Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Wikipedia Sega rece da ''Hrvati'' uzimaju Novi Travnik
E moj sega.I ovo za Busovacu vam je pusteno jer nema teoretski sad da vas je vise tamo
Bakir nece nista
67 000 Srba Federacije
E moj sega.I ovo za Busovacu vam je pusteno jer nema teoretski sad da vas je vise tamo
Bakir nece nista
67 000 Srba Federacije
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- BosnjackaHercegovina
- Član
Danas je veliki dan za pojačavanje nacionalne svijesti dijela Bošnjaka koji nisu najbolje upoznati sa situacijom u kojoj se BiH nalazi. Mnogi Bošnjaci, pogotovo oni mlađi, koji su pali pod uticaj medija koji propagiraju lažne ideje nacije "Bosanaca" ili "Hercegovaca" (kao klix) i raznih nebuloza po internetu danas po prvi put shvataju da je ovo država Bošnjaka i ostalih.
Dovoljno je pročitati samo neke od komentara, kao jedan gdje je, očito Bošnjak, napisao da nije mislio da nas ima ni 44%, kad ono "preko pola!" Očito se radi o nekome ko je pao pod uticaj vješto izorkestrirane vlaško-škutorske propagande.
A svi ti Bošnjaci danas su iznenađeni ovim rezultatima. Ne samo o totalnom broju, nego i ostalim brojevima. Na primjer, da Hrvata u Mostaru nema 50%, nema ni 49%, nego 48%, a nas 44%.... a već dugo mediji, kao klix, objavljuju da "Mostarci" navijaju za Hrvatsku reprezentaciju - besmislica, pogotovo što niko od tih harlovina nije Mostarac....
Sve te laži danas padaju u vodu.
Veliki dan. I kad ova i informacija upije, počet će veći broj Bošnjaka postavljati pitanja, zašto bi Bošnjaci danas trebali manjinama dodvoravati? Zašto Hrvati moraju dobiti dodatne zaštite? Zašto se ne zauzima oštriji stav prema četničkim divljanja u MNOGO manjem entitetu.
Dovoljno je pročitati samo neke od komentara, kao jedan gdje je, očito Bošnjak, napisao da nije mislio da nas ima ni 44%, kad ono "preko pola!" Očito se radi o nekome ko je pao pod uticaj vješto izorkestrirane vlaško-škutorske propagande.
A svi ti Bošnjaci danas su iznenađeni ovim rezultatima. Ne samo o totalnom broju, nego i ostalim brojevima. Na primjer, da Hrvata u Mostaru nema 50%, nema ni 49%, nego 48%, a nas 44%.... a već dugo mediji, kao klix, objavljuju da "Mostarci" navijaju za Hrvatsku reprezentaciju - besmislica, pogotovo što niko od tih harlovina nije Mostarac....
Sve te laži danas padaju u vodu.
Veliki dan. I kad ova i informacija upije, počet će veći broj Bošnjaka postavljati pitanja, zašto bi Bošnjaci danas trebali manjinama dodvoravati? Zašto Hrvati moraju dobiti dodatne zaštite? Zašto se ne zauzima oštriji stav prema četničkim divljanja u MNOGO manjem entitetu.
Samo BiH.
- Abdurrahman
- Član
Grad Mostar: Bosanski 47,900 ili 45,3%, hrvatski 51,623 ili 48,8%
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
-
zmaj od bosne
- Član
Vukoslavlje takođe Bošnjačka većina
Cestitke ustashe za Busovacu.Tamo ste se popisali samo tako.Dubok naklon za varanje u Busovaci.Da vam mogu dati Oskara,dao bih vam ga
Imao sam cifre da ste imali +520 U Busovaci.Znao sam da cemo tesko na kraju uzeti Busovacu.Rekao sam uzimamo N.Travniku ali Busovaca?
Imao sam upitnik.I na kraju vidim da ste uzeli to.Stas
60% prvacica Bosnjaka i ovakve cifre?
Imao sam cifre da ste imali +520 U Busovaci.Znao sam da cemo tesko na kraju uzeti Busovacu.Rekao sam uzimamo N.Travniku ali Busovaca?
Imao sam upitnik.I na kraju vidim da ste uzeli to.Stas
60% prvacica Bosnjaka i ovakve cifre?

