☑ Pravila foruma i savjeti

Portal

Jack
Administrator

Re: Portal

Post Postao/la Jack » 25 sep 2024 03:54

Da saznam vise o demografiji od ljudi koji znaju vise od mene.

Jedino sto bi ti volio je da krades podatke odavde

Imate li kakvog pametnijeg da dovucete ovdje
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 27 nov 2024 11:33

Nista.Ja sam kriv sto sam ziv ocito.Stas.Vidite to s bogom ako mozete :respekt:
Ja sve rastjerao,ja se svadjam.Kao uvrijedjene mlade ljudi odlaze,neki dodju i zele da citaju forum radi arhive.A niko da pomogne :D

Sta bi s Abu Seidom.Da nije Posejdio ziv covjek.Ostalo sta ja mogu.Da mi je stalo da ganjam ljude ja bih to radio ali nije mi ni stalo vise.Ako nije vama stalo.Sto bi meni.Cuj

:rofll:
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 dec 2024 15:01

Na kraju dana ko ga jebe

Imas seljacki forum Klixa pa tamo prosipajte Asadovu propagandu i debilizam.I ovaj smrad sto spominje bradonje je baniran i to trajno

Vjerujte mi s mnogo manje godina ja sam izgubio pola familije.Tako baniranje bilo kog mi nije problem.Pa i da pvaj portal krepa

Rekao sam mu da prestane da spominje bradonje,spamao je konstantno.I dalje je sve bilo rijeseno

Nemam ja zivaca da se raspravljam s vama na ovom forumu
Sto znaci automatski ban.Pa ti pricaj i prdi na klix forum.Oni te jedva cekaju

Ovo vazi i za ove koji su nekad bili na ovom forumu

:gut:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 feb 2025 18:50

Ovaj portal ce biti tu do Aprila/Maja I onda cu zakljucati forum jer nema vise smisla

Nekad je bio aktivan ovaj forum s preko 100 postova na Dan,danas je to 2-3

Nema smisla vise da sam htio takvo sta otvorio bih blog ili pisao na tzv reddit.com ili x nekad Twitteru

Nazalost ljudi umiru,odlaze neki imaju privatne probleme kao jedan popularan forumas 😔 mislim na njega a neki odu tipa Zmaj

Nema vise smisla moja odlazak I odluka je konačna

Bilo bi je drago za vas I vecinu vas ali ako vi u Bosni ne zelite da ganjate podatke zasto bih ja iz dijaspore ???

Nema smisla vise !!

Bez obzira na sve zelim vam sve Najbolje u forumaskom svijetu

Vjerujte mi da je cilj bila prazna retorika I kretenizam otisao bih na forum klix.ba medju ostalim kretenima koji nisu nista uradili sem tracali kao vlaske snase
Prvih par godina sam tolerisao sve I svasta poslije sam postepeno banirao ljude jer sam ocekivao kvalitet a tu sam se grdno zeznuo

Ja sam zelio da uradim nesto Ocigledno sam se prevario jer takvo sta nije bilo moguce tj nemoguće postici

U ove zimske Dane ostavit cu forum gdje jeste ali kad krene proljece I kad se sve sabere ja vise ne mogu da budem aktivan kao nekad a dobijam samo smijesne trolere koje bi se uclanili ovdje

Uglavnom ne dobijam ljude od akcije koji bi nesto uradili ili postigli

Tja uz takvo sta I ne cudi me gdje smo tu tj nismo kako u kulturnom tako I politickom zivotu

Za one koji dodju na forum naprimjer klix.ba pitao bih samo jedno pitanje

Kako portal s 42 zaposlena uz budzet od preko 400 000 km godisnje ne moze, ne zna ili nece da napravi Bosnian English translation dok ovaj portal koji nema budzet ili bilo sta ima takvo sta?

Na kraju upitaj se samo ko je gledao da se nadje knjiga kakva,da se podatke nadju ja ili neki veliki portal

Nema smisla vise da ja gubim vrijeme oko tog

Umjesto da ste mi pomogli krali ste podatke s ovog portal mape I statistiku I postavljali je na reddit.com ili x ili cak I klix.ba da ne pricam neke medije kojj su od mene krali podatke

Kao djecak sam gledao kako iz moje kuce odlazi

Cepter posudje,krevet,zlato I srebro koju su uzeli bez mog pitanja kao sto uzimate bez mojeg znanja I danas ali ne materijalno kao nekad

Tja sve u svemu imate vellke forume pa tamo pokazite vasu pamet ili nedostatak iste

Ja ipak nemam vremena ni zivaca Ni morala da radim ovo ili angazujem se vise

Portal necu zakljucati on ce I dalje biti tu

Pa onda za par godina,par mjeseci ili nikad skopcajte s cime sam se ja bocio

Anyway good luck 👍

salik
Novi kolač

Post Postao/la salik » 14 feb 2025 14:42

Pozdra Jack,
Kao prvo da se u svoje ime zahvalim za sve sto si ucinio tokom prethodnog perioda. Zao mi je sto nisam od onih koji su doprinosili. Medjutim, informatika mi nije jaca strana, a i nije se raspolagalo nekim informacijama koje bi bile zanimljive. Kako god, bila je moja jedna ideja da se uvezemo s ciljem formiranja grupe za podrsku pri kupovini nekih nekretnina, ali ocito mail nije prosao ili ... ? Naravno, kapitalizam i sve ostalo sto ide s tim, ali cinilo mi se da bi to mogla biti jedna od dobrih inicijativa i akcija na bitnim podrucjima za ljude koji bi uzeli nekretninu, tamo zivjeli, i razvijali neke projekte. Uglavnom, hvala za sve. Ovaj portal je moj Prijatelj i bijeg iz svakodnevnice. Nedostajat ce mi.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 feb 2025 14:46

Ma,odustao sam od tog.Nek dodje ko dodje ako zakljucam forum reci ce vidi ovog ne moze da drzi portal.Tako nema problema
Ako mi pukne film i zakljucam ovo sve.Nece biti ove godine

Odgovorite