Znaci ako Camil osvoji 2000 glasova u odsustvu, postom i u 6 preostalih birackih jedinica, ovaj cetnik ne smije osvojiti vise od 100 glasova max.
Izbori statistika
Re: Izbori 2016
Ali znate sta je najzalosnije, ako smo ikad MORALI dobiti nacelnicko mjesto u Srebrenici to je moralo biti sada. Jer bi se Vlasi iseljavali, psiholoski bi pozitivno uticalo na nase povratnike u Srebrenici, imali bi slicnu situaciju kao u Jajcu 2012 godine. Samo bi rasli i jacali "tamo".
Znaci ako Camil osvoji 2000 glasova u odsustvu, postom i u 6 preostalih birackih jedinica, ovaj cetnik ne smije osvojiti vise od 100 glasova max.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Cetnici ce se osipati u Srebrenici. Bio nas nacelnik ili cetnik. Ne moze ni on podici taj kraj. Pogotovo sto je ovaj obicni pijacar i pijanica. Imaju pad od oko 200 u razmaku od 4 godine.
Sa boljom organizacijom se mogu uzeti izbori u Srberenici svake godine. Neophodno je sakupiti 4500 glasova. U biti ima masa tih malih opcina gdje mozemo uzeti izbore. Tipa Kopaci ili Osmaci. Ali vecina ljudi iz tih mjesta glasa u Federaciji.
Sa boljom organizacijom se mogu uzeti izbori u Srberenici svake godine. Neophodno je sakupiti 4500 glasova. U biti ima masa tih malih opcina gdje mozemo uzeti izbore. Tipa Kopaci ili Osmaci. Ali vecina ljudi iz tih mjesta glasa u Federaciji.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Sejo Bukva 215 cm kosarkas.
Eto,pa cak i kosarkasi bjeze od Demokratskog flopa
Eto,pa cak i kosarkasi bjeze od Demokratskog flopa
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Kcerka ratnog zlocinca Abdica kaze u emisiji "Posteno" da bi Laburisti imali i vecinu u opcinskom vijecu Velike Kladuse da nije pao sistem (softver) danas.
Navodno sistem pao.
Navodno sistem pao.

Drina je napisao/la:Cetnici ce se osipati u Srebrenici. Bio nas nacelnik ili cetnik. Ne moze ni on podici taj kraj. Pogotovo sto je ovaj obicni pijacar i pijanica. Imaju pad od oko 200 u razmaku od 4 godine.
Sa boljom organizacijom se mogu uzeti izbori u Srberenici svake godine. Neophodno je sakupiti 4500 glasova.
Evo ovi doprinesose minusu cetnika u Srebrenici. Minus 4 sa tendencijom da bude -5 do sutra ujutro.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... evojcica-2
Mislim da se ne treba "smijati" tudjoj saobracajnoj nesreći. To se svakome moze desiti. A vjerujem da smo mnogi sa foruma imali razne "situacije" na cestama. Previse ljudi u Bosni gine na cestama. Ovo skoro da je nenormalno vise.

Ko ih jeb.e
Zelim im sve najgore ; i kugu i sidu i jad i bijedu i zemljotrese i poplave i atomske na glave...
Ta dvojica su sigurno klali narod po Podrinju a zene dizale moral cetnicima i krale po nasim kucama. Kao sto rekoh. Minus 4 sa tendencijom da bude minus 5 do sutra ujutro.
Zelim im sve najgore ; i kugu i sidu i jad i bijedu i zemljotrese i poplave i atomske na glave...
Ta dvojica su sigurno klali narod po Podrinju a zene dizale moral cetnicima i krale po nasim kucama. Kao sto rekoh. Minus 4 sa tendencijom da bude minus 5 do sutra ujutro.
Zadnja izmjena: Drina, dana/u 03 okt 2016 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Prije 20 godina uzeli bi 75% laganini.Danas nisu ni 50%.Masovno.Ogromne padove imaju.Kad Fikret preseli.Stranka ce im se raspasti.To je stranka jednog licaamkos je napisao/la:Kcerka ratnog zlocinca Abdica kaze u emisiji "Posteno" da bi Laburisti imali i vecinu u opcinskom vijecu Velike Kladuse da nije pao sistem (softver) danas.![]()
![]()
![]()
Navodno sistem pao.

