Reprezentativci i potencijalni reprezent. BiH (Basketball)
Re: Mirza Teletović (Brooklyn Nets)
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Danas pocinju play offs
Netsi igraju u 18h30. Odlican termin za one koji su u Europi. Nadam da ce dati sansu i Mirzi jer prosle godine nije nikako igrao u ovom djelu sezone. Mislim da hoce jer on mjenja Pierca a ovaj vec ima 35 godina i ne moze igrati vise od 30 min...
Inace Mirza je do sada ubacio 810 poena u NBA. Jos malo i 1000 sto je isto neki "prag". Daleko od najjacih igraca ali ipak ima odredeno znacenje. Bar za nas iz Bosne
http://stats.nba.com/playerProfile.html?PlayerID=203141
Netsi igraju u 18h30. Odlican termin za one koji su u Europi. Nadam da ce dati sansu i Mirzi jer prosle godine nije nikako igrao u ovom djelu sezone. Mislim da hoce jer on mjenja Pierca a ovaj vec ima 35 godina i ne moze igrati vise od 30 min...
Inace Mirza je do sada ubacio 810 poena u NBA. Jos malo i 1000 sto je isto neki "prag". Daleko od najjacih igraca ali ipak ima odredeno znacenje. Bar za nas iz Bosne
http://stats.nba.com/playerProfile.html?PlayerID=203141
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Gleda li neko?
Mirza je odigrao par minuta u prvom dijelu. Promasio je tri trice. U odbrani je bio nesto bolji
http://zonasports.to/canal-2.shtml
Valjda ce igrati u drugom i ubaciti nesto.
Mirza je odigrao par minuta u prvom dijelu. Promasio je tri trice. U odbrani je bio nesto bolji
http://zonasports.to/canal-2.shtml
Valjda ce igrati u drugom i ubaciti nesto.
Veceras treci susret protiv Toronta. U prvoj je igrao samo 12 minuta i nije bio u formi.
U drugoj je dao 14 peona
nM88bT-2-JY
Nadam se da ce veceras igrati 20+ minuta i prebaciti 20 peona
U drugoj je dao 14 peona
nM88bT-2-JY
Nadam se da ce veceras igrati 20+ minuta i prebaciti 20 peona
Mirzinih 20 poena protiv Heat-a.
Vidjet cemo sta ce uciniti veceras.
uEtfWAOOwts
Sta bi tek radio da je negdje gdje bi igrao prvu postavu i oko 30minuta po utakmici..
Vidjet cemo sta ce uciniti veceras.
uEtfWAOOwts
Sta bi tek radio da je negdje gdje bi igrao prvu postavu i oko 30minuta po utakmici..
Šteta za našeg Mirzu, što su ovako rano naletili na Miami.
Za Mirzu odlična sezona, posebno će se pamtiti njegova partija protiv Dallasa, ako se
ne varam briljantna 34 poena.
Neka samo ovako nastavi
Za Mirzu odlična sezona, posebno će se pamtiti njegova partija protiv Dallasa, ako se
ne varam briljantna 34 poena.
Neka samo ovako nastavi
Mirza opoet odlican sinoc... Gledao sam do sitne sate....
Jos da je bolja ekipa i da su vise kolektivni..
Jos da je bolja ekipa i da su vise kolektivni..
EvVlgopcKjw
26pts i 15rbs
Prema meni njegova najbolja utakmica u NBA do sada. I to protiv Spursa koji su jedna od najjacih ekipa ako ne i najjaca.
Covjek pise nasu historiju.
26pts i 15rbs
Prema meni njegova najbolja utakmica u NBA do sada. I to protiv Spursa koji su jedna od najjacih ekipa ako ne i najjaca.
Covjek pise nasu historiju.
Jusuf Nurkić
Vidim da nema ove teme na forumu, odlučio sam da je otvorim, nadam se da Jack neće imati ništa protiv.
