☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

Jack
Administrator

Re: Izbori 2016

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 17:44

JuzniDoboj je napisao/la:Pa... ako je sposoban covjek kako govore zasto se nije predstavio kao nezavisni kandidat?

Ne vjerujem da bi Hrvati ikada glasali za SDA.
Vares je propala opcina koju je Sda unistio.

Kraj izgleda kao da je atomska pala na njega danas.Ne cudi me ni ovo
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

enis1991
Član

Post Postao/la enis1991 » 02 okt 2016 17:47

Najbolje bi bilo da ta ista SDA stranka nestane sa politicke scene. Unistili su nam ekonomiju . Unistili su nam zdravstvo i uveli lopovski mentalitet .

Kako smo u jednu stvar izgubili Novo Gorazde kada smo mi imali jednog kandidata a srbi dva a mi cinimo skoro 50 % stanovnistva?
Zar smo toliko nesposobni.

Bakir bi trebao podnijeti ostavku !!

Crow Jane
Član

Post Postao/la Crow Jane » 02 okt 2016 17:49

enis1991 je napisao/la:Najbolje bi bilo da ta ista SDA stranka nestane sa politicke scene. Unistili su nam ekonomiju . Unistili su nam zdravstvo i uveli lopovski mentalitet .

Kako smo u jednu stvar izgubili Novo Gorazde kada smo mi imali jednog kandidata a srbi dva a mi cinimo skoro 50 % stanovnistva?

Ako se ljevica "opameti" pa ujedini, ovi su historija na slijedecim izborima.
Potpis

Zenicaninn
Član

Post Postao/la Zenicaninn » 02 okt 2016 17:53

Pustite ba te gluposti i mahalske price. Cuj Bosnjaci glasali za HDZ kandidata. Kakve vi glupostu sakupljate.

Pa ako ako je SDA unistila Vares mogli su izvoliti i glasati za SBB kandidata ili SDP koji su isto Bosnjaci.

Ali ne vi sakupljate mahalske priče da su Bosnjaci glasali za HDZ kandidata. Oj bože u kakve vi gluposti vjerujete.

Konacni rezultati ce pokazati da su se Bosnjaci podjelili na 3 kandidata ili cak 4. A da su katolici osvojili nacelnika sa 30% glasova.

A ovaj clanak komunjarskog klixa je tendiciozan i izvucen je iz konteksta da stvori tenzije.
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)

Zenicaninn
Član

Post Postao/la Zenicaninn » 02 okt 2016 17:55

imeprezime je napisao/la:
enis1991 je napisao/la:Najbolje bi bilo da ta ista SDA stranka nestane sa politicke scene. Unistili su nam ekonomiju . Unistili su nam zdravstvo i uveli lopovski mentalitet .

Koja "ljevica"? Jel ta koja raspira mrznju protiv Arapa i zenama sa hidzabom?
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 02 okt 2016 17:58

Sve u svemu Bosnjaci su najveci gubitnici ovih izbora. Izgubili smo nekoliko nacelniskih pozicija gdje ce mo imati sledece cetri godine cetnika ili ustasu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Crow Jane
Član

Post Postao/la Crow Jane » 02 okt 2016 17:58

Zenicaninn je napisao/la:
imeprezime je napisao/la:

Koja "ljevica"? Jel ta koja raspira mrznju protiv Arapa i zenama sa hidzabom?
DF, NS, SDP...
Potpis

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:01

slika

Svak s 2 grama mozga ne bi glasao za ovog lika

slika

DUMB AND DUMBER 3

:goofy:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:04

Sve u svemu Bosnjaci su najveci gubitnici ovih izbora. Izgubili smo nekoliko nacelniskih pozicija gdje ce mo imati sledece cetri godine cetnika ili ustasu.
Najveci DOBITNICI

Pobjedu ja slavim.Buzim Sda tvrdjava je pala.A da smo glupi i da smo dopustili ulazak Sdp samostalno po Srednjoj Bosni

Nek crknu i zeleni i crveni kmeri.Ko ih jebe

Sebija.SEBI-JA

Bakir Izetbegovic rjecnik Engleskog.Somebody who is very delusional.Going Bakir on you.

Novi rjecnik Engleskog jezika

Zitko
Član

Post Postao/la Zitko » 02 okt 2016 18:08

Ovo se polako pretvara u najveci demokratski poraz muslimanske politike od 1991.
Gdje god su mogli izgubit, izgubili su. Na izbore u cjeloj BiH je izaslo vise Srba nego muslimana.

