☑ Pravila foruma i savjeti

Škole vijesti

Jack
Administrator

Re: skole vijesti

Post Postao/la Jack » 12 jan 2017 18:39

Bukvik ima 2 nase porodice stalno,i par vikendasa.Ima nas u Ceriku juznije daleko vise.Ne znam za ostala sela

Uglavnom,ko panicari.Meni je smijesno kako tim gore za podatke.Odmah cetalji poletili da objave da su Srbi vecina u Brckom medju prvacicima.Kad sam ja to napisao? :mrgreen:
Koliko Donji Zabar ima osnovaca?
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 12 jan 2017 18:58

Jack je napisao/la:Bukvik ima 2 nase porodice stalno,i par vikendasa.Ima nas u Ceriku juznije daleko vise.Ne znam za ostala sela

Uglavnom,ko panicari.Meni je smijesno kako tim gore za podatke.Odmah cetalji poletili da objave da su Srbi vecina u Brckom medju prvacicima.Kad sam ja to napisao? :mrgreen:
Koliko Donji Zabar ima osnovaca?
hahaha cuj vecina,jesu u babama i djedovima...... :rofll: slikacu im njihovo "naseljeno mjesto ilicka " pa da vide u kojim uslovima i sirotinji zive,dolaze nama moljakaju da nam kose travu i zemlju oru,kakvu omladinu imaju 70% posto im kafica pozatvarano,privredno pukli do mile majke,sele u bijeljinu i srbiju,pa poslije autobusima dolaze na glasanja i popise :rofll: samo mi jack odobri na forumu da se mogu "uploadavat slike" imace zestoko otrijeznjenje :respekt: nego ko im kupi duku?znajul sta se sprema interpletu?ko kupi bosnaplod ,u cije ruke ode bimeks,ko kupi tus,interex,ko mjerka izbor?ciju zemlju kupi Yavuz iz Turske u bukviku?neznaju...e saznace kad budu kukali po medijima o najezdi arapa i pokupovase arapi i selefije brcko..... :respekt:

Znajul da im Oglavina pokupova pola prostora u brckom pa cak ce puknut i pavlovic banka u centru,koje ce bit novo sjediste oglavine....:D
oj mrsko mi vise nastavljat sve pisat...BBI Banka ce im doci glave....previse je a neke stvari nesmijem ni pisat... :rofll:

nemojte zamjerit ali ja pucam od smijeha :rofll: :rofll:

A onako usputna ovo im je centar brckog 2013

https://www.youtube.com/watch?v=yBPsh64sf6E

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 jan 2017 19:17

Rece pravoslavni vlah iz Brckog,doseljenik iz Sarajeva. na onom kamenko-kremenko forumu vlaskih Srbokatolika
Izvor je strasan.Admin sanja da ce Trump bombardovati Muslimane.Popij malo vise zutih tabletica usput Robi Mostarac aka Mirko Zagrebcani.Nije taj vidio Mostara odavno

Bošnjaci demografski ne mogu poklopiti nijedno selo u BiH a u kome nisu većina.
Makar su Potoci nasi.A onih par staraca u Donje Jasenjane cemo prebaciti u Cehin Zagrebacki stan,da mu pomognu oko crtanja karata.Makar oni koji ne umru
Za badava u njihovu imovinu. Pocele prodaje masovnije i u Janji, Kozarcu, Prijedoru....
Kozarcu prodaja imovine.Dragana K mentalni bolesni pravoslavni vlaski idiote.Inace lik je uhapsen jer je prijetio Vucicu.Dragan K.Ukucajte bisere tog lika.Aka Dzudzo.Lik prati ovaj forum,sta se moze.Iskompleksirani vlah.
Mora se priznati da je zabavan.Mora da je dobro plakao i dao pare advokatu,kad je isao na sud.Haha.Koji lik,prijeti nekom preko interneta smrcu.To su 2 demografska diva na njihovim forumima.Imate i Dudeka.Lik prodaje polovnu robu Bosnjacima jer nesto po njihovim selima nema nista.,Ozenjen bio Crnogorkom.U Hrvatskoj ne moze da nadje ''Hrvaticu''
Hehe

Ustashe imaju 660 tak stranica o krahu Bosnji,a jedno selo u Mostaru ne mogu da poklope ili nadju podatke

Hehehe

Tim gore za podatke.Zar ne

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 jan 2017 19:19

@Hadžibeg, naplaćujte im te radove u naturi..ne mora sve ni u parama biti... :goofy: :bench: :respekt:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 12 jan 2017 19:20

Al evu ukratko da im se smilujem.