- natalitetlija
- Član
Ćamil trenutno vodi u prebrojavanju. Tijesno ali vodi. Tako da Srebrenica najvjerovatnije nije izgubljena.

Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost
- natalitetlija
- Član
Što se tiče Vareša. Ovo niko nije uzeo u obzir, a to je da koga god pitate u Varešu za Avdiju reći će vam da je veći ustaša od bilo kojeg hrvat u varešu. Levat je izdao čak 3 knjige o takozvanom genocidu nad hrvatima u župi bobovac i varešu. Eh tako. Imao je i promociju u zagrebu. Vodale ga ustaše i govorile mu sta da piše i plaćali masno. A on seljačina gllumio intelektualca Varešacima. Nisam čitao te bljuvotine ali sam čuo od varešaka da je užas koje su laži tu napisane i da MU NIKAD NEĆE HALALIT ZA TO! TIME ĆE SE USTAŠE SAD SLUŽIT ZA SVA VREMENA JER IMAJU IZVOR O STRADANJU HRVATA IZ PERA JEDNOG KONJA I IDIOTA (BALIJE). Sa ovim sam upoznat već godinu dana i očekivao sam ovako nešto u varešu. Jučer sam ih zvao da ih pitam šta to bi što su ga koji klinac kandidovali. Oni mi tvrde da je sam sebe kandidovao uz par poslušnika koji i drže u principu sda vareš. Mjesne odbore nisu ni pitali. Prošli put su ga birali jer je bio dugo godina pomoćnik prethodnom načelniku koji je bio slijepac, i tad se predstavljao kao patriota, a sve sto je poslije radio BILO JE IZDAJA. Za njegovog mandata je i zamrznut račun općine vareš niko plata nema. Tako da nikakvo čudo nije ovo. I ljudi govore da su namjerno glasali protiv većeg ustaše za manjeg ustašu. I da mu šetkanje po zagrebu u svojstvu tom i kakvu je TRAJNU ŠTETU KNJIGAMA NAPRAVIO ne mogu halalit. I nismo sami pali sami se ubili, nego ustaša i izdajnik avdija pao i propao i sam se ubio. Ovo je odlična lekcija svakom bošnjaku u varešu koji bude spreman koketirati sa sličnim stvarima kako će poniženo završit mandat.
Zadnja izmjena: natalitetlija, dana/u 03 okt 2016 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost
Meni prijatelj iz Gorazda kaze da vecina ljudi u Novom Gorazdu su Bošnjaci koji su prijavljeni u Gorazdu radi zdravstvene zaštite i penzija. Pa da je SDA vaznije da uzme par općina u R.G , nego da uzme Centar , moglo bi se uzeti to sigurno. Nema organizacije.
natalitetlija je napisao/la:![]()
![]()
Ćamil trenutno vodi u prebrojavanju. Tijesno ali vodi. Tako da Srebrenica najvjerovatnije nije izgubljena.
Jel to stiglo postom i u odsustvu ?
Ona Vesna je prosle Izbore jedva izgubila. Nadam se da ce i ovaj cetnik Grujicic izgubiti.
enis1991 je napisao/la:Meni prijatelj iz Gorazda kaze da vecina ljudi u Novom Gorazdu su Bošnjaci koji su prijavljeni u Gorazdu radi zdravstvene zaštite i penzija. Pa da je SDA vaznije da uzme par općina u R.G , nego da uzme Centar , moglo bi se uzeti to sigurno. Nema organizacije.
Pa da. Da je organizacija bolja makar 30 % imali bi daleko bolji rezultat kako u Kopacima, Osmacima, Jezeru, Srebrenici, Bratuncu itd.
Glasovi se broje: Razlika između Grujičića i Durakovića mogla bi biti u 50 glasova
http://vijesti.ba/clanak/327616/glasovi ... 50-glasova
(Vijesti.ba)Još četiri biračka mjesta u Srebrenici, čeka se dijaspora i glasovi odsustva. Kako Vijesti.ba saznaju bitka bi se mogla voditi u svega 50 ili 100 glasova.
Prema trenutnim rezultatima na web-stranici Centralne izborne komsije u Srebrenici su obrađena 23 od 27 biračkih mjesta. Prema rezultatima sa ova 23 mjesta, Mladen Grujčić, kandidat koalicije „Zajedno za Srebrenicu“ je osvojo 3879 glasova. S druge strane, Ćamil Duraković je osvojio 1631 glas.
Neobrađeni su podaci za četiri biračka mjesta: Lično-Nepotvrđeni, Petriča, Dom kulture i Brežani. Poređenja radi, na izborima 2012. godine Duraković je osvojio većinu na biračkim mjestima za nepotvrđene te u Petriči, dok je kandidatkinja Vesna Kočević tada osvojila većinu u Domu kulture i Brežanima.
Kada saberemo rezultate Ćamila Durakovića na ove četiri biračka mjesta iz 2012. riječ je o 370 glasova, dok je za Vesnu Kočević i Radojicu Ratkovca na ova četiri mjesta glasalo 598 birača. Isto govori da će nakon obrađivanja svih biračkih mjesta, razlika rasti za nekih 300 glasova u korist Grujičića.
Konačno, Grujičić bi po redovnim glasovima bio na 4200 glasova, a Duraković na 2000 glasova. Ukoliko uzmemo u obzir da Duraković računa na između 1000 i 1200 glasova iz Federacije, te od 800 do 1100 glasova iz inostranstva, još nije sve izgubljeno. Međutim, ako računamo da je raniji broj važećih listića u odnosu na registrovane birače iz inostranstva bio oko 60%, po najoptimističnijem scenariju razlika između dva kandidata bi se lomila između 50 i 100 glasova.
http://vijesti.ba/clanak/327616/glasovi ... 50-glasova
2248 glasova trenutno vodi ovaj Grujicic. Cudo nam treba ovdje. Cudo. 

