☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

akhaninge09
Član

Re: Izbori 2016

Post Postao/la akhaninge09 » 02 nov 2016 08:04

kliker je napisao/la:
hamza je napisao/la:
kliker je napisao/la:
Napokon dobro si to rekao. Dako ovo bude pouka za nase ljude u manjem entitetu.
Nazalost ne moze im biti pouka dok uvijek imamo crvene kmere koji za jedno veliko NISTA potpisuju ugovore i daju podrsku negatorima genocida. Kao sto je to ABDICEVAC Nermin Niksic uradio u prijedoru! Takvima nisu potrebne nikakve pouke jer ih nikada nece prihvatiti.
Dobro je sto se stolac oteo celjustima sarajeva a tome je najvise doprinijeo sam Kaplan. Iako je u nekim stvarima fulio ovdje se odlicno pokazao. Nama trebaju jaki lokalni borci za prava i pravdu koji se mogu izboriti na mikrolokacijama. Za sarajevski pasalucki establisment je Stolac ne bitan, ali je za bosnjake itekako bitan.
Ovaj momak iz Stoca Mahmutcehajic iz SDP je li on Crveni Kmer? Ako mogu u Stocu sto nebi mogli bilo gdje.

Molim te objasni svoj zargon zasto ovako pun mrznje? SDP ima sa Crvenim Kmerima koliko i ti sa ISILOM.
Odlican post

atif
Član

Post Postao/la atif » 07 nov 2016 07:03

kliker je napisao/la:
hamza je napisao/la:
kliker je napisao/la:
Napokon dobro si to rekao. Dako ovo bude pouka za nase ljude u manjem entitetu.
Nazalost ne moze im biti pouka dok uvijek imamo crvene kmere koji za jedno veliko NISTA potpisuju ugovore i daju podrsku negatorima genocida. Kao sto je to ABDICEVAC Nermin Niksic uradio u prijedoru! Takvima nisu potrebne nikakve pouke jer ih nikada nece prihvatiti.
Dobro je sto se stolac oteo celjustima sarajeva a tome je najvise doprinijeo sam Kaplan. Iako je u nekim stvarima fulio ovdje se odlicno pokazao. Nama trebaju jaki lokalni borci za prava i pravdu koji se mogu izboriti na mikrolokacijama. Za sarajevski pasalucki establisment je Stolac ne bitan, ali je za bosnjake itekako bitan.
Ovaj momak iz Stoca Mahmutcehajic iz SDP je li on Crveni Kmer? Ako mogu u Stocu sto nebi mogli bilo gdje.

Molim te objasni svoj zargon zasto ovako pun mrznje? SDP ima sa Crvenim Kmerima koliko i ti sa ISILOM.
Ako vec ulazis u diskusiju na forumu onda si se trebao vec upoznati sa cinjenicama koje se ovdje prezentuju i koje forumasi vec dugi niz godina ovdje sakupljaju. kao i jack sto kaze, izgleda da dzaba mi upozoravamo dok narod i rulja vjeruje klixu i drugim placenickim portalima koji ciljano infiltriraju lazi, petljanjiju i sve ono sto je protiv bosnjaka.

Jedna lasta ne cini proljece ali puno lasta cini proljece. Tako i jedna osoba kao sto je Demir Mahmutcehajic iz Stoca ili Denis Becirevic kojega isto cijenim ne cine sdp ideologiju naprednom, a pogotovo ne profiliranom za bosnjake. SDP je zatrovana ideologija jer uvjek negira bosnjake i radi na njihovu stetu, kako bi se drugima umililala. Cinjenica jednog Damira Hadzica koji je otvoreno tokom popisa zagovarao regionalno izjasnjavanje BOSANAC i time indirektno pomagao da bosnjaci padnu ispod 50%, zatim Nermina Niksica (etiketiranje muslimana kao teroiste a pohvalan govor o vojnicima agresora) ili Jasmina Imamovića (zabrana muslimanima da kupuju nekretnine) koji javno sire svoju islamofobiju a indirektno je plasiraju u eter medju bosnjacima, zatim Sead Jakupovic koji bjezi od Bosnjaka tokom obiljezavanja entnickog ciscenja bosnjaka (http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=59077) ili retarda Hakije Meholjica koji pljuje po svemu sto je bosnjacko itd. A da jos ne govorimo o osoboma na sdp listama koji su bili u vojsci agresora i koji traze da glasaju bosnjaci koje su oni ubijali i mucili. A najnovije remek djelo jeste zabrana table na sarajevskoj vijecnici. Pojedinci koji traze alternativu i ulaze u ovakvu stranku kao sto je i nasa stranka, ne cine nikakvo dobro za bosnjake. Oni ovakvoj ideologiji produzuju vijek, i upravo narod kaze vidi Demira ili Denisa bas su pravi. Glasajmo za njih.

