I ja jedva cekam te nove dresove.Kao sto kazes,pa da ga i ja kupim,a ne one krpe od majica.
I ako znam,da to sad jos nije moguce.Uvijek sanjam,da bi imali prepoznatljiv dres(kao sokci).A to je dres plavo/bijele boje,a preko citavog dresa samo

.Ma i spavao bi u njemu.
Mi moramo da znamo i da si priznamo,da jos ima dosta ljudi,koji se bore protiv jake repke.Znamo,da se hrane sa tim komsije pa i neki drugi.Pa citam,o covjeku koji je nagovorio Hajrovica i companiju,da zaigraju za nas,kako neko stopira te momke da zaigraju za nas!Znaci prave se raznorazni problemi!!!
Uvijek pisem,zbogom Susicu nakon SP Brazil.I ako bi volio,da on to napusti vec sad i prepusti nekom mudrijem.Bojim se da mi sa njim,necemo u 1/8!!!I ako sam siguran da mi imamo snage za to,a nakon toga i iznenedzenje

.
Ja sam fan Zelje i Jedinstva.A sto se tice Sarajeva i podpisivanja suradnje sa Tanom-svaka cast.Mozda je to i pun pogodak,koji ce potegnuti i ostale klubove!
Ali imam veliko zamjerku ljudima iz kluba!!!Jebo jih Jarni!!!
Znaci klub je koliko toliko financijski stabilan,sad abd jos bolje.Imat ces suport iz vana.Mnogo mladih igraca iz Bosne pa mozda i iz regije ce htjeti u FK SA.E kao da nam vec nisu dosta sokci pokrali igraca za repku.Mnogi ce reci,ma pusti to!
Ali jedan Jarni je u iskustvu protiv recimo jednog Muzurovica,kao Susic-Halilhodzic.
Plata Jarnija ili Muzurovica????
Ne treba ni Muzurovic kao bosnjak.Imas recimo trenutno brez posla Sliskovica!!!
Navijam za Zelju.A navijam i za uspijeh Sarajeva.Nisam ko vlah,koji se bije jel grobar/delija,BBB/torcida.
Lets go Sarajevo.
Volim cuti onu,"boja fesa-boja dresa,boja krvi-mi smo prvi".