Dame i gospodo.Zapisite ovo VELIKIM SLOVIMA jer i ovi su nabili nekog demografu.POPOVO_POLJE je napisao
Blagodarim.Cjenim svake podatke,nije jednostavno naci ali znas kad igras basketa.Imas nesto sto se zove,a nadam se da si cuo
GRESKA U KORACIMA.Napravio si 2 koraka vise,skocio si i rekao si HOP.I ispao si smijesno glup ili glup i smijesan.No,svaka cast
Ah,dobri stari podatci.Koje niko od vas nije nasao ni prismrdio.Dok simpaticni NEBULA NIJE rekao.Mozda se Jacku sta desilo.Da nije zavrsio u hitnoJ?Lik je stvarno i ovdje dodje.Prava klasa,nema sta.Jeste da zdravstveno osiguranje ne ide,ali dzaba.Dobro je.Momak se trudi.Kao i ovaj iz POPOVARođeni 2019 Žepče
Hrvati: 101
Bošnjaci: 134
Srbi:3
Ostali: 3
OOO Batko.Rasturas sad na dijelovima.Ma,bistra si ti glavica,nema sta.Mora da jedes kupus svaki dan.Pa,kad si tako bistar a i nacitan a i nacitano nepismen vidi Palatalizacija bivseg Srpsko-Hrvatskog jezika ako znas sta je to ali eto sumnjam.Tako da je ispravan termin PRVACICPrvašići 2025/26
Hrvati: 108
Bošnjaci: 109
FZS takija
U Odnosu na 1 upisni rok kad je bilo upisano 233 prvacica sk 2025/2026 godine.Na pocetku skole je upisano 230 prvacica u Zepcu.Kad sve saberes.I dobro saberi sve ovo.Dobijes 108+109=217 prvacica.Tako da si promasio basket i to dobro si promasio.Ili mozda nisi naucio sabirati u 1 razredu osnovne skole,ako i dalje znas da takvo sta uradis.Ehhh.Kupusarko.Ja sam poceo da dostavljam podatke dok si ti bio u pelenama.I ako sabiras.Kako mozes da napravis ovakve kardinalne greske.Sve do preko 3% se zove STATISTICKA GRESKA.Ti si napravio gresku od 217/233 ili razmak od skoro 8%.Kako mozes da smanjis prvacice za 8%.Ti bi bio spreman da djecu tu posaljes u Jasenovac sto vam je u navici.Ako pises o statistici.I pokusavas da pises.Probaj da pises tacne brojke i slovima.Ispadnes smijesan iako to bas i nije tesko
Žepče i Vitez. Imamo samo jednu općinu u kategoriji 50-100 prvašića. (Kiseljak)
Jel ti to rekla Dara Bubamara ili lazna Gospa iz Medjugorja.Ili Paja Patak o 108 Hrvata prvacica u Zepcu.Ili Matan Mastikosa iz Ravna i Mate Krmek sve od stoljeca 7 prezimena
Cirka 14 268.CETRNAEST HILJADA I DVJESTO SESDESET OSAM PRVACICAZna li netko koliki je broj prvašića po BPP u federaciji ove godine barem otprilike?
Napredan si ti momak.Ali previse jedes kupus,Probaj malo proteina jer vidim gubis se s brojem prvacica u Zepcu.Fale jos Tuzla Gracanica i Brcko od vaznijih
Napredno pitanje nema staKoliko Bošnjaka prvašića pada pod Željezno Polje. Koliki je naš postotak bez tog dijela općine?
Rekao sam jednom momku.Nemojte molim vas da mlatite ustashe iz Doljana kraj Jablanice.Kazem ovoj djeci.Pustite stare i bolesne katolike da umru i nestanu prirodnom smrcu.Sta hocete da se bijete s starim i nepokretnim ustashama.Mislim.Ako hoces da se tuces.Tuci se s mladjim ustashama po Citluku i Posusju.Nema vise tamo slave,nema tamp nista sem jedne velike i jake mrtvacniceTe smrdljive mahale treba amputirati.