Jednom bosnjaku koji prati desavanja ne smije biti svjedno ko je ko i javno ih podrzavati. Svi imaju gresaka ali krajisnici najbolje znaju sta znace greske ABDICEVACA koji su ih iz inata prodali i htjeli svoju kulturu i historiju zatrati. To isto rade CRVENI KMERI a sdp je upravo to. Ta ideologija se i nevidi toliko u sarajevu ali se itekako vidi u ugrozenim djelovima bosne i hercegovine.

dijela Jasmina Imamovica koji je ociti sljedbenik sdp ideologije

Tuzla: Združena akcija Jasmina Imamovića i italijanskih kršćanskih misionara
Pokrštavanje bošnjačkih jetima
http://forum.net.hr/forums/t/375168.aspx

JASMIN IMAMOVIĆ UKINUO RIJEČI "ŠEHID" I "MEZARJE"
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=45126

7. MAJ - DAN KADA SU RADOVAN KARADŽIĆ I JASMIN IMAMOVIĆ OBARALI REKORDE
Autor: Esad Krcić
http://www.islambosna.ba/forum/politika ... msg275959/

Kako je Jasmin Imamović ponizio tuzlanske Muslimane?
http://www.islambosna.ba/forum/politika ... muslimane/
Najpoznatiji evropski fontanolog Jasmin Imamović u narodu je odavno poznat kao ličnost bez morala i poštenja. O njemu se još priča da je ateista i neka je to poštujem, ali to ne znači da poštujem to što isti taj kočijaš gazi tuzlanske Muslimane. Sinoć tačno u vrijeme kada je većina tuzlanskih muslimana iftarila, ispred Muzičke škole u Tuzli počeli su dopirati tonovi pjesama hip-hopera Ede Maajke.

„J**em ti majku“, „Uhvatiš me za m**a“ i druge koje kakve bezobrazne riječi popraćene psovkama, ali i litrima alkohola samo je odraz toga koliko Jasmin poštuje Muslimane u Tuzli koji su mu dali šansu da suvereno vlada. Nije mogao čoban iz Islamovca Kaleidoskop pomjeriti u avgust kada prođe Ramazan. Nije mogao, jer šta ateista zna šta znači taj mjesec i šta znači iftar za Muslimane.

Ono što boli svakako je i činjenica da nesuđeni ljubavnik, propali pisac ali i mogući kriminalac nikada još nije u Tuzli podržao neku manifestaciju koja se tiče Muslimana i njihovih vjerskih običaja. Čak Imamović nikada nije adekvatno spomenuo ni genocid u Srebrenici jer se plaši da bi ga mogli zamrziti Srbi koji mu redovno plaćaju novac za koje kakve ustupke ali i Slovenci kojima je napravio posao sa Merkatorom, uzevši na tome ko zna koliko hiljada za sebe i svoju porodicu.
Jasmin Imamović otvorio predizbornu kampanju opasnim govorom protiv muslimana (VIDEO)
http://www.islam-live.net/jasmin-imamov ... ana-video/

