Apsolutno ponizavanje Sarajevske Carsije
Apsolutno ponizavanje Sarajevske Carsije
https://maps.lib.utexas.edu/maps/topo/f ... i-1994.pdf
Deru vam Ikarove Bosanske zastave u Federaciji cetnici
Vrh Kosuta se nalazi u Federaciji,a zastava je poderana od strane policije genocidnog etniteta.I jos ljudi po facebooku likuju.Kakvo ponizavanje
Deru vam Ikarove Bosanske zastave u Federaciji cetnici
Vrh Kosuta se nalazi u Federaciji,a zastava je poderana od strane policije genocidnog etniteta.I jos ljudi po facebooku likuju.Kakvo ponizavanje
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.

Re: Apsolutno ponizavanje Sarajevske Carsije
https://srpskainfo.com/na-jahorini-se-n ... nog-mup-a/
Najveci dio Jahorine zapravo se nalazi u Federaciji cirka 60% za one koji ne znaju.
Najveci dio Jahorine zapravo se nalazi u Federaciji cirka 60% za one koji ne znaju.
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash

- BosnjackaHercegovina
- Član
Sarajevska Čaršija je postala Sarajevska Kasaba 2 oktobra 2022 kad je skoro 70% svoga glasa dala Trojci. Od tog dana, Sarajevska Kasaba zaslužuje svako poniženje koje je sleduje.
Samo BiH.
Nisu jos propali koliko zasluzuju. Al' neka, nije Bogu hiće. Kad dogori do noktiju, mozda tad dodje iz gu*ice u glavu.
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...
Morala se trojka desiti da dio naroda shvati ko je izdajnik a ko nije. Prije nametanja trojke oni su glumili 10godina da bi bili bolji od bivsi a na kraju 100 puta gori.
Al ipak sam optimista samo trebamo se svi boriti kako mozemo licno.
Al ipak sam optimista samo trebamo se svi boriti kako mozemo licno.
- BosnjackaHercegovina
- Član
Narod koji je imao 30-35% svoje populacije koja nije imala dovoljno mozga 2022e da vidi da je trojka izdajnička tvorevina, jednostavno nije dovoljno pametan da preživi. Izborni rezultati 2022e su jedan jasan dokaz Bošnjačke gluposti i nezrelosti. Naš narod očito nije shvatio šta mu se sprema
Činjenično stanje je da su Bošnjaci isuviše mala populacija da bi imala više od 1-2 stranke. SDA je za one malo konzervativnije a DF za liberalnije a sve ostalo se ubacuje samo - i samo radi - strategije podjele i uništenja Bošnjaka.
Ni ja prvi ne volim Bakira. Smatram ga ispodprosječnim političarom. Ali ne vidjeti da su Konaković, Nikšić i Forto izdajnici, to je mogao samo glupan. A takvih je u Kantonu Sarajevo, po izbornim rezultatima, nažalost bilo 70%.
Činjenično stanje je da su Bošnjaci isuviše mala populacija da bi imala više od 1-2 stranke. SDA je za one malo konzervativnije a DF za liberalnije a sve ostalo se ubacuje samo - i samo radi - strategije podjele i uništenja Bošnjaka.
Ni ja prvi ne volim Bakira. Smatram ga ispodprosječnim političarom. Ali ne vidjeti da su Konaković, Nikšić i Forto izdajnici, to je mogao samo glupan. A takvih je u Kantonu Sarajevo, po izbornim rezultatima, nažalost bilo 70%.
Samo BiH.

Prema njegovim riječima, mediji pišu o ovom dogadjaju bukvalno svakih sat vremena, ali u MUP-a Kantona Sarajevo ne vide, ne čuju ili ne žele da čuju.
Zabijanje glave u pijesak kao noj dok oko tebe imas djecu nasu koja moraju da uce u tzv manjem entitetu da Bosna nije drzava da je Mladic heroj dok se Ohr cese po guzici i pise zabrinute poruke.Onda to treba da bude sve jasno
A taj tzv Mup Sarajevskog kantona ako ne vidi dobro.Da ponovim jos jednom.Vrh se nalazi na podrucju Federacije
No,kazem za takvo sta treba da imas muda a lakse je nekom dati kaznu sto je prosao kroz semafor. u Sarajevu Ali kad treba odjednom se nista ne zna
Sve se zna.Bijednici bijedni u Federaciji vam trgaju Ikar zastave
Zabijanje glave u pijesak kao noj dok oko tebe imas djecu nasu koja moraju da uce u tzv manjem entitetu da Bosna nije drzava da je Mladic heroj dok se Ohr cese po guzici i pise zabrinute poruke.Onda to treba da bude sve jasno
A taj tzv Mup Sarajevskog kantona ako ne vidi dobro.Da ponovim jos jednom.Vrh se nalazi na podrucju Federacije
No,kazem za takvo sta treba da imas muda a lakse je nekom dati kaznu sto je prosao kroz semafor. u Sarajevu Ali kad treba odjednom se nista ne zna
Sve se zna.Bijednici bijedni u Federaciji vam trgaju Ikar zastave