Duku,Interex,Tus je kupio Bingo
Bosnaplod Arapi isto preko posrednika ide Interplet,Arape zanima zemljiste Interpleta ne fabrika.
Robot sarajevo gotov pa kupio Izbor.Dio je kupio vec Karamujic i napravio benzinsku uskoro ide i Motel.Yavuz se agresivno siri nema sedmice da neku zemlju od srba nisu kupili.Sa njima dolaze mnogi Turci i Arapi sve nekako preko BBI Banke.Bimeks je vec u gotov u rukama Turaka.Oglavina je prije 2 sedmice primio 20 novih radnika iz Koraja radnici bivse fortune iz gracanice i dalje prima radnika jer je sklopio visemilionske ugovore za izvoz,.Malagic ima otvoren konkurs za radnike.Ali opet sve je to mala maca....samo jedna rijec i jedan covjek ce ih uskoro ukopat a to je BBI Banka i Amer Bukvic...zivi bili pa vidjeli

Srbi su izgubili Brcko sad ih samo pustit da to jos sazvakaju.I da neko od nasih budala iz sarajava sprovode ciscenje birackih spiskova kao reviziju drzavljanstava.A ako nevjeruju neka dodju u Brcko i neka sami vide NA TERENU ,samo mnogo tableta za smirenje neka ponesu kad sve vide....
Zadnja izmjena: hadzibeg, dana/u 12 jan 2017 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 12 jan 2017 19:25

amkos je napisao/la:@Hadžibeg, naplaćujte im te radove u naturi..ne mora sve ni u parama biti... :goofy: :bench: :respekt:
Ma goni ih ,prosli Bajram vodali bolan krave od kuce do kuce na traktorima da prodaju kao kurbane,kad sam vidio traktor prikolica i 7 krava na prikolici jadni hajvani se kolobataju gore po prikolici :roll: vuku za rukav da bilo sta rade,nego gori su nasi sto im uopste daju bilo kakve poslove pa od nas i zive....da smo pametni i samo 1 godinu im nedavali poslove da od nas zive nebi ih bilo ni na mapi....al et i mi i hrvati budale pa im dajemo da grade kuce,kose travu oru odrzaju vocnjake i slicno....tako ih dobrih 20% i drzimo tu

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 jan 2017 19:28

hadzibeg je napisao/la:
amkos je napisao/la:@Hadžibeg, naplaćujte im te radove u naturi..ne mora sve ni u parama biti... :goofy: :bench: :respekt:
Ma goni ih ,prosli Bajram vodali bolan krave od kuce do kuce na traktorima da prodaju kao kurbane,kad sam vidio traktor prikolica i 7 krava na prikolici jadni hajvani se kolobataju gore po prikolici :roll: vuku za rukav da bilo sta rade,nego gori su nasi sto im uopste daju bilo kakve poslove pa od nas i zive....da smo pametni i samo 1 godinu im nedavali poslove da od nas zive nebi ih bilo ni na mapi....al et i mi i hrvati budale pa im dajemo da grade kuce,kose travu oru odrzaju vocnjake i slicno....tako ih dobrih 20% i drzimo tu
Merhametli narod..To nam je dobro, a u dosta slučajeva i mana...valjda iz vjere proisteklo i običaja i tradicije...

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 jan 2017 19:31

Za badava u njihovu imovinu. Pocele prodaje masovnije i u Janji, Kozarcu, Prijedoru....
Vranjska Pravoslavno selo vlasko.Pilanu drzi Bosnjak.Jedina industrija u tom selu
Lusci Palanka.Isto nase ekonomski,a demografski nije

Kozarac da oni poklope?

:rofll: :rofll:

Nece moci :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=s4n11Ua162Y

Bruhahaha.Da imam blesimetar i on bi pukao od muke.Kozarac da poklope Srbi :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :lol: :lol: :lol:

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 12 jan 2017 19:35

Cuj to

"Za badava u njihovu imovinu. Pocele prodaje masovnije i u Janji, Kozarcu, Prijedoru..."

