Hvala na odgovoru, ja ne tražim da se skenira, ja bih je kupio, ali nigdje ne mogu da nađem. L.P.Jack je napisao/la: ↑27 nov 2024 17:27E,i Adnan Jahic napisao knjigu.Ko bi rekao
Ne,ne bih znao.Od Covida pa nadalje ovaj sajt se ne bavi vise skeniranjem i nabavkom knjiga.Previse je to vremena za nas kao i za sve ostale.Ipak na sajtu imas dosta dobrih skeniranih knjiga koje se i dalje mogu procitati
https://www.bosanskehistorije.com/ebiblioteka/
Raspitaj se na forumu klixa.Svako dobro
Trazim knjigu
Re: Trazim knjigu
Parergon je napisao/la: ↑29 nov 2024 19:00Hvala na odgovoru, ja ne tražim da se skenira, ja bih je kupio, ali nigdje ne mogu da nađem. L.P.Jack je napisao/la: ↑27 nov 2024 17:27E,i Adnan Jahic napisao knjigu.Ko bi rekao
Ne,ne bih znao.Od Covida pa nadalje ovaj sajt se ne bavi vise skeniranjem i nabavkom knjiga.Previse je to vremena za nas kao i za sve ostale.Ipak na sajtu imas dosta dobrih skeniranih knjiga koje se i dalje mogu procitati
https://www.bosanskehistorije.com/ebiblioteka/
Raspitaj se na forumu klixa.Svako dobro
Ima ova ako te zanima 2. svjetski rat:
https://www.bosanskehistorije.com/ebibl ... skom-ratu/
Knjiga: Bosanski Muslimani u 2. svjetskom ratu
Autor: Marko Attila Hoare
Ma,ja to svi jedan od drugog prepisuju.Ako imas neka pitanja sta te tacno zanima.Mozda ti mogu odgovoriti na to pitanje mislim iz 2 Svjetskog rata
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.
Never had i imagined living without you Angelene
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.
Nema ništa posebno, ja sam mislim da prilično dobro znam, ali sam gledao neku njegovu promociju i zaintrigiralo me. Dosta narativa o 2. sv. ratu koje se trenutno plasiraju su potpuno pogrešne, a njegova knjiga mi je zanimljiva jer znam da se tim periodom bavi već dugo. Nažalost je tiskana u toliko malo primjeraka, i veoma je teško naći. Ali dobro nije hića, kad tad će negdje izviriti da je kupim ahahaha
PARERGON - KNJIGA DERVIŠA SUŠIĆA JE KOMUNISTIČKA PROPAGANDA PROTIV ULEME U BOSNIParergon je napisao/la: ↑09 dec 2024 23:59Nema ništa posebno, ja sam mislim da prilično dobro znam, ali sam gledao neku njegovu promociju i zaintrigiralo me. Dosta narativa o 2. sv. ratu koje se trenutno plasiraju su potpuno pogrešne, a njegova knjiga mi je zanimljiva jer znam da se tim periodom bavi već dugo. Nažalost je tiskana u toliko malo primjeraka, i veoma je teško naći. Ali dobro nije hića, kad tad će negdje izviriti da je kupim ahahaha
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!