Je li to Rambo pobijedio? Pogledajte slavlje euforičnog načelnika Goražda
http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022
Izbori statistika
Re: Izbori 2016
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
ABen je napisao/la:Je li to Rambo pobijedio? Pogledajte slavlje euforičnog načelnika Goražda
http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022
Kao da se "naroljo" ? Šta politika uradi od ljudi, šta je ovo ?
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
- Zenicaninn
- Član
Jack je napisao/la:
Najveci rast biljezi A-Sda koja je u odnosu na 2012 godinu
Snsd nije izisao na izbore u Bos Krupoj,Upitaj se zasto
Jer imaju usluzne budale tipa Nasa stranka
Imaju 104 vise glasa u Sanskom Mostu.
Beznacajni likovi
A-Sda 2012/2016
Bos Krupa 1585-2392
Buzim 1377-1477
Velika Kladusa 743-885
Cazin 11 899-12 527
Bihac 2553-2854
Sanski Most nisu se kandidovali 2012.685 Glasova u 2016.Imaju 2 mandata sad
Kljuc 357-1031.Ovdje su razvalili s 5% u 2012 na skoro 17% u 2016 godini
B.Petrovac 118-217
Zenica 1120-2424.Prosle izbore bez ijednog mandata.Sad imaju velike sanse da dobiju 2 mandata
Mediji u BOSNI su okupirani,drze ih ljevicari,i oni vole ono multi-kulti smece da prosipaju
A-Sda je pomela u Usk kantonu,imaju 6-7 vise opcinskih vijecnika u odnosu na 2012 godinu.Jel ijedan medij to prenio,sem ovog.Nije.Sto?
Jer se favoriziraju stranke iz Sarajeva,koje promovisu cetnici i ustashe
Lik fakat jedino dobio u Sarajevu i Tuzli glasove.
Ja glasam za A-SDA. Po meni dobra i prosperitetna stranka sto pokazuje ogromno povećanje podrške. A to povecanje je absolutno zaluzeno jer su ljudi prepoznali njihov kvalitet i trud.
Imaju samo nedostatak kvalitetno kadra ali je to stvar koja se da lahko promjeniti. Ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji su bez stranke kao naprimjer Amra Babic.
Pored toga je stranka koja potice iz Krajine. Sa glasanje za njih podrzajem poboljšanje Krajine. Ja bi najviše volio, da se naša polticka moc izmjesti iz centralne Bosne, i pogotovo Sarajeva i premjesti u Krajinu. Jer smatra da bih to bila poltika sa kičmom i principa. A to premjestenje se moze postici sa tim kad ako Bog da inšaAllah A-SDA postane glavna polticka moc kod Bosnjaka.
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
Treba birati medju ljudima i traziti postene patriote. A ne glasati pausalno za jednu stranku. Bila je i SDA perspektivna, ali kao sve se promjeni. I ako i ja mislim da treba dati sansu A-SDA, ali ne pod svaku cijenu. Nego samo dok imaju cist kadar.Zenicaninn je napisao/la:Jack je napisao/la:
Najveci rast biljezi A-Sda koja je u odnosu na 2012 godinu
Snsd nije izisao na izbore u Bos Krupoj,Upitaj se zasto
Jer imaju usluzne budale tipa Nasa stranka
Imaju 104 vise glasa u Sanskom Mostu.
Beznacajni likovi
A-Sda 2012/2016
Bos Krupa 1585-2392
Buzim 1377-1477
Velika Kladusa 743-885
Cazin 11 899-12 527
Bihac 2553-2854
Sanski Most nisu se kandidovali 2012.685 Glasova u 2016.Imaju 2 mandata sad
Kljuc 357-1031.Ovdje su razvalili s 5% u 2012 na skoro 17% u 2016 godini
B.Petrovac 118-217
Zenica 1120-2424.Prosle izbore bez ijednog mandata.Sad imaju velike sanse da dobiju 2 mandata
Mediji u BOSNI su okupirani,drze ih ljevicari,i oni vole ono multi-kulti smece da prosipaju
A-Sda je pomela u Usk kantonu,imaju 6-7 vise opcinskih vijecnika u odnosu na 2012 godinu.Jel ijedan medij to prenio,sem ovog.Nije.Sto?
Jer se favoriziraju stranke iz Sarajeva,koje promovisu cetnici i ustashe
Lik fakat jedino dobio u Sarajevu i Tuzli glasove.
Ja glasam za A-SDA. Po meni dobra i prosperitetna stranka sto pokazuje ogromno povećanje podrške. A to povecanje je absolutno zaluzeno jer su ljudi prepoznali njihov kvalitet i trud.
Imaju samo nedostatak kvalitetno kadra ali je to stvar koja se da lahko promjeniti. Ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji su bez stranke kao naprimjer Amra Babic.
Pored toga je stranka koja potice iz Krajine. Sa glasanje za njih podrzajem poboljšanje Krajine. Ja bi najviše volio, da se naša polticka moc izmjesti iz centralne Bosne, i pogotovo Sarajeva i premjesti u Krajinu. Jer smatra da bih to bila poltika sa kičmom i principa. A to premjestenje se moze postici sa tim kad ako Bog da inšaAllah A-SDA postane glavna polticka moc kod Bosnjaka.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Haj bolan i ti Abene sta kukas.Nismo svi iz opcine Centar Sarajeva
Imas nas seljaka iz Krajine,Srednje Bosne.Pa cak i Varesa

