Podaci katoličke crkve
Re: Podatci katolicke crkve
DOMALJEVAC
Broj osoba 2012. godine = 3.976
Broj osoba 2013. godine = 3650
Razlika u broju osoba 2012/ 2013. = minus 326 osoba
Krštenih 2013. godine = 26
Umrlih 2013. godine = 45
ODŽAK
Broj osoba 2012. godine = 1.947
Broj osoba 2013. godine = 1.661
Razlika u broju osoba 2012/2013. = minus 286 osoba
Krštenih 2013. godine = 9
Umrlih 2013. godine = 25
ORAŠJE
Broj osoba 2012. godine = 1.330
Broj osoba 2013. godine = 1.326
Razlika u broju osoba 2012/2013. = minus 4 osobe
Krštenih 2013. godine = 20
Umrlih 2013. godine = 42
http://www.garevac.net/tekst/1276/
Nece nista ostati od katolika Posavine
Broj osoba 2012. godine = 3.976
Broj osoba 2013. godine = 3650
Razlika u broju osoba 2012/ 2013. = minus 326 osoba
Krštenih 2013. godine = 26
Umrlih 2013. godine = 45
ODŽAK
Broj osoba 2012. godine = 1.947
Broj osoba 2013. godine = 1.661
Razlika u broju osoba 2012/2013. = minus 286 osoba
Krštenih 2013. godine = 9
Umrlih 2013. godine = 25
ORAŠJE
Broj osoba 2012. godine = 1.330
Broj osoba 2013. godine = 1.326
Razlika u broju osoba 2012/2013. = minus 4 osobe
Krštenih 2013. godine = 20
Umrlih 2013. godine = 42
http://www.garevac.net/tekst/1276/
Nece nista ostati od katolika Posavine
Biće onako kako Bošnjaci odluče
sad nakon poplava ce biti jos gore za njih.
Opcina Odzak se sastoji od vise dijelova. Ili su ovo ti podatci za cijelu opcinu Odzak?
Opcina Odzak se sastoji od vise dijelova. Ili su ovo ti podatci za cijelu opcinu Odzak?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Imas vise dijelova. Klikni na poveznicu. Pukli su svugdje.
Bit cemo vecina i u opcini Odzak. Stvar vremena.
Bit cemo vecina i u opcini Odzak. Stvar vremena.
Potocani.Posavska Mahala,Prud,Gornja Dubica,Novo Selo Balegovac i cini mi se jos jedna zupa je dio OdzakaABen je napisao/la:sad nakon poplava ce biti jos gore za njih.
S tim da iduca godina ce biti zanimljiva posebno za sve zupe van Odzaka.Poljuprivredni kraj koji je opustosio.Mnogo gore su prosli i od Zeljeznog Polja.Mnogo gore
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Bosnjaci vec sad cine okop 50% Osnovaca u Odzaku to je znaci prosla skolska 2013/2014 godina.Ono sto je dobro posebno za Odzak je da 90% industrije u samom gradu cine Bosnjaci gdje cinimo preko 80% Osnovaca u gradu,i da neki dijelovi grada imaju 90%+ Bosnjaka.Jos je bolje od demografije cinjenica da su svi Odzacki Bosnjaci privrednici i da 90% Privrede u gradu mi drzimo
Zapamti.Privreda je kljucni faktor.Odzak je znaci jedino naselje ovdje koje je kapitalisticko koje ne zivi od poljuprivrede poput sela okolnih katolickih kraj Odzaka.Ove poplave su napale njih znatno gore nego sto se misli.Tek ce nam statistika iduce godine reci nesto malo vise za ovaj kraj.I ove poplave
Domaljevac je strasno pao.Nema dileme ovo je potop epskih razmjera da jedna zupa s manje stanovnika padne toliko za jednu godinu.Zapamti ovo su podatci jos prije poplava! Sta ce se tek desiti iduce godine?Odzacka opcina je 65% Poplavljena.Stete ce biti cirka 100 000 000 km a od tog stete kod nas nece iznositi samo jedan mali dio grada je poplavljen cirka 5%.Nece iznositi niti 1 000 000 km ako i toliko.Uzimajuci u obzir da su Bosnjaci Brcanskih sela i prije bavili se raznim granama sem poljuprivrede.Vidi Brod i Gornji Rahic kraj Brckog,posebno Brod koji je bio Industrijsko selo.S katolickim selima Brckog.Tek tad vidis padove
Ovaj popis krstenjaka takodjer ne treba uzeti ozbiljno jer imas krstenih koji dodju malo u stari kraj za bozic a ne zivis.Kad bi katolicka crkva popisala sad ljude iznenada.Vidio bih tek razliku izmedju stanovnistva sad i onog sto oni kazu
Brcko ima cirka -100 tinjak katolika u 2013
Bosanska Posavina je takodjer danas Srpska pokrajina ali i mi ne stojimo lose
Derventa je imala 2200 Hrvata u osnovnim skolama 1991 godine.Danas je taj broj 13!.Niti 1% od prijeratne cifre dole.Iako dole imas navodno 400 Hrvata.Da imas normalan natalitet trebao bi da imas ovdje 40-50 ucenika u osnovnim skolama a oni imaju samo 13.I to je bilo prosle skolske godine.Kako ce tek sad izgledati nikad se ne zna
Zapamti.Privreda je kljucni faktor.Odzak je znaci jedino naselje ovdje koje je kapitalisticko koje ne zivi od poljuprivrede poput sela okolnih katolickih kraj Odzaka.Ove poplave su napale njih znatno gore nego sto se misli.Tek ce nam statistika iduce godine reci nesto malo vise za ovaj kraj.I ove poplave
Domaljevac je strasno pao.Nema dileme ovo je potop epskih razmjera da jedna zupa s manje stanovnika padne toliko za jednu godinu.Zapamti ovo su podatci jos prije poplava! Sta ce se tek desiti iduce godine?Odzacka opcina je 65% Poplavljena.Stete ce biti cirka 100 000 000 km a od tog stete kod nas nece iznositi samo jedan mali dio grada je poplavljen cirka 5%.Nece iznositi niti 1 000 000 km ako i toliko.Uzimajuci u obzir da su Bosnjaci Brcanskih sela i prije bavili se raznim granama sem poljuprivrede.Vidi Brod i Gornji Rahic kraj Brckog,posebno Brod koji je bio Industrijsko selo.S katolickim selima Brckog.Tek tad vidis padove
Ovaj popis krstenjaka takodjer ne treba uzeti ozbiljno jer imas krstenih koji dodju malo u stari kraj za bozic a ne zivis.Kad bi katolicka crkva popisala sad ljude iznenada.Vidio bih tek razliku izmedju stanovnistva sad i onog sto oni kazu
Brcko ima cirka -100 tinjak katolika u 2013
Bosanska Posavina je takodjer danas Srpska pokrajina ali i mi ne stojimo lose
Derventa je imala 2200 Hrvata u osnovnim skolama 1991 godine.Danas je taj broj 13!.Niti 1% od prijeratne cifre dole.Iako dole imas navodno 400 Hrvata.Da imas normalan natalitet trebao bi da imas ovdje 40-50 ucenika u osnovnim skolama a oni imaju samo 13.I to je bilo prosle skolske godine.Kako ce tek sad izgledati nikad se ne zna

