Ako se ovo stanje dalje nastavi ja cu biti jedan od onih koji ce biti za autonomiju Bos. Krajine.amkos je napisao/la:Ideja ne umire smrcu pojedinca.ABen je napisao/la:Nece.Zmaj je napisao/la:Sta mislite, hoce li ideja o "autonomiji" prestat postojat nakon smrti ratnog zlocinca "babe".
Izbori statistika
Re: Izbori 2016
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
ABen je napisao/la:Ako se ovo stanje dalje nastavi ja cu biti jedan od onih koji ce biti za autonomiju Bos. Krajine.amkos je napisao/la:Ideja ne umire smrcu pojedinca.ABen je napisao/la:
Nece.
Ja te podrzavam. Iako zivim u Kantonu Sarajevo, vidim da "vas" je zvanicno Sarajevo odjebalo u svakom smislu i to ne podrzavam. Trebaju se svi krajevi BiH ravnomjerno razvijati. A ne da opcina Centar bude vaznija od 20 drugih opcina.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Tja,tamo neka sela Buzim i Zenicu.Sarajevo Centar ljepse od ParizaJa te podrzavam. Iako zivim u Kantonu Sarajevo, vidim da "vas" je zvanicno Sarajevo odjebalo u svakom smislu i to ne podrzavam. Trebaju se svi krajevi BiH ravnomjerno razvijati. A ne da opcina Centar bude vaznija od 20 drugih opcina.
Babo je svoje zavrsio.Navodno 350 mrtvih je glasalo za Babu.Po nekim selima kazu da je varao samo tako.Prije 20 godina uzeo bi glat 80% dole.Danas nije ni 50% uzeo.Strasni padovi.Strasni
Na prvi pogled izgleda kao katastrofa.Ali za 10 tak godina.Mozda ce 1/3 ostati tamo.Vec je zijanio 30% birackog tijela u 20 godina.Godine rade svoje ocigledno,jer da ne rade imao bi podrsku koliku je imao tamo prije 20 godina.A tog vise nema
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Ti ljudi dole su misevi.Zalim slucaj ali je tako
Navodno sinoc pukle saketanje u Kladusoj.Nasli spisak mrtvih koji su glasali za Babu.Preko 300 komada!
Prijete da nece priznati rezultate izbora,i traze od Cika da ponisti rezultat u Kladusoj
Ovaj jadan i smuseni lik.Krajiski Bosnjak bi otisao prvi kod tog cetnika.Pa se lijepo sracunao.
Ko ih jebe,to je uvijek radilo s njima
Ako mu je fazon spustati glavu .Nek krene
Koliko su puta meni prijetili smrcu preko facebooka
Jel se to stvarno pika
Never had i imagined living without your smile Angelene

Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu nasred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
I da, da prestane furtutma, Camil je novi-stari nacelnik.
Zadnja izmjena: BH-HZ, dana/u 04 okt 2016 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bosna Bosnjacima!
- Zenicaninn
- Član
Da još jednom napomen ako vec nek nije.
Sve probosanske stranke imaju 30,25 %. glasovo u općinskom vjecu Glamoca. Nisam poredio sa 2012.
Šifra Politički subjekt Broj glasova %
00515 SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD 693 35,12
00090 SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 266 13,48
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BIH 259 13,13
01698 DEMOKRATSKA FRONTA 207 10,49
00008 SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 124 6,28
00440 PDP- PARTIJA DEMOKRATSKOG PROGRESA 119 6,03
00074 SOCIJALISTIČKA PARTIJA 107 5,42
00769 HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA 1990 102 5,17
00005 HKDU BIH 96 4,87
Sve probosanske stranke imaju 30,25 %. glasovo u općinskom vjecu Glamoca. Nisam poredio sa 2012.
