pa ako cemo na hiljade brojati i ne postoji. ali ukoliko imaš info za dva naseljena mjesta na sjeveru općine Buzim onda postoji. Za buzim imam informacije da je brojka Bošnjaka na 99,2 %.Jack je napisao/la:Dobio sam ja info za Buzim i tamo broj Hrvata haman i da ne postoji i to na hiljade uzorak
No,na moju nesrecu ne mogu ja da obidjem Bosnu ni u virtualnom svijetu sirom i poprijeko.Sad ganjam nesto za Srebrenicu,i dobio sam jedan info,ali opet.Trazim vise a taj covjek zna i ministre i sve zivo u Srebrenici.Pa se ja ne falim
Toliko o podjeli Bosnjaka u Varesu inace za onaj prosli uzorak![]()
Ako Bosnjaka ne bude 55-60% U Jajcu.Popis je bas provala.Broj popisanih Hrvata je masovno velik u gradu sto je posljedica dovlacenja Pougaraca u grad samo da se izmjeni struktura,no otom-potom
Što se tiče Kladuše, mislim da je moguće da su ljudi nasjeli na one priče o oduzimanju hrvatskog državljanstva ukoliko se ne izjasne kao Hrvati, vodila se kampanja oko toga. I još je bitno da Babo nije vodio nikakve kampanje oko izjašnjavanja dole.
Eh sad, mene zanima kako ovaj sanski most da ima 40 hiljada, pa ko je ikad bio u S.Mostu zadnjih godina (izuzevsi ljeto), može reći da u toj opcini nema preko 25-28 hiljada ljudi.
Petrovac isto nema ni 5 šta žive dole. Srbi umiru, a muslimani žive na relaciji Bihać-Petrovac. Bivsi im načelnik stanovao u Bihacu za vrijeme svog mandata.