Pa reci tom majmunu,kojeg god Kozarcana znam i Janjancana da mu je vrijednost kuce u prosjeku 200.000 Eura i oni ce kupit za badava,krezuba gamad.Pa i da ljudi hoce recimo prodat ja znam koliko su ljudi ulozili u kuce ko ima te pare da ih kupi? :rofll:
Jel on kad bio u Kozarcu ili Janji?
Zadnja izmjena: hadzibeg, dana/u 13 jan 2017 05:05, ukupno mijenjano 1 put.

bilbo
Član

Post Postao/la bilbo » 13 jan 2017 02:42

hadzibeg je napisao/la:
Dovoljno si podataka iznio dosad, ima ljudi koji prate ovaj forum pa bolje ne idi u detalje. Sto se naseg merhameta tice, mnogi Srbi koji su bili prve komsije su se tokom rata iskazali kao najveci krvoloci. Kao i prije, tako i u njihovim grudima sada ima skrivene zavisti i mrznje prema nama zbog nase uspjesnosti. Zato, ne pustajte ih u avlije.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 07:21

Slažem se @bilbo. :respekt:

momak
Član

Post Postao/la momak » 13 jan 2017 13:13

He he Jack.
Sta kazu vlasi i karavlasi? Oni bi da kupe Kozarac???
Pa selo Cela kraj Prijedora je za njihovo selo pored NEWYORK.A jos gradili pravoslavnu crkvu sa ciglama iz kuca nasih Bosnjaka!!!A Kozarac je za Celu svemir!!!!
.Zamolit Turke,Irance i Afganistance,nek jim smane kvalitetu droge.
Bit ce bolje kad se probude u komuni.

Sto znam ljudi iz okoline Prijedora-mogu rec da su valjani i sposobni!!! Tako da Srbin moze od tog Bosnjaka jedino sa silom u njegovu kucu!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 13 jan 2017 17:44

Kaze jedan manijak iz Nisha koji prepisuje ovdje sta ja kazem

Manijak iz Nisha nije 2 put u zivotu bio u Bosni.Onda bih znao da B.Dubica lici kao na neko selo iz horror filmova,moze se filmovi o vampiru da snimaju tamo.Kostajnica izgleda jos gore.Jedino Prijedor lici na grad,ali blizina Banja Luke je opet tesko da ostanu i tamo

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 jan 2017 00:59

Moja greska
Naime nisam dobro sabrao.Broj Srba prvacica nije 278.Nego 268 u B.Distriktu

Jos jedna veoma,veoma vazna cinjenica

Naime van 1-5 osnovnih skolam,koje se smatraju Gradskim

U Brezovom Polju imamo svega 5 prvacica:4 Prvacica Srba i 1 Bosnjak
U Bukviku 1 Prvacic Srbin

I jos jedan Srbin u jos jednoj drugoj osnovnoj

Imamo svega 6 Srba prvacica u seoskim skolama B,Distrikta.Hoce li mi neko reci da van grada Brckog.Imamo svega 6 prvacica Srba.Znaci u cijeloj opcini van grada.Ma,nemoj.Kako to nesto ne stima
Ili mozda planski se dovlace sa sela ljudi u Brcko

A sta je istina?

1 osnovna skola 169 prvacica

Centralna 77
Ilicka 53

Ovo je grad

Selo je
Razljevo 7
Donji Brezik 32

Ako odbijemo grad imamo 1 osnovna 130 Srba max

2 osnovna cini

Centralna 22:13 Srba,9 Bosnjaka.
Grcica 37:20 Bosnjaka i 17 Srba
Potocari 26:26 Srbi
Omerbegovaca 8:8 Bosnjaci

Potocari+Omerbegovaca van grada
2 u gradu cini Centralna+Grcica.To je 59 prvacica:30 Srba i 29 Bosnjaka.Moze se reci identican broj Srba i Bosnjaka u 2 osnovnoj skoli.Jedan vise za Srbe.Woww

3 osnovna je

3 osnovna
Centralna 26
Grbavica 32

AlI Grbavica je samostalno selo,nije pripojeno gradu Brcko.Treba je tretirati kao seosku,a ne gradsku
A Centralna je 22:4 za nas

