http://www.youtube.com/watch?v=MERuE8-CRnsturkmenistanac je napisao/la: Bogme svi se vi možete malo aktivirati i dobit bar neke podatke, sve je spalo na gosn Jack-a i mene. I izvinjavam se abdurahman je iznio neke, možda još ko, poenta - svi možemo bar neke podatke imati i dobiti ako se obratimo pravim ljudima. Da je bolje organizacije već bi imali barem 20k ljudi i odgovora širom Bosne i Hercegovine,al... Što se drugih foruma tiče nisam ništa drugo ni očekivao, a na kviksu neću ni da objavljujem ovo što sam ovdje, jer bi garant bio prozvan antibosancem ili četnikom ili balijom...
Na kraju kad nekog zamolite od popisivača svak će vam izać u susret, ne tražite mu 100 maraka, već jbne podatke s njegovog popisnog kruga.
Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Tebi bi bolje bilo da ti ides na neki srpski forum.turkmenistanac je napisao/la:Bosnjak je napisao/la:Niti jedan drugi forum nije dao apsolutno nikakve podatke.Jack je napisao/la:Veze nemam
Ja sam na visini zadatka.Nijedan forum nije dao ovoliko novih vijesti kao ovaj
Iako popis jos traje moj cilj je da vam kazem ukratko iduce sedmice a 31 Oktobra cu objaviti podatke i detaljnije
Demografski magBošnjo čeka da ti izbaciš podatke pa počne farbat' u Paintu. Njegova demografska aktivnost svodi se na to da od tvojih podataka izračuna procente i onda farba karte. Demografa i 'mal ne reko čega.
Zato, šta god da izbaciš hvala ti, kad niko drugi ništa ne radi.
Bogme svi se vi možete malo aktivirati i dobit bar neke podatke, sve je spalo na gosn Jack-a i mene. I izvinjavam se abdurahman je iznio neke, možda još ko, poenta - svi možemo bar neke podatke imati i dobiti ako se obratimo pravim ljudima. Da je bolje organizacije već bi imali barem 20k ljudi i odgovora širom Bosne i Hercegovine,al... Što se drugih foruma tiče nisam ništa drugo ni očekivao, a na kviksu neću ni da objavljujem ovo što sam ovdje, jer bi garant bio prozvan antibosancem ili četnikom ili balijom...
Na kraju kad nekog zamolite od popisivača svak će vam izać u susret, ne tražite mu 100 maraka, već jbne podatke s njegovog popisnog kruga.
-
turkmenistanac
- Član
Tebi baš super onda,kulijana znači.Jack je napisao/la:Eto na Bajram cu vam dati ono moja iscekivanja zapravo ne vjerujem da ce biti iscekivanja nego ce biti tako kako sam rekao
E,sad ima jos par dana.No,samo da znate
Poslije ode malo u Suncanu Hercegovinu:Mostarski i nadam se Bosnjacki Nehum da gledam i slikam odabrane parcele![]()
![]()
Nego jesi li ti rekao onu prognozu o 8000 u Kozarcu? (i jel dosadašnji podaci idu u tom smjeru)
hercegbosna/forum/politika/popis-stanovništva-2013
''Turkmenistanac''
Ne moras me persirati.Sta pise na forumu(Nick) to je to.A,ne pise 'gospon' Jack
A za podatke
Otom-potom
Drzite se teme.Tako da znate
Molim vas
Ono za G.Vakuf.Stvarno se nisam angazovao jako za Centralnu Bosnu.Ako vi nadjete sta javite mi
A za podatke
Otom-potom
Molim vas
Ono za G.Vakuf.Stvarno se nisam angazovao jako za Centralnu Bosnu.Ako vi nadjete sta javite mi
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

-
turkmenistanac
- Član
Sad vidjeh da momak ladno krade podatke koje ja ovde stavljamTuzlak04 je napisao/la:hercegbosna/forum/politika/popis-stanovništva-2013
Na HBu pisao nekad i to pod drugim nickom! Naravno da sam iz Zvornika, to može i admin provjeriti ovog foruma,jer ima moju IP i to statičku,a i može provjeriti da li sam do ovog popisa ikad pisao na ovom forumu, jer su me neki optuživali da sam neki limeni, pa onda tog storaBa stalno spominjali...
Pustite demografskog maga i ostale idiote koji kradu tuđe, umjesto da su sposobni sami nešto...
Prestanite trachati.Ok.
Misljen je zaposlen a meni internet spor
Ovo oko podataka.Rekao sam ti da sam ja taj koji ce objaviti podatke kada i kako hocu ili hocu li i da objavim a ne da mi se postavljaju glupa pitanja i smicalice
Drzite se teme,jer ponekad i ja znam da baniram ljude
A,ponekad cak i vise
Ovaj forum bi lagano imao 500+ clanova da nije bilo banova par.No,sta je tu je
Makar imamo neki red i nemamo trolere na forumu kao kod nekih
Misljen je zaposlen a meni internet spor
Ovo oko podataka.Rekao sam ti da sam ja taj koji ce objaviti podatke kada i kako hocu ili hocu li i da objavim a ne da mi se postavljaju glupa pitanja i smicalice
Drzite se teme,jer ponekad i ja znam da baniram ljude
A,ponekad cak i vise
Ovaj forum bi lagano imao 500+ clanova da nije bilo banova par.No,sta je tu je
Makar imamo neki red i nemamo trolere na forumu kao kod nekih