I nemojte molim vas ici u po centra Mostara i slikati ustaske smrtovnice.Imate to online ne trebate da ide na famozni RONDO.Molim vas lijepo Bosnjaci.Malo kulture.Prvo Sapun,pa Parfem,pa malo Kupus.Pa tek onda slikaj
E,batko ti si smijesno zaostao.Ali,dobro je.Dobro se trudisHehe boli Žepče hehe
Postoji jedna skola samoPostoji li škola po BPP u samom gradu?
Jesi cuo za Islamsku vjeronauku i zakon o slobodi vjeroispovjesti,koje je katolicka crkva potpisala s Islamskom zajednicom.Iako je skola Hrvatska ''genije' postoji i ne uci se Bosanski jezik u Hrvatskim skolama.Postoji nesto sto se zove Islamska vjeronauka.Ako nisi cuo.Sad si ovog puta cuo.I 15 prvacica Bosnjaka pohadja Islamsku vjeronauku u Osnovnoj skoli Zepce po Hrvatskom nastavnom Planu ili HNP.Mozda nisi cuo,mozda si zaostao,a mozda si stvarno smijesan.Ali.brate ti znas da kopiras sve sto ja pisem.Pa ne mozes da budes glup.Zar ne?Znaci dvije skole pod jednim krovom. Koliko to bošnjaka pohađa HPP pored BPP škole da mi je znat. :ucelo
Objasnjenje ti je gore zavrseno.Znači jedini bošnjaci koji idu u žepču po HPP so ova dva tri koja džek u ozimici spominje u prijevodu, ato neka je razlika u prvašićima i tri
Osnovna skola Fra Grga Martic je Hrvatska skola gdje nema Bosanskog jezika ili nastave na Bosanskom jeziku.Ali postoji nesto sto se zove ISLAMSKA VJERONAUKA.Mozda bi to FASISTI poput tebe zabranili ali realnost je takva,kakvu su vam rekao.No,ako i ne vjerujte meni.Imate pijanog Iliju iz Zepca ili upitajte ravnatelja ili direktora Osnovne skole Zepce koliko ''Hrvatske'' djece pohadja Islamsku vjeronauku na podrucu osnovne skole ZepceČak i u Ozimici ima BPP,čisto sumnjam da ih toliko ide po HPP,nema smisla.
Pa,ako ne prepises od mene,nema podataka.To je tako kako je.Sta ste mislili da cete vi naci podatke ovdjeGdje nam je Nebula? Od njega vec dugo ni rodjenih, ni ZZO, ni prvasica, ni prvacica, ni ZZO...
Moze biti malo vise Srba ali ovo je vise etnoloski princip stvari i poznavanja materije.Iako mi se svidja naravno.Mozda je 1 Srbin a mozda i 3.Uglavnom drzimo se tog da smo tu s Hrvatima.Moze ih jedino biti manje od ovog zakazanog brojaBroj prvaćića u opštini Žepče 230 po Jacku:
Bošnjaka 131
Hrvata 97
Srba 1
Mješani brak 1
2019 godine a i cijenjeni KUPUSAR POPOVO POLJE vam je to skopirao.Rodilo se je preko 100 Hrvata u opstini Zepce.Tako da je to ocekivano.Nevjerojatno da se oko ovoga raspravlja, da se ovako držimo u Žepču. Imali su sve pogodnosti da ga poklope prije 20 godina.
Ti previse prdis iz Dalmacije i nisi Bosanski katolik.Imas akcent koji se cuje s Biokova i nijedan Bosanski katolik ne prica tako.Mozda je trend sad jebanje magaraca i uvijek je bio na padinama vrle SKUTORIJE.Ali Nisan i ostale tvoje Italijanske price ostavi za crtane filmove s Biokova.Ok.A jack ni sa svom svojom takijom nije uspia navuc 70% kojih je predviđa ahahahah.