U zadnje dvije godine prvi put u zivotu sam pomislio da SDA u globalu vodi dobru politiku kad ono narod je bas sad nece.Ovaj poraz ce podrezati krila bosnjackim prestavnicima i ojacati neprijatelja.

Eto dokle je doveo onaj bahiluk i hronicno nezadovoljstvo. Ne smijes nikome reci da je Novalic najbolji premijer kog je federacija od rata imala, hoce ljudi da ga objese ni kriva ni duzna.

"Fadile oprosti" - danas smo glasali za Fikreta.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:13

Eto dokle je doveo onaj bahiluk i hronicno nezadovoljstvo. Ne smijes nikome reci da je Novalic najbolji premijer kog je federacija od rata imala, hoce ljudi da ga objese ni kriva ni duzna.
:lol:

Citam na onom Kiks forumu.Pa normalno jer su ''Hrvati'' vecina u Jajcu.Pa u opcini Bosnjaci cine oko 60% prvacica.Normalno

Vares s 75% Bosnjaka prvacica.Ustasha nacelnik opcine

Cek.Hrkljus jel? 8-)

Komedija glupavog Bakira.

Mraz
Član

Post Postao/la Mraz » 02 okt 2016 18:30

Nemam nista protiv Bakira, al kad kaze da je Centar Sarajeva (33km²) boljih od 10 opstina, moram reci da je on velika budala ili glumi budalu.

Zenicaninn
Član

Post Postao/la Zenicaninn » 02 okt 2016 18:30

Kao dan je bilo jasno da cemo izgubiti nacelnicka mjesta u Vitezu i Odzaku... barem je meni to bilo jasno neznam za drugo.
Jer moramo biti iskreni i objektivni.... prosle izbore smo samo srecom i podjelom katolika na vise opcija dobili Vitez i Odzak i bilo je sasvim jasno da ovaj put necemo dobiti.
To su dvije opcine koji je SDA prosli put kao bonus srecom dobio a ne nekom svojom zaslugom.
Zenicu je SDA izgubila jer je primunio rahmetli Huseijn Smajlovic koji je bio po meni najbolje nacelink BiH i volio sam ga ni manje ni vise kao rahmetli Alije Izetbegovica jer su imali slicne adute.
U Zenici je pobjedio nezavisni kandidat koji je istupio iz SDA. U Visokom je pobjedila nezavnisna kandidatkinja Amra Babic, prva nacelnica BiH za hidzabom, koja je bila u prijesnom mandatu SDA clanica.

SDA je izgubila Vares koje ne zelim dalje komentarisati... jer su ovdje na forumu bitniji mahalske price.

U Buzimu neznam ni ko je kandidata niti nista znam samo da je nezavisni kandidat. Svi ovi nezavni kandidati mi pokazuju da je ovo pesnica SDA-u jer ovi opcine koju su uvjek bila tradicionalne SDA opcine su pokazali nezadovoljsto prema trenutnoj situaciju u SDA jer se ipak nisu odlucili za nacelinike iz drugih stranaka. Ipak ce se na kraju pokazati da ce vjecnici iz reda SDA najvise dobiti mandata iz ovih opcina sa nezavisnim kandidatima.

Po meni je isto bilo jasno da cemo izgubiti Srebrenicu. Iz tog razloga sto smo dozvolili da zabrani galasanje potjeranih Bosnjaka iz te opcine i poslje toga zabrana prijavljivanje boravista u Srebrenica. A iz treceg razloga zbog nase kasne zakljucka lose izborne siutacije u Srebrenici i za tim i kasne izborne kampanje.

Kakav smo narod nama je jos dobro tolika je Allahova milost prema nama.

Jack
Administrator

Re: Biracki spiskovi i Izbori

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:32

Odzak realno.Vitez realno'

Biracki spisak nije osvjezen od 2000 godine.Hrvati su prije 2-3 mjeseca osvjezili biracki spisak jedne opcine u Hrvatskoj.Mislim da je Udbina.I tamo proglasili vecinu HRVATSKU.Hrvati su profesori za nas sto se tice tog

Nazalost vecina Bosnjaka ne radi nista,nema nikakvu nacionalnu svijest.Sami pali,sami se ubili.Jesmo li ocekivali vise,kad onaj krmak iz Sdp kaze da su mu ''bradati'' gori od komsije Srbina i Hrvata.Pa su u toj stranci.Izasli samostalno u nekim opcinama Srednje Bosne.,Kazem realno,jer nakon njihovog samostalnog izlaska.Ko se je nadao vise

