Mi imamo 4 super igraca.2 su dobra, ali nista posebno.Ostali su prosjek.Par ih je odron.Nema tu nikakvih ''11 pravih zmajeva'' ko i dalje misli da mi imamo neki solidan tim, taj je retardiran.No, kazem
Ima i dobrih stvari
http://www.transfermarkt.com/en/bosnien ... _3446.html
Nas nacionalni tim, vrijedi 100 miliona Eura skoro.Pa, da vidimo
4 super igraca su
1) Begovic.Najbolji golman u historiji nase repke.Spasio nas je poraza u Grckoj, ali i jedan kvalitetan golman.Na transfermarktu.Cijena mu je bila 5.000 000 Eura, sad je skocila na 7.000 000.Realno, ovaj golman vrijedi najmanje 10 000 000.I nadam se da ce i dalje raditi i imati sto bolju sezonu
2)Spahic.Iako vrijedi samo 3 000 000 Eura i ponovo je promjenio klub.On nam je najbolji stoper kojeg smo ikad imali.Debitovao je prije 10 godina, znaci 2003 za nasu repku.I evo sad.Ima i on neku sansu da ode dalje.Stub nase odbrane
3) Dzeko.Napadac super kvalitete, bez obzira sta neki pricali
4) Lulic.Krilo koje vrijedi 10 000 000 Eura, ali i za cije usluge se interesuje Juventus, Bayern..itd.Najbolje mu je da ostane u Laziu.Nije dobro da ide u Bayern
Sad ce neko reci da je Pjanic medju takvim.Ali, on nije pokazao u repki kvalitetu.On moze da dokaze da zasluzuje da bude medju 4 super igraca.Ako bude motor nase sredine i ako se pokaze.Imat ce priliku protiv Slovacke, da se dokaze ili odkaze
Medunjanin bih da malo vise trci.Bio znatno bolji igrac
Misimovic, isto tako.Dobar nista vise
Mujdza.Dobar.Nije super, ali i to je ok
Najveci precijenjeni igrac je Ibisevic kojem treba 10 sansi za gola.No, za razliku od Dzeke koji je super ali ne trci.Ovaj daje sve od sebe.Ipak on zna da je takav tip napadaca.Trkacki, kad vec Dzeko ne trci
Mi bi bez Spahica bili izgubljeni to i on zna, pa i igra za nas, kad je i bolestan
Onog dana kad mi budemo imali 11 super igraca.Tad moze da bude nesto
Slovaci isto imaju 3 super igraca, 2-3 dobra, i ostali su odron.A, tim im vrijedi preko 100 miliona Eura