Nazalost nema sanse.Ja sam uvijek nekako uvijek bio realan.

Hadžić o pobjedi Abdića: Velika Kladuša za mene ne postoji
Bh. reprezentativac Anel Hadžić napisao je veoma iskren status na svom Facebook profilu. Hadžić je 1989. godine rođen u Velikoj Kladuši, a nakon što je u ovoj opštini jučer izbornu pobjedu odnio osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić naš fudbaler se odlučio javno oglasiti i dati svoj komentar na rezultate izbora. "Sram me i stid što sam rođen u takvom gradu. Sa ovim statusom se odričem svega što imam prema tom gradu. Ne mogu promijeniti rodni list, ali taj grad više ne postoji za mene", napisao je Hadžić uz hashtag #volimtebosnoihercegovino. Kada je imao dvije godine Hadžić je sa majkom početkom rata izbjegao u Austriju u kojoj je već radio njegov otac Rifet. Porodica se skrasila u Riedu, gdje je Hadžić igrao fudbal sve do 2013. godine kada je prešao u Sturm. Na ovu priču se nadovezao i bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić, koji je ispod Hadžićevog statusa kratko komentarisao: "Bože sačuvaj, neka im je Bog na pomoći".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-o ... oji/208983

Nije neki igrac al jeste covjek.
Bh. reprezentativac Anel Hadžić napisao je veoma iskren status na svom Facebook profilu. Hadžić je 1989. godine rođen u Velikoj Kladuši, a nakon što je u ovoj opštini jučer izbornu pobjedu odnio osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić naš fudbaler se odlučio javno oglasiti i dati svoj komentar na rezultate izbora. "Sram me i stid što sam rođen u takvom gradu. Sa ovim statusom se odričem svega što imam prema tom gradu. Ne mogu promijeniti rodni list, ali taj grad više ne postoji za mene", napisao je Hadžić uz hashtag #volimtebosnoihercegovino. Kada je imao dvije godine Hadžić je sa majkom početkom rata izbjegao u Austriju u kojoj je već radio njegov otac Rifet. Porodica se skrasila u Riedu, gdje je Hadžić igrao fudbal sve do 2013. godine kada je prešao u Sturm. Na ovu priču se nadovezao i bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić, koji je ispod Hadžićevog statusa kratko komentarisao: "Bože sačuvaj, neka im je Bog na pomoći".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-o ... oji/208983

