Politika katoličkih separatista
Re: Politika katoličkih separatista (genocidnih ustaša)
Žele također i 4 TV kanala. BHT, TV GT, FTV i Škutorska (hazehabe TV). Imate emisiju "Pošteno govoreći" od 30.01.2017 i u toj emisiji jedan od članova HNS-a to govori. Emisija je uglavnom bila u vezi finansiranja BHRT-a. On je iz odijela za medije. Ovaj HNS-ovac.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Koji seljacki debili ovaj Maric i onaj Terzic. Djubrad treba usranom motkom najuriti. Bagra i ne zna koliko je nepismena. Ako ovim nepismenim seljacinama Mostarci ovo puste neka se halale sa Mostarom.
Ako HDZ hoce da mu je autoput blizu neka ga onda nacrtaju na desnoj obali a ne preko bosnjacke vjekovne bastine i srednjovjekovnih gradova. Uostalom moze se napraviti ekstra krak od Kravice do zapadnog Mostara da im bude jos blize bjezat za Dalmaciju ako hoce
Sto se tice Jablanice u zemlji sa tako malo obradive zemlje a toliko brda tuneli su najbolje rjesenje. Ovaj Jablanicki mazohizam da im autoput prolazi kroz avliju prelazi granice opce medicine. Konjic je od Jablanice manje od pola sata (22 km) idelna razdaljina do autoputa. Blizu a ne smrdi.
Mostar se brani na autoputu. Preci su Buna i Bunica neg Coviceva i Bakirova guzica
Ako HDZ hoce da mu je autoput blizu neka ga onda nacrtaju na desnoj obali a ne preko bosnjacke vjekovne bastine i srednjovjekovnih gradova. Uostalom moze se napraviti ekstra krak od Kravice do zapadnog Mostara da im bude jos blize bjezat za Dalmaciju ako hoce
Sto se tice Jablanice u zemlji sa tako malo obradive zemlje a toliko brda tuneli su najbolje rjesenje. Ovaj Jablanicki mazohizam da im autoput prolazi kroz avliju prelazi granice opce medicine. Konjic je od Jablanice manje od pola sata (22 km) idelna razdaljina do autoputa. Blizu a ne smrdi.
Mostar se brani na autoputu. Preci su Buna i Bunica neg Coviceva i Bakirova guzica
Hrvatska Republika Srpska: Nija baba znala za vraga, pa kupila kozu
http://www.rtvbn.com/3851018/hrvatska-r ... upila-kozu
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Drina je napisao/la:Hrvatska Republika Srpska: Nija baba znala za vraga, pa kupila kozu
Interesantni komentari ispod clanka.
Postoji Uzp i postoji zadnje sankcije protiv Dodika.Kako se Covic priblizio Dodiku svaki Bosnjacki politicar koji pregovara s ustasom Covicem nije Bosnjak nego Srbo-Balija a takvih je pun Sda i pola Sdp
Lagumdzija je bio smrad od covjeka,ali makar je i on vise ponosa dao nego Trezorcic Bakir
Lagumdzija je bio smrad od covjeka,ali makar je i on vise ponosa dao nego Trezorcic Bakir
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Cudi me da ovo niko jos nije postavio !!!
Izglasan prijedlog rezolucije o BiH: Federalizam i decentralizacija su dobra rješenja
https://www.hercegovina.info/vijesti/vi ... #news_view
Izglasan prijedlog rezolucije o BiH: Federalizam i decentralizacija su dobra rješenja
- BosnjackaHercegovina
- Član
Ove mokre snove Ustaša je demantovao i sam autor rezolucije, Den Preda, rekavši da EU neće niti tražiti, a kamo li insistirati, na promjeni ustava BiH, dodavši sa federalizacija te decentralizacija jeste uređenje nekih od EU država i kao takve se smatraju prihvatljivim, to jest da su takva unutrašnja uređenja u skladu sa normama EU, ali daleko od toga da su norma.amkos je napisao/la:Cudi me da ovo niko jos nije postavio !!!
Drugim riječima ako BiH odluči da se decentralizira, EU neće praviti probleme, a ako odlući da ništa ne mjenja, također neće praviti probleme. Sve u svemu prijedlog Hrvatske da se insistira na decentralizaciji EU je odbijen.
http://m.independent.mk//articles/40894 ... nges+in+BH
Samo BiH.
Portal
hercegovina.info
Drzi mafijaski Hdz
hercegovina.info
Drzi mafijaski Hdz

Broj katolika ove godine prvi put ce i zvanicno pasti na ispod 400 000.Brzina njihovog iseljavanja je masovna.To se vidi podatci njihove crkve kazu,ali i prvacici.Tako prije famoznih poplava.Zaboravih kad.Domaljevac je imao 32 prvacica.Danas ima 11 prvacica u cijeloj opcini Domaljevac.Njihove zupe se sistematski prazne,negdje vise.