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 07 nov 2016 10:04

Ti ovdje blatis dobar dio Bosnjaka koji glasaju za SDP. Generalizujes stvari. Imamovic je jedan covjek to sto on laprda njemu na dusu al ima i drugih ljudi u SDP cak na stotine hiljada njih. Nemozes te ljude zvat kojekakvim pogrdnim imenima. Mozes al te niko nece shvatat za ozbiljno. Znas li ti ko je Bracika allahrahmetile. Da nije njega pola stanovnistva se nebi vratilo u Zvornik i te krajeve e i on je bio iz SDPa. Pa i ovaj Becirovic krasan momak obrazovan i patriota. Na kraju krajeva veci je Lagumdzija patriota od Izetbegovica koji predade pola vlasti okorjelim ustasama.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 nov 2016 10:55

Ako vec ulazis u diskusiju na forumu onda si se trebao vec upoznati sa cinjenicama koje se ovdje prezentuju i koje forumasi vec dugi niz godina ovdje sakupljaju. kao i jack sto kaze, izgleda da dzaba mi upozoravamo dok narod i rulja vjeruje klixu i drugim placenickim portalima koji ciljano infiltriraju lazi, petljanjiju i sve ono sto je protiv bosnjaka.
Upad u Kiks.Sdp glasilo od strane cetnicke policije.Pocelo je prije 10+ godina od ulice Adeline Irbi koja je Muslimane zvala psima.Kao zasluzna gradjanka Sarajeva.Do Gvantanama.Nastavilo se pod novim protjerivanjem.Ovog puta vijecnica je kriva sto pisu ''Srpski zlocinci''

Na stranu par ljudi koji imaju malo ''pametnija'' uvjerenja.Sav vrh je Anti-Islamski,Anti Bosnjacki i Anti-Bosanski u svom ponizavaju Bosnjaka kao naroda
Naravno.Svaka cast izuzetcima
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 07 nov 2016 11:43

Izvini prijatelju ali logički je zaključak da ako gradonačelnik jednog velikog grada iz jedne stranke (bilo koje) zagovara anti-Bošnjačku retoriku a vrh te stranke to otvoreno ili prešutno odobrava ne smjenjivanjem tog retoričara iz svoje stranke, onda je ta stranka podržala njegovu retoriku (otvoreno ili zatvoreno) ali jasno i nedvojbeno podržala i stala iza njegovih djela i riječi.

Jer biti predstavljen od jedne stranke za gradonačelnika jednog od 5 najvećih gradova države nije zajebancija. To je visoko rangiran član stranke. I njegove riječi jesu riječi vrha SDPa.

Da se razumijemo, ja i sad preferiram Nikšića od Izetbegovića ako pričamo striktno o ophođenju s ustašama. Jer ih je Nikšić i SDP odbacio, majorizirao i ponizio - sto je i ispravno raditi fašistima i ljubiteljima HRHB, dok je Bakir miš i guzolizac Čoviću.

Ali reći da Anti-Islamska i islamofobijska retorika ovih čelnika SDPa ne oslikava stavove SDPa je jednostavno nelogično.
Samo BiH.

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 07 nov 2016 15:09

BosnjackaHercegovina je napisao/la:Izvini prijatelju ali logički je zaključak da ako gradonačelnik jednog velikog grada iz jedne stranke (bilo koje) zagovara anti-Bošnjačku retoriku a vrh te stranke to otvoreno ili prešutno odobrava ne smjenjivanjem tog retoričara iz svoje stranke, onda je ta stranka podržala njegovu retoriku (otvoreno ili zatvoreno) ali jasno i nedvojbeno podržala i stala iza njegovih djela i riječi.

Jer biti predstavljen od jedne stranke za gradonačelnika jednog od 5 najvećih gradova države nije zajebancija. To je visoko rangiran član stranke. I njegove riječi jesu riječi vrha SDPa.

Da se razumijemo, ja i sad preferiram Nikšića od Izetbegovića ako pričamo striktno o ophođenju s ustašama. Jer ih je Nikšić i SDP odbacio, majorizirao i ponizio - sto je i ispravno raditi fašistima i ljubiteljima HRHB, dok je Bakir miš i guzolizac Čoviću.

