By the way ako ja ne objavim podatke.Objavit cu dan kasnije.Iako su mi rekli iz Federalnog zavoda u Ponedeljak da nece stici na vrijeme i posalju mi sutra.Tj danas.Kao sto sam i uradio
Tako nemojte biti blesavi jer Iq degenerika s Kamenko-kremenko foruma je i vise nego smijesan.Ne mogu da ja stignem sve.Ponekad moze da bude i dan kasnjenja.Iako u ovom slucaju.Oni su imali previse posla pa sam dobio podatke dan poslije
Tako zadrzite vasa glupa misljenja za sebe oko podataka
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin
Opstina Bugojno 9 Hrvata prvacica sk 2024/2025 godine
A sta kazu prvacici za opstinu Jajce.Nikad manje Hrvata prvacica
Mozes da namjestis rodjene.Ali je tesko namjestiti djecu po skolama.Dzaba
Hajmo na plakanje.Malo perika,malo friziranje.I onda bit ce bolje iduce godine
Forum Pljacljivko-Popisanko
Ako vam se ne svidjaju Haske presude.Imate cijanid.
Podatci su fake news jer kako moze da bude toliko zivorodjenih Bosnjaka na podrucju opstine Usore javlja se neki glupi ustasha s Pljacljivko-Plasljivko foruma
Na svu stranu da si ti debil.Ili genetski roditelji debili ili si sui generis(Izuzetak) Na stranu to da nijedan kretenoidni ustasha nije vidio podatke s popisa 2013 godine.Opstina Usora 395 Muslimana.Usora je imala deklarisane Bosnjake-Muslimane koji su zivjeli u 3 naselja te opstine mahom:Zabljak,Tesanjka i Alibegovci
Prekaljeni demografski strucnjak i borac,ekspert za demografske nauke,socio-ekononska kretanja,sociologiju i teologiju Emericijus Basileum Basileus Jack demografski ayatollah.On gleda u ove podatke.I on gleda u nacionalnost majke i oca
Obican trecerazredni kreten koji nije iskustan i prekaljen borac demografski.On vidi nacionalnost majke.I tu logika zavrsava
Za neke pocinje tesko doba.Zona sumraka(Twilight zone)
Gospodo sta je realnost?Ono sto napisete na nekom Plasljivko-Pljacljivko forumu.Ili sto procitate na forumu doktora-magistra i genijalca.Covjeka koji moze da digne preko 170 kilograma na bench pressu.Kome vjerovati?
Nekim tamo kretenoidima.ili Apolonu.Jacku.Koji na svojim ledjima moze da ponese pola Like i cijelo Zagorje
Opstina Usora ima vaistinu kako bi rekli cetnicki teroristi 7 Bosnjackih majki.Ali ako se gleda malo bolje
Onda vidite maloumni kreteni.Da imate svega 4 djeteta gdje su oba roditelji Bosnjaci.Sto odgovara cistoj statistici i slici koja nam se prikazuje
Kao i na popisu i brojci od izmedju 300 do 400 Muslimana u opstini.To su realni podatci.Tako da ne treba gledati samo u nacionalnost majke
Jer koja budala bi onda rekao da se Hrvati radjaju naprimjer u Usk kantonu.Kad su to sve Hrvatske majke ciji otac je Bosnjak.A udio HRVATSKO-HRVATSKIH RODITELJA JE ravan udijelu Bosnjaka u opstini Ljubuski naprimjer
Prekaljen demografski borac vidi i siru sliku.Pogledajmo nepoznate silne.Gdje su oni locirani?
Zapadnoj Hercegovini?
Livanjskom kantonu?
Posavskom kantonu?