Ja lika
"jedan frajer"... a dobro zna da je Jack, ali da je reko da su to podaci od Jacka, izbacilibiga odma i skutorskog foruma

Daj ba brisite ovo klauna.

-
turkmenistanac
- Član
Iz poštovanja, jednoj forumašici na ovom forumu sam objasnio da je demografija moja ljubav i svakog ko stvarno radi na istoj, ko pri tome uvažava sve ostale sposobne demografe i statističare, cijenim.Jack je napisao/la:''Turkmenistanac''
A za podatke
Otom-potom
Molim vas
A vi molim vas ili me banujte odma ili recite pojedincima da me ne upoređuju sa nekim trolovima koji jedino što su sposobni je da kradu tuđe podatke i lažno se predstavljaju. Nisam nikakav limeni, žuti,storab, govno,četnik.... Lijep pozdrav.
To je to . .Kapetan je napisao/la:Ja lika"jedan frajer"... a dobro zna da je Jack, ali da je reko da su to podaci od Jacka, izbacilibiga odma i skutorskog foruma
![]()
-
turkmenistanac
- Član
teorije zavjere... teorije zavjere.... bosnjo demografski mag storab ceha.... svi prate ovaj forum, kradu Jack-ove podatke i onda svak ko dođe odma je neko od njih.... manite se sujete.Tuzlak04 je napisao/la:To je to . .Kapetan je napisao/la:Ja lika"jedan frajer"... a dobro zna da je Jack, ali da je reko da su to podaci od Jacka, izbacilibiga odma i skutorskog foruma
![]()
Bratunac (selo)
Srba 18%
Bošnjaka 82%
Ljudi pa i da jeste cetnik.Mi smo multi-kulti
99% Bosnjaci i mozemo tolerisati 1% ostalih
Dobro u Tuzli ce to biti malo vise,ali eto
Nisam danas dobio podatke za Brcko.Veza mi je rekla da ulazi u zadnja 24 sata rada dole,tako.Ocekujem i rekao mi je da mi dati nesto do 10 tog
Sto se tice tih foruma herceg bosne''.Koja je punih 6-7 godina bila otpad i smece,dok nisu tamo 2009 formirali forum slepajuci se s poskok.info i par tih skutorskih portala.To su nebitni ljudi koji nece nista vaznije postici kao ni Slaven Raguz a kolicina glupost i patoloske opsjednutosti prema Bosnjacima je samo odraz jedne visestoljetne nemoci koja se i iskazuje danas kroz tastaturu tj tipkovnicu
No to nije vazno.Ovo nije demografski forum nego historijski.No ova tema je aktivna jer mnogi shvacaju znacaj popisa stanovnistva i cjenim takvo sta
Zato molim vas lijepo drzite se teme.
Ako bude ovdje vrijedjanja ili omalozavanja Bosnjaka.Onda cemo vidjeti dalje
99% Bosnjaci i mozemo tolerisati 1% ostalih
Dobro u Tuzli ce to biti malo vise,ali eto
Nisam danas dobio podatke za Brcko.Veza mi je rekla da ulazi u zadnja 24 sata rada dole,tako.Ocekujem i rekao mi je da mi dati nesto do 10 tog
Sto se tice tih foruma herceg bosne''.Koja je punih 6-7 godina bila otpad i smece,dok nisu tamo 2009 formirali forum slepajuci se s poskok.info i par tih skutorskih portala.To su nebitni ljudi koji nece nista vaznije postici kao ni Slaven Raguz a kolicina glupost i patoloske opsjednutosti prema Bosnjacima je samo odraz jedne visestoljetne nemoci koja se i iskazuje danas kroz tastaturu tj tipkovnicu
No to nije vazno.Ovo nije demografski forum nego historijski.No ova tema je aktivna jer mnogi shvacaju znacaj popisa stanovnistva i cjenim takvo sta
Zato molim vas lijepo drzite se teme.
Ako bude ovdje vrijedjanja ili omalozavanja Bosnjaka.Onda cemo vidjeti dalje