Šifra Politički subjekt Broj glasova %
00515 SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD 693 35,12
00090 SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 266 13,48
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BIH 259 13,13
01698 DEMOKRATSKA FRONTA 207 10,49
00008 SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 124 6,28
00440 PDP- PARTIJA DEMOKRATSKOG PROGRESA 119 6,03
00074 SOCIJALISTIČKA PARTIJA 107 5,42
00769 HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA 1990 102 5,17
00005 HKDU BIH 96 4,87
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
Potpis. Kakva autonomija kakvi bakraci, ko da je Sarajevo rezervisano za odredjenu grupu ljudi. Narode moj, moja je i Zepa i Srebrenica i Sarajevo i Drvar i Donji Vakuf i Stolac i Hlivno , pa ko zeli malo konkretnije - moja je citava Lika i Kordun i sjeverna Dalmacija, moja je Udbina pretka Bega Lika-Mustajbega. Onaj ko bi sutra proglasio autonomiju nije nista drugo do i Abdicevci jer oni su je upravo tom logikom istom i proglasili. Isto tako onaj jadnik sto se odrice rodnog grada Velike Kladuse, ko da je to nesto za pazariti. Kada bi sve i jedan Kladuscanin bio izdajnik nikada se ne bih odreko svog topraka, jedino bi radio na tome da ga pocistim od izdajnicke bagre. Zalosno je kada cujem ovakve izjave, kada vidjam da kod bosnjaka mogu likovi da pisu javno i otvoreno kako im se j... za zemlju i da bi zdimili na zapad cim pukne , da bi izdali i narod i zemlju radi saku maraka i da se nakon toga usude izaci u bilo koje mjesto u Bosni ne brinuci se da ce mu neko nakon 5 metara hraknuti u lice ako ga prepozna. Koje su tu uopste seme razmisljanja "..bem ti drzavu, sta mi je drzava dala..." - kao da drzava tebi mora da da ??? Ne, nego si TI TAJ koji moras drzavi da das, da bi je imao i da ne zivis ko cigan bez identiteta moleci svabu da te prizna kao svabu ili da ti da neka prava. Drzava se gradi i popravlja , drzavu cine zajednica koje vladaju prostorom i ko pljuje drzavu taj pljuje na svoj narod i zajednicu. To ti je isto ko kada ti ukucanin rusi kucu i govori kako mu se j... za tobom, da bi potom isao zvoniti komsijama ne bi li ga ko primio i dao mu nekakva prava ukoliko se odrekne samog sebe.BH-HZ je napisao/la:Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu na sred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
Bosnjo svog brata Bosnju napadne zbog medje ili zbog toga sto je usao 20 cm u njegovo, a u slucaju rata cetniku bi prepustio sve bez ikakve borbe i zdimio u Njemacke. To ti je nas balijski mentalitet, mi zavidimo rodjenom bratu, a da ne pricam koliko zavidimo bratu Bosnjaku. Alergican sam na pesimizam, a on je u Bosni najcesca pojava kod neradnika i uhljeba.abeveg je napisao/la:Potpis. Kakva autonomija kakvi bakraci, ko da je Sarajevo rezervisano za odredjenu grupu ljudi. Narode moj, moja je i Zepa i Srebrenica i Sarajevo i Drvar i Donji Vakuf i Stolac i Hlivno , pa ko zeli malo konkretnije - moja je citava Lika i Kordun i sjeverna Dalmacija, moja je Udbina pretka Bega Lika-Mustajbega. Onaj ko bi sutra proglasio autonomiju nije nista drugo do i Abdicevci jer oni su je upravo tom logikom istom i proglasili. Isto tako onaj jadnik sto se odrice rodnog grada Velike Kladuse, ko da je to nesto za pazariti. Kada bi sve i jedan Kladuscanin bio izdajnik nikada se ne bih odreko svog topraka, jedino bi radio na tome da ga pocistim od izdajnicke bagre. Zalosno je kada cujem ovakve izjave, kada vidjam da kod bosnjaka mogu likovi da pisu javno i otvoreno kako im se j... za zemlju i da bi zdimili na zapad cim pukne , da bi izdali i narod i zemlju radi saku maraka i da se nakon toga usude izaci u bilo koje mjesto u Bosni ne brinuci se da ce mu neko nakon 5 metara hraknuti u lice ako ga prepozna. Koje su tu uopste seme razmisljanja "..bem ti drzavu, sta mi je drzava dala..." - kao da drzava tebi mora da da ??? Ne, nego si TI TAJ koji moras drzavi da das, da bi je imao i da ne zivis ko cigan bez identiteta moleci svabu da te prizna kao svabu ili da ti da neka prava. Drzava se gradi i popravlja , drzavu cine zajednica koje vladaju prostorom i ko pljuje drzavu taj pljuje na svoj narod i zajednicu. To ti je isto ko kada ti ukucanin rusi kucu i govori kako mu se j... za tobom, da bi potom isao zvoniti komsijama ne bi li ga ko primio i dao mu nekakva prava ukoliko se odrekne samog sebe.BH-HZ je napisao/la:Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu na sred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
Bosna Bosnjacima!
Ima nas svakakvih, period od 1918 do 1991 je period kada je nas narod sistematski brisan, stavljan ukraj i bivan ucen da se stidi sebe i svoga. Ima nas svakakvih, lijenih, glupih, kukavica i palavri. Al isto tako ima i alima, gazija, insana koje mozes umjesto mehlema na ranu stavit.
Ne dajte se generalizirat i smjestavat sve u istu ćasu.
