Slobodni izbori u Siriji

Samo nek nas svijetli i veliki sultan Erdogan ne brani.Jadan on koga Erdogan braniTurska vojska nece nikad napast Kobane, Tell Abyad, Qamishli ili Afrin. Imaju oni prici problema nego da to rade. Mogu Kurdi kroz SAA teritoriju al sve dok slusaju Assada i rezim, znaci Turska ih sprijecila da imaju sigurno teritorijalnu vezu.
Kad im je prece da se takmicu jedni protiv drugihJack je napisao/la:Cuj brate,ja im zelim najbolje.Imam zadnji ispit iz matematike.Ili padam ili prolazim.Znam da ne znam nista
Vidim Kineza.Sjednem kraj njega.Jedva se spasih.Ljudi Kinezi svi znaju matematiku tako im bog dao.Ova Kineskinja bila.Fakticki sve neki mutanti,super pametni matematicari.Ako ja za sebe mogu da priznam da ne znam,da sam vezaros da nema sanse da znam takvo sta.Koliko njima treba godina da ponavljaju iste greske?
Pobogu.Pa gdje si vidio napadas s 3 fronta i nemas jedinstvenu komandu.Pa,nisu Manpadsi teski 1 tonu svaki.Nije to tenk.Mozes prokrijumcariti nekako.Snadji se sam.Lakse je Manpadse sloziti nego tenkove.Ma,kome ja to govorim
![]()
Daleko mu kuca o nase. Pored takvih prijatelja, pravi neprijatelji su sitnica.Jack je napisao/la:Samo nek nas svijetli i veliki sultan Erdogan ne brani.Jadan on koga Erdogan braniTurska vojska nece nikad napast Kobane, Tell Abyad, Qamishli ili Afrin. Imaju oni prici problema nego da to rade. Mogu Kurdi kroz SAA teritoriju al sve dok slusaju Assada i rezim, znaci Turska ih sprijecila da imaju sigurno teritorijalnu vezu.
Da ne izgubimo i Bugojno i Sarajevo,ako nas Erdogan bude branio![]()
![]()
![]()
#Syria #TahrirSouri HTS fighters ambushed Free #Idlib Army commander Ahmad al-Souod car& killed Colonel Ali al-Semahi near Maaret al-Noaman