Ali reći da Anti-Islamska i islamofobijska retorika ovih čelnika SDPa ne oslikava stavove SDPa je jednostavno nelogično.
Vidi care ja se sa tobom slazem 100%. Ja se ovdje nadovezah na ovo Hamzino i jos neki na forumu sto blate nekriticki. SDP je stranka za koju glasaju Bosnjaci i to masivno, jedna od najvaznijih stranaka. Sta sad treba da pucamo jedni na druge zato sto se neslazemo.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 nov 2016 15:21

Samo da nadovezem nesto.Nema veze s ovom raspravom

Bavi se izborima u Velikoj Kladusoj i Cazinu

1 godine poslije rata izmedju 20-25% Cazinske opcine i 80% Velike Kladuse je bio za Babu.20 godina kasnije imas fakticki cinjenicu da je podrska ''Babi'' pala s 80% na ispod 50%.To je strasno veliki pad,koji niko ne prica,posebno od strane Sarajevskih medija,pa se provlaci glupost u autonomasima.Pa sam ''Babo'' nije uzeo niti 45% glasova zajedno u samom gradu Velikoj Kladusoj.A u nekim selima je zijanio tipa Stabandza,Crvarevac.Zboriste..itd.Nijedno,nije Sarajevska cetnicka politika rekla i analizirala izbore u jednoj Velikoj Kladusoj,nego je nepismenim balavim masama kod Bosnjaka unaprijed servirala pricu ''Velika Kladusa''autonomasi.To je glupost koju su ovdje pokusavali ustashe da plasiraju,bas pred popis prije par godina.Dok ih nisam banirao.Cazin biljezi jos veci pad s 20% Prije 20 tak godina na cirka 5% Cazina.Ogromna razlika.Nije autonomaska politika vecinska u Usk kantonu 4200 km2,koju vidim pokusavaju neki da pricaju.Ja sam Krajisnik i uvijek cu reci da sam Krajisnik,ali prije cu reci da sam Bosanac i Bosnjak nego Krajisnik.Pojam Krajine je pojam ponosa,mozda i malo vise arogonacije,ali nije toliko velik da kazem da je to vaznije od Bosne ili Bosnjaka

Istina je da nijednom niko iz Sarajeva nije spomenuo takvo sta.Kao da u Sabicima oko 100 mrtvih(rahmetli) glasalo je za ''Babu''
Sabici preko 90% za ''Babu''.Ma znas kako vam vjerujem.Cik je ilegalna organizacija u rukama ustasha i cetnika koji nisu radili ili uradili svoj posao,a to je brisanje i ciscenje birackog spiska.Birackog spiska koji favorizira cetnike i ustashe.Pa najbolji je primjer Srebrenica s 60% ucenika Bosnjaka u osnovnim skolama.I 75% ''Srba'' redovnih biraca.Ja nisam rekao da sam Nikola Tesla da sam genijalac,ali i kreten vidi ogromne oscilacije.Zamisli cinis u opcini Srebrenica 60% ucenika,jos vise prvacica i odjednom ''redovno'' iz Sabca i Kraljeva,dolaze cetnici i uzimaju izbore

Svaka politicka stranka koja nije radila ili pokusala da uradi nesto je saucesnik u genocidu i to mirnodopskom od Sda,Sdp do Sbb.

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 07 nov 2016 15:48

kliker je napisao/la:
BosnjackaHercegovina je napisao/la:Izvini prijatelju ali logički je zaključak da ako gradonačelnik jednog velikog grada iz jedne stranke (bilo koje) zagovara anti-Bošnjačku retoriku a vrh te stranke to otvoreno ili prešutno odobrava ne smjenjivanjem tog retoričara iz svoje stranke, onda je ta stranka podržala njegovu retoriku (otvoreno ili zatvoreno) ali jasno i nedvojbeno podržala i stala iza njegovih djela i riječi.