Zamislite hayat poput dva kurta. Jedan crni, bijeda, sirotinja, depresija, mrak a drugi bijeli rahatluk, sabur, sreca..koji od ta dva kurta ce da pobijedi u Vasem zivotu?!
Pa, fakat! Onaj kojeg najvise hranite!!
Ne dajte se generalizirat i smjestavat sve u istu ćasu.
Zamislite hayat poput dva kurta. Jedan crni, bijeda, sirotinja, depresija, mrak a drugi bijeli rahatluk, sabur, sreca..koji od ta dva kurta ce da pobijedi u Vasem zivotu?!
Pa, fakat! Onaj kojeg najvise hranite!!
- Abdurrahman
- Član
BH HZ - na osnovu cega tvrdis da je Camil ponovo nacelnik?
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
Realno Krajisnici i Sandzaklije odskacu na neki nacin ( nebitno da li je pozitivan ili negativan ) od ostataka bošnjačkog naroda. To su dvoje uslovno receno skupine koje se ne daju poniziti , i koje se nece poniziti. Pa vi u centru N. Pazara imate zastave sa ljiljanima.
Nama i treba vise u politici sandzaklija i krajisnika. Ja bih prvi glasao za svakog recimo iz Buzima, pa cak i da ne znam ko je . Cim je iz tog grada mora valjati a i iz ostalih krajiskih gradova naravno.
Nama i treba vise u politici sandzaklija i krajisnika. Ja bih prvi glasao za svakog recimo iz Buzima, pa cak i da ne znam ko je . Cim je iz tog grada mora valjati a i iz ostalih krajiskih gradova naravno.
Dobro je sa tim koje bolji a ko losiji. Ne ponizujte nikoga. Nisu Krajisnici ili Sandzaklije bolji npr. od Hercegovaca ili od nas iz sjevero istocne Bosne.
Svugdje nas ima i dobrih i losih a ovo mi je glupo, jedne uzdizati a druge ponizavati i pljuvati.
Svugdje nas ima i dobrih i losih a ovo mi je glupo, jedne uzdizati a druge ponizavati i pljuvati.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Navodno su stigli glasovi postom i od glasanja u odsustvu s kojima Camil trenutno vodi. Takvu sam informaciju dobio, a vise informacija ce biti sutra nakon sto CIK ispita odredjena biracka mjesta za koja se zna da su djikani muljali.Abdurrahman je napisao/la:BH HZ - na osnovu cega tvrdis da je Camil ponovo nacelnik?
Bosna Bosnjacima!
Sta ima te protiv autonomije? Treba vama neko da vas vodi kroz zivot i odlucuje za vas. A Sepic ti smeta, a Bakir je ok?BH-HZ je napisao/la:Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu nasred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
olovoABen je napisao/la:Sta ima te protiv autonomije?
Pa USK je de facto autonomija.ABen je napisao/la:Sta ima te protiv autonomije? Treba vama neko da vas vodi kroz zivot i odlucuje za vas. A Sepic ti smeta, a Bakir je ok?BH-HZ je napisao/la:Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu nasred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
Spomeno si autoput. Pa logicno je da se npr. pravi prvi autoput izmedju Sarajeva i Zenice. Sta je to SBK ili ZDK dobio vise od USK?
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
- Zenicaninn
- Član
ABen je napisao/la:Sta ima te protiv autonomije? Treba vama neko da vas vodi kroz zivot i odlucuje za vas. A Sepic ti smeta, a Bakir je ok?BH-HZ je napisao/la:Nama Krajisnicima su svi krivi, a sami sebi smo najveci neprijatelji. To se moze vidjeti na primjeru Kladuse. Kad uspostavimo red u vlastitom kantonu, kad Bihac i Cazin prestanu krasti ostale opcine i prestanu se ponasati macehinski onda mozemo pricati o macehinskom odnosu Sarajeva. Ja ne podrzavam nikakvu autonomiju. Bosna je moja drzava pa kako god se Sarajevo prema nama odnosilo ! I ovo sto Sarajevo ima ovakav odnos prema nama je odraz nezalaganja nasih politicara koji obnasaju odredjene funkcije u glavnom gradu. Evo kad vidim ovu rugobu Sepica mrak mi na oci padne. Toliko se brine za Krajinu i toliko mu je do nje stalo da je kupio kucu nasred Bascarsije. Sto li ? Vjerovatno zato se nekad planira vratiti u rodni Cazin, ali malo sutra. Seljo ostaje seljo !
Evo novih potecijalnih autonomasa. Razbit cemo vas kao Babine cetnike
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
http://www.faktor.ba/vijest/u-srebrenic ... ima-217522
"Bugarski voz"
E svasta covjek cuje. Nisam znao za ovaj "voz".
"Bugarski voz"
E svasta covjek cuje. Nisam znao za ovaj "voz".