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Pa vidite sta pise ovaj pop. Pise kao neko ko ce se baciti sa 10-tog sprata zgrade. Ocito je da nema motivacije niti nade za bolje sutra. Potpuno je dotucen i osjeca da nema perpsektive.
Ima li ovako nesto i za US-kanton i za opcine Glamoc, Drvar i Bosansko Grahovo (mislim da ovdje u Bos. Grahovu nema niti muslimana niti katolika)?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Grahovo ima stotinjak katolika i bez Muslimana.Najvise u gradu
Opcina Drvar ima 450 katolika.Svi zive u gradu sem 2 porodice.To su podatci s kraja 2013
Glamoc ima vise.Oko 920 katolika skoro 900 ih zivi u gradu
Drvar i Grahovo nemaju katolicku crkvu.Glamoc pak ima.Bosnjaka je najvise inace u osnovnoj skoli u Glamocu.Nas je manje u gradu cirka 600 tinjak popisanih ali ima nas par stotina po okolnim selima tipa Malkocevci,Kovacevci,Radaslije.Vidimlije..itd
Usk kanton i nema nesto katolika
Zupa Sanski Most 172 katolika
Zupa Sasina 50 katolika
I jos nesto malo ih je gore po S.Rijeci.Ne vise od 250 katolika u S.Mostu.Kljuc ima ispod 10 katolika
Bihac ima oko 3000 katolika,najvise u gradu
Opcina Drvar ima 450 katolika.Svi zive u gradu sem 2 porodice.To su podatci s kraja 2013
Glamoc ima vise.Oko 920 katolika skoro 900 ih zivi u gradu
Drvar i Grahovo nemaju katolicku crkvu.Glamoc pak ima.Bosnjaka je najvise inace u osnovnoj skoli u Glamocu.Nas je manje u gradu cirka 600 tinjak popisanih ali ima nas par stotina po okolnim selima tipa Malkocevci,Kovacevci,Radaslije.Vidimlije..itd
Usk kanton i nema nesto katolika
Zupa Sanski Most 172 katolika
Zupa Sasina 50 katolika
I jos nesto malo ih je gore po S.Rijeci.Ne vise od 250 katolika u S.Mostu.Kljuc ima ispod 10 katolika
Bihac ima oko 3000 katolika,najvise u gradu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Odzak je i prije rata bio jak privredni nas centar kao i Tesanj.Nezaposlenost je manja dole nego u Sarajevu.Takav mentalitet znaci pozitivan da se moze.Uradit cu i ko te j...ABen je napisao/la:sad nakon poplava ce biti jos gore za njih.
Imalo je samo par krajeva:Bihac,Gracanica.Tesanj,Odzak
Odzak je ovim poplavama realno najebao kod katolika jer privredni duh Bosnjaka dole je ostao isti.Na njihovu beskonacnu zalost.Zapamti,oni su sad pola/pola u Odzaku osnovne skole.U situaciji kad drze samo 10% imovine u gradu Odzaku i gdje su manje od 20% stanovnistva grada.Ostatak je nesto malo Srba.I to je to
Vidi se taj mentalitet.Dok si ocekivao da ce povratak biti najbolji ovdje jer zemlja je najbolja.Vidis samo mrtvilo,utucenost.
Kozarac i Ivanjska oslikava bas takvo sta.Prvo selo nase.Spaljeno u ratu.Od 5000 kuca dole,niti 5% nije ostalo citavo.Drugo selo Ivanjska.Par kuca Hrvatskih sela spaljeno ali vise od 95% nije
Kasnije nakon rata.Hrvati prodali vecinu imovine dole.Kraj price.Danas je u ovom selu 100 tinjak katolika ostalo.Od nekad 3300!.Kozarcu nije sjajno,ali ovi su dugo radili po Njemackoj i Svici pa su naslijedili taj Njemacki mentalitet.Kod ovih drugih to nikad i nije bilo
Ne vjerujem da ce popovi objaviti sta.
Ne smiju da objave podatke jer sasvim je jasno kako stvari idu.Rijetko koji su hrabri i kazu kako jeste.No,kazem oni su manjina

