Ma Jack nemoj se ti živcirat. To je neka budala koja je hrabra iza računala a u stvarnosti se ne smije pogledati u ogledalo. Zaboravi na to. Neka policija odradi svoj posao a život ide dalje. Mada znam da nije lijepo to vidjet.Jack je napisao/la:Moj amidza je imao 44 godine.Stradao u saobracajci.Zajedno s njim.I 9 godisnja kcerka.Sudbini ne mozes da pobjegnes.Takav je zivot
Smrt je lagana.Zivot je tezak
Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
http://www.netkafa.net/01-11-2013/pavlo ... ola/478981
U Srebrenici 1 popisan krug kontrola.I to bas nase selo Gladovici.Da nam skresaj cifru od 200-300 I proglase se vecinom
Nazalost jos nismo vecina u Srebrenici.Najgore sto mozemo imati je 48%
U Srebrenici 1 popisan krug kontrola.I to bas nase selo Gladovici.Da nam skresaj cifru od 200-300 I proglase se vecinom
Nazalost jos nismo vecina u Srebrenici.Najgore sto mozemo imati je 48%
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
http://istocnabosna.com/myjoomla/index. ... &Itemid=66
SREBRENICA - Postpopisna anketa ili kontrolni popis stanovništva i imovine u srebreničkoj opštini biće obavljeni samo u jednom popisnom krugu, i to na području sela Gladovići, rekla je Srni predsjednik Popisne komisije u ovoj opštini Nermina Muminović.
SREBRENICA - Postpopisna anketa ili kontrolni popis stanovništva i imovine u srebreničkoj opštini biće obavljeni samo u jednom popisnom krugu, i to na području sela Gladovići, rekla je Srni predsjednik Popisne komisije u ovoj opštini Nermina Muminović.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ko skutori oni su ko hijene samo gledaju kako ce nekoga na kukavicki nacin napasti ili 10rica na jednog. Budi oprezan ovih par dana dok policija ne odradi poso uz to sanznat ce se koje i sta je i gdje je bio aktivan clan a kao nagradu ce dobiti siguran sam par godina u first class gayprdekani gdje ce uzivati.Jack je napisao/la:Doticni je sigurno clan onog skuturskog foruma.Ne znam kako su toliko glupi da prijete nekom preko maila ovako
I kad se to sazna.A saznat ce se.Ocekuj da je lik bio jedan od aktivnijih na tom forumu.I taj forum treba da bude proglasen kao sigurnosni rizik.Jer jedno je kad ti neko napise ime i prezime,dadne ti sliku gdje zivis i kaze.Cuvaj se znamo gdje zivis s slikama.Ja to zovem prijetnja jer ja ne znam o kome se radi
A znam da je dosao s onog skutorskog foruma.Htjeli su da se zezaju sa mnom.Imat ce i tu sansu
A jesu glupi oni jos nisu skopcali da se Bosnjaci samo Allaha boje, a ove koji imaju rok trajanja ne i nikada.
Ako je muskarcina sto nije ostavio ime i prezime da se nadjete i da se muski obracunate. Valja imati onu stvar u g.....
Skutorska posla. Kukavice bile i ostale.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

- Abdurrahman
- Član
Dobro krhan i ostali, hajde da se vratimo temi. Hvala.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
moja procjena za stalno stanovnistvo,pa cemo uporedit ako budu podaci obradjeni u januaru:
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
HahahahCapsLock je napisao/la:moja procjena za stalno stanovnistvo,pa cemo uporedit ako budu podaci obradjeni u januaru:
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
nema stalnih rvata iznad 0.4 mil, 0,385 mil je realisticno.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
ABen je napisao/la:HahahahCapsLock je napisao/la:moja procjena za stalno stanovnistvo,pa cemo uporedit ako budu podaci obradjeni u januaru:
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
na osnovu cega to tvrdis?
ima stalnih hrvata minimum minimuma 0.415..ABen je napisao/la:HahahahCapsLock je napisao/la:moja procjena za stalno stanovnistvo,pa cemo uporedit ako budu podaci obradjeni u januaru:
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
0.385 nije realno nazalost..
