Željko Komšić i Demokratska fronta
Re: Željko Komšić_the Bosanac
Komsic nije fukara I ti bi se trebao stiditi sta si napisao!
Fukare su Fahrudin,Zlatko,Sulejman I Bakir!I to muslimanske odvratne fukare I krvopije !
Dokazani lopovi bez ikakvih skrupula,bez imana I morala!
Kad ih toliko volis da Bog da vladali Bosnom ,tobom I tvojima.
Eto ti ih,a sto se mene tice,nalet ih bilo I ovog I ovog svijeta.
Ja podrzavam Komsica jer nisam ni Srbin ni Hrvat-niti cetnik niti ustasa!Ja sam Bosnjak I Ja sam PRIMORAN da glasam za socijalistu,patriota I Zlatnog ljiljana.Postujem ga jer je bio borac,a tebi su drazi podrumasima samo nek' su nasi.Zalosno I ruzni I takva pamet ce nas unistiti.
Bio sam od rijetkih Bosnjaka koji su se pripremili za rat jos 1991,a imao sam razvijenu bosnjacku svi jest kad su se drugi busali svojim Jugoslovenstvom.
Socijalizam kao drustvo no ustrojstvo je 100X humanise od kapitalizma sto se da vidjeti u sadasnjost Bosni.Za serijatsko uredjenje nisam mada BiH zivot sutra dao za moju vjeru Islam.
Posto se Covjek dokazao u najtezim trenutcima u nasoj novijoj istoriji i stavio svoj zivot u opasnosta ti ga nazivas fukarom.Sta reci na tvoj nacin razmisljanja?
Aliju I. Nisam spomenu,mora da si se tek probudio pa si nesto sebi umislio.
Fukare su Fahrudin,Zlatko,Sulejman I Bakir!I to muslimanske odvratne fukare I krvopije !
Ja podrzavam Komsica jer nisam ni Srbin ni Hrvat-niti cetnik niti ustasa!Ja sam Bosnjak I Ja sam PRIMORAN da glasam za socijalistu,patriota I Zlatnog ljiljana.Postujem ga jer je bio borac,a tebi su drazi podrumasima samo nek' su nasi.Zalosno I ruzni I takva pamet ce nas unistiti.
Bio sam od rijetkih Bosnjaka koji su se pripremili za rat jos 1991,a imao sam razvijenu bosnjacku svi jest kad su se drugi busali svojim Jugoslovenstvom.
Socijalizam kao drustvo no ustrojstvo je 100X humanise od kapitalizma sto se da vidjeti u sadasnjost Bosni.Za serijatsko uredjenje nisam mada BiH zivot sutra dao za moju vjeru Islam.
Posto se Covjek dokazao u najtezim trenutcima u nasoj novijoj istoriji i stavio svoj zivot u opasnosta ti ga nazivas fukarom.Sta reci na tvoj nacin razmisljanja?
Cega se stidim?Trecerazredne fukare, i najveceg ''Hrvata'' koji ne zna dvije recenice da sastavi, sem onog sto mu strani mocnici izdiktiraju.Bruhaha.
Strani mocnici dobro placaju, a to je tako, sta se moze.Ipak, jednog kretena ce zamjeniti drugi kreten
Ps:U svako doba dana, u svaki sat, nek mi lijepo Komsic plati avionsku kartu za Bosnu, u sta nije problem, jer ipak para se ima, desna ruka, lijevi dzep.Ja cu mu pred tv kamerama, pred bilo kojim medijima, postaviti par pitanja, a oratorno cu ga razbiti, mislit ce da je Periklesov samrtni mars
U sto se bojim, tog debila.Gluho bilo.Za ovoga je Bakir gospodin covjek.
I stidim se ko predstavlja i za koga sve Bosnjaci navodno glasaju.Neke lijeve ''zlatne ljiljane'' i analfabete.Koja komedija, da je Dante ziv, napisao bi cudnovatu Bozanstvenu komediju, ala ''Najveca Hrvatina''
Za ovoga je Zirdum profesor, fakat.Komso, faktor?Haha
Penzionerska stranka Rs ce imati vise glasova od njegove banana stranke placenickih korijena
Zivi bili pa vidjeli.Bojan Bajic je za ovog div fakat.Komso?
Hahah.Stidim se ljudi u Bosni, za koga glasaju, kako im idioti prodaju glupost.Fakat
Nemam rijeci.Mislio sam da nakon Fahre moze da se ide gore, ali kad vidim Komsica, izgleda
Ko ce njega zamjeniti.Jos neki novi ''Komsic''
Prije bih glasao za Bakira Izetbegovica besplatno, nego da mi sutra dadnu 100 Eura da glasam za Komsica, da mi kazu da 1000% dobijam pare, a da mi Bakirova stranka dadne 0000.000
Toliko o tome.Ne bih ni za 1000 Eura glasao za njega.A, svi koji cete glasati za tog idiota.Siroko vam polje, i gledajne izborne rezultate iz Skutorije, Gacka ili Banja Luke za Komsu.Looolcina
Komso i politicar.Pa, za ovoga je Eve Morales genijalac, makar covjek zna da prica, a onaj samo se dere, mlatara rukama, i malo ko ''prijeti'' onako dok ne kapnu mu pare na racun
Stidim?