Momak koji ima tek 20 godina u posljednje vrijeme u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA-u pruža fantastične partije.U posljednje dvije utakmice nastupajući za Denver Nuggetse ostvario je 'double-double' učinak, što je apsolutno za svaki
Prvenstveni razlog otvaranja teme jeste taj što Juka na odličan način promovira svoju državu, stručnjaci smatraju da bi već za tri godine (ako Bog da) mogao biti All-star. Momka ako Bog da, samo da zaobiđu povrede i ne sumnjam da će biti najbolji ne samo košarkaš, već i sportista naše države od njene samostalnosti.
Juku znam malo i privatno, momak je veliki patriota, mnogo nebuloza je izrečeno da Juka neće igrati na Eurobasketu, što je naravno netačno
Nadam se da ima još neko ko prati Juku pa bujrum, upišite se
Momak koji ima tek 20 godina u posljednje vrijeme u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA-u pruža fantastične partije.U posljednje dvije utakmice nastupajući za Denver Nuggetse ostvario je 'double-double' učinak, što je apsolutno za svaki
Prvenstveni razlog otvaranja teme jeste taj što Juka na odličan način promovira svoju državu, stručnjaci smatraju da bi već za tri godine (ako Bog da) mogao biti All-star. Momka ako Bog da, samo da zaobiđu povrede i ne sumnjam da će biti najbolji ne samo košarkaš, već i sportista naše države od njene samostalnosti.
Juku znam malo i privatno, momak je veliki patriota, mnogo nebuloza je izrečeno da Juka neće igrati na Eurobasketu, što je naravno netačno
Nadam se da ima još neko ko prati Juku pa bujrum, upišite se
“Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se. Mi se nećemo umoriti.”
Alija Izetbegović, prvi predsjednik BiH <3
Re: Jusuf Nurkić
Iskreno se nadam da ce igrati za nas.Iako nikad se ne zna.Ponekad imas ljude koji imaju interes licni.A ne nacionalni.Mora se priznati da je prilicno zalosno sto lik koji pjevao sve je palo jos ''Gorazde brale'' .Baja Mali Knindza mu je idol i pustaju se pjesme tog cetnika
Takodjer i mladi Emir Sulejmanovic.19-20 godina i veliki potencijal
http://reprezentacija.ba/18111-buduci-b ... -barcelone
Dodas tu i Dzanana Musu.
I s Djedovicem,Teletovicem.Mislim da mozemo skoro svaku repku klepiti.
Takodjer i mladi Emir Sulejmanovic.19-20 godina i veliki potencijal
http://reprezentacija.ba/18111-buduci-b ... -barcelone
Dodas tu i Dzanana Musu.
I s Djedovicem,Teletovicem.Mislim da mozemo skoro svaku repku klepiti.
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Pogreška Jack, nije četnik baja mali kindža u pitanju nego Nedeljko Bajić Baja.
Ima dosta srbijanskih sportista kojima je idol Dino Merlin, ne mora značiti da isti nisu patrioti.
Daleko od toga da je Nedeljko Bajić četnik. Nažalost, šta sve sluša naša današnja omladina nije ni čudo.
Imaš dosta maloumnika koji slušaju cecu,brenu, itd..
Nije ni Jusuf savršen, ima nažalost dosta gorih po tom pitanju.
Da ne skrenem previše s teme, sinoć je Juka ponovo briljirao, ovaj put protiv Minnesote. Četvrtu utakmicu zaredom pruža iznimno dobre partije. Mogao bi biti prvi igrač sa područja ovih prostora, koji će u svojoj rookie sezoni
nastupati na All-star vikendu.
Dobili smo strašnog košarkaša. Problem oko Juke pravi dotični balija Enes kojem je samo lični interes u pitanju.
Al' ako Bog da, za Eurobasket se ne brinem nimalo
https://www.youtube.com/watch?v=S5SOZ9nblrU
http://youtu.be/tH7ilEHmeT0
Ima dosta srbijanskih sportista kojima je idol Dino Merlin, ne mora značiti da isti nisu patrioti.
Daleko od toga da je Nedeljko Bajić četnik. Nažalost, šta sve sluša naša današnja omladina nije ni čudo.
Imaš dosta maloumnika koji slušaju cecu,brenu, itd..
Nije ni Jusuf savršen, ima nažalost dosta gorih po tom pitanju.
Da ne skrenem previše s teme, sinoć je Juka ponovo briljirao, ovaj put protiv Minnesote. Četvrtu utakmicu zaredom pruža iznimno dobre partije. Mogao bi biti prvi igrač sa područja ovih prostora, koji će u svojoj rookie sezoni
nastupati na All-star vikendu.
Dobili smo strašnog košarkaša. Problem oko Juke pravi dotični balija Enes kojem je samo lični interes u pitanju.
Al' ako Bog da, za Eurobasket se ne brinem nimalo
https://www.youtube.com/watch?v=S5SOZ9nblrU
http://youtu.be/tH7ilEHmeT0
Juka je igracina. Svaka mu cast. Respekt.
Nadam se da ovo sto se po medijima spominje da je samo suplja i netacna informacija. Da nece igrati za Bosnu.
To bi bila tragedija.. Blago receno..
Nadam se da ovo sto se po medijima spominje da je samo suplja i netacna informacija. Da nece igrati za Bosnu.
To bi bila tragedija.. Blago receno..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Juka je jednog Mozgova natjerao da preseli u Cavse. Večeras sa Orlandom igraju oko 03:10, Juka će
sigurno dobiti značajnije minute u odnosu na prethodne utakmice.
Možda i presudna utakmica za još više samopouzdanja jer sada nema Timofeya i imati će više vremena,
ali se mora čuvati ličnih grešaka.
Centar u Orlandu je Nikola Vučević, koji ima 24 godine i skoro iste fizičke predispozicije (213 cm, 120 kg).
Juka iznenadi nas sve ponovo
sigurno dobiti značajnije minute u odnosu na prethodne utakmice.
Možda i presudna utakmica za još više samopouzdanja jer sada nema Timofeya i imati će više vremena,
ali se mora čuvati ličnih grešaka.
Centar u Orlandu je Nikola Vučević, koji ima 24 godine i skoro iste fizičke predispozicije (213 cm, 120 kg).
Juka iznenadi nas sve ponovo
K'o sto sam pisao i ranije. Bit ce jedan od najboljih centara u NBA! To sam rekao nakon prve utakmice koje sam pregledao. Tad nije bio ovako dobar ali se vidjelo na njemu da ima snagu, samopuzdanje, pregled igre..... I dosao je u mnogo bolju ekipu od Teletovica. Bolji kolektivitet. Ima vise dodavanja.
NzdUMszO9Mo
Nadam se da ce igrati na europskom. Imali bi odlicnu ekipu i ako bi on, Teletovic i Dedovic bili u top formi....mogli bi ici daleko.
NzdUMszO9Mo
Nadam se da ce igrati na europskom. Imali bi odlicnu ekipu i ako bi on, Teletovic i Dedovic bili u top formi....mogli bi ici daleko.
Losa vijest za kapitena. Nadam se da ce sto prije ozdraviti
Teletović zbog krvnih ugrušaka u plućima propušta ostatak sezone
http://www.vijesti.ba/sport/kosarka/256 ... ezone.html
Teletović zbog krvnih ugrušaka u plućima propušta ostatak sezone
http://www.vijesti.ba/sport/kosarka/256 ... ezone.html
Izgleda da Mirza ostaje u Netsima i sljedeci sezone. Platica od 4.5 miliona dolara/godina. Nije lose
Ali najbitnije je da ce igrati na euru. Nadam se da ce biti isto i sa Jukom. Onda bi se mogli nadati necemu
Ali najbitnije je da ce igrati na euru. Nadam se da ce biti isto i sa Jukom. Onda bi se mogli nadati necemu
U novom klubu: Mirza Teletović potpisao za Phoenix Sunse
Nadam se da ce mu dozvoliti da igra na europskom prvenstvu. Bez njega nemamo nikakve sanse.
/Mirza Teletović, kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine ima novi klub.
Bh. košarkaš danas je postao slobodan igrač, nakon što su mu to omogućili Brooklyn Netsi, a Teletoviću nije dugo trebalo da pronađe novi klub.
Odluka je pala na Phoenix Sunse u kojima će naš reprezentativac za jednu sezonu zaraditi 5,5 miliona dolara, objavio je Netsdaily.
– Sa 29 godina, Teletović vjerojatno nema mnogo prostora za napredak. Ali, on je vrijedan šuter koji će pojačati dubinu Phoenixa i učiniti ih jednim od kandidata za plasman u play-off Zapada – opisali su našeg reprezentativca američki mediji.
Riješen status u NBA sigurno će otkloniti i dilemu o Teletovićevom nastupu na Eurobasketu, a vjerujemo kako će se krajem mjeseca naš kapiten raspoložen pojaviti na okupljanju bh. time, kojeg bi trebao u septembru predvoditi u Francuskoj.
(Faktor.ba)
http://faktor.ba/u-novom-klubu-mirza-te ... enix-sunse
Nadam se da ce mu dozvoliti da igra na europskom prvenstvu. Bez njega nemamo nikakve sanse.
Re: Reprezentativci i potencijalni reprezent. BiH (Basketbal
Teme sam uspijesno spojio.
Gledam nase seniore i nismo bas nesto za evropsko prvenstvo spremni.
http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... _2602.html
Kako sam skuzio nece igrati Mirza Teletovic i Jusuf Nurkic. Oba dva u NBA.
Sta je sa Nihadom Djedovicem sto igra u Bayernu?
Gledam nase seniore i nismo bas nesto za evropsko prvenstvo spremni.
http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... _2602.html
Kako sam skuzio nece igrati Mirza Teletovic i Jusuf Nurkic. Oba dva u NBA.
Sta je sa Nihadom Djedovicem sto igra u Bayernu?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Nece ni on
Teletovic ima izgovor.Nurkic je seronja sto se tog tice.On je imao plucnu emboliju i shvacam da je zdravlje prece
Da mi imamo muda,kao sto nemamo.Ubacili bi Edina Atica u seniore.Momak ima istina 18 tak godina,ali radi cuda pod kosem
Sulejmanovic ce doci iduce godine.Ne znam za ostale prospekte
Teletovic ima izgovor.Nurkic je seronja sto se tog tice.On je imao plucnu emboliju i shvacam da je zdravlje prece
Da mi imamo muda,kao sto nemamo.Ubacili bi Edina Atica u seniore.Momak ima istina 18 tak godina,ali radi cuda pod kosem
Sulejmanovic ce doci iduce godine.Ne znam za ostale prospekte
Never had i imagined living without you Angelene

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ma nemamo nikave sanse na europskom. Fale nam tri najbolja igraca a od toga 2 koja igraju u NBA. Ni vece ekipe ne bi mogle ocekivati nesto bez 2 NBA igraca.
Sa njima bi sigurno prosli grupnu fazu a poslije ko zna jer kad imas igraca k'o Mirzu onda je sve moguce jer ako je njegov dan on moze da utrpa 30+ koseva bilo kojoj ekipi.
Ovako treba neko cudo pa da prodemo u drugi krug. Da budu neke gutave utakmice s puno guranja, borbe i da protivnici imaju los dan. Mislim nikad se ne zna ali ne treba ocekivati mnogo.
Jedno vrijeme sam cak razmisljao da ih idem gledati ali prije mjesec sam nasao novi pos'o i pocinjem provg septembra tako da je to palo u vodu.
Sa njima bi sigurno prosli grupnu fazu a poslije ko zna jer kad imas igraca k'o Mirzu onda je sve moguce jer ako je njegov dan on moze da utrpa 30+ koseva bilo kojoj ekipi.
Ovako treba neko cudo pa da prodemo u drugi krug. Da budu neke gutave utakmice s puno guranja, borbe i da protivnici imaju los dan. Mislim nikad se ne zna ali ne treba ocekivati mnogo.
Jedno vrijeme sam cak razmisljao da ih idem gledati ali prije mjesec sam nasao novi pos'o i pocinjem provg septembra tako da je to palo u vodu.