Bit ce bolje.Dok zadnji Bosnjak ne nestane kao u Jurasik Parku.S ovakvim politicarima
Imas nas seljaka iz Krajine,Srednje Bosne.Pa cak i Varesa

Bit ce bolje.Dok zadnji Bosnjak ne nestane kao u Jurasik Parku.S ovakvim politicarima
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Vares
Novi Travnik gdje Sdp kandidat dobio 1000 glasova.Ovako moramo strahovati i za N.Travnik
Srebrenica gdje sam ja uporozarao da 3300 cetnika glasa tamo,a ne zivi.Jel ko uradio ista.Nije niko.Selo gori,baba se ceslja
Jedino cjenim 3 stvari na ovim izborima
1)Stolac gdje su Bosnjaci pokazali muda i rekli dosta lazima i prevarama
2)Buzim gdje je Sda zijanio i rekao Sda f*** off
3)Jajce gdje su Bosnjaci pokazali pamet i kolektivno izabrali jednog kandidata
Gluposti:
Novi Travnik
Vares
Srebrenica
Rast cetnicke stranke u nekim opcinama
Izjava o Sarajevu centru
Cestitke ustashama ipak.Bosnjacke balije su pokazale pamet.Ali na kraju jedan ustasha Musliman ili katolik.Isto ti ga dodje
Srebrenica da ljudi imaju muda i bore se za svoje kao u Stocu.Mozda bi i bilo nesto
Sad ce deklarisani cetnik voditi Srebrenicu
A na kraju i Brcko ce uzeti cetnici kao da gledam i ovo
Novi Travnik gdje Sdp kandidat dobio 1000 glasova.Ovako moramo strahovati i za N.Travnik
Srebrenica gdje sam ja uporozarao da 3300 cetnika glasa tamo,a ne zivi.Jel ko uradio ista.Nije niko.Selo gori,baba se ceslja
Jedino cjenim 3 stvari na ovim izborima
1)Stolac gdje su Bosnjaci pokazali muda i rekli dosta lazima i prevarama
2)Buzim gdje je Sda zijanio i rekao Sda f*** off
3)Jajce gdje su Bosnjaci pokazali pamet i kolektivno izabrali jednog kandidata
Gluposti:
Novi Travnik
Vares
Srebrenica
Rast cetnicke stranke u nekim opcinama
Izjava o Sarajevu centru
Cestitke ustashama ipak.Bosnjacke balije su pokazale pamet.Ali na kraju jedan ustasha Musliman ili katolik.Isto ti ga dodje
Srebrenica da ljudi imaju muda i bore se za svoje kao u Stocu.Mozda bi i bilo nesto
Sad ce deklarisani cetnik voditi Srebrenicu
A na kraju i Brcko ce uzeti cetnici kao da gledam i ovo