Daj, budimo ozbiljni, taj niko i nista propala zamjena 20 godisnjeg plana Fahre.Isparit ce do narednih izbora
Haris je makar znao da prica, izrazi se, bio skolovaniji, znao je i da lobira.Ovaj drugi ne zna nista.A, I Haris je makar bio 10+ godina jak politicki faktor.Ovaj nece ni 4, kada se malo izlapi pocetni entuzijazam.Vidio sam kad se je stvarala Njihova stranka, ali i Sbb
Uzivajte u najvecem Hrvatu Komsicu i njegovim podjela i ublehi samo za Bosnjake, jer ovim drugim nece moci svoju suplju da prosipaju
Strani mocnici dobro placaju, a to je tako, sta se moze.Ipak, jednog kretena ce zamjeniti drugi kreten
Ps:U svako doba dana, u svaki sat, nek mi lijepo Komsic plati avionsku kartu za Bosnu, u sta nije problem, jer ipak para se ima, desna ruka, lijevi dzep.Ja cu mu pred tv kamerama, pred bilo kojim medijima, postaviti par pitanja, a oratorno cu ga razbiti, mislit ce da je Periklesov samrtni mars
U sto se bojim, tog debila.Gluho bilo.Za ovoga je Bakir gospodin covjek.
I stidim se ko predstavlja i za koga sve Bosnjaci navodno glasaju.Neke lijeve ''zlatne ljiljane'' i analfabete.Koja komedija, da je Dante ziv, napisao bi cudnovatu Bozanstvenu komediju, ala ''Najveca Hrvatina''
Za ovoga je Zirdum profesor, fakat.Komso, faktor?Haha
Penzionerska stranka Rs ce imati vise glasova od njegove banana stranke placenickih korijena
Zivi bili pa vidjeli.Bojan Bajic je za ovog div fakat.Komso?
Hahah.Stidim se ljudi u Bosni, za koga glasaju, kako im idioti prodaju glupost.Fakat
Nemam rijeci.Mislio sam da nakon Fahre moze da se ide gore, ali kad vidim Komsica, izgleda
Ko ce njega zamjeniti.Jos neki novi ''Komsic''
Prije bih glasao za Bakira Izetbegovica besplatno, nego da mi sutra dadnu 100 Eura da glasam za Komsica, da mi kazu da 1000% dobijam pare, a da mi Bakirova stranka dadne 0000.000
Toliko o tome.Ne bih ni za 1000 Eura glasao za njega.A, svi koji cete glasati za tog idiota.Siroko vam polje, i gledajne izborne rezultate iz Skutorije, Gacka ili Banja Luke za Komsu.Looolcina
Komso i politicar.Pa, za ovoga je Eve Morales genijalac, makar covjek zna da prica, a onaj samo se dere, mlatara rukama, i malo ko ''prijeti'' onako dok ne kapnu mu pare na racun
Stidim?
Daj, budimo ozbiljni, taj niko i nista propala zamjena 20 godisnjeg plana Fahre.Isparit ce do narednih izbora
Haris je makar znao da prica, izrazi se, bio skolovaniji, znao je i da lobira.Ovaj drugi ne zna nista.A, I Haris je makar bio 10+ godina jak politicki faktor.Ovaj nece ni 4, kada se malo izlapi pocetni entuzijazam.Vidio sam kad se je stvarala Njihova stranka, ali i Sbb
Uzivajte u najvecem Hrvatu Komsicu i njegovim podjela i ublehi samo za Bosnjake, jer ovim drugim nece moci svoju suplju da prosipaju
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

- noel malcolm
- Član
Dosta realan članak o Željku Komšiću, između ostalog kaže:
-Od njegove vladavine, Bošnjaci koji su ga izabrali, ne da nisu imali koristi,
već su imali i štete prigovaranjem da su hrvatima izabrali podobnog hrvata..
-neka javno ne raspamećuje Bošnjake sa svojim "bosanstvom",
pogotovo u jeku priprema za popis stanovništva u BiH,
koji treba od Bošnjaka napraviti manjinu..
-Komšić može na potencijalne članove svoje partije računati opet samo na bošnjake,
jer srbi ga smisliti ne mogu zbog ratne prošlosti, a hrvati još više,
zato što nije HDZ - hrvat!
