☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

Prolaznik
Član

Re: Izbori 2022

Post Postao/la Prolaznik » 27 feb 2023 16:47

https://www.klix.ba/vijesti/bih/trojka- ... /230227194
Kako ih je Dodik nazvao invalidne strukture :lol:
A ko fol protestvovali protiv Smita... sad se vidi da su citavo vrijeme bili licemjerni i podrzavali nametnuti Smitov aparthejdski prohrvatski izborni zakon.
Pa nisu oni dzaba hrvatsko cvijece.

Tarik94

Post Postao/la Tarik94 » 27 feb 2023 16:56

Samo potpuna budala moze misliti da su protestovali protiv Smita. Doduse niko nije ozbiljno protestovao protiv Smita osim donekle DF a oni moraju jos puno dublje da idu.

sema
Član

Post Postao/la sema » 28 feb 2023 01:59

Pa oni su koalicija oko HDZ najbolje je tako nazvati ove invalidne strukture trojke prizivaju novo nametanje od Njemca da bi razvlastili Bosnjake a prica im je kao oni nece sa SDA

Prolaznik
Član

Post Postao/la Prolaznik » 28 feb 2023 08:17

Jasno je da se jedino DF istinski bori za izbacivanje HDZa iz vlasti na svim nivoima.
Invalidne strukture mogu komotno pristupiti HNSu. Njih samo vlast interesuje. HDZ bar ima neke principe, invalidne struktute nemaju nikakve principe. Samo daj vlast.

Limas100
Član

Post Postao/la Limas100 » 28 feb 2023 08:25

Haj dobro jedna stvar je praviti vlast sa HDZom druga stvar je aktivno pomoc HDZu i SNSDu da postanu nezaobilazni u naprimjer domu naroda BIH pa onda pravit se mutav da kao moraju sa njima.

Ustvari oni hoce radije sa neprijateljima nego sa Df i SDA.

Ja (kao sto mnogi ovdje vec znaju) volim SDA kao ideju i ja bi ipak da saradjuemo sa SDP nego sa HDZom naprimjer. Ali nakon ovi zadnji izbora cini mi se da nepostoji razlika izmedju SDPa i HDZa (bar u vrhu stranke).

Limas100
Član

Post Postao/la Limas100 » 28 feb 2023 15:45

patriota je napisao/la: 28 feb 2023 15:41
Limas100 je napisao/la: 28 feb 2023 08:25 Ustvari oni hoce radije sa neprijateljima nego sa Df i SDA.
Ovo si dobro rekao.

Ovim "novim" smetaju kriminal i korupcija u SDA, ali im iste te stvari i još blokade kod HDZ-a ne smetaju.... To je u neku ruku licemjerstvo...

SDA je iza sebe ostavio kriminal, nepotizam i pustoš... isto radi i HDZ, ali ovima to izgleda ne smeta...

To je izgleda po onoj staroj poslovici "sjaše kurto da uzjaše murto"...
Nije samo to nego ti isti koji su glavni bili u kriminalu unutar SDA sad osmorka predstavlja kao novu nadu :joojj:

Tarik94

Post Postao/la Tarik94 » 28 feb 2023 15:59

Upravo tako i to jos mnogi Bosnjaci ocito ne razumiju ili nece da razumiju. ^^ Mada nakon ovih prokletih Trojkasa, SDA se skoro 100% vraca na vlast kad tad...

Limas100
Član

Post Postao/la Limas100 » 28 feb 2023 20:34

patriota je napisao/la: 28 feb 2023 15:58 Jedino je DF ostao dosljedan ideji državotvorne politike...

SDA je pojeo primitivizam, kriminal i korupcija... Ni hemoterapija im ne može pomoći...
Izvinjavam se ali kako samo DF kad je i SDA tu sa njima? lol.

I primjetio sam da dobar dio DFovaca kuka na SDA velikim djelom i ako nema potrebe za takve glupost.

Narocito kad koristite trojkaske argumente do 75%...