Sad skopcaj da Sarajevo u doba Gavrila Principa je imalo 2/3 vlasko stanovnistvo,da su katolici imali vecinu u gradu Sarajevu.Da nije bilo Gavrila danas bi imao Sarajevo s 15% Bosnjaka i 85% ostalih,mahom takozvanih Hrvata.Tesko ces zadrzati mlade katolike u vukojebini Gruda ili Duvna.
Postoji UZP projekt.Na osnovu tog,mozemo da uradimo nesto.Da nasi politicari bezmudi imaju srce,trebali bi da tuze Hrvatsku.Samo kad su Bugojno od ustasha uzeli,nasli su toliko papira da upletu Hrvatsku vladu u agresiju,da ne pricam druge papire.Danas,pogledajte temu Sudjenje u Hagu
viewtopic.php?f=15&t=481&start=40
Mi,nemamo nikakve ideje kako da tuzimo cetnike.Naprimjer u mojoj opcini Prijedor je izvrsen genocid.Niko ga nije priznao.Niko nije priznao da je u Prijedoru ubijeno preko 3000+ Bosnjaka i to sistematski.Pa na kraju pojeo vuk magarca.Kao sto rece jednom muftija Zukorlic.Ne priznajem nijedno slovo na tom vasem papiru.Tim gore za papir je moj moto
Zapamti da ce Europa ustati na stranu katolicke Hrvatske.Da nema Ukrajine i ove krize u Siriji oni bi sutra nas prisilili na nesto.Sjecam se kako je onaj Fule stalno dolazio u Sarajevo i ucjenjivao nas.Nema dileme takodjer da stanovnistvo katolicko nestaje,to i oni znaju.I da oni mogu da broje godine sad.I da ce pokusati uz smusenog Bakira,kepeca i udbasa Scepu i nikakvog Nermina.Da namjeste prvo promjenu izbornog zakona,takozvanog Hrvatskog clana.Pa ce ici na smjenu stranih sudija.Sto im je odavno cilj bio.Kao i blokadu svacega.
Amerika je jasno dala sankcije Dodiku i Covic je jednostavno dosao,i napravio plan s njim jos veci.Ivanic sto je dosao u Mostar sad ovih dana,dosao je da rade i pregovaraju o tom planu.
Savjetujem Bakiru da preseli kod Erdogana.On odavno ne brine o Bosnjacima nego o trezoru.Zapravo vise muda ima njegova zena nego on
Sad skopcaj da Sarajevo u doba Gavrila Principa je imalo 2/3 vlasko stanovnistvo,da su katolici imali vecinu u gradu Sarajevu.Da nije bilo Gavrila danas bi imao Sarajevo s 15% Bosnjaka i 85% ostalih,mahom takozvanih Hrvata.Tesko ces zadrzati mlade katolike u vukojebini Gruda ili Duvna.
Postoji UZP projekt.Na osnovu tog,mozemo da uradimo nesto.Da nasi politicari bezmudi imaju srce,trebali bi da tuze Hrvatsku.Samo kad su Bugojno od ustasha uzeli,nasli su toliko papira da upletu Hrvatsku vladu u agresiju,da ne pricam druge papire.Danas,pogledajte temu Sudjenje u Hagu
viewtopic.php?f=15&t=481&start=40
Mi,nemamo nikakve ideje kako da tuzimo cetnike.Naprimjer u mojoj opcini Prijedor je izvrsen genocid.Niko ga nije priznao.Niko nije priznao da je u Prijedoru ubijeno preko 3000+ Bosnjaka i to sistematski.Pa na kraju pojeo vuk magarca.Kao sto rece jednom muftija Zukorlic.Ne priznajem nijedno slovo na tom vasem papiru.Tim gore za papir je moj moto
Zapamti da ce Europa ustati na stranu katolicke Hrvatske.Da nema Ukrajine i ove krize u Siriji oni bi sutra nas prisilili na nesto.Sjecam se kako je onaj Fule stalno dolazio u Sarajevo i ucjenjivao nas.Nema dileme takodjer da stanovnistvo katolicko nestaje,to i oni znaju.I da oni mogu da broje godine sad.I da ce pokusati uz smusenog Bakira,kepeca i udbasa Scepu i nikakvog Nermina.Da namjeste prvo promjenu izbornog zakona,takozvanog Hrvatskog clana.Pa ce ici na smjenu stranih sudija.Sto im je odavno cilj bio.Kao i blokadu svacega.
Amerika je jasno dala sankcije Dodiku i Covic je jednostavno dosao,i napravio plan s njim jos veci.Ivanic sto je dosao u Mostar sad ovih dana,dosao je da rade i pregovaraju o tom planu.