Na osnovu cega ti tvrdis da vas rvata je 450 hiljada?CapsLock je napisao/la:na osnovu cega to tvrdis?ABen je napisao/la:HahahahCapsLock je napisao/la:moja procjena za stalno stanovnistvo,pa cemo uporedit ako budu podaci obradjeni u januaru:
bih 3,3 mil
B 1,7 mil 51,5%
h 0,45 mil 13,6%
s 1,055
o 0,1 mil
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
crkveni podaci su oko 430.000.
Pa po nekim podatcima samo u Mostaru je crkva popisala 5.000 vise nego sad na popisu????CapsLock je napisao/la:crkveni podaci su oko 430.000.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
Pa nije isto 430 hiljada i 450 hiljada kako ti tvrdis.CapsLock je napisao/la:crkveni podaci su oko 430.000.
Crkva tvrdi da rvata ima 65 hiljada u Mostaru. A to je najmanje 10 hiljada od stvarnog broja. A ima jos opcina gdje su cifre od katolicke crkve uvecane. A ovi podatci od 430 hiljada su iz 2010/2011 godine. Sad uzmi crkveni clanak koji navodi da se godisnje iseli oko 3600 rvata iz Bosne. Tu dolazi jos negativni prirodni prirastaj od 1500-2000. Znaci 5.000 godisnje vas je manje u Bosni.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
kakvih 5.000 hiljada? Rijec je i cak od 10 hiljada ako se gleda podatak iz 2010/2011 godine.sarajlija je napisao/la:Pa po nekim podatcima samo u Mostaru je crkva popisala 5.000 vise nego sad na popisu????CapsLock je napisao/la:crkveni podaci su oko 430.000.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Do 2021 ce pasti ispod 400.000. Nema sumnje u toe-din je napisao/la:
ima stalnih hrvata minimum minimuma 0.415..
0.385 nije realno nazalost..
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Dudu kaže da ih je preko 600 hiljada i da je Čović potcijenio njihov broj 
Nemaju velike cifre u Bugojnu,Mostaru,Kaknju.Travniku
A ovaj prica o 600 000.Jedino sto ti ljudi znaju da rade je da prijete.I to je to.Demografija je za njih nuklearna fizika.Ne razumiju se u to, i kraj price
Do kraja ove decenije njihov stalan broj pada na ispod 400 000 katolika.U to nema sumnje
A ovaj prica o 600 000.Jedino sto ti ljudi znaju da rade je da prijete.I to je to.Demografija je za njih nuklearna fizika.Ne razumiju se u to, i kraj price
Do kraja ove decenije njihov stalan broj pada na ispod 400 000 katolika.U to nema sumnje

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ma bolan od zadnjeg crkvenog popisa do objavljivanja rezultata popisa će opasti za 5000 ....
http://www.youtube.com/watch?v=26mglGp-NbU
evo da se podsjetimo i da zauvijek znamo sa kim imamo posla. obratite paznju, na ovog Šušnjara, i druge, strasno koja udruzenost, da se srusi nama nase Bosnjastvo.
evo da se podsjetimo i da zauvijek znamo sa kim imamo posla. obratite paznju, na ovog Šušnjara, i druge, strasno koja udruzenost, da se srusi nama nase Bosnjastvo.
Ovo treba uvrstiti u udžbenike kao primjer borbe jednog čovjeka sa argumentima protiv 5 ljudi bez argumenata. Ovo treba svako bošnjačko dijete u svako doba noći da ima na umu i da zna čovjeka koji brani Bosnu i Bošnjaštvo. Jednostavno, primjer Sejfudina Tokića za udžbenika.kenan je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=26mglGp-NbU
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!