U pravu si ali eto bolje ista nego nista, ako vecina podataka ukazuje na jednu te istu stvar onda je mala vjerovatnoca da su svi podatci netacni, tj. da svi popisivaci lazu. Ali naravno, medalja ima dvije strane.Tuzlak04 je napisao/la:starmo je napisao/la:Pozitivne vijesti iz zapadnog Mostara, nekoliko popisivaca je zapanjeno brojem Bosnjaka u zgradama zapadnog Mostara, isto tako porucuju da se jedan dio ljudi, najvise mjesanih brakova izjasnjava kao bosanc ili se ne izjasnjava nikako, takodjer na zapadnoj strani.
Sve se svodi na rekla-kazala-trač. Treba da se ozvanice podaci, pa da budemo sigurni koliko je zapravo nas. I ovo što dobivamo ovdje, ko može garantovati da neki popisivač nije lagao i javljao nam pogrešne podatke. Trebamo biti realni i reći da postoji i ta mogućnost.
Sto se tice Bosanaca, najgore situacije su mogu očekivati u Tuzli, Sarajevu i Mostaru. Dakle u prijeratnim %%% jugoslovenima, bosancima . . .Ja sam za Tuzlu skeptičan jer ima previše budala koja vjeruje u neko bratstvo i jedinstvo. Ja sumljivce ovdje lično ispitujem, i za sad nisam optimističan.Velika većina je rekla Bosanac, pa čak i oni od koga nisam očekivao . .U p...u m......u
Mene je licno pozotivno iznenadila zenica.Ocekivao sam tamo nesto slicno Tuzli i Sarajevu. svaka cast zenicanima. malo su me razocarale pojave tkz bosanaca u podrinjskim opcinama. ne mogu da vjerujem da tamo ima ljudi koji jos uvjek vjeruju u bratstvo i jedinstvo nakon svega. ali dobro svako sebi bira najbolje.
Ovako je sad
Srebrenik 200 uzorak
Bosnjaci 189
Muslimani 4
Bosanci 4
Hrvati 3
Vjera
Islam 197
Katolici 3
Jezik
Bosanski 197
Hrvatski 3
Mostar
Uzorak od 176
Bosnjaci 156
Hrvati 2
Srbi 8
Bosanci 8
Romi i ostali 2
Jezik
Bosanski 169
Vjeru nisam dobio ali to je tu negdje
Cirka 5% Bosanaca
Sarajevo 244 uzorak
240 Bosnjaci
4 Bosanci
Srebrenik 200 uzorak
Bosnjaci 189
Muslimani 4
Bosanci 4
Hrvati 3
Vjera
Islam 197
Katolici 3
Jezik
Bosanski 197
Hrvatski 3
Mostar
Uzorak od 176
Bosnjaci 156
Hrvati 2
Srbi 8
Bosanci 8
Romi i ostali 2
Jezik
Bosanski 169
Vjeru nisam dobio ali to je tu negdje
Cirka 5% Bosanaca
Sarajevo 244 uzorak
240 Bosnjaci
4 Bosanci

- Abdurrahman
- Član
Srebrenik uzorak od 200
Bosnjaka 189
Bosanaca 4
Muslimana 4
Hrvata 3
Jezik:
Bosanski 197
Hrvatski 3
Vjera:
Islamska: 197
Katolicka 3
Bosnjaka 189
Bosanaca 4
Muslimana 4
Hrvata 3
Jezik:
Bosanski 197
Hrvatski 3
Vjera:
Islamska: 197
Katolicka 3
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
- Abdurrahman
- Član
Eh vidim jack je napisao vec. Hajd' nema veze. 
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
Uglavnom do ove utakmice cu dobiti nesto za Brcko
Uzorak iz Mostara je iz grada a ne sela.I pretpostavljate.Nije na zapadnoj strani
No,sta se moze.Jos ima 7 punih popisnih dana.I poslije cemo vidjeti sta i kako
Uzorak iz Mostara je iz grada a ne sela.I pretpostavljate.Nije na zapadnoj strani
No,sta se moze.Jos ima 7 punih popisnih dana.I poslije cemo vidjeti sta i kako

-
BosniaUser
- Član
Za Vitez procjene na osnovu rezultata izbora i omjera zivorodjenih te moguceg dolska dijaspore u vecem broju,bi izgledao ovako:Fencer je napisao/la:Jos nema spekulacija za Vitez I Zepcu sta bi se moglo tamo desit.
Bosnjaci:45 do 47%(sve zavisi od udjela Bosanaca i odaziva dijaspore)
Hrvati; 51 do 53%(isto kao i za Bosnjake vazi)
Srbi oko 1.5%
Ostali(romi ,albanci bosanci)2.5%
A za Zepce gdje bolje stojimo i vitalniji smo:
Bosnjaci :46 do 49% sve zavisi koliko ce hrvati dovuci dijaspore i popisat familije iz austrije;
Hrvati:51 do 48%
srbi manje od 1 do 1%
ostali(najvise romi)a vjerujem da ce ovo biti jedna od opcina sa najmanjim brojem Bosanaca tako da i da svi ostali nece preci 2%,iako ja vjerujem da ce opcina biti vecinski hrvatska