Kad bi dakle i uspio okupiti veći broj članova, opet će njegovu stranku ubrzo proglasiti nacionalnom
i neće imati nekih izgleda da šta uradi..
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=48590
-Od njegove vladavine, Bošnjaci koji su ga izabrali, ne da nisu imali koristi,
već su imali i štete prigovaranjem da su hrvatima izabrali podobnog hrvata..
-neka javno ne raspamećuje Bošnjake sa svojim "bosanstvom",
pogotovo u jeku priprema za popis stanovništva u BiH,
koji treba od Bošnjaka napraviti manjinu..
-Komšić može na potencijalne članove svoje partije računati opet samo na bošnjake,
jer srbi ga smisliti ne mogu zbog ratne prošlosti, a hrvati još više,
zato što nije HDZ - hrvat!
Kad bi dakle i uspio okupiti veći broj članova, opet će njegovu stranku ubrzo proglasiti nacionalnom
i neće imati nekih izgleda da šta uradi..
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=48590
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
Sto se tice licnosti Komsic je sigurno najpozitivniji od trenutnog politickog kadra u BiH.Sto se tice sposobnosti mislim da je uz Bakira najnesposobniji.Sve sto je u zivotu stekao,stekao je zahvaljujuci Lagumdziji i politici SDP-a kojoj je trebao jedan nebosnjak da bi mogli zagovarati svoju multietnicnost.Na opcim izborima koji slijede nece dobiti moj glas,mada imam osjecaj da ce njegova stranka dobro proci.Ako osvoje vecinu i pokazu se kao pravo rjesenje za BiH ne znaci da ih u buducnosti necu podrzati!Jakub je napisao/la:Komsic nije fukara I ti bi se trebao stiditi sta si napisao!
Bosna Bosnjacima!
Haha.Pa, niko i nista je.To ce i izbori reci.Glasat ce par zaludjenih Bosnjaka za njega.I to je to
I jos nesto.Jel Sbb pravo dobro kotirao 2009, a 2010 izbore dobro i ''razvalio''
Ovdje ce biti najvise prelivoda iz Sdp i Sbb.Rijetko ko ce iz Sda stranke glasati za Komsica, u to budi siguran
I posebno forsiranja kvazi Bosanstva od najveceg Hrvata pred popis.To je ono sto su mu stranci naredili, tako
Inace, i Fahro je razvalio na izborima jednom, pa moze i Komso.Ha, ja
Imamo nekog katoljika za gradonacelnika Sarajeva, ulizujemo se nekim Srbima i Hrvatima.
Pih

I jos nesto.Jel Sbb pravo dobro kotirao 2009, a 2010 izbore dobro i ''razvalio''
Ovdje ce biti najvise prelivoda iz Sdp i Sbb.Rijetko ko ce iz Sda stranke glasati za Komsica, u to budi siguran
I posebno forsiranja kvazi Bosanstva od najveceg Hrvata pred popis.To je ono sto su mu stranci naredili, tako
Inace, i Fahro je razvalio na izborima jednom, pa moze i Komso.Ha, ja
Imamo nekog katoljika za gradonacelnika Sarajeva, ulizujemo se nekim Srbima i Hrvatima.
Pih

Zaludjeni ce glasati za Komsica,a ostroumni za SDA!?
Ti sigurno spades u ostroumne,jeli?
Nikad SDA,SBB ili SDP nam nece nista dobro uraditi.
A to da je Komsic MI6 ne mogu da vjerujem.(sic)???
Imas podatke ili je to suhva?
Nikad SDA,SBB ili SDP nam nece nista dobro uraditi.
A to da je Komsic MI6 ne mogu da vjerujem.(sic)???
Imas podatke ili je to suhva?
Do 2005 ja sam bio Sda fanatik.Postojala je tu zestoka spika i ljudi oko Sda s kojim sam imao jake interese i slagao sam se.Mnogi su u cistki Tihica zavrsili.Primjer Sadovica, tako.NeZaludjeni ce glasati za Komsica,a ostroumni za SDA!?
Gledam potencijal ljudi, gledam ideal, sta i kako.A, usput.Rekao sam davnih da sam primjer apoliticne osobe, da me politika ne zanima u tolikom obliku, to sam i dokazao po broju poruka na temu politike i politickih desavanja.A, ako bih i birao, birao bih Sda izmedju ovog.Naravno
Kad bih morao da glasam, pod prijetnju zivota i smrti.No, kako ne moram da glasam, kako se ne slazem s ovakvom Sda, ali jos manje i s ostalim.Zasto da glasam.To je glas protiv mog vjerovanja, ako cu glasati za nekog, da glasam za nesto u sta vjerujem.A, ne vjerujem ovdje nikome, a najmanje velikom Hrvatu Komsicu.

