uhljupa naslijedio Bakir u stranci iz koje je njegov otac istjerao Adila Zulfikarpasica, Rusmira Mahmuatcehajica, Hamzu Mujagica, Muhameda Filipovica, Rusmira Mahmutcehajica, Harisa Silajdzica, Sefera Halilovica, Muhameda Sacirbeja a Bakir "intelektualne gormade" tipa Nedzada i Dzemaludina Latica, Sadika Ahmetovica i slicne.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 23:19

Jos nedavno dobio neku funkciju u OIC, za medjunarodnu toleranciju, tako nesto. :lolcina: :lool:
Dobio je 2 nagrade

Najvise pojedene krmetine u jednom satu,pretvarajuci se da je Musliman
Najbrze slanje ljudi u po noci.Nagradu je dobio od Cifuta iz Izraela za veoma urgentno slanje ljudi bez imalo dokaza u hotel Gvantanamo-Kuba..Aeredrom sabitni prtljag u Tel Avivu zove ZLATKO

''Sabirni'' centar nesto kao Omarska

Treca nagrada je za najvise obrnutih para u mandatu

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 okt 2016 23:21

Izgleda prpa u stocu!
To je planski organizovano.Sta mislis da prva takozvana samouprava nije planirana u Zagrebu.Pa,prvi arhitekt danas Jelavic zivi u Zagrebu

Hrvatska ce samo drugacijim metodama raditi na podjeli Bosne,i da se sto vise Bosnjaka raseli.Zamisli kad bi jedan Bosnjak dosao u Vukovar,izrazio podrsku cetnicima.Hrvatska bi povukla ambasadora iz Bosne,uvela sankcije.Ne,oni samo rade to sto rade zadnjih 20 tak godina.Mjesanje u vanjsku politiku je kontradiktorno Eu papirima da spoljna politika ide u nadleznost Eu.Hrvataka se je ulaskom u Eu popisala u takozvane Bosanske Hrvate,samo ne zele javno da kazu takvo sta

Ovo je materijal vec za suda

I ovog covjeka tuziti jer se izlezava.Legao u krevet,kamere ga uhvatile.Dobio vec unaprijed sta da kaze od kriminalaca iz Adz stranke

slika

Gdje tu modrica.Nigdje.

Izlezavanje.

Nije za vlaha politika.Za njega je sadi krtole i kaze.Yes.Sir

May i have another.Sir

Raguz je vlasko prezime.Ima ih jos da nabrajam.Nek se zahvali Turcima sto su ga doveli u Bosnu da obradjuje zemlju potomak mu.

Nezahvalni vlasi.Das mu malo,on hoce uvijek vise.Tako su vlasima prije 120 godina dali malo i to im je Austrija dala ''malo''otimanjem zemlje nase u Ljubuskom.Od 100% Muslimanske carsije,katolici postase vecina u Austrougarskoj vlasti

Ovo je novi potez pomahnitalih vlaha u Stocu koji zele da stvore od Stoca isto ono sto su im pretci stvorili u Ljubuskom.

Planska izgradnja genocidne crkve na mjestu koje je vlasnistvo Islamske zajednice

Identican.Identican,kao da su kopirali od A-Z.Isto sto su im pradide radile prije 100 tinjak godina u Ljubuskom.Prvo srusi mezar,malo otmi basce,malo dzamiju srusi.Onda napravi neko vlasko katolicko naselje,kasnije ce postati Hrvatsko

Jasno je da je ovo politika Bezmudog Bakira.Umjesto da smo dosli u to selo,pokupovali im imovinu,mi se sagijemo i gledamo kako ce nas uzeti.Mi ako budemo sutili.Stolac ce IDENTICNO zavrsiti kao Ljubuski.Kao katolicko naselje

I to je plan ustashe iz Stoca.Da urade sto je bolje moguce da otmu nasu zemlju,nase gradove

Pa prije 200 godina Vir u Ljubuskom i Humac.Sve su to bila Bosnjacka mjesta.Vir dzamija je srusena 1919 godine.Nije bilo Flickera,panoramia i google da se dzamija nekad vidi i prepozna.Danas je 21 stoljeca.Tuziti ustashe,poslati ih na sud.Kupiti im zemlju

Prpa nije nego PLANSKI Organizovan cilj Hrvatske da se sto vise Bosnjaka iseli.To sto je Kaplan rekao da katolicka sela sijaju u po noci,a kod nas je mrak,je jos jedna bolna cinjenica ovdje

Uglavnom.Sutra skopirajte ko je dosao u Stolac.Posaljite mailove Europskoj Uniji.Politicarima

Sta mislite kako je onaj vlaski gmaz prosao koji je mislio u Ameriku da dodje.Heheh.Hehehe

Mi ako budemo sutili,vidis da ova kriminalna stranka ustaska zeli da napravi od Stoca novi Ljubuski.I ako im sad ne kazemo ko je kmet a ko vladar.

To bi moj pradida stapom udario prije 100 godina jer s vlasima nema price.Samo stap

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 09 okt 2016 06:40

@Zitko, gdje to autoput ide punom parom ? U Skutoriji mislis ? :lolcina:

Ne mozemo do Konjica da izgradimo autoput, a ne nesto jace.

Zitko
Član

Post Postao/la Zitko » 09 okt 2016 06:47

A koliko je autoputa izgradjeno do 2010 prije nego je Bakir postao clan presjednistva?

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 09 okt 2016 06:49

0 km. Al' druze ovo je presporo. Pa necemo spojiti Sarajevo i Mostar do 2030 godine. Sta ce biti sa narodom na tom potezu, da svi isele vanka ? :lolcina:

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 09 okt 2016 08:48

amkos je napisao/la:0 km. Al' druze ovo je presporo. Pa necemo spojiti Sarajevo i Mostar do 2030 godine. Sta ce biti sa narodom na tom potezu, da svi isele vanka ? :lolcina:
spojit ce se i prije, slazem se da to moze i brze ali napreduje. Evo probijanje tunela Pecuj se vec radi. Pogledaj na skyscrapercity forum autoputevi !
Ja se takodjer slazem, Bakir nije toliko nesposoban niti korumpiran kolika je medijski pritisak na njega. Niko u medijima ne spominje Dodika, Čovica, Spirica..gotovo ih mediji ne prozivaju . Na fb imas preko 15 stranica posvecenih samo spin off kampanji protiv Bakira. Ali nem

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 09 okt 2016 08:55

Na fb nema ni jedna grupa da radi spin off kampanju protiv vlaskih lidera, kojima se moze svasta prigovorit.
Bakir je sposoban i stasao je u jakog lidera uz pomoc i savjetovanje AK sigurno. Bosnjaci su lahkovjerni a vlasi su premazani.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 09 okt 2016 10:14

Ima i toga @Dezidijat. Ali nas trenutni lider je Bakir i trebamo njega gledat'. Nas lider nije Covic ili neko drugi. Neka njega provjeravaju i neka o njemu pricaju Skutori. Mi trebamo gledati sebe, svoj narod i svoje lidere sta rade i kako. :thankyou:

Odgovorite