Pa to vam je novi nasljednik Jacka.POPOVO POLJE.On kopira sve brzinom svijetlosti sto je Jack rekao.Ali nesto mu slabo ide.Bošnjački dio ZDK-a. Bez općina u kojima je Hrvat načelnik (Usora,Žepče i Vareš)
Zenicki kanton Katolici 2024 godine
Vares 5/41
Zavidovici 1/19
Zenica 11/140
Tesanj 2/18
Kakanj 5/47
Maglaj 2/16
Zepce 54/112
Usora 11/48
Naime prekaljeni i vidim vec dobro iskusni demografa koji je napravio STATISTICKU Gresku i to odmah prvi put.Za ovo slijedi otkaz.On naime je iskustan i zna da ovo znaci zivorodjeni/umrli naravno.I ako imamo Vares s preko 8 puta vise umrlih Hrvata.Zavidovici ne znam sta je ovo,ovo je fakticki mrtvacnica.Kakanj ne znam,jel to 9 puta vise.Mozda su vrlog KUPUSARA da pitam jer on sve zna.Pa i sabiranje pogledajte Zepce
Kad vec kopiras stvari od mene.Ja sam rekao 24 Bosnjaka prvacica sk 2024/2025 po HNP Zepca.A ne 23.Mislim.HaloTo jack najavljuje 70% Bošnjaka u Žepče jer idu masovno po HPP, nije neinformiranost nego luđački cope.
To vam je kultura od Hrvata.Jasenovac,Srbosjek,laprdanje kao vlaska snasa po forumima.Odakle su ovi podatci, vidim da luđak iz Bostona još nije objavio, jedino brinu katastrofalni padovi po fzsu tamo.
Kazu mi ljudi iz Austrije da su im komsije Hrvati plakali kad su pocele da dolaze kazne.Bio je neki koncert tamo jel?Kraj Cazme,Ogulina?Zagreba.Ko ce ga znati.Ovi iz Austrije su dobili naplatu i to veliki.Ocito drzava Austrija ne voli nekog TOMSONA.Ili je THOMPSON.Kako se to izgovara ono
Vidite dragi Bosnjaci.Ovo vam je uzorak Hrvatske pameti i kulture od stoljeca 7.Krapinski covjek se prevce u grobu i kaze.Bog te mazno,kakvi su ovo debili
I dragi Bosnjaci.Ako zelite statisiku imate forumasa POPOVO POLJE.On vam je genijalac.Pa sve zna da nadje.I poceo je da trazi podatke
Blagodarim.Blagodarim.Samo ti i dalje budi uporan i trazi podatke.Pogodit ces u ''sridu'' jednom.Nije prvi put jednostavo naci podatke.Sve ljudi ocekuju svasta od tebe.A ti dolazis i trazis.Ah,dobri stari dani
Ps kako dizem preko 170 kg na bench pressu.Dobro nekad.Sad pod stare dane svega 155 kilograma.Zamolio bih te da vise koristis proteine.Proteini sluze da ti mozak ne zakrzlja.Jer ovi sto pisu na kamenko forumu su skupa procitali 3 knjige
Vlak u Snijegu,Druzina Pere Kvrzice i Matan kraj Pjescare crrani film u 6 minuta.A za ostale sire stvari i pojmove.Ne jedi previse kupusa,jer ti je mozak poceo slabije da radi,a to nije lijepo i nije fino
Haj.Dobro je.Ti se makar trudis da nadjes podatak.Mozda ces nesto i naci da ti mogu reci hvala na podatku.Dosad samo pravis greske u koracima,ispravljas krive Drine i sanjas neke Hrvatske Mostara poput ovog VELELEPNOG TEKSTA
https://www.hercegbosna.org/kolumne/dem ... -3720.html
E ovo je vasa pamet,tj razina ove pameti.No,sta se moze.Mozda je Beclija Islamski teolog.Pa je mislio na 2013 Hidzretsku godinu.Tja ako je mislio na takvo sta.Onda moja ispravka.Jer covjek je vrlo nacitan
Do kraja 2013. godine udio Hrvata u Mostaru će preći 60 posto!
Razlika izmedju Ludjaka i budale je da ludjak ima svoje psiholoske zabave i parapsiholoske zavrzlame uz sociopatske tendencije ili PSIHOPATSKE.I Ludjak nikad ne ispadne smijesan.Mozda je on Ludjak.Ali on ne valja gluposti kao neki.Zar ne
Eh.Eh.Pisete na forimu covjeka koji zivi u Becu.Islamskom gradu.Vecina prvacica u Becu su Muslimani.I on vam je rekao ako su Krscani vecina.Da je to jednostavno Krscansk Mostar
Pa,sta trazite u Muslimanskom Becu.Londonu.Parizu,Baru,Birmingemu i ostalim sredinama.Imate li vi zabokrecine kraj Biokova gdje nema nikako Muslimana
Halo.Djeco