U gradu imamo

164 Srba prvacica i 51 Bosnjak

Dodajmo tu i 4 osnovnu skolu

28 prvacica:14 Bosnjaka i 14 Srba.Identicna slika kao i u 2 osnovnoj
Imamo 178 Srba i 65 Bosnjaka prvacica

Ili Bosnjaci cine cirka 25%+ Prvacica u Brckom,ali bez 5 osnovne gradske

Sad imamo 5 osnovnu 109 prvacica.Oko 80 tak grad.Oko 30 tak selo

Imamo 178 Srba i 145 Bosnjaka prvacica sam grad Brcko

Ili cirka 323 prvacica u gradu,sto mi govori da u gradu nema vise od 40 000 stanovnika danas

Od tog broja procentualno

Srbi 55%
Bosnjaci 45%

Eventualno mozes da dodas +1/-1% Na ovu cifru.Dominacija Srba

Ne.
Nji je vise,ali da dominiraju.Ne

Nema sanse.Inace nas procent je jos bolji jer sam decimalu dodao Srbima previse.Tako da je malo bolje za nas
Stas.Nije Jack Ibm machina za sabiranje

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 14 jan 2017 02:14

Jack je napisao/la:Moja greska
Naime nisam dobro sabrao.Broj Srba prvacica nije 278.Nego 268 u B.Distriktu

Jos jedna veoma,veoma vazna cinjenica

Naime van 1-5 osnovnih skolam,koje se smatraju Gradskim

U Brezovom Polju imamo svega 5 prvacica:4 Prvacica Srba i 1 Bosnjak
U Bukviku 1 Prvacic Srbin

I jos jedan Srbin u jos jednoj drugoj osnovnoj

Imamo svega 6 Srba prvacica u seoskim skolama B,Distrikta.Hoce li mi neko reci da van grada Brckog.Imamo svega 6 prvacica Srba.Znaci u cijeloj opcini van grada.Ma,nemoj.Kako to nesto ne stima
Ili mozda planski se dovlace sa sela ljudi u Brcko

A sta je istina?

1 osnovna skola 169 prvacica

Centralna 77
Ilicka 53

Ovo je grad

Selo je
Razljevo 7
Donji Brezik 32

Ako odbijemo grad imamo 1 osnovna 130 Srba max

2 osnovna cini

Centralna 22:13 Srba,9 Bosnjaka.
Grcica 37:20 Bosnjaka i 17 Srba
Potocari 26:26 Srbi
Omerbegovaca 8:8 Bosnjaci

Potocari+Omerbegovaca van grada
2 u gradu cini Centralna+Grcica.To je 59 prvacica:30 Srba i 29 Bosnjaka.Moze se reci identican broj Srba i Bosnjaka u 2 osnovnoj skoli.Jedan vise za Srbe.Woww

3 osnovna je

3 osnovna
Centralna 26
Grbavica 32

AlI Grbavica je samostalno selo,nije pripojeno gradu Brcko.Treba je tretirati kao seosku,a ne gradsku
A Centralna je 22:4 za nas

U gradu imamo

164 Srba prvacica i 51 Bosnjak

Dodajmo tu i 4 osnovnu skolu

28 prvacica:14 Bosnjaka i 14 Srba.Identicna slika kao i u 2 osnovnoj
Imamo 178 Srba i 65 Bosnjaka prvacica

Ili Bosnjaci cine cirka 25%+ Prvacica u Brckom,ali bez 5 osnovne gradske

Sad imamo 5 osnovnu 109 prvacica.Oko 80 tak grad.Oko 30 tak selo

Imamo 178 Srba i 145 Bosnjaka prvacica sam grad Brcko

Ili cirka 323 prvacica u gradu,sto mi govori da u gradu nema vise od 40 000 stanovnika danas

Od tog broja procentualno

Srbi 55%
Bosnjaci 45%

Eventualno mozes da dodas +1/-1% Na ovu cifru.Dominacija Srba

Ne.
Nji je vise,ali da dominiraju.Ne

Nema sanse.Inace nas procent je jos bolji jer sam decimalu dodao Srbima previse.Tako da je malo bolje za nas
Stas.Nije Jack Ibm machina za sabiranje
Interesantno. To je grad Brčko.

