Svjetsko prvenstvo 2026 kvalifikacije
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 kvalifikacije
Odlicna utakmica. Posebno drugo poluvrijeme. Odavno nisu ovako odigrali.
Steta za Dedica i njegov drugi zuti. On nam je jedan od najboljih igraca.
Ali ova utakmica se i nece toliko dobiti na kvalitet vec ko bude imao veci naboj, motivaciju i jaci mentalni sklop. Nemamo sta izgubiti i u naletu smo. Tako da postoje sanse.
Samo je nas najveci problem sto vrlo rijetko uspijemo da sacuvamo mrezu. Uvjek prime gol. Nesigurni smo u odbrani.
Steta za Dedica i njegov drugi zuti. On nam je jedan od najboljih igraca.
Ali ova utakmica se i nece toliko dobiti na kvalitet vec ko bude imao veci naboj, motivaciju i jaci mentalni sklop. Nemamo sta izgubiti i u naletu smo. Tako da postoje sanse.
Samo je nas najveci problem sto vrlo rijetko uspijemo da sacuvamo mrezu. Uvjek prime gol. Nesigurni smo u odbrani.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
https://www.klix.ba/sport/nogomet/halil ... /251116085
Austrija ce odigrati pametno.Ali oni se gube i prave greske.Ako ne zabiju gola u prvih 45 minuta.Sad nema dileme ako popusimo gol ili dva u 1 poluvremenu.Mi smo donji
Ipak mi sve historijske utakmice smo izgubili.Tako vidit cemo sta ce biti
Tacno tako.Ali na kraju dana ne igramo s Brazilom ili Spanijom.U tome je stos"Psihološki je velika prednost kada si nešto već napravio, u ovom slučaju mi smo izborili baraž. E sad treba napraviti podvig, sa puno želje i volje pripremiti utakmicu. Vjerovatno je Austrija svjesna da ne smije sebi dozvoliti luksuz, pa će biti pod većim psihološkim pritiskom, nego mi. Ne bi trebalo da se primi gol, što duže treba čuvati rezultat, i čekati momenat da postignemo gol i to bi bilo vjerovatno dovoljno da se pobijedi. Plan igre se mora smisliti, sa puno discipline i hrabrosti ići i tražiti taj historijski trijumf", zaključio je u razgovoru za Klix.ba Vahid Halilhodžić.
Austrija ce odigrati pametno.Ali oni se gube i prave greske.Ako ne zabiju gola u prvih 45 minuta.Sad nema dileme ako popusimo gol ili dva u 1 poluvremenu.Mi smo donji
Ipak mi sve historijske utakmice smo izgubili.Tako vidit cemo sta ce biti
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
90% nase reprezentacije su djeca koja su rodjena u Njemackoj,Austriji,Americi,Svedskoj
Kad saberes sve ovo sto imas.Da zoves djecu samo rodjenu u Bosni.Mi bi danas bili na razini KIPRA.Pa cak i jos gori

Kad saberes sve ovo sto imas.Da zoves djecu samo rodjenu u Bosni.Mi bi danas bili na razini KIPRA.Pa cak i jos gori

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
jos jedna pobjeda ako Bog da, i idemo na SP2026 
Troy Parrot youtube Ukucajte
Irska pobjedila Madjare u zadnjim sekundama I izbacili ih
Kakvo slavlje Iraca
Ako odemo u Baraz ne mozemo da igramo sa
Svedskom
Sjevernom Irskom
Rumunija
Italijom
Kamo srece da mi historijske utakmice uzmemo
Ali kakvo slavlje Iraca
u zadnjim sekundama izbacili one smradove Madjare

Irska pobjedila Madjare u zadnjim sekundama I izbacili ih
Kakvo slavlje Iraca
Ako odemo u Baraz ne mozemo da igramo sa
Svedskom
Sjevernom Irskom
Rumunija
Italijom
Kamo srece da mi historijske utakmice uzmemo
Ali kakvo slavlje Iraca

