Vidim pisao si o Mostaru i lijepo je to.Ja bih posjetio grad.Zivi negdje oko Tuzle.Smijem li preci na desnu obalu Neretve?Neko ili bog zna ko.Mu je valjda rekao da je tamo neka carina na mostu ili da se gleda ko je vise osuncan i taj zivi na Istocnoj strani.Ali ako neko iz Bosne kaze i upita.Onda ti je jasno da vecina naseg naroda ne gleda van svoje avlije,ili ono malo sto gleda je turbo -folk.Dara Bubamara i ostalo
Naravno da smijes da predjes preko rijeke.Nece te niko snajperom da ganja.i jos kad sam mu rekao da i s druge strane ima Bosnjaka.Sok
Kako cu ja da tim momcima objasnim stvari.Nikako
Jasno je da psiholoski rat se vodi preko medija gdje ustaska drzava Hrvatska s silnim posjetama kao i s onim PING-Pong Majstorom pokusava da stvori ili kod Bosnjaka ili kod sire javnosti u Bosni neku iluziju da je Mostar Hrvatski grad
Gdje ne mogu da predju 55% prvacica ili osnovaca po HNP(Hrvatskom nastavnom planu)
Grad gdje su prosle godine Bosnjaci cinili vecinu zivorodjenih
Grad gdje ove skolske godine udio Hrvata prvacica ide na izmedju 52-53%
Da oni imaju procente kakve mi imamo u naprimjer Busovaci,Novom Travniku ili Jajcu.Mislim da bi se pojavila dole JUGEND Brigada.I Pocela da kupi Bosnjake iz stanova u pidzami.Ili jos gore od tog
Nazalost danas vise vole gledati Senada od Macve kako se svadja nekih pola sata na tv.Nego da nauce nesto novo.A brate u 21 stoljecu da ja odgovaram na takva glupa pitanja.Mislim.Halooooo