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
zmaj od bosne
- Član
Re: Bosna popis 2013o
Pisao sam da se vise od 1000 Bosnjaka ovdje nisu tako izjasnili mozes skontati po jezikuAbdurrahman je napisao/la:Grad Mostar: Bosanski 47,900 ili 45,3%, hrvatski 51,623 ili 48,8%
Sta je sa Brcko ?
- Abdurrahman
- Član
Jajce: Bosanski jezik 51, 5% ili 14,051, i hrvatski jezik 46% ili 12,524.
Busovaca: Bosanski jezik 49,1%, hrvatski 49,6%.
Busovaca: Bosanski jezik 49,1%, hrvatski 49,6%.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
Boss 2013.Svaka cast.Samo nastavi tako molim te.Hvala lijepo

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ovo je uper, ove rezultate ce da prihvati EU i EUROTAT. Znaci preko 50% Bosnjaka i Preko 50%Muslimana
jedva cekam 2021 godinu i tadasnji popis ako su sada upjeli da navuku dijasporu koja se jos sjeca 90tih i spremni su svasta to nece moci za 5 godina. Ova stara dijaspora ce se asimilirat a oni novi koji ada odlaze nece biti zaintereovani - ocekujem pad broja vlaha do tada .
Boss kad zavrsis to.Obradi vjeru i jezik ovakve tabela kao etnicku pripadnost
Hvala
Hvala

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Mi Bosnjaci trebamo ovaj dan ubaciti u BOSNJACKI KALENDAR. OVO JE HISTORIJSKI DAN ZA NAS BOSNJAKE.
Za mene su ove cifre najvaznije, a to su cifre na drzavnom nivou i cifre u genocidnojda nas Bosnjaka ima preko 50%, bosanski jezik preko 50% i vjera preko 50%
Ah ja i ove starosne cifre kolika je prosjecna starost Bosnjaka, Srba i Hrvata.
Pa ovo u federaciji je cirkuz zivi, nas je u federaciji dosta vise u ovom dijelu Bosne uporedimo crkvene podatke i ove sada. Srba nema sanse da ih ima toliko. Uskoro ce izbori pa cemo vidjeti ko ce pobijediti na izborima u npr. Busovaca.Kad je bio zadnji gradonacelnik Hrvat?
Treba ce nam jos dva popisa da procisti ovo i da dobijemo prave cifre 2031 a do tada ako Bog da bice nas komotno preko 62% a vec sledeci ce 2021 god. vec pokazati da nas je komotno preko 55% a iz ovih ostalih ce se mnogi popisati kao Bosnjaci, jer na ovom popisu su mnogi nasjeli na pricu Brkana i raznih Brkana/Krkana.
Djikani evo vam iz

Za mene su ove cifre najvaznije, a to su cifre na drzavnom nivou i cifre u genocidnojda nas Bosnjaka ima preko 50%, bosanski jezik preko 50% i vjera preko 50%
Ah ja i ove starosne cifre kolika je prosjecna starost Bosnjaka, Srba i Hrvata.
Pa ovo u federaciji je cirkuz zivi, nas je u federaciji dosta vise u ovom dijelu Bosne uporedimo crkvene podatke i ove sada. Srba nema sanse da ih ima toliko. Uskoro ce izbori pa cemo vidjeti ko ce pobijediti na izborima u npr. Busovaca.Kad je bio zadnji gradonacelnik Hrvat?
Treba ce nam jos dva popisa da procisti ovo i da dobijemo prave cifre 2031 a do tada ako Bog da bice nas komotno preko 62% a vec sledeci ce 2021 god. vec pokazati da nas je komotno preko 55% a iz ovih ostalih ce se mnogi popisati kao Bosnjaci, jer na ovom popisu su mnogi nasjeli na pricu Brkana i raznih Brkana/Krkana.
Djikani evo vam iz
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."