Prolaznik
Član

Post Postao/la Prolaznik » 01 mar 2023 15:57

Ja nisam DFovac, SDA mi je puno bliza kao stranka, ali sam ove izbore za sve nivoe glasao za DF. Jedini razlog je sto se oni jedini iskreno bore za izbacivanje HDZa iz vlasti. DF je bas anti HDZ stranka.
SDA to nije. Iz SDA su cak i najavljivali koaliciju sa HDZom prije izbora. Prije 4 godine sam za sve nivoe glasao za SDA, jedino u Predsjednistvu za Komsica i sta su oni uradili. Npr. u SBK su nicim izazvani odmah podijelili pljen sa HDZom i dali im 5 ministarstava od 8, iako su H stranke imale samo 10 mandata i teoretski se vlada mogla formirati bez njih. A HDZ ih onda vitlo 4 godine i nije htio formirati federalnu vladu.
Zato mi je drago da HDZ sad ovo radi jer se nadam da im SDA ovo nece zaboraviti i da ce vec od narednih opcinskih izbora krenuti izbacivanje HDZ iz opstinskih vlasti. Zamisli samo da ih izbace iz vlasti i javnih ustanova u recimo Jajcu, Busovaci, Travniku, N. Travniku... Bar im je tako zaprijetio predsjednik kantonalnog odbora SDA za SBK da ce to uraditi ako HDZ nastavi sa ovom politikom.

bosnaprkosna
Član

Post Postao/la bosnaprkosna » 01 mar 2023 16:19

BOŠNJACI i ARMIJA BiH su stvorili Bosnu i Hercegovinu.Poistovjećivanje države sa strankom je suludo.Naravno da i Sda ima zasluge u tom stvaranju ali reci da je iskljucivo Sda stvorila drzavu je glupo i kratkovidno.

Limas100
Član

Post Postao/la Limas100 » 01 mar 2023 16:30

Prolaznik je napisao/la: 01 mar 2023 15:57 Ja nisam DFovac, SDA mi je puno bliza kao stranka, ali sam ove izbore za sve nivoe glasao za DF. Jedini razlog je sto se oni jedini iskreno bore za izbacivanje HDZa iz vlasti. DF je bas anti HDZ stranka.
SDA to nije. Iz SDA su cak i najavljivali koaliciju sa HDZom prije izbora. Prije 4 godine sam za sve nivoe glasao za SDA, jedino u Predsjednistvu za Komsica i sta su oni uradili. Npr. u SBK su nicim izazvani odmah podijelili pljen sa HDZom i dali im 5 ministarstava od 8, iako su H stranke imale samo 10 mandata i teoretski se vlada mogla formirati bez njih. A HDZ ih onda vitlo 4 godine i nije htio formirati federalnu vladu.
Zato mi je drago da HDZ sad ovo radi jer se nadam da im SDA ovo nece zaboraviti i da ce vec od narednih opcinskih izbora krenuti izbacivanje HDZ iz opstinskih vlasti. Zamisli samo da ih izbace iz vlasti i javnih ustanova u recimo Jajcu, Busovaci, Travniku, N. Travniku... Bar im je tako zaprijetio predsjednik kantonalnog odbora SDA za SBK da ce to uraditi ako HDZ nastavi sa ovom politikom.
Ja vjerujem da je saradnja sa HDZom bila zbog postovanja HDZovog stava o legitimnim predstavnicima u vlast. Ali nakon svega ovog sto je HDZ uradila sa ...orkom to pada u vodu i ja se nadam da nece vise tako u buducnosti raditi SDA.

A i velik je plus sto je HDZ vecinom sam sebi unistio taj svoj princip.

Limas100
Član

Post Postao/la Limas100 » 01 mar 2023 16:35

Bitno je da se Bošnjačke i Bosanske stranke takmicu ko ce biti bolji za narod i drzavu (sto je haman pa uvjek ista stvar) medju sobom ali nastaviti saradjivati kao sto rade DF i SDA trenutno.

Problem je sto samo te dvije stranke imaju pravo Bosansku/Bošnjačku politku sad za sad. Volio bi da bar NES i SBiH isto predju na ovu stranu ali pokazuju svakim danom da su budale, narocito Semir Efendić koji ja jako vjerujem nije dobio vecinu glasova da bude u ...orki.

Tarik94

Post Postao/la Tarik94 » 01 mar 2023 17:02

Prolaznik je napisao/la: 01 mar 2023 15:57 Ja nisam DFovac, SDA mi je puno bliza kao stranka, ali sam ove izbore za sve nivoe glasao za DF. Jedini razlog je sto se oni jedini iskreno bore za izbacivanje HDZa iz vlasti. DF je bas anti HDZ stranka.
SDA to nije. Iz SDA su cak i najavljivali koaliciju sa HDZom prije izbora.
Prije 4 godine sam za sve nivoe glasao za SDA, jedino u Predsjednistvu za Komsica i sta su oni uradili. Npr. u SBK su nicim izazvani odmah podijelili pljen sa HDZom i dali im 5 ministarstava od 8, iako su H stranke imale samo 10 mandata i teoretski se vlada mogla formirati bez njih. A HDZ ih onda vitlo 4 godine i nije htio formirati federalnu vladu.
Trebalo ti je 20+ godina da shvatis da SDA-ov omiljeni hobi je ulazak u koalicije sa HDZ-om (i sa SNSD-om) gdje god mogu i gdje god stignu iako u 90% slucajeva nemaju nikakve potrebe da to rade? Ozbiljno te pitam.

Odmah da ti kazem da nema sanse da ce se to desiti nego ce SDA moliti i plakati da ponovo udu u koaliciju s njima jer vole stalna ponizenja od neprijatelja. HDZ se samo smije na te eto jako "ozbiljne" prijetnje predsjednika kantonalnog odbora SDA za SBK.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 mar 2023 18:37

Klix.ba
Pa tamo trolaj :popkorn:

Ja nemam vremena da vam brisem poruke
Za razliku od nekih foruma ovdje se nesto malo vise moze naci

A za ostalo
👋 👋
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 mar 2023 05:51

Prestanite trolati
I zaliti se ovo vazi za Patriotu
Vrijedjati druge I prozivati
Ovo nije klix.ba
Takve gluposti mogu da prodju tamo ili na
Bosanskom forumu
Ako nemate sta ozbiljno da napisete
Nemojte jer cu vas sve banirati a ne bih zelio to
Twitter.com
Klix.ba
Pa tamo trolaj I optuzuj

Ja nemam 20 godina da vam budem dadilja ovdje vise

I jos nesto
Ukoliko neko misli da se svadja I optuzuje ovdje
Ocito mene slabo zna

sema
Član

Post Postao/la sema » 02 mar 2023 06:09

Tarik94 je napisao/la: 01 mar 2023 17:02
SDA to nije. Iz SDA su cak i najavljivali koaliciju sa HDZom prije izbora.
Prije 4 godine sam za sve nivoe glasao za SDA, jedino u Predsjednistvu za Komsica i sta su oni uradili. Npr. u SBK su nicim izazvani odmah podijelili pljen sa HDZom i dali im 5 ministarstava od 8, iako su H stranke imale samo 10 mandata i teoretski se vlada mogla formirati bez njih. A HDZ ih onda vitlo 4 godine i nije htio formirati federalnu vladu.
Trebalo ti je 20+ godina da shvatis da SDA-ov omiljeni hobi je ulazak u koalicije sa HDZ-om (i sa SNSD-om) gdje god mogu i gdje god stignu iako u 90% slucajeva nemaju nikakve potrebe da to rade? Ozbiljno te pitam.

Odmah da ti kazem da nema sanse da ce se to desiti nego ce SDA moliti i plakati da ponovo udu u koaliciju s njima jer vole stalna ponizenja od neprijatelja. HDZ se samo smije na te eto jako "ozbiljne" prijetnje predsjednika kantonalnog odbora SDA za SBK.
Hajmo se kladiti da nece moliti, plakati i ponizavati, "ljubav" je ocigledna.

Jack
Administrator

Re: Izbori statistika

Post Postao/la Jack » 19 dec 2023 05:13

Prije sam rekao da je pola Srbije glasalo u Srebrenici i stalno godinama govorim da je redovni tzv biracki spisak pun cetnika koji zive po Srbiji ili zapadu i tamo su eto kao ''redovni''

Eto dobili ste sad redovne birace iz autobusa u Beogradu i to sve preko Drine ali sta se moze

:D :rofll:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 20 dec 2023 05:13

Odakle si sele?
Iz Beograda brate
A iz koje opstine Beogradske?
Pa iz Rogatice?
😆 🤣 😂 😹

kosarkas
Član

Post Postao/la kosarkas » 27 mar 2024 08:26

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-don ... /240327087

Šta donosi Schmidtovo nametanje za medije: Bez oglašavanja tokom vijesti, kraj za "fantomske" portale

Pita sirnica
Član

Post Postao/la Pita sirnica » 27 mar 2024 10:15

Dosta tačaka što se tiče medija su poznata i već decenijama u upotrebi, i to u Njemačkoj.

Znači nije izumo "vatru" begonnen je adaptirao pravilnike oz EU-zemalja.

Ostaje misterija što ove.pravilnike nije uveo prije ca 2 godine.kada je izveo prve tehničke.promijene....

Ali svima.je jasno da su tada obećali kra-de-ze, jahačima apokalipse I milokrad-snsd na jedan i drugi način lažne izbore
B -> B -> B

Odgovorite