VJerovali ili ne.U ta 4 kantona imamo 15 nepoznatih
Usk kanton ima 1 nepoznatog
Tuzlanski kanton ima 1 nepoznatog
Gorazde kanton ima 2 nepoznata
Zenicki kanton ima 11 nepoznatih
u ta 4 Bosnjacka kantona imamo ravno 15 nepoznatih ovdje vitalna statistika 2023 godine
Mjesani kantoni Srednja Bosna i Mostar
Mostarski kanton 1 nepoznatih
Srednja Bosna 0
i onda se postavlja jedno slozeno pitanje za koje jedino Jozo Carapanovic iz Gruda i Posusja i Robi Beclija imaju odgovor a on je
Kako to da u kantonu Sarajevo gdje nema Hrvatskih naselja,gdje nema Hrvatskih dijelova grada gdje udio Srba i Hrvata prvacica ne prelazi zajedno 2%
Kako to da u tom kantonu Sarajevo imamo 403 nepoznatih?Dok u svim ostalim kantonima Federacije Bih imamo 18 nepoznatih
Nepoznati su ovdje jedino nepoznati dok dodju u kanton Sarajevo.Dok izadju van kantona Sarajevo imas vise Marsovaca i Praljkovaca nego Nepoznatih svega 18 u tih 9 kantona
Statistika je neumoljiva i ona ne laze
Jack je taj koji je demografski prekaljeni borac.Genijalac.Jack je taj koji ima podatke.I jack je taj naravno koji u malom prstu zna sve i jos vise od tog
Baba Vanga nema tih podataka koliko Jack ima
I kako to da preko 95% ''nepoznatih'' je u Sarajevskom kantonu?
How,yes.No.No.no And no
No.
For anything else you have fictitious Santa Barbaba Motels filled with retards Pljacljivko-Plasljivko forum
Jack je napisao/la: ↑24 maj 2024 14:12
Amerika je drzava s preko 340 miliona stanovnika.Jedan Kansas City je bogatiji od cijele bivse Jugoslavije.A da ne pricam o Las Vegasu ili Nyc
Genocidna gubi 10 000 cetnika svake godine.Rekao sam da ce za 10 tak godina biti vise osnovaca i prvacica u Crnoj Gori nego sto ima genocidna.To znaju i cetnici iz Srbistana.Koja blesava budala vjeruje u podatke sto krvavi genocidni zavod izbaci na svojoj stranici.Mozes obrisati guzicu s tim podatcima
No,10 000 cetnika manje je lijepa stvar
Upravo slusam razgovor Senada sa jednim Amerom u emisiji, kaze da u rs nema sanse da zivi vise od 650 000 stanovnika.
Onda im je natalitet najveći u evropi, preko 13, u što ne vjerujem.
Upravo slusam razgovor Senada sa jednim Amerom u emisiji, kaze da u rs nema sanse da zivi vise od 650 000 stanovnika.
Na svu srecu ja ne gledam i slusam te kanale ovdje iz Bosne.Sto se tice te brojke ona ne moze da bude istinita jer imas cirka 13 000 vise osnovaca u genocidnoj u odnosu na Crnu Goru
Crna Gora ima 640 000 stanovnika neka procjena zadnjeg popisa.Po meni genocidna cijela ima izmedju 800 000-850 000 stanovnika danas.Nista vise od tog
Daleko manje od tzv milion stanovnika kako neki rezimski kvazi demografe tog genocidnog isprdka pricaju.Ili istina je na pola puta izmedju 650 000 i miliona kako neki kazu
Može bit ako su frizirali podatke o broju rođenih, a ako nisu 950-1,0 mil ukupno.
Genocidna 13 000 osnovaca vise od Crne Gore sk 2024/2025
Crna Gora manje od 635 000 stanovnika zadnji popis 2023
=
630 000× 1,3 ili 63000× 13 =819 000 stanovnika
Između 800 000 do 825 000 stanovnika tops 880 000 jer genocidna nema vitalne opstine poput Rozaja
Gluposti o milion su bas to Gluposti
Po meni je ovako
Niza devijacija 720 000 0% sanse
Srednja devijacija 800 000
Visa 880 000
S tim da vjerujem da je Između srednje I vise devijacije neka prava istina
Milion
900 000
Limas100 je napisao/la: ↑05 jun 2024 05:34
Šamaranje
Intresantno je i to da nam je pad rodjeni najmanji od kad je poceo padati opet prije nekoliko godina.
Pa kamenko kremenko forum kaze fake news
Kvazi demografija bez ijednog podatka
Neka seljacka verzija vlaskog naklapanja Ala poskok info
Likovi koji idu na taj forum mogu da posjete psihijatra poslije
Vise ce nauciti tamo nego na tom forumu
CapsLock je napisao/la: ↑05 jun 2024 05:58
Mostar odličan iako sam očekivao i bolje, a srednja Bosna 20% Hrvati, a prošli put su bili oko 16%, zar ne ?