Vidi care ja se sa tobom slazem 100%. Ja se ovdje nadovezah na ovo Hamzino i jos neki na forumu sto blate nekriticki. SDP je stranka za koju glasaju Bosnjaci i to masivno, jedna od najvaznijih stranaka. Sta sad treba da pucamo jedni na druge zato sto se neslazemo.
Niposto unutar-Bosnjacki sukob - ali da sirimo znanje o cinjenicama i istini, putem diskusija, online medija i svega ostalog - to DA!
Pogotovo zato sto je ocito da sukob sa Vlasima jednim i drugim je vrlo moguc u skoroj buducnosti - s obzirom s kakvim budalama imamo posla.
Samo BiH.

Gost1
Član

Post Postao/la Gost1 » 07 nov 2016 22:45

kliker je napisao/la:Ti ovdje blatis dobar dio Bosnjaka koji glasaju za SDP. Generalizujes stvari. Imamovic je jedan covjek to sto on laprda njemu na dusu al ima i drugih ljudi u SDP cak na stotine hiljada njih. Nemozes te ljude zvat kojekakvim pogrdnim imenima. Mozes al te niko nece shvatat za ozbiljno. Znas li ti ko je Bracika allahrahmetile. Da nije njega pola stanovnistva se nebi vratilo u Zvornik i te krajeve e i on je bio iz SDPa. Pa i ovaj Becirovic krasan momak obrazovan i patriota. Na kraju krajeva veci je Lagumdzija patriota od Izetbegovica koji predade pola vlasti okorjelim ustasama.
:D slucajni prolaznik

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 08 nov 2016 02:07

Gost1 je napisao/la:
kliker je napisao/la:Ti ovdje blatis dobar dio Bosnjaka koji glasaju za SDP. Generalizujes stvari. Imamovic je jedan covjek to sto on laprda njemu na dusu al ima i drugih ljudi u SDP cak na stotine hiljada njih. Nemozes te ljude zvat kojekakvim pogrdnim imenima. Mozes al te niko nece shvatat za ozbiljno. Znas li ti ko je Bracika allahrahmetile. Da nije njega pola stanovnistva se nebi vratilo u Zvornik i te krajeve e i on je bio iz SDPa. Pa i ovaj Becirovic krasan momak obrazovan i patriota. Na kraju krajeva veci je Lagumdzija patriota od Izetbegovica koji predade pola vlasti okorjelim ustasama.
Da taj slucajni prolaznik. Majke ti zar nebi i ti lago i da si Srbin samo da te ne zakolju ili odvedu u logor. Vjeruj da ga ne gotivim previse ali makar za njegovog vremena nisi imao ustase na vlasti kao sto ih sad imas.

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 08 nov 2016 02:42

BosnjackaHercegovina je napisao/la:
kliker je napisao/la:

Niposto unutar-Bosnjacki sukob - ali da sirimo znanje o cinjenicama i istini, putem diskusija, online medija i svega ostalog - to DA!
Pogotovo zato sto je ocito da sukob sa Vlasima jednim i drugim je vrlo moguc u skoroj buducnosti - s obzirom s kakvim budalama imamo posla.
Ja to upravo hocu, vise uvazavanja medju Bosnjacima. Za mene nije uredu da neko nekog zove Crveni Kmer. Ne gledam toliko partijski vrh koliko gledam stotine hiljada Bosnjaka koji glasaju za tu partiju. Glasaju jer ima odredjenih kvaliteta. Al ako covjek samo cita Saff i bosnjaci.net nikad nece nac nesto pozitivno.

atif
Član

Post Postao/la atif » 08 nov 2016 03:35

Dzaba se ti trudis da izaperes ljagu kad se ljaga sa njih ne moze izaprati. SDP ostaju CRVENI KMERI i nikada to nece moci sa sebe saprati. Zaboravismo spomenuti da je sa njihovom akcijom za jedinstveni JMBG bio fijasko, kojom su na kraju poklonuli sumskoj republici rodni list i drzavljanstvo. Tako da sad bosnjaci koji vade rodni list bosne i hercegovine dobijaju drzavljanstvo sa krstacom od entiteta koji je ucinio genocid nad njima. Mozda u drugim strankama ima lopova koji su uocljivi ali ova partija i cijeli njihov trio "NASA STRANKA, DF, GS" vrvi po internetu o ispravljanju nas i kojekavih nasih gresaka. NE SDP JE IZDAJNICKA STRANKA, JER NIKADA NIJE U MANJEM ENTITETU USLA U KOALICIJU SA BOSNJACKIM STRANKAMA KAKO BI OLAKSALA BOSNJACIMA NEGO JE KO PIJAVICA KOJA ZLOUPOTREBLJAVA NAS I ZIVI NA NASIM PLECIMA!