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/37 ... ovini.html
A mi šutimo, jer u Čapljini i Stocu godinama nema predsjedavajućeg OV, jer bi morao biti Bošnjak.
Šutimo što 12% Hrvata bi da upravlja sa 33% radnih mjesta u BiH.
Šutimo kad u Rs ministre Bošnjake izaberu iz šešira Dodikovih nazovi Bošnjaka.
Šutimo kad se našim parama gradi Prointer. Šutimo na naštimanu digitalizaciju.
Dobijamo direktorska mjesta bez da imamo agendu koje se moramo držati.
U UIO Bošnjak ne upravlja ni raspodjelom toalet papira. Barem 50% para tamo su naše.
Zrno po zrno, ispuštamo državu iz ruku jer nemamo stava.
Više smo vlasti imali svaki dan unazad 30 godina nego danas, zato što puštamo i nadamo se da će naše pravo jer smo bili žrtve mnogo više drugi neko prepoznati i dati nam ono što nam pripada. E pa neće!
Ono što Dodik i Čović znaju je da pravde nema. Pravo se otima i uzima, ko ćuti i čeka da mu neko nešto da, oduzme mu se i ono što mu pripada.
Za pravdu se ne šalju dopisi! Za pravdu se ne da ni fening u kladionice i nađe se način da Eleku (kojem inače 60% gostiju dolazi iz Sarajeva) gosti ne dođu do Jahorine.
Za pravdu se bori, a ne čeka da ti se udijeli", poručio je Silajdžić.
A mi šutimo, jer u Čapljini i Stocu godinama nema predsjedavajućeg OV, jer bi morao biti Bošnjak.
Šutimo što 12% Hrvata bi da upravlja sa 33% radnih mjesta u BiH.
Šutimo kad u Rs ministre Bošnjake izaberu iz šešira Dodikovih nazovi Bošnjaka.
Šutimo kad se našim parama gradi Prointer. Šutimo na naštimanu digitalizaciju.
Dobijamo direktorska mjesta bez da imamo agendu koje se moramo držati.
U UIO Bošnjak ne upravlja ni raspodjelom toalet papira. Barem 50% para tamo su naše.
Zrno po zrno, ispuštamo državu iz ruku jer nemamo stava.
Više smo vlasti imali svaki dan unazad 30 godina nego danas, zato što puštamo i nadamo se da će naše pravo jer smo bili žrtve mnogo više drugi neko prepoznati i dati nam ono što nam pripada. E pa neće!
Ono što Dodik i Čović znaju je da pravde nema. Pravo se otima i uzima, ko ćuti i čeka da mu neko nešto da, oduzme mu se i ono što mu pripada.
Za pravdu se ne šalju dopisi! Za pravdu se ne da ni fening u kladionice i nađe se način da Eleku (kojem inače 60% gostiju dolazi iz Sarajeva) gosti ne dođu do Jahorine.
Za pravdu se bori, a ne čeka da ti se udijeli", poručio je Silajdžić.

Zamisli odes u centar Kljuca u pekaru i zena pocne sa tobom da se raspravlja da ona ne prodaje Kruh nego hljeb.Tako ja bio gladan i zedan kazem zeni u pekari u Sarajevu..I daj mi jos kruh.Ona me pogleda kao da sam joj familiju pobio.Kaze se hljeb ona kaze meni?.Cuj zena s mogucom diplomom osnovne skole ali sumnjam i za vise.Meni prica kako se sta kaze a obicna trgovka
Hvala lijepo i izadjem ja.To su predrasude koje cak ni u najveceg nepismenog seljaka ne postoje u Usk kantonu
Sta cu da se svadjam s zenom od koje sam duplo tezi.I za sta?Zbog pravopisa?Pa sta je ovo sad ja u sebi se pitam.Ne isplati se i odmah izadjem
Umjesto kruha.Pogledajte zastavu,bajrak, kako god je zovete.Trgaju vam je policajci u tzv cetnitetu a vi nemate muda da posaljete patrolu policije Ks na uvidjaj.Kakvi jadovi ste.Zalosno