To je realno za osobu koja razmislja racionalno i koristi mozak.Svak zna da nismo imali sanse nakon sto su crveni kmeri usli samostalno u nekim opcinama Srednje Bosne.Ne treba da budes previse pametan za takvo sta.To i budala skopca
Samo se mi uzdamo u ''sabure'' i neka cuda.Ali,dobro

Ono za Vares nije tolika katastrofa jer katolici nikad nece moci da uzmu taj kraj.Odzak je druga prica

Pricao sam kad bi se biracki spisak osvjezio.Mi mi glat uzimali vecinu po Busovaci,Novom Travniku i mnogim opcinama.Hrvati regularno ciste biracke spiskove.Samo kod nas zena koja je umrla prije 25 godina,regularno glasa za Stolac

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:34

Mraz je napisao/la:Nemam nista protiv Bakira, al kad kaze da je Centar Sarajeva (33km²) boljih od 10 opstina, moram reci da je on velika budala ili glumi budalu.
Pare.Pare

Kantonalnu bolnicu u Bihacu zapaljenu prije par godina.Sarajevo dinara nije dalo.Jos uvijek bolnica stoji tako kako jeste.Krajiska dijaspora dala vise od 3 miliona km

Sad su pregazeni u Buzimu.A ratni zlocinac uzeo Veliku Kladusu

Ja imam sve protiv tog kretena.Ali eto mu.Nacelnik opcine pijandura i cetnik i po.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 okt 2016 18:35

Mraz je napisao/la:Nemam nista protiv Bakira, al kad kaze da je Centar Sarajeva (33km²) boljih od 10 opstina, moram reci da je on velika budala ili glumi budalu.
To pokazuje da se njemu i njemu slicnim hebe za ostatak drzave. Centar Sarajeva do Ilidze je bitan.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:36

Kakav smo narod nama je jos dobro tolika je Allahova milost prema nama.
Jesam li ili nisam pricao da 3300 ''Srba'' glasa u Srebrenici i ne zive tamo.Jesam godinama.Jel me ko slusao?Nije niko

Sto da zalim Camila i ostale

Onaj krmak iz SDP.Usao u koaliciju s ratnim zlocincem u Prijedoru.Aben ti moze vise reci.Usao samostalno u Srednjoj Bosni

Jel iko stvarno ocekivao da cemo mi uzeti takvo sta

Da ste me slusali,imali bi bolje.Eto vam sada

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 okt 2016 18:39

slika

Nema sta.Intelektualno izgleda.

:mrgreen: :mrgreen:

Crow Jane
Član

Post Postao/la Crow Jane » 02 okt 2016 18:47

u Srebrenici dernek.
Potpis

Abdurrahman
Član

Post Postao/la Abdurrahman » 02 okt 2016 18:58

Nema govora da je ova godina bila veoma uspjesna za SDA pa i SBB sto se tice projekata i nekog, kakvog-takvog rada na terenu. Ovo ne mozemo i ne smijemo zanemariti. Mene su licno iznenadili ovi rezultati gdje sam ocekivao vecu izlaznost Bosnjaka i vecu potporu SDA-SBB koaliciji koja je trenutno haman pa i kicma bh politike.

Glupavost i traljavost politike ovih stranaka u Srebrenici dobijaju svoj epilog ove veceri... vidjet cemo hoce li moci ista da promjene glasovi iz pederacije i dijaspore.

Izgubiti Vares koji i nije nesto vazan, ali s toliko kandidata i ne napraviti prije izbora neku racunicu da se vidi da li moze HDZ tu dobiti nacelnicku poziciju je znak glapave politike Bosnjaka na celu s SDA-SBB.

Izgubiti Vares, Odzak, a jos gore ako je istina da je izgubljeno Jajce - je znak glupave politike i strategije Bosnjaka na celu s SDA-SBB.

Ne uraditi vise na tome da Bosnjaci dobiju svog nacelnika u Osmacima, Bratuncu gdje su se Srbi ponovo podijelili, je znak glupave politike Bosnjaka na celu s SDA-SBB.

Sukob bosnjackih politicara untar SDA i to ZBOG PERSONALNIH razloga i razjedinjenost istih kostala je SDA izbora ove godine u Kalesiji. Nezavisni kandidat i nekadasnji podprijedsjednik SDA Kalesije Sead Dzafic, uspjesni biznismen i vlasnik UNIS Tok firme odnio je izbore. Po prvi put nakon 26 godina od osnivanja SDA je izgubila nacelnicku poziciju u Kalesiji.

Jos me samo zanima kako su glupavi Bosnjacki predstavnici zajedno s crvenim kmerima komunjarama i petokolonasima prosli u Brcko Distriktu.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?

Odgovorite