A uz to saff ili bosnjaci.net mozes dodati i bosanske historije, jer se i ovdje ne mozes nista pozitivno naci ;)

A procitaj sad jurisnike SDP, DF i GS kako oni pljackaju narod. Al eto samo je sda sve pokrala :) Mozda je Memic bahat insan al nije bogohulnik i sa svojim je narodom. Dok ovaj doktorant SDP-a je varao pravu sirotinju. Slagao je omladini koja je radila po svijetu i popisivala, smrzavala se po stanicama, razlicitim prostorijama i kisnula. A on je sa svojim crvenim kmerima kupio kajmak. Sta je bilo od donacija iz turske i od sda itd, to se ne zna. Ali oni koji su radili nisu ih dobili ili u promilama. Zato je i propala inicjativa 1mart.

NAČELNIK MEMIĆ PORUČIO SULJAGIĆU: “MOŽDA SI OGRAJSO” PROUČIĆU TI FATIHU

Kad ste tražili da vam se pomogne, pričao si da sam jedan od rijetkih koji je to razumio. Jadan ne bio, kakav si doktor nauka kad ništa ne pamtiš. Ispada, da bi bolje bilo da sam vas sikterisao nego što sam vam pomogao. Ima jedan Mustafić iz tvog sela koji je devedesete iz moje kuće odnio dobar peškeš. Prodao ga familiji po Sarajevu, vratio se u Srebrenicu i srao ko što ti sada sereš. Njega sam sikterisao davno, a ima vas bukadar što ste gori od njega. Bojim se, kad bi vam ko platio da bi protiv sebe svjedočili. Nije mi krivo za njega jer je budala i nepismen, a za tebe mi je žao jer sam znao da ovo drugo nisi a da ovo prvo jesi.

slika

Nisam ja ni pamtio ono što sam halalio, a cvijet sam stavio da bi ti, jadan ne bio, kazao da je važnija Srebrenica, da treba pobjedu zato što kažu da je devedesetih imala 28.000 Bošnjaka, 7.500 Srba.

Pitaj Fadila, Ibrahima, Bibera i Tarana ko je i što je dolazio ‘90. i ‘91. godine u Bratunac i Srebrenicu, pa nek ti kažu ne bi li i ti nešto naučio. Ne trebam ja da ti se obraćam, nego oni koje nikad nisam unizio kad su mi se obraćali. Što ne pitaš žene iz Srebrenice, filmadžije iz Srebrenice, školsku djecu sa Ilidže što sa 12 autobusa obiđu Srebrenicu svake godine, one što idu na Marš mira, one što su im asfaltirani putevi sa mojim odobrenjem ili one što šalju dopise pa grade džamije.Pitaću ih i ja što puštajuiI tebe da misliš da si ti zbog nečeg dobar čovjek.

Trebao si reći ljudima da je 500 KM dato za akciju da Bošnjaci u Republici Srpskoj postignu što bolji rezultat na pretprošlim izborima. Provjeri što je, nakon što se pokrenuo narod, neko zaboravio platiti obećano aktivistima u Brčkom, Gradišci, Banja Luci, Zvorniku i Srebrenici. Išao si u Tursku da završiš finansijsku konstrukciju. Turcima si glumio velikog političara samo da ti daju pare. Ako su vam dali pare šta ste s njih uradili i što me ne spomenu prijateljima kojima sam rekao da ćeš doći. Ne prodaji jadan ne bio Srebrenicu i ne spominji mene kad trguješ. Ne idi u partije koje dobivaju glasove što prodaju obećanja, a ne rade ništa osim što svakoga kritikuju.