Hvala lijepo i izadjem ja.To su predrasude koje cak ni u najveceg nepismenog seljaka ne postoje u Usk kantonu
Sta cu da se svadjam s zenom od koje sam duplo tezi.I za sta?Zbog pravopisa?Pa sta je ovo sad ja u sebi se pitam.Ne isplati se i odmah izadjem

Umjesto kruha.Pogledajte zastavu,bajrak, kako god je zovete.Trgaju vam je policajci u tzv cetnitetu a vi nemate muda da posaljete patrolu policije Ks na uvidjaj.Kakvi jadovi ste.Zalosno

Opet se ovaj javlja kaze nece dugo Dodik.Pa,zabio si onu zastavu u Federaciji,cetnici su ti uzeli i poderali zastavu iako je to Federaciji.I ti bi nesto predvodio
De bolan jeste li vi ozbiljni

U Federaciji kidaju Bosanske zastave cetnici.U Federaciji kaze da nece da gledaju tu zastavu iz Jahorine.I onaj mis kaze da ce se Dodik uhapsiti i da ce drzava prorodati.Ti ne mozes jednu zastavu da drzis koja je jos u FederacijiBosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑03 sep 2024 16:48 Sarajevska Čaršija je postala Sarajevska Kasaba 2 oktobra 2022 kad je skoro 70% svoga glasa dala Trojci. Od tog dana, Sarajevska Kasaba zaslužuje svako poniženje koje je sleduje.
Ova suplja prolazi samo kod budala izgleda

Za ponizavanje treba da znas sta je sramota,sta je cast.To kod Sarajlijica ne postoje.Drzava za cvanciku,Imat cete je uskoro
Gdje ce Bosnjacka vecina lagano odlaziti van Bosne.A par selektivnih porodica ce se bogatiti.To imate sad i imat cete jos vise
Bolje podjela Bosne nego da imas nepismenog kriminalca Isaka seljaka iz Prozora koji ne zna koliko ima Federacija kantona
Ili da imas ministra odbrane koji ne zna sta je dron
Ponizavanje je da takve ljude imas koji zastupaju Bosnjake ne zna se ko je gluplji ili ministar ovaj ili onaj.A Sarajevska carsija ce vam zapakovati uskoro treci
i to je to
Kad se formira treci i to uskoro.Nemam vise vremena i zivaca da pisem ovdje i da pomazem pacijentu koji ne zeli pomoc.Koji se ne angazuje i ne radi,koji ocekuje da mu neko drugi uradi sve a on da sjedi i pametuje.To sto cete imati drzave je nesto sto nece postojati od 2050 godine
Sretno svima.Ali ja se necu ponizivati i da pisem ovdje.Kad vam osvane treci.Pisao sam nema vise smisla
Ps zalim ljude iz Mostara,Jajca koji ce tek da vide dobrobit uske Sarajevske carsije i njihove politike

Gdje ce Bosnjacka vecina lagano odlaziti van Bosne.A par selektivnih porodica ce se bogatiti.To imate sad i imat cete jos vise
Bolje podjela Bosne nego da imas nepismenog kriminalca Isaka seljaka iz Prozora koji ne zna koliko ima Federacija kantona
Ili da imas ministra odbrane koji ne zna sta je dron
Ponizavanje je da takve ljude imas koji zastupaju Bosnjake ne zna se ko je gluplji ili ministar ovaj ili onaj.A Sarajevska carsija ce vam zapakovati uskoro treci
i to je to
Kad se formira treci i to uskoro.Nemam vise vremena i zivaca da pisem ovdje i da pomazem pacijentu koji ne zeli pomoc.Koji se ne angazuje i ne radi,koji ocekuje da mu neko drugi uradi sve a on da sjedi i pametuje.To sto cete imati drzave je nesto sto nece postojati od 2050 godine
Sretno svima.Ali ja se necu ponizivati i da pisem ovdje.Kad vam osvane treci.Pisao sam nema vise smisla
Ps zalim ljude iz Mostara,Jajca koji ce tek da vide dobrobit uske Sarajevske carsije i njihove politike

Torbicom ga Fuade.Pisi fascikle Meho
Mujo je zauzet na mjesecu inace bi bi i on pisao krivicne prijave

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /250502020
dan kada je najbolji grad sa najbljim narodom pokazao ko je i sta je. (Dok nam nisu dosli neki kasnije na zalost)
dan kada je najbolji grad sa najbljim narodom pokazao ko je i sta je. (Dok nam nisu dosli neki kasnije na zalost)