Turci su ozbiljni ne saburaju oni kao nas vrli Bosnjo.Takvi nam trebaju
Bosnjacki Bar je pred nama
Vratit cemo kad-tad i Herceg Novi.Jednog dana cemo i to vratiti
I Igalo. Biće Igalo turska mahala.Jack je napisao/la: ↑24 sep 2025 14:17 Treba pojacati gas.Da nam neko pogura kola kad covjek nema vise snage.Nova svjeza Turska snaga u Baru nam poveca procente.To se tako radi
![]()
![]()
Jack je napisao/la: ↑24 sep 2025 14:17 Treba pojacati gas.Da nam neko pogura kola kad covjek nema vise snage.Nova svjeza Turska snaga u Baru nam poveca procente.To se tako radi
![]()
![]()
Grad Bar ima vece pravoslavne crkvu nego Beograd ili Sofija.Samo 1 pravoslavna crkva u Beogradu je veca od one Barske..Ne biste mi vjerovali ali najveca pravoslavna crkva u Crnoj Gori je ona u Podgorici i onda Baru2000 godine u gradu Baru je bilo 850 Muslimana
2003 godine u gradu Baru je bilo 1000 Muslimana
2023 godine u gradu Baru je bilo 2000 Muslimana
Jack je napisao/la: ↑26 sep 2025 23:12 https://www.bosanskehistorije.com/geogr ... ih-mjesta/
![]()
![]()
Nisam duze vrijeme napisao demografsku analizu ali evo potrudio sam se sada
![]()
Vec nekoliko godina se prica, da ima mnogo Kurda radnika na gradjevinskim projektima..do sada je to bilo djelimicno ok, al sada je vise primjjetna panika kod srpskog zivljaJack je napisao/la: ↑27 sep 2025 00:31 Turci vecinom dolaze u Budvu ili Podgoricu
Od 1816 deklarisanih Turaka u Crnoj Gori
Taj broj opstine s preko 100 Turaka popis 2023 godine
Budva 345
Bar 116
Podgorica 956
Ako gledamo gradove s preko 50 000 stanovnika ili makar vece gradove
Najvise Turaka je u Makedoniji.Gostivar,Skopje..itd.Tu ih je na hiljade.Grad Prizren ima najvise Turaka
Ja vjerujem da ce biti vise Turaka u Podgorici nego u Pristini u narednih 5 godina ako nije vec sada
U opstini BAR SAM SVOJ MAJSTOR smo ovdje mahom obradili.Jos ako vidis ogroman pad Albanskog stanovnistva ovdje koji je 95-100% Muslimanski onda tek vidis masovne stvari koje su obradjene i uradjene
Tacno, ima 5 dzamija + 1 ili 2 mesdzida na vrelima ribnickim i jedan mesdzid na starom aerodromu..Stara Varos je zasebno naselje, to je prakticno centar grada, to je staro od kamena izgradjeno naselje iz otomanskog perioda, steta sto nije konzervirano na vrijeme, da bi se zadrzao duh toga vremena, isto tako I naselje Drač..muslimani koji zive u Staroj Varosi, Dracu I Cvijetnom Brijegu, vjerovatno IJack je napisao/la: ↑10 sep 2025 23:50 Mislim da je doticno naselje dio Crne Gore.Oni ubrajaju i dio Rakica Kuca ali kazu da je to naselje u Podgorici.Iako i sami mjestani Rakica Kuca kazu da cirka 40-50 tak kuca tog naselja je u Podgorici.
Pljevlja to sam znao i prije.Najblizi veci grad njima je Sarajevo po meni.Ne cudi me.Tamo prilicno lose stojimo
Nisam vjerovao da cetnici i ne stoje toliko lose u Andrijevici,koliko u Plavu.Ogromna razlika.Ima tamo jos dosta mladezi njihove
Konik bi kao naselje trebalo da ima cirka 30 000 stanovnika ako racunamo Vrelo Ribnicka.Da li je i Stara Varos dio Konika ili je to zasebno naselje? I Da li je Stari Aerodrom dio Konika ili je i to zasebno naselje?
Hvala na odgovoru.Pogledam google maps ponekad i vidio sam na samom kraju Vrela Ribnickih se pravi dzamija.To bi znacilo da grad Podgorica sad ima 4 ili 5 dzamija.Bilo je 2 ali izgradjena je jedna novija.I sad ova sto hoce da se legalizuju.I ova u Vrela Ribnickim.To bi ispalo 5 na kraju
Stari Aerodrom je zasebno naselje, to je mix muslimana iz Sandzaka i pravoslavaca, nasi su vise naseljeni u dijelu Starog Aerodroma koji se granici sa Konikom..Nijesam znao to u vezi Andrijevice, prosao sam par puta tuda, prije 15 godina, zapustena je to sredina..Takodje nijesam cuo za tu osnovnu skolu, da nijesu dozvolili upis nekom djetetu musliman..BB moze biti samo u naselju Zagoric, uglavnom naseljeno Srbima sjevernjacimaJack je napisao/la: ↑10 sep 2025 23:50 Mislim da je doticno naselje dio Crne Gore.Oni ubrajaju i dio Rakica Kuca ali kazu da je to naselje u Podgorici.Iako i sami mjestani Rakica Kuca kazu da cirka 40-50 tak kuca tog naselja je u Podgorici.
Pljevlja to sam znao i prije.Najblizi veci grad njima je Sarajevo po meni.Ne cudi me.Tamo prilicno lose stojimo
Nisam vjerovao da cetnici i ne stoje toliko lose u Andrijevici,koliko u Plavu.Ogromna razlika.Ima tamo jos dosta mladezi njihove
Konik bi kao naselje trebalo da ima cirka 30 000 stanovnika ako racunamo Vrelo Ribnicka.Da li je i Stara Varos dio Konika ili je to zasebno naselje? I Da li je Stari Aerodrom dio Konika ili je i to zasebno naselje?
Hvala na odgovoru.Pogledam google maps ponekad i vidio sam na samom kraju Vrela Ribnickih se pravi dzamija.To bi znacilo da grad Podgorica sad ima 4 ili 5 dzamija.Bilo je 2 ali izgradjena je jedna novija.I sad ova sto hoce da se legalizuju.I ova u Vrela Ribnickim.To bi ispalo 5 na kraju