Savjetujem Bakiru da preseli kod Erdogana.On odavno ne brine o Bosnjacima nego o trezoru.Zapravo vise muda ima njegova zena nego on

Malo je tzv. medija prenijelo ovu vijest. Cini mi se da je na duplom sportu bilo bar 3 vijesti oko 3 sata da bi kasnije bile poskidane, a ostala jedna...Helem, fasisti nastavljaju raditi ono sto najbolje znaju. Plinskim raketama na publiku. Evo da je tu bio RA pa hajde. MUP HZ pod zvanicnim nazivom MUPHNK, naravno, ne zna ni sta se desilo...
http://mostarski.com/maskirane-osobe-pr ... medugorju/
http://mostarski.com/maskirane-osobe-pr ... medugorju/
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...
Što ikako igraju u Međugorju, imaju novi teren u Mostaru. Ne razumijem. Igraj što se mene tiče i u Neumu ali imaš svoj teren. Solidan teren. 
Sloboda je tamo na pripremama i oni su bili formalni domaćin. Ne znam šta bih ti rek'o...možda da budemo ko onaj Ante pa da ne prelazimo Bulevar nikakoamkos je napisao/la:Što ikako igraju u Međugorju, imaju novi teren u Mostaru. Ne razumijem. Igraj što se mene tiče i u Neumu ali imaš svoj teren. Solidan teren.
A nisam znao da je Sloboda bila formalni domacin. Skutorima se trese tlo pod nogama, pa pogledajte samo podatke zupa, podatke o iseljavanju, migracijama itd. Padaju ispod 400.000. Vidite da im se jako zuri za federalizacijom i decentralizacijom BiH pa lobiraju preko Picule i drugih u EU parlamentu.Gorcin je napisao/la:Sloboda je tamo na pripremama i oni su bili formalni domaćin. Ne znam šta bih ti rek'o...možda da budemo ko onaj Ante pa da ne prelazimo Bulevar nikakoamkos je napisao/la:Što ikako igraju u Međugorju, imaju novi teren u Mostaru. Ne razumijem. Igraj što se mene tiče i u Neumu ali imaš svoj teren. Solidan teren.
Oni vrlo dobro poznaju sve ove podatke gore nabrojane zato i rade to sto rade. Oni ce biti sve agresivniji u budućnosti a nas ce okrivljavati da smo mi agresivni. A to nije istina. Mi smo miroljubiv narod.
'naš kako kažu u Hercegovini: "Majke mi, huja me jamlja!"amkos je napisao/la: A nisam znao da je Sloboda bila formalni domacin. Skutorima se trese tlo pod nogama, pa pogledajte samo podatke zupa, podatke o iseljavanju, migracijama itd. Padaju ispod 400.000. Vidite da im se jako zuri za federalizacijom i decentralizacijom BiH pa lobiraju preko Picule i drugih u EU parlamentu.
Oni vrlo dobro poznaju sve ove podatke gore nabrojane zato i rade to sto rade. Oni ce biti sve agresivniji u budućnosti a nas ce okrivljavati da smo mi agresivni. A to nije istina. Mi smo miroljubiv narod.
Dok mi odsaburamo i odnetalasamo hvaleć' se kako smo fini i lijepi, neće ni nas bit'. Evo da se imamo uzdat' u nakvu mudrost vajnog bošnjačkog vođstva, pa haj inekako...i to je "vođstvo" tako u tim nakvim transcedentalnim, sufijskim vodama tipa...sabura, biće to dobro akobogda inšallah teala.
Ja sam pobornik letve, prvo je haplicirat' na ovim našim političarima filozofima, teoretičarima saburanja i nečinjenja ničega, pa ćemo poslije lahko...
I ti pobornik letve? Ma letva je zakon!Gorcin je napisao/la: Ja sam pobornik letve, prvo je haplicirat' na ovim našim političarima filozofima, teoretičarima saburanja i nečinjenja ničega, pa ćemo poslije lahko...
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Optuzit cete da si terorista.Kad te Sipa bude hapsila nemoj reci da te je Jack nagovaraoJa sam pobornik letve, prvo je haplicirat' na ovim našim političarima filozofima, teoretičarima saburanja i nečinjenja ničega, pa ćemo poslije lahko...

Šipka je iz DžennetaABen je napisao/la:I ti pobornik letve? Ma letva je zakon!Gorcin je napisao/la: Ja sam pobornik letve, prvo je haplicirat' na ovim našim političarima filozofima, teoretičarima saburanja i nečinjenja ničega, pa ćemo poslije lahko...
Gorcin je napisao/la:Šipka je iz DžennetaABen je napisao/la:I ti pobornik letve? Ma letva je zakon!Gorcin je napisao/la: Ja sam pobornik letve, prvo je haplicirat' na ovim našim političarima filozofima, teoretičarima saburanja i nečinjenja ničega, pa ćemo poslije lahko...
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Lahko je tebi pricati.Ovdje u zatvoru dobijes crnca od 2 metra i 150 kila da ti bude guzni prijatelj a kod vas su zatvori blagi previse