A Distrikt Brčko?
A gdje su Hrvati u toj priči - ovo gore je čista podjela između Bošnjaka i Vlaha. Nije valjda da nema Hrvata gore?
Samo BiH.

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 14 jan 2017 05:20

Podatci 2013 godine,nisu uracunata djeca selefijske zajednice kojoj nedaju u skolu,imaju neke svoje tam i dan danas i skola koja se nalazi u gornjoj maoci koju su upisali u skole srebrenik,ovo su podatci od covjeka bliskog skoli,tako da nema ni najmanje sumnje u brojke

Procentualno Bošnjaka 50%, Srba 41%, Hrvata 7% i Roma 2%.

Distrikt Brčko Bosnjaka 355 prvačića -Srba 288 prvačića

1 Osnovna škola ukupno: 154 (151 Srba,3 Bošnjaka)

2 Osnovna škola ukupno: 104 (54 Bošnjaka, 50 Srba)

3 Osnovna škola ukupno: 89 (52 Srba,35 Bošnjaka,2 Hrvata)

4 Osnovna škola ukupno: 25 (12 Srba,11 Bošnjaka,2 Hrvata)

5 Osnovna škola ukupno: 116 (100 Bošnjaka,13 Roma,1 Hrvat,1 Srbin)

6 Osnovna škola ukupno: 18 (15 Srba,3 Bošnjaka)

7 Osnovna škola ukupno: 63 (63 Bošnjaka)

8 Osnovna škola ukupno: 20 (18 Bosnjaka, 2 Hrvata)

9 Osnovna škola ukupno: 51 (49 Bosnjaka, 2 Roma)

10 Osnovna škola ukupno: 25 (24 Hrvata,1 Srbin)

11 Osnovna škola ukupno: 16 (15 Hrvata,1 Ostali)

12 Osnovna škola ukupno: 3 (Hrvata)

13 Osnovna (nedostaje)

14 Osnovna škola ukupno: 3 (3 Srbina)

15 Osnovna škola ukupno: 18 (18 Bošnjaka)

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 jan 2017 12:08

Ovdje je 2014/2015 ili 2015/2016.Ma znam da imam 2015/2016.Nemam ovu skolsku godinu
Ali manje.to je to

Omjer prvacica u gradu,uz 1%+- pomjeranja je
55% Srba
45% Bosnjaka

legend
Član

Post Postao/la legend » 14 jan 2017 16:32

[quote="hadzibeg"]
Donji Žabar: 2/29
Pelagićevo: 2/61

Ovo je najveća komedija

prema popisu

Donji žabar-3809 stanovnika 2 živorođena 2015 god
Pelagićevo -5220 stanovnika 2 živorođena 2015 god

2016 god očekujem 0 živorođenih

hadzibeg
Član

Post Postao/la hadzibeg » 14 jan 2017 16:38

Ma jok,imaju oni negdje oko 15 -20 rodjenih i jedni i drugi ali se upisuju da su rodjeni u brckom....ali zato bi se moralo u brckom oduzet -30 do 35 rodjenih srba koji odpadaju na te dvije opcine...

Pa vidis opcina Pelagicevo ima 27 Prvacica...dakle kako od 2 djece zadnjih godina skocit na 27 prvacica,nego rode su brckom i tu se upisu kao rodjeni a u skoli idu u maticnu opcinu.....stim da im moras oduzet oko 5-7 djece koji su hrvati i radjaju se u orasju....

legend
Član

Post Postao/la legend » 14 jan 2017 16:48

hadzibeg je napisao/la:Ma jok,imaju oni negdje oko 15 -20 rodjenih i jedni i drugi ali se upisuju da su rodjeni u brckom....ali zato bi se moralo u brckom oduzet -30 do 35 rodjenih srba koji odpadaju na te dvije opcine...

Pa vidis opcina Pelagicevo ima 27 Prvacica...dakle kako od 2 djece zadnjih godina skocit na 27 prvacica,nego rode su brckom i tu se upisu kao rodjeni a u skoli idu u maticnu opcinu.....stim da im moras oduzet oko 5-7 djece koji su hrvati i radjaju se u orasju....
Zanima me gdje se ovo 2 rodilo,npr u Pelagićevu( u kući negdje),ili to zavisi gdje dijete prijaviš.Evo djeca iz kantona Sarajevo se sva rađaju u opštini Centar?

Odgovorite