Mene bi vise devastiralo da smo izgubili Jajce.Dobro ja sam iz Krajine,nama je Jajce veoma vazan kraj jer sve ofanzive prema Krajini idu iz Jajca.A ne mislim na Jajce ono s****
To je tako,kako je.Ja sam se svadjao,radio,psovao i grebao jos proslog popisa da ukazem kako nas potkradaju oko popisa.Sjecate se kako sam se borio i svasta pricao
Gubitkom opcine Jajce.Izgubio si cestovnu komunikaciju prema Krajini,znaci i prema Bihacu i Banja Luci,osudio si ionako jadnu poziciju Bosnjaka Krajine na jos jadniju.Dok je Jajce u nasim rukama.I Mrkonjic smrad nije siguran to i oni znaju.Navodno su cetnici htjeli da registruju 150 cetnika iz Skender Vakufa porijeklom gore da glasaju za ustasku stranu jer kazu da im ovakva situacija ne odgovara.
Cetnici i ustashe planski rade na razbijanju Bosne.
Nikad neces vidjeti da cetnik ili ustasha glasa za Nase Stranke,Sdp i ostale trice.Jedino gdje oni mogu da dobiju glasove je kod nas,jer jos uvijek imas budala koji vjeruju u suzivot i ostale gluposti
U Prijedoru je ubijeno preko 3300 Bosnjaka,od tog moja tri rodjaka.
Sto da zalim Srebrenicu ako ljudi nece i ne zele da se bore za svoja prava.Ili pogledaj Stolac kako ih je ovaj napao
Mi ako se ne dignemo i pocnemo boriti.Nestanak nam je zagarantovan
To je tako,kako je.Ja sam se svadjao,radio,psovao i grebao jos proslog popisa da ukazem kako nas potkradaju oko popisa.Sjecate se kako sam se borio i svasta pricao
Gubitkom opcine Jajce.Izgubio si cestovnu komunikaciju prema Krajini,znaci i prema Bihacu i Banja Luci,osudio si ionako jadnu poziciju Bosnjaka Krajine na jos jadniju.Dok je Jajce u nasim rukama.I Mrkonjic smrad nije siguran to i oni znaju.Navodno su cetnici htjeli da registruju 150 cetnika iz Skender Vakufa porijeklom gore da glasaju za ustasku stranu jer kazu da im ovakva situacija ne odgovara.
Cetnici i ustashe planski rade na razbijanju Bosne.
Nikad neces vidjeti da cetnik ili ustasha glasa za Nase Stranke,Sdp i ostale trice.Jedino gdje oni mogu da dobiju glasove je kod nas,jer jos uvijek imas budala koji vjeruju u suzivot i ostale gluposti
U Prijedoru je ubijeno preko 3300 Bosnjaka,od tog moja tri rodjaka.
Sto da zalim Srebrenicu ako ljudi nece i ne zele da se bore za svoja prava.Ili pogledaj Stolac kako ih je ovaj napao
Mi ako se ne dignemo i pocnemo boriti.Nestanak nam je zagarantovan

Da nebi samo opalili po strankama, trebamo nas mali obicni svijet kritikovati. Zasto je tako malo naseg naroda izaslo na izbore? Ako se meni nesvidja stranka sda,sdp, sbb itd pa datcu glas onoj stranci koja nije okusila vlast a glasat cu za kandidata naseg koji ce voditi tu opcinu.
Ovo je nase stanje Bosnjaka.
Ipak ima par stvari koje mi se svidjaju gdje je dosta nezavisnih kandidata pobijedilo i jos jedna pro Bosnjacka stranka u porastu.
Svidja mi se isto ovo ako je pobijedio kandidat npr. iz sda a u opcinskom vijecu nisu vecina to znaci da MORAJU i sa drugim strankama saradjivati i nemogu tako lahko svrljati.
Evo u mojim Zivinicama pobijedio kandidat iz sdp-a a evo pogledajte kako je stranka sdp prosla
http://www.izbori.ba/rezultati_izbora_2 ... #/9/79/0/0 SATARAS
Cak SDA/SBB nemogu sami odlucivati
Ovo je nase stanje Bosnjaka.
Ipak ima par stvari koje mi se svidjaju gdje je dosta nezavisnih kandidata pobijedilo i jos jedna pro Bosnjacka stranka u porastu.
Svidja mi se isto ovo ako je pobijedio kandidat npr. iz sda a u opcinskom vijecu nisu vecina to znaci da MORAJU i sa drugim strankama saradjivati i nemogu tako lahko svrljati.
Evo u mojim Zivinicama pobijedio kandidat iz sdp-a a evo pogledajte kako je stranka sdp prosla
http://www.izbori.ba/rezultati_izbora_2 ... #/9/79/0/0 SATARAS
Cak SDA/SBB nemogu sami odlucivati
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Izbori u naselju u Doboju.

