Bas tako. nisam ljubitelj ni jedne stranke, ali sve sto pozitivno urade za Bosnu i Bosnjake podrzavam.Bosni je napisao/la:Kimbo1 je napisao/la:TREBA SE SVE URADITI DA SE ZATVORI FABRIKA IGMAN KONJIC
Pitate se zašto? Zato što to drži sdp i treba sve uraditi da se to zatori, dok nedođu naši na vlast. Ja bi je najradije sada u stečaj da malo se otpusti radnika onda bi moglo bolje da se radi, ovako sdp hoće da zaposli još 200 ljudi u Konjicu, što je brate sramota da mi to nemožemo.Neznam jel ti ovo ozbiljno mislis ili ne?
Gledaj, ja nemam nikakve simpatije za SDP, ali nezelim da Konjic izgubi neku fabriku ili poslove samo da bi to cinilo stetu SDP-u. To je razlika izmedju SDP/SBB na jednoj strani i patriota na drugoj. Njima je vaznije da stranka bude uspjesna makar BiH nestala zarad toga (Damir Hadzic i njegova izjava su potvrda toga). Patriotama mora biti drzava iznad stranke, i netreba se nadati da ce neka fabrika propasti.
Uz to, Konjic je strateski vazan (spaja Sarajevo i Hercegovinu) i svaki posao tamo je dobrodosao. To sto neki SDP-ovac tu fabriku drzi nije mi bitno ako ne cini stetu narodu tamo.
Ja nemogu zamisliti da u u toj fabrici u Konjicu radi iko osim Bosnjaka. I sam svoj narod unistavati samo sto su SDP-a.