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Da. Mi nikada nismo pobjedili neku ekipu iz top 10 a bezbroj puta smo gubili od znatno slabijih ekipa. Od Malte, Luksemburga pa nadalje. Nismo prosli niti jedan baraz.
Tako da smo psiholoski tanki. Ali mozda sutra bude taj momenat gdje ce se to promjeniti. Dovoljan je jedan gol i sacuvati svoju mrezu.
Samo da ne prime neki brzi gol. Cisto sumnjam da bi se ponovo vratili koa protiv Rumuna
Tako da smo psiholoski tanki. Ali mozda sutra bude taj momenat gdje ce se to promjeniti. Dovoljan je jedan gol i sacuvati svoju mrezu.
Samo da ne prime neki brzi gol. Cisto sumnjam da bi se ponovo vratili koa protiv Rumuna
Tacno tako.Baraz smo igrali 5 putaNismo prosli niti jedan baraz.
2010:Portugal
2012:Portugal
2016:Irska
2020:Sjeverna Irska
2024;Ukrajina
Stvarno sam mislio da smo bili maksimalno 4 puta u barazu.Kad evo ovo je 5 puta da smo u barazu.U najgorem slucaju to ce nam bitii 6 puta da smo u barazu.Ne mozemo u polufinalu da dobijemo Italiju,mozemo Cesku,Velsku,Skotsku i jos jednu ekipu.I to je to
Kvalitetna ekipa uzima utakmice kad je najvaznije
Ne samo da smo 5 puta bili u barazu vec.Vec smo imali 2 kvalifikacije gdje smo mogli da budemo direktno prvi
Domaci protiv Danske
Gosti protiv Francuske
Ucinak u svim tim ''velikim'' utakmica nam je 0:7.
Nazalost iako je ovo uspjeh jer nije mala stvar.Gleda se konacan rezultat,A tu sad moramo da napravimo neko cudo.Jer Austrija ima trenera duplo pamentnijeg od naseg.I on ce znati da se postavi,kako treba.A ne da daje neke LOTO kombinacije.Jer tako nema smisla iako mozda opet ima smisla za nas.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Fizicku spremu i borbenost imamo, za veceras nam je ipak potrebna sreca, luda sreca.
Austrija je profesionalna ekipa, ne zalijecu se nigdje i Ragnick je ozbiljan strucnjak.
Nema potrebe objasnjavati koliko bi bilo pozitivno za drzavu da se iznenadno plasiramo na WC.
Austrija je profesionalna ekipa, ne zalijecu se nigdje i Ragnick je ozbiljan strucnjak.
Nema potrebe objasnjavati koliko bi bilo pozitivno za drzavu da se iznenadno plasiramo na WC.
Psiholoski smo tanki i to dokazuju ovi podaci sto si stavio iznad. Doduse u nekima smo mozda mogli igrati zreliji kao u Francuskoj npr ali je cinjenica da smo uvjek gubili protiv favorita.Jack je napisao/la: ↑17 nov 2025 19:49Tacno tako.Baraz smo igrali 5 putaNismo prosli niti jedan baraz.
2010:Portugal
2012:Portugal
2016:Irska
2020:Sjeverna Irska
2024;Ukrajina
Stvarno sam mislio da smo bili maksimalno 4 puta u barazu.Kad evo ovo je 5 puta da smo u barazu.U najgorem slucaju to ce nam bitii 6 puta da smo u barazu.Ne mozemo u polufinalu da dobijemo Italiju,mozemo Cesku,Velsku,Skotsku i jos jednu ekipu.I to je to
Kvalitetna ekipa uzima utakmice kad je najvaznije
Ne samo da smo 5 puta bili u barazu vec.Vec smo imali 2 kvalifikacije gdje smo mogli da budemo direktno prvi
Domaci protiv Danske
Gosti protiv Francuske
Ucinak u svim tim ''velikim'' utakmica nam je 0:7.
Nazalost iako je ovo uspjeh jer nije mala stvar.Gleda se konacan rezultat,A tu sad moramo da napravimo neko cudo.Jer Austrija ima trenera duplo pamentnijeg od naseg.I on ce znati da se postavi,kako treba.A ne da daje neke LOTO kombinacije.Jer tako nema smisla iako mozda opet ima smisla za nas.
Mozda treba jedna pobjeda protiv neke top reprezentacije tipa Brazil, Francuska, Spanija... Da procepi.
Kosarkasi su drugaciji. Uspjeli su pobjedivati top reprezentacije i pobjedivati kljucne utakmice. Pitanje zasto jedni mogu a drugi ne. Za analize jer su i jedni i drugi isto.
Ocekivano budala se je branila cijelo vrijeme tako da je ovo skroz realno
Baraz necemo proci
Baraz necemo proci

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Austrija bolja. Oni napadali 95 a mi 5% vremena. Vec nakon 30 min poceli samo napucavati loptu sto dalje od gola. Ne mozemo uvezati 5-6 dodavanja. Uopste nema nekog plana igre
Dzeko nakon 30 min se samo setao. Lik vise ne moze. Trebao ga je zamjeniti nakon 45 min ili ga ubaciti tek u zadnjih 15 min. Da ispuca sto moze. U biti ja bih mu se zahvalio vec sada. Nece se popraviti do baraza. Samo moze imati losiju formu. Pripremiti mu opsrostajnu utakmicu na Kosevu pred 35000 dusa i to je to.
Nama treba svjez napadac koji ce da trci non stop i vrsi pritisak na njihove stopere a to nidi mogao imati s nekim ko ima 40 god.
Baraz je tezi. Sva. Sreca pa nije odmah jer sada nasima treba vremena da se povrate psiholoski. Ovakve fule mogu da bace u rupu ekipu. Ali isto tako sumnjam da ce proci dalje
Dzeko nakon 30 min se samo setao. Lik vise ne moze. Trebao ga je zamjeniti nakon 45 min ili ga ubaciti tek u zadnjih 15 min. Da ispuca sto moze. U biti ja bih mu se zahvalio vec sada. Nece se popraviti do baraza. Samo moze imati losiju formu. Pripremiti mu opsrostajnu utakmicu na Kosevu pred 35000 dusa i to je to.
Nama treba svjez napadac koji ce da trci non stop i vrsi pritisak na njihove stopere a to nidi mogao imati s nekim ko ima 40 god.
Baraz je tezi. Sva. Sreca pa nije odmah jer sada nasima treba vremena da se povrate psiholoski. Ovakve fule mogu da bace u rupu ekipu. Ali isto tako sumnjam da ce proci dalje
Poljska ovi imaju Lewandowskog koji trci I napada svih 90 minuta dok se Dzeko seta
Imaju bolji vezni red od nas najgora ekipa u polufinalu za dobiti
Slovacka bolji vezni red slabiji napad odbrana nam je ista
Vels razbio Makedoniju danas oni igraju otocni still duge lopte manje sredine
Ceska malo slabija od Slovacke
Ali treba cekati 20 Novembra
Imaju bolji vezni red od nas najgora ekipa u polufinalu za dobiti
Slovacka bolji vezni red slabiji napad odbrana nam je ista
Vels razbio Makedoniju danas oni igraju otocni still duge lopte manje sredine
Ceska malo slabija od Slovacke
Ali treba cekati 20 Novembra