100% preferencije za 17 kandidata

100% preferencije za 17 kandidata
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Poraz SDA stranke je po mome mišljenju najveci uspjeh Bošnjaka !! Ipak je to stranka duboko kriminalna , koja vise lici na neki krim kartel nego na politicku opciju. SVE su pokrali , unistili , osramotili . Pa vi sada u Sarajevu imate 1000 vozila koja kostaju preko 100.000 km . Kako , odakle ? Pa da bi neko imao to , neko drugi ne moze imati ni jedno auto od 2.000 km !
Najveca pobjeda su nezavisni kandidati , koji su probošnjački a po mome misljenju manje kriminalizovani od SDA.
BPS , A SDA , Stranka za BiH isl su ostvarili solidan rezultat na ovim izborima i stranke koje trebaju dobiti vise glasova.
Najveca pobjeda su nezavisni kandidati , koji su probošnjački a po mome misljenju manje kriminalizovani od SDA.
BPS , A SDA , Stranka za BiH isl su ostvarili solidan rezultat na ovim izborima i stranke koje trebaju dobiti vise glasova.
@enis1991, dobar post. 
Sta ce vam kola?neko drugi ne moze imati ni jedno auto od 2.000 km !
Svi kod Bakira u Centar Sarajevo.Skupite se ispod sljivika mu,i tresite mu drvo.I pjevajte.Sda demokratija
Dok tamo budete imali granicu s Srbijom,par km juznije

Sta ce vam kola, imate auto tabaniche ?

Ja vec par dana ne pratim rezultate jer jos nisu objavljeni oni koji su konacni.
Inace treba podrzati ideju jugoslovena Covica i odrzati nove lokalne izbore za 2 godine. To jeste spojiti sve izbore u jednom ciklusu. Mislim da bi i izlasnot bila bolja jer ovako su izbori svako dvije godine i u biti imamo osjecaj da se nikad ne izlazi iz predizborne kampanje. To smara narod a trosi se previse vremena i energije na sve to.
Cak sta vise, ja bih uveo petogodisnje mandate.
Inace treba podrzati ideju jugoslovena Covica i odrzati nove lokalne izbore za 2 godine. To jeste spojiti sve izbore u jednom ciklusu. Mislim da bi i izlasnot bila bolja jer ovako su izbori svako dvije godine i u biti imamo osjecaj da se nikad ne izlazi iz predizborne kampanje. To smara narod a trosi se previse vremena i energije na sve to.
Cak sta vise, ja bih uveo petogodisnje mandate.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
-
akhaninge09
- Član
Ne znam zasto se potencira opstina centar i govori o sarajlijama,odnosno "sarajlicama" kad se zna da da vecina politicara iz sarajeva nisu sarajlije.Uzmite samo izbore za nacelnika centra :
Ajnadzic-vojno lice iz rogatice,kamocaji jevrej,bajrovic sandzaklija i srpski zet,residat narandzasti arap,damira niksica ne moram komentaristi
,a sto se tice jajca nisam siguran da sdp za cetiri godine nece kandidovati nacelnika,recimo onu hrvaticu sto je napadala hozana.
Ajnadzic-vojno lice iz rogatice,kamocaji jevrej,bajrovic sandzaklija i srpski zet,residat narandzasti arap,damira niksica ne moram komentaristi
Jack grijesis, oni pjevaju u jedinstvu je snaga.Jack je napisao/la:Sta ce vam kola?neko drugi ne moze imati ni jedno auto od 2.000 km !
Svi kod Bakira u Centar Sarajevo.Skupite se ispod sljivika mu,i tresite mu drvo.I pjevajte.Sda demokratija
Dok tamo budete imali granicu s Srbijom,par km juznije
![]()
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Jedinstveno izdaju,broje pare,kradu kola?