Moj bivši ministre, skinuo si 500.000 KM sa škole u Blažuju da se ne napravi, a jedini su ti problem bile religije u školama. Proučuću ti Fatihu, jer sam video da ti nećeš da je učiš, da ti Bog da pamet, jadan ne bio, jer za takve kod Bošnjaka žene kažu “možda je ograjso”, a Fatiha je najbolja dova da Bog pomogne i onima koji su zalutali.

P.S.

Općina Ilidža je u periodu 2012. – 2016.godine za podršku povratka, infrastrukturnu podršku i sjećanje na žrtve genocida izdvojila 201.427,05 KM direktnih budžetskih sredstava bez vanbudžetske podrške i iznalaženja sredstava od drugih izvora. Finansirali smo razne projekte od izgradnje ulica, finansijske pomoći udruženjima koja zastupaju interese Srebreničana do podrške samoj Općini Srebrenica. Ilidža je po najmanje primjer Općine koja nema senzibilitet za bolnu ranu svih Bošnjaka Srebrenicu, sve u svrhu oživljavanja Srebrenice jer smo svjesni da bez Srebrenice nema cjelovite Bosne i Hercegovine. Napomenuo bih da su poslije genocida mnogi Srebreničani svoj novi život nastavili upravo na Ilidži, a mi smo ih primili onako kako braći dolikuje. U mandatnom period 2012. – 2016.godine, predsjedavajući i zamjenik predsjedavajućeg su porijeklom iz Srebrenice, napisao je u pismu prof. dr. Senaid Memić, koje je objavljeno na stranice Općine Ilidža.
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=60393

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 08 nov 2016 06:39

Stigo Abdic u glavni grad. Sarajlije spavaju.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 08 nov 2016 14:17

Zmaj je napisao/la:Stigo Abdic u glavni grad. Sarajlije spavaju.

Narod izgleda podobro sje.ban i udaren u glavu. Da se ovako izrazim. Oprostite na izrazu.

Ima narod "precih" problema.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 nov 2016 16:40

Moraju skinuti tablu Srpski zlocinci s vijecnice

Poslije krmetine da se najedu uz muziku Pinka.Sta je tamo neki Abdic

Abdic je nevazan lik.On je prije 20 godina imao 80% podrske a ove izbore je namjestio.Mnogi pricaju da je najvise namjestio izbore u Sabicima kraj V.Kladuse.Nije ni 50% glasova uzeo.Sramota

A sta ce da uradi.Nista.Budala sto se je kandidovao.Sad ce dobiti secer i srcani kad pocnu svadje cim on zasjedne.

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 08 nov 2016 16:54

amkos je napisao/la:

Narod izgleda podobro sje.ban i udaren u glavu. Da se ovako izrazim. Oprostite na izrazu.

Koji precih problema?

Ne, jednostavno smo lijeni kao narod.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 08 nov 2016 17:09

Zmaj je napisao/la:
amkos je napisao/la:

Koji precih problema?

Ne, jednostavno smo lijeni kao narod.
Zato sam i precih stavio pod navodnike. Jer se i sam pitam sta je to prece od ponosa i dostojanstva ?

Ne mislim da smo lijeni, nego ne vidimo problem jasno. Imamo mrenu na ocima.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Gost1
Član

Post Postao/la Gost1 » 08 nov 2016 19:58

kliker je napisao/la:
Gost1 je napisao/la:
Da taj slucajni prolaznik. Majke ti zar nebi i ti lago i da si Srbin samo da te ne zakolju ili odvedu u logor. Vjeruj da ga ne gotivim previse ali makar za njegovog vremena nisi imao ustase na vlasti kao sto ih sad imas.
Razumijem, ali je pokazo da je prolaznik i godinama kasnije, na nasu zalost. Zato ga tako vidim. Ne zbog jednog djela. Ima patriota koji imaju svoje mane, kao svako drugi, ali to njih ne opisuje.
Tacno imaju vise pozicija nego sto trebaju. Ako koje imao u njegovo vrijeme? Bosnjaci? B.Srbi?....

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 25 nov 2016 14:29

Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 25 nov 2016 19:04

Samo BiH.

Odgovorite