Europska unija ne postoji otkako su Englezi rekli f*** you Eu.I to lijepo i glasno
Stanovnistvo Egipta raste za cirka 2 miliona godisnje.Pakistana preko 4 miliona.Sto znaci da u jednoj jedinoj godini Pakistan dobije vise stanovnika nego cijela Bosna ili kao cijela Hrvatska.Sirija je imala 22 miliona stanovnika neki kazu i 25.Danas je tamo 15 miliona,a neki kazu cak i 12 miliona.Egipat nema prostora da nahrani 100 miliona stanovnika.Iako drzava ima sad drzava nesto malo manje
http://english.ahram.org.eg/NewsContent ... s-CAP.aspx
Do kraja godine to je 94 milona.Nadji mi jednu Europsku drzavu koja tako rapidno dobija stanovnistvo.Njemacka je na samrti i da prezivi treba migrante.Pola tih Eu drzava.Ekonomski i populaciono je neodrzivo.Tako jedna Bugarska je 1989 godine imala preko 9 miliona stanovnika.Do kraja 2018 godine.Bugarska ce pasti na 7 miliona stanovnika.Istanbul je podlozan potresima,pomjeranjima.Sad je tamo 15 miliona stanovnika sprceni na povsinu grada Beograda.Manje-vise
Tu dodaj krscane i Muslimane Sub-Saharanske Afrike
Sto se tice Balkana.Znaci samo podrucje bivse Jugoslavije+ okolo.Grcka,Bugarska i Rumunija
Bugarska je 1989 godine imala 9 miliona.Bugarska ce krajem 2018 imati 7 miliona.To je 2 miliona manje u manje od 30 godina
Rumunija je 1992 godine imala 22.8 miliona stanovnika..Danas procjene kazu da tu zivi 19,7 miliona.Kad je znaci rat u Bosni krenuo.Ili eto u cirka 25 godina.Drzava je izgubila 3 miliona stanovnika
Isto je i Srbistanu
Grcka je ionako neplodna zemlja da primi izbjeglice ali i da zadrzi vece stanovnistvo.Sto znaci da ce pomjeranje stanovnistva najvise ici ka ove 3 drzave sad:Francuska,Austrija i Njemacka.Naravno,ovdje bih spomenuo i Belgiju vise
Merkel rules out refugee limit in Germany
Libanon i Turska imaju zajedno preko 5 miliona Sirijskih izbjeglica.Nek 5% od te cifre dodje u Njemacku.To je 250 000 ljudi.Muslimanski svijet je 1900 godine imao 200 miliona.Danas je tamo 1.8 milijadi Muslimana.Pa cak danas tri drzave imaju preko 200 miliona Muslimana ili skoro:Indija.Indonezija i Pakistan.Ko ce da zadrzi mladje ljude po jednoj vukojebini Afganistana.Pakistan je danas sve vise kraj koji nema vise teritorije da zadrzi toliko ljudi
Arape uz asimilaciju naselimo na prazna vlaska imanja tzv Federacije.Kasnije asimilirati.Onda cemo na sumsku.Ta frankenstajn nakaza nema vise od milion Srba.A sumnjam da ih je 900 000 tamo
Realno.Europu ce Tsunami preplaviti;.Iz Afganistana.Sirije.Iraka Kao i drugih siromasnih drzava Afrike.To se vec sad desava.Za 20 godina imas ces cokoladne Hrvate.Kad Hrvatice pocnu da se s**** s Krscanima velikim iz Etiopije ili Konga.To je neminovnost.Pa ja vam kazem da ulaskom u Europsku uniju.Mi bi danas fakticki potonuli kao narod.Ja sam zapravo slavio kad je Engleska rekla ne Europi.
To je neminovnost.Na kraju dana sta je poklapanje 5.5 miliona pravoslavnih vlaha u tzv drzavi Srbiji ili isto toliko Bugara.To je kap u moru
Mislim da se Europa treba podijeliti izmedjU Muslimana i Krscana
Sve zapadno od Beca krscanima.Sve istocno Muslimanima.Muslimani dobiju Solun,Beograd i Sofiju.Kao i Bukurest.Naravno ja bih rekao da pola Francuske,tj Jug Francuske koji je sve vise Muslimanski.Marselj.Treba da pripadne Islamskoj EUropi
Andaluziju treba vratiit pod kalifat sto ce se i desiti.Za par godina'.Mislim da je realno.Zamisli kad bude 2 milijardi Muslimana.Za nepunih 15-20 godina.Morat ce jednostavno nesto da padne
Ili Andalluzija ili Srbija.Nema druge
One iz Nisha cemo protjerati u Malorusiju.