Re: Demokratska Fronta
Željko Komšić: Iskreno, najviše bih volio da u Ustavu BiH u članu 1. piše da je Bosna i Hercegovina država građana. To znači da je svaki državljanin BiH građanin pa prema tome da ima sva prava i obveze kao građanin bez obzira na nacionalnu, vjersku, spolnu, obrazovnu, rasnu, s**** i svaku drugu pripadnost i orijentaciju. Najobičnija je politička podvala i neka nitko od građana na nju ne nasjeda da Demokratska fronta i Željko Komšić izmišljaju neke nove nacije i narode. Svatko se može slobodno izjasniti i kao Bošnjak, Hrvat, Srbin, ali i kao Bosanac ili Hercegovac.. Problem kod vladanja nacionalista od 1990. godine i jest bio taj što, ako si se izjasnio kao Bosanac, Hercegovac, Židov, Rom ili bilo kako drugo, jesi imao zajamčena ustavna prava samo na papiru, ali u praksi nisi mogao društveno i poslovno napredovati ako se nisi izjasnio kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat. Plus što si morao pripadati nacionalnim strankama, plus što ti te onda stranke kažu da si to što jesi samo ako redovito posjećuješ vjerske objekte i slaviš vjerske blagdane, da bi uspio u životu. Oni su ti koji ograničavaju ljude da javno kažu kako se i što osjećaju, opredjeljuju, misle, da daju vlastite prijedloge ili rješenja, već su svojom politikom ozakonili dvoličnost, poniznost i nametnuli neprirodan stil ponašanja ljudima koji su prisiljeni prihvatiti ga. Ta diskriminacija vlada i sada, pa ako su ljudi i dalje spremni živjeti u sve većem psihološkom ropstvu, moralnoj i ekonomskoj bijedi, nepotizmu i nesposobnosti lidera, onda neka glasuju kako su glasovali i do sada. Mi želimo stvoriti političku stranku u kojoj nacionalno i vjersko neće biti primarno i “plaćena karta“ za politički, poslovni i drugi uspon i uspjeh u privatnom i javnom životu u BiH.
Mnogi Vas vide kao promotora Titovih ideja i ideologije. Ako se u obzir uzme da je dio Titove ideologije komunizam, može li se Vaša stranka Demokratska fronta tumačiti kao “komunistička fronta“?
- Tu postoji distinkcija u gledanju na Josipa Broza Tita i njegovu ideologiju. Ako osobno mene pitate, ja slijedim gledanje Tita kroz partizanski antifašistički pokret, a ne kroz gledanje Tita kao komunističkog lidera. Dakle, antifašizam je ono što je u mom srcu, a ne kruti komunistički režim koji je nedvojbeno postojao od 1945. do 1980. godine. Ako baš hoćete, ja sam u to vrijeme tek odrastao, tako da nije bilo “tehničkih mogućnosti“ da me formiraju takve ideje. Kroz tu vizuru postoji i moj odnos prema Josipu Brozu i njegovoj ulozi u okupljanju antifašističkih snaga, svih nacija, naroda i nacionalnih manjina na prostorima bivše Jugoslavije, pa tako i Bosne i Hercegovine. Ja ne vidim ništa loše da ljude koji se razlikuju po svim osnovama ne može okupiti antifašizam koji je u Bosni i Hercegovini oživio u zadnjih 20 godina otkada je zavladala teorija i praksa “samo nek' je naš“, nema veze što je nesposoban, nekompetentan, fašist, vjerski fanatik, kriminalac, zločinac, pedofil ili ksenofob. Što se tiče političke stranke, čiji sam jedan od osnivača, u nju mogu ulaziti i oni koje ljudi kolokvijalno zovu “okorjele komunjare“, ali je Statut i program postavljen tako da te ideje mogu prolaziti samo u mjeri koja će biti kompatibilna sa suvremenim stajalištima zapadne demokracije i socijaldemokratskim idejama i iskustvima. Da rezimiram, Demokratska fronta nije “komunistička fronta“ već stranka orijentirana na demokratsku ljevicu i centar.
Opće je uvjerenje javnosti da će Demokratska fronta preuzeti najveći broj glasača i članova SDPB-a. Je li to dio Vaše političke strategije?
- Znate što, u razgovoru s jednim Vašim bivšim kolegom dotaknuli smo se tajnog funkcioniranja SDA kada je Haris Silajdžić formirao Stranku za BiH. Navodno je Silajdžićeva stranka bila neprijatelj broj jedan za SDA, pa je po toj matrici i njezin predsjednik Silajdžić dobio toljagom po glavi u Krajini. Suštinski, SDA je na samom osnivačkom skupu “izbušila“ Stranku za BiH sa svojim, iz desetaka materijalnih razloga i koristi, odanim ljudima na ključnim pozicijama, koji su onda preveli Silajdžića “žednog preko vode“ ponovno