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
U biti mi nismo izgubili prolaz sinoc vec u Zenici gdje su trebali odigrati bar X protiv AT i protov Kipra.
Ali ima kvaliteta u ovim igracima. Samo fali neko sposoban da ih poslozi kao ekipu. Nisu jos uigrani.bTrebalo bi biti bolje za koju godinu
Ali ima kvaliteta u ovim igracima. Samo fali neko sposoban da ih poslozi kao ekipu. Nisu jos uigrani.bTrebalo bi biti bolje za koju godinu
Postoji tu neki kvalitet u odbrani sto je bolje od onog sto smo imali prije 3 godine.Kao i sva bolja krila.Vezni red nam je nepostojeci,jer ga i nemamo.Tako da se sve odvija na neku srecu ili gore.
Sad kad bi nasli 2-3 igraca dobra u sredini.
Sad kad bi nasli 2-3 igraca dobra u sredini.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Bilo je samo pitanje vremena kad cemo primiti gol... Barbarez je ovjde pokazao svoje neznanje.
Tesko da cemo ista moci u barazu s ovakvom igrom.
Tesko da cemo ista moci u barazu s ovakvom igrom.
Slazem se
Iako smo dobili Wales u polufinalu
Iako smo dobili Wales u polufinalu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Morala se Austrija dobiti, baraž će biti jako teško proći. Italija u finalu vjerovatno.
Bojim se da će omjer u baražima biti 0/6.

Bojim se da će omjer u baražima biti 0/6.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Ne daj se, Bocno 
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...
Igramo protiv Velsa.Ne igramo protiv Argentine ili Spanije ili Francuske.??Nazovi finale nam je jos bolje.Domaci teren je nas ako prodjemo Vels.Vels nema vezni red kao Austrija,igraju preko krila i to brzih kao i mi.Imaju bolja krila i slabiju odbranu od nas,i nesto malo bolji vezni red i golmana
Jel se moze uzeti?Pa,moze nije da ne moze.Bio bi pravi crnjak da idemo u Italiju u goste,njihovi tereni,publika i sve.Ovako imamo sanse
Istina je da nemamo mentalne snage da uzmemo ikog u barazu.vidi se lijep omjer.Ali ako ne mozemo uzeti Velsa.Onda nemamo sta da trazimo u ''velikom''finalu.A to finale bi Italijani osjetili ako se potrefi da pobjedimo Vels u gostima
Gora je opcija Poljska po meni bila.Ceska je bila najbolji izbor po meni.Onda Vels.Slovacka i najgora Poljska.Ne igramo s Poljacima tako realno imamo sanse
Turska ili Turkije je zeznuta ekipa za nas.Mislim da imamo sanse
Trener Italije je jos veci vezaros od Barbareza.Tako i tu imamo jedan plus+
Jel se moze uzeti?Pa,moze nije da ne moze.Bio bi pravi crnjak da idemo u Italiju u goste,njihovi tereni,publika i sve.Ovako imamo sanse
Istina je da nemamo mentalne snage da uzmemo ikog u barazu.vidi se lijep omjer.Ali ako ne mozemo uzeti Velsa.Onda nemamo sta da trazimo u ''velikom''finalu.A to finale bi Italijani osjetili ako se potrefi da pobjedimo Vels u gostima
Gora je opcija Poljska po meni bila.Ceska je bila najbolji izbor po meni.Onda Vels.Slovacka i najgora Poljska.Ne igramo s Poljacima tako realno imamo sanse
Turska ili Turkije je zeznuta ekipa za nas.Mislim da imamo sanse
Trener Italije je jos veci vezaros od Barbareza.Tako i tu imamo jedan plus+

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ako uzmemo Vels uzimamo I Austriju pardon Italiju
Ako ih je car Haile Selassie najurio iz Etiopije man
sa nikakvim oruzjem