Nije neki igrac al jeste covjek.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Zikraja Durakovic]natalitetlija je napisao/la:Što se tiče Vareša. Ovo niko nije uzeo u obzir, a to je da koga god pitate u Varešu za Avdiju reći će vam da je veći ustaša od bilo kojeg hrvat u varešu. Levat je izdao čak 3 knjige o takozvanom genocidu nad hrvatima u župi bobovac i varešu. Eh tako. Imao je i promociju u zagrebu. Vodale ga ustaše i govorile mu sta da piše i plaćali masno. A on seljačina gllumio intelektualca Varešacima. Nisam čitao te bljuvotine ali sam čuo od varešaka da je užas koje su laži tu napisane i da MU NIKAD NEĆE HALALIT ZA TO! TIME ĆE SE USTAŠE SAD SLUŽIT ZA SVA VREMENA JER IMAJU IZVOR O STRADANJU HRVATA IZ PERA JEDNOG KONJA I IDIOTA (BALIJE). Sa ovim sam upoznat već godinu dana i očekivao sam ovako nešto u varešu. Jučer sam ih zvao da ih pitam šta to bi što su ga koji klinac kandidovali. Oni mi tvrde da je sam sebe kandidovao uz par poslušnika koji i drže u principu sda vareš. Mjesne odbore nisu ni pitali. Prošli put su ga birali jer je bio dugo godina pomoćnik prethodnom načelniku koji je bio slijepac, i tad se predstavljao kao patriota, a sve sto je poslije radio BILO JE IZDAJA. Za njegovog mandata je i zamrznut račun općine vareš niko plata nema. Tako da nikakvo čudo nije ovo. I ljudi govore da su namjerno glasali protiv većeg ustaše za manjeg ustašu. I da mu šetkanje po zagrebu u svojstvu tom i kakvu je TRAJNU ŠTETU KNJIGAMA NAPRAVIO ne mogu halalit. I nismo sami pali sami se ubili, nego ustaša i izdajnik avdija pao i propao i sam se ubio. Ovo je odlična lekcija svakom bošnjaku u varešu koji bude spreman koketirati sa sličnim stvarima kako će poniženo završit mandat.
Nermin Ogresevic
Ajkunic Bugojno
Amra Babic
Pa,realno nisam znao ovakvu sramotu.Ali,kazem.Ne cudi me
Malo citam ustaski forum.I ovi katolicki vlasi su glupi do bola
Rece katolicki vlah iz Zadratebi bitan HDZ meni Babo
Da vam objasnim neke stvari.Nista kontra Banovica jer tamo je Sda ocito uzela haman sve
1)Opcinsko vijece donosi odluke sto se tice koncesija,ulaganja,skolstva,ekonomije,..itd
2)Koncesije se donose preko opcinskog vijeca a ne nacelnika
3)Apsolutna vecina vijecnika treba da bude prisutna da se donese odluka
4)Nacelnik opcine ne moze da pravi salto mortale i radi na svoju ruku.Ako nema vecinu u opcinskom vijecu
5)Tamo gdje nema vecine apsolutne preko 50%.Sklapaju se koalicije
6)Tamo gdje je jedna stranka presla 50%+ ona sama formira vlast u doticnoj opcini
7)Koliko sam ja primjetio.Babina stranka ne moze da formira vlast u Velikoj Kladusoj bez sire koalicije.Da predju zamisljenih 50%+
E,sad.Ko ce u koaliciju s Babinom strankom u Kladusoj.To je pitanje
Ovo za Vares je blaga katastrofa,ali ne cudi me
Traziti ponovo raspisivanje izbora u opcini Srebrenici.Brisanje mrtvih cetnika s redovnih biraca kao i onih 3000+ koji zive u Srbiji i redovno glasaju za Srebrenicu
Hrvatska je to uradila u opcini Udbina.Gdje je cetnik pobjedio ali je Hrvatska policija dosla.Vidjela neregularnosti u birackom spisku.Izbrisala par stotina cetnika.Hrvat pobjedio.Srebrenica nema toliko ''Srba''
Osnovne skole su najbolji pokazatelj kao i prvacici.Kako u Srebrenici moze biti 75% ''Srba'' redovnih biraca a cine manje od 40% ucenika osnovnih skola.To je jednostavno NEMOGUCE
Cik mora da redovno azurira biracke spiskove,sto nikad i nije radio.I ako se ova sramota dopusti da cetnik vlada Srebrenicom kroz cetnike koje i ne zive tamo.Onda je sve do nesposobnog Bakira,i nikog drugog