Kao sto sam rekao teska srca radim sve ovo
I grijesim ponekad i vise nego sto bih zelio
Moderator/ica: Drina
Kao sto sam rekao teska srca radim sve ovo
Zato sto nisam gledao u Stanare.ZlatniLjiljan je napisao/la: ↑05 okt 2024 18:12 Zašto se broj Bošnjaka u Doboju smanjio sa 19% na 14% ako je Doboj uvrstio Stanare na kartu 2022 godine? Bošnjaci su smanjeni i u Prijedoru i Bosanskom Novom.
Da znaš (a ne znaš) ko se sve oslanja na tvoje metode demografskog rada i ko sve prati ove tvoje mape i analize, iako nikakve direktne koristi od toga nemaš (a fer bi bilo da imaš) mislim da bi ti bilo drago.
Pasha je napisao/la: ↑29 sep 2024 00:00 Bravo @Jack na trudu svaka čast. Ovo je na neki način i tvoj dio otpora i borba za očuvanje Bošnjaka ne samo na prostorima Bosne i Hercegovine. Naklon do poda
Koliko pratim i gledam ove podatke iako se ide puževim koracima, bitno je spomenuti da će Vitez, Kiseljak, Žepče, možda i Odžak u budućnosti biti naši. Nisu to male stvari u periodu od prije 10 godina, niko u to ne bi vjerovao
Da naravno da je biloBosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑23 nov 2024 14:25 Zar je bilo pitanja o bosanskom jeziku na popisu 1991?