Nisu oni nikad cinili 16% prvačića
Najgora godina im je bila 22,5% prvačića
Ovog puta ne znam saberite
Imate podatke
Živorođeni prema nacionalnoj etničkoj pripadnosti majke i oca. Federacija BIH 2023 Godine
Tu su vam podatci
Mostar odličan iako sam očekivao i bolje, a srednja Bosna 20% Hrvati, a prošli put su bili oko 16%, zar ne ?
Nisu oni nikad cinili 16% prvačića
Najgora godina im je bila 22,5% prvačića
Ovog puta ne znam saberite
Imate podatke
2022 godina je njima naj gora bila da bih 2023 dobra izgleda pored toga.
2000te su preko 35% bili
2010te su oko 30% bili
2020 su jos preko 20% bili.
To ce ici dalje prema dole.
hehehhe srce mi je puno radosti kad vidim ove divne podatke i kmečanje vlaških strašila sad kažu lažni podaci kad god vidim koliko nas mrze ja po jedno dijete napravim 3 na putu hehehe ah kako sam sretan samo čitam i uživam kako se koprcaju
Sk 2010/2011 imao si preko 900 Hrvata prvacica u ovom sto se pise kanton Srednja Bosna.Niti 15 godina kasnije postoje sanse da upisu manje prvacica sk 2024/2025 nego koliko ima opstina Mostar prvacica po Bosanskom planu.A to je 428
Vidim skutorski teroristi citaju ovaj forum i spominju Capljinu i 22 prvacica Bosanski plan sk 2024/2025.Ali ne spominju 9 prvacica po Hrvatskom u Bugojnu i jedva nesto preko 40 prvacica sk 2024/2025 u opstini Jajce
Teroristi su uhvaceni u lazi cijelo vrijeme pola skutorije su pisali pod Mostar ali sad nema.Ostajje utjeha Stolac im je dobar.I to je to
Zapravo tu im i zavrsava prica
Bosnjaci 149.Preko 80% Bosnjaka zivorodjeni
Hrvati 33
Travnik 387 zivorodjenih:
Bosnjaci 326
Hrvati 47
Vitez 184 zivorodjenih:
Bosnjaci 103
Hrvati 76
Dobretici 3 zivorodjenih:
Hrvati 2
Srbi 1
Kresevo 17 zivorodjenih:
Bosnjaci 3
Hrvati 14
Jajce 125 zivorodjenih:
Bosnjaci 81
Hrvati 39
Srednjobosanski kanton 1670 zivorodjenih:327 Hrvata
19,6% Hrvata prvacica.Zapravo ova glupa logika da je ovo mjesani kanton nema vise smisla
Veci je udio Srba i Bosnjaka u Livanjskom kantonu.Ili Bosnjaka u Posavskom kantonu.Nego sto imas Hrvata zivorodjenih u Srednjoj Bosni
Slavlje sto je u Drvaru 4 zivorodjena Hrvata.Pa prije 20 godina imao si 30 zivorodjenih Hrvata dole.Kakvo jebeno slavlje da i tu vukojebinu u po sume ne mogu da poklope
Limas100 je napisao/la: ↑05 jun 2024 05:34
Šamaranje
Intresantno je i to da nam je pad rodjeni najmanji od kad je poceo padati opet prije nekoliko godina.
Interesantno je da imas svega 2373 Hrvata ovdje zivorodjena gdje su oba roditelja Hrvati.Hrvatice se obicnu zene nasim ljudima po Usk kantonu.Mladji dole katolici furaju vise Bosanski jezik cak i u nekim krajevima koji su 300 godina bili dio Hrvatske primjer zupe Zavalje kraj Bihaca.To je realnost
Pogledajte samo broj zivorodjenih Hrvata u Usk kantonu
6 Hrvatskih majki.4 oceva su Bosnjaci i svega 2 su Hrvati.Imas svega 2 bebe cija oba roditelja su katolici i Hrvati koji ce krstiti djecu.Ostalo pisi propalo
Zapravo ovo je prva godina gdje ce broj Bosnjaka i Muslimana u Sjevernom Sandzaku biti veci zivorodjeni nego svih Hrvata u Bosni
Uzdravlje.Jedna Praljkovaca
Ali saznam ovo krajem mjeseca nadam se
Opstina Duvno ili tzv Tomislavgrad ima cirka 12 000 katolika u opstini.Imali su 114 zivoorodjenih Hrvata.Poklapa se s brojkom katolicke crkve
Dok opstina Livno ima svega 106 zivorodjenih Hrvata.Imas vise zivorodjenih u Grudama nego sto imas Hrvata