Mahom Hercegovacki vlah i.Poneki jadnik katolik iz Srednje Bosne.I to je toCitao sam kako katolibanski fasisti govore da zahvaljujuci "putovnicama" cijeli USK se moze lagano setati po EU. To nije tacno. Preko 90% Bosnjaka u USK nema pasos Hrvatske. Jos jace su mi lazi da 800 000 Bosnjaka u BiH ima hrvatski pasos. Taj narod je ogrezao u lazima. Katolicki srbi, dobro kaze Sesev.
Ako mislis na forum Robi Beclije tzv Mostarca koji je rekao da je Mostar 6 km sirok tzv Zapadni.Do Hrvat ne prodaje svoje u Ljubacamal.Ali najveci idiot.Idioticus Croaterme lol.To je onaj baniran kreten s Engleske wikipedije. Ceha ja ga zovem Sega jer je glup i to prirodno.2 put je bio u zivotu u Bosni
Pih.Ja sam u Hrvatskoj bio 200 puta i obisao sam sve gradove.Taj tzv expert baniran s Engleske wikipedije moze jedino da dodje na taj forum Hercegovackih Vlaja tzv Herceg Bosna.Jer mentalno je ogranicen.Zapravo i mentalno i momentalno je ogranicen
A ako mislite da cete naci kakve podatke.Sem crtanja bojica i SLOVNA dijaliza.Onda vas nazalost mogu razocarati.Naci podatke treba da imas malo vise mozga a sta si ocekivao da ti vlaj s selendre nadje nesto
Genetika je tu.Tzv Hrvati su nesposobni.Da mi granicimo s Njemcima i Rusima.Ne bi postojali 2 dan.Ali nasa sreca je da imamo glupe i zaostale komsije
Dudu je opasniji.On je vec bio u Jelahu.Tesnju,prekaljen je putnik a zanima ga.
Prodao je vise CEPTER posudja.A ipak Beograd ga je lijepo nagradio.
To je opasniji lik jer zna sve Bosnjacke krajeve.Za razliku od WIKIPEDIJA Sege