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ako neko zeli da prepise te podatke.Novine su VRHBOSNA
Br 4.Izdanje iz 2014
Tu imate sve statisticke podatke VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE.Ne samo znaci onaj dio sto je ovaj prepisao za Bosansku Posavinu
Br 4.Izdanje iz 2014
Tu imate sve statisticke podatke VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE.Ne samo znaci onaj dio sto je ovaj prepisao za Bosansku Posavinu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Hrvatsko pitanje u Bosni se zavrsava dok ovo pisem.Dok u Duvnu strahuju da ce broj katolika dole biti cirka 10 000 za 20 godina kako se iseljavaju ustashe odatle i svi Hrvatisu iz Zagreba.Tu su posebno jaki.Oni fakticki nemaju nikakvu viziju sem suplje.Previse se bahate a nista ne rade
Price o Tibru mozda budu imale smisla.Ali kad Turci Cro kuce po Kiseljaku ruse.Nesto ne dobijaju pare od Cengiza.Lukavi Latin je izgubio smisla,posebno ako bih se poredilo stanje takozvanih Hrvata s popisa 1991 i danas.Kako je i zadnja statistika katolicka rekla da je broj katolika u padu.Iako ovaj broj Vrhbosna br 4.Trebalo bi da neko prepise pa da isprcamo sve one mladahne ustashe po forumskom svijetu.Oni danas fakat sem laprdanja koji traje 10 godina nisu nista uradili
Na onom komedija od forumu prica se o poklapanju par ''Turskih mahala'' istocno od Bulevara znaci Donje Mahale i Cernice.To je za vas jedan isuvise velik ulog jer popis moze jedino da vas spasi za grad Mostar.No nece biti vise Hrvatskih Potoka ili Kutilivaca a bome ni Kosor nece.Ko zna.Ako broj padne katoljika na ispod 10.Po zakonu nece biti objavljena nacionalna struktura tog sela.How sweet it is.Sva ona mala popisana sela s ispod 10 stanovnika cemo proglasiti da su Bosnjacka.Pa cak i da ne budu.Jer vrijeme radi za nas
Novogodisnji poklon bozicni paketic ce biti tako sladak.Ko zna.Bas ce biti oko bozica krvavo kad se izbace podatci s popisa 2013.Do tad uzivajte.Imate citavih 6 mjeseci.Pa laprdajte
Price o Tibru mozda budu imale smisla.Ali kad Turci Cro kuce po Kiseljaku ruse.Nesto ne dobijaju pare od Cengiza.Lukavi Latin je izgubio smisla,posebno ako bih se poredilo stanje takozvanih Hrvata s popisa 1991 i danas.Kako je i zadnja statistika katolicka rekla da je broj katolika u padu.Iako ovaj broj Vrhbosna br 4.Trebalo bi da neko prepise pa da isprcamo sve one mladahne ustashe po forumskom svijetu.Oni danas fakat sem laprdanja koji traje 10 godina nisu nista uradili
Na onom komedija od forumu prica se o poklapanju par ''Turskih mahala'' istocno od Bulevara znaci Donje Mahale i Cernice.To je za vas jedan isuvise velik ulog jer popis moze jedino da vas spasi za grad Mostar.No nece biti vise Hrvatskih Potoka ili Kutilivaca a bome ni Kosor nece.Ko zna.Ako broj padne katoljika na ispod 10.Po zakonu nece biti objavljena nacionalna struktura tog sela.How sweet it is.Sva ona mala popisana sela s ispod 10 stanovnika cemo proglasiti da su Bosnjacka.Pa cak i da ne budu.Jer vrijeme radi za nas
Novogodisnji poklon bozicni paketic ce biti tako sladak.Ko zna.Bas ce biti oko bozica krvavo kad se izbace podatci s popisa 2013.Do tad uzivajte.Imate citavih 6 mjeseci.Pa laprdajte

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Imas li neki link za ove novine , ja ne mogu da nadjemJack je napisao/la:Ako neko zeli da prepise te podatke.Novine su VRHBOSNA
Br 4.Izdanje iz 2014
Nista
Ko god zivi u Sarajevu.Imate novine Vrhbosanske biskupije.Zove se Vrhbosna
U izdanju br 4 tih novina za 2014.Imate sve statisticke podatke za zupe Vrhbosanske biskupije.Veoma dobro ako neko prepise
Sarajevski,Zenicki.Zepca,Bosanska Posavina,Tuzla.Pravo dobri podatci.Ima tu par interesantnih zupa.Od Bugojna.G.Vakufa.Znaci to je ono sto se trazi
Mene licno zanima broj katolika u zupama Zenicke opcine.Kao i broj katolika na podrucju Tuzle.Ali i Kreseva i Fojnice i tih krajeva
Nije to tesko naci
Novine se takodjer mogu naci ili u katolickoj bogosloviji ili u katedrali
Ko god zivi u Sarajevu.Imate novine Vrhbosanske biskupije.Zove se Vrhbosna
U izdanju br 4 tih novina za 2014.Imate sve statisticke podatke za zupe Vrhbosanske biskupije.Veoma dobro ako neko prepise
Sarajevski,Zenicki.Zepca,Bosanska Posavina,Tuzla.Pravo dobri podatci.Ima tu par interesantnih zupa.Od Bugojna.G.Vakufa.Znaci to je ono sto se trazi
Mene licno zanima broj katolika u zupama Zenicke opcine.Kao i broj katolika na podrucju Tuzle.Ali i Kreseva i Fojnice i tih krajeva
Nije to tesko naci
Novine se takodjer mogu naci ili u katolickoj bogosloviji ili u katedrali

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Zupa Drvar kraj 2010:520 Katolika
Zupa Drvar kraj 2013:450 Katolika
Sad ce neko reci.Pa nije to velik pad.Ali,kako nije.70 katolika u zadnjih 3 godine.To je najvise posljedica migracija.Prije 3 godine bilo je preko 500.Sad su pali na 450.Kad padnu na 300 katolika.Iako receno mi je da samo 2 katolicke porodice zive izvan grada.Sto ih je na kraju kostalo.Kad padnu na ispod 300 katolika.To je kraj price.Ako taj broj padne na ispod 300.Do kraja ove decenije,a sasvim je moguce.Onda nema se tu sta reci
Mnogi ovdje vide podatke za Bosansku Posavinu sto je pop napisao.No,ja tu citam izmedju redova
Katalinski=Ceh,Osim=Slovenac.Ali ovdje je prica da su svi katolici Hrvati.No,dobro
Domaljevac ima manje osnovaca od ukupnog broja Bosnjaka osnovaca Petrovca.Tamo je popisano izmedju 3500-4000 Bosnjaka,mislim na Bosanski Petrovac i imamo 375 osnovaca,.Domaljevac ima tek 307 osnovaca cijela opcina a popisano je eto navodno 5200 stanovnika.Mozes misliti
Treba tu novinu naci.Ako znate nekog u Sarajevu.Da dodje i prepise te podatke
Interesantan je meni primjer
Kaknja.Zenice.Varesa.Sve zupe Tuzle.Pa i da vidimo kakva je situacija u jednom Sarajevu ili mnogim drugim centrima ovdje
Makar znam gdje su ti podatci locirani.Sad samo treba da ih neko prepise
Zupa Drvar kraj 2013:450 Katolika
Sad ce neko reci.Pa nije to velik pad.Ali,kako nije.70 katolika u zadnjih 3 godine.To je najvise posljedica migracija.Prije 3 godine bilo je preko 500.Sad su pali na 450.Kad padnu na 300 katolika.Iako receno mi je da samo 2 katolicke porodice zive izvan grada.Sto ih je na kraju kostalo.Kad padnu na ispod 300 katolika.To je kraj price.Ako taj broj padne na ispod 300.Do kraja ove decenije,a sasvim je moguce.Onda nema se tu sta reci
Mnogi ovdje vide podatke za Bosansku Posavinu sto je pop napisao.No,ja tu citam izmedju redova
Tipicna popovska propaganda.Pretvaranje svih katolika u HrvateU “Vrhbosni”, službenom glasilu Vrhbosanske nadbiskupije broj 4 od ove godine, doneseni su najsvježiji podaci o broju katolika Hrvata u čitavoj nadbiskupiji pa prema tome i u četiri dekanata Bosanske Posavine.
Katalinski=Ceh,Osim=Slovenac.Ali ovdje je prica da su svi katolici Hrvati.No,dobro
Domaljevac ima manje osnovaca od ukupnog broja Bosnjaka osnovaca Petrovca.Tamo je popisano izmedju 3500-4000 Bosnjaka,mislim na Bosanski Petrovac i imamo 375 osnovaca,.Domaljevac ima tek 307 osnovaca cijela opcina a popisano je eto navodno 5200 stanovnika.Mozes misliti
Treba tu novinu naci.Ako znate nekog u Sarajevu.Da dodje i prepise te podatke
Interesantan je meni primjer
Kaknja.Zenice.Varesa.Sve zupe Tuzle.Pa i da vidimo kakva je situacija u jednom Sarajevu ili mnogim drugim centrima ovdje
Makar znam gdje su ti podatci locirani.Sad samo treba da ih neko prepise

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Nema.Provjerena je informacija.Ti podatci postoje u tim novinamaImas li neki link za ove novine , ja ne mogu da nadjem
Doticne novine kostaju 10 km.Ako bog da ove ili iduce sedmice ce neko ili skenirati ili prepisati sta pise u tim novinama
Pa ce biti ovdje sve.Besplatno naravno.Neka mi osoba halali jer sam mislio da su novine besplatne ali eto.10 km kostaju
To su podatci za Vrhbosansku nadbiskupiju.Znaci Bosna bez Bosanske Krajine i zupe Jajce.Imas 153 zupe katolicke te Vrhbosanske nadbiskupije.Tako mislim da se isplati.Da se radi o onoj Trebinjsko-Mrkanjskoj zupi.Ne bih forsirao takvo sta.Ali kako je ovo najveca zupa s podatcima koje me najvise zanimaju
Sto da ne

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
jedna ispravka trazene statistike su. uj broju 2 iz ove godineJack je napisao/la:Nema.Provjerena je informacija.Ti podatci postoje u tim novinamaImas li neki link za ove novine , ja ne mogu da nadjem
Doticne novine kostaju 10 km.Ako bog da ove ili iduce sedmice ce neko ili skenirati ili prepisati sta pise u tim novinama
Pa ce biti ovdje sve.Besplatno naravno.Neka mi osoba halali jer sam mislio da su novine besplatne ali eto.10 km kostaju
To su podatci za Vrhbosansku nadbiskupiju.Znaci Bosna bez Bosanske Krajine i zupe Jajce.Imas 153 zupe katolicke te Vrhbosanske nadbiskupije.Tako mislim da se isplati.Da se radi o onoj Trebinjsko-Mrkanjskoj zupi.Ne bih forsirao takvo sta.Ali kako je ovo najveca zupa s podatcima koje me najvise zanimaju
Sto da ne
Da,saznao sam da se radi o 5-6 stranica statistike.Imas podatke za sve zupe.I da novine kostaju navodno 10 km.Izlaze jednom u 3 mjeseca
Pa ako neko mogne da to postavi.Kad mogne.Bilo bi super

Pa ako neko mogne da to postavi.Kad mogne.Bilo bi super

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Koliko sam ja primjetio
Najveca prostorno je Vrhbosanska nadbiskupija.Ima 155 zupa.Obuhvaca najveci dio Bosne.I to je ono sto me zanima.Banjalucka biskupija ima 66 zupa,ali najvise je u zupama koje su na podrucju opcine Livno.Tamo zivi oko 20 000 katolika.Dok cijela biskupija ima 35 000 katolika.Tu ih je u Jajcu oko 6500.Ostatak znaci je Banja Luka,Bihac.Drvar,.Grahovo,Prijedor i ti krajevi
Ima jos ona Trebinjska Mrkanjska biskupija.Ima samo 15 zupa.I 20 500 popisanih katolika.To je mahom Stolacki kraj,kao i Capljina,Ravno i Neum.Tj dio Capljine
Suncana Mostarska biskupija.Nije toliko vazna,ali dobro
Najveca prostorno je Vrhbosanska nadbiskupija.Ima 155 zupa.Obuhvaca najveci dio Bosne.I to je ono sto me zanima.Banjalucka biskupija ima 66 zupa,ali najvise je u zupama koje su na podrucju opcine Livno.Tamo zivi oko 20 000 katolika.Dok cijela biskupija ima 35 000 katolika.Tu ih je u Jajcu oko 6500.Ostatak znaci je Banja Luka,Bihac.Drvar,.Grahovo,Prijedor i ti krajevi
Ima jos ona Trebinjska Mrkanjska biskupija.Ima samo 15 zupa.I 20 500 popisanih katolika.To je mahom Stolacki kraj,kao i Capljina,Ravno i Neum.Tj dio Capljine
Suncana Mostarska biskupija.Nije toliko vazna,ali dobro

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Dobio sam podatke za ovu godinu.Znaci sve zupe te.Neki prvopricesnici,krizmenici,krstenici,broj katolika,broj familija i sve

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Broj familija/Broj katolika krajem 2013
Doljani 89/244.Obuhvaca naselje Doljani i Sovici.3 Krstena i 10 umrlih
Solakova Kula 12/22.Bez krstenih
Zitace Podhum 66/123.Bez krstenih
Obri 26/41.Bez krstenih
Malo teze gledam.No da se vidjeti.
Zupa Fojnica je pala na ispod 3000 katolika
Necu prepisati ovo za Posavinu.Vec je prepisao neko.Uglavnom ima tu par zanimljivih podataka
Doljani 89/244.Obuhvaca naselje Doljani i Sovici.3 Krstena i 10 umrlih
Solakova Kula 12/22.Bez krstenih
Zitace Podhum 66/123.Bez krstenih
Obri 26/41.Bez krstenih
Malo teze gledam.No da se vidjeti.
Zupa Fojnica je pala na ispod 3000 katolika
Necu prepisati ovo za Posavinu.Vec je prepisao neko.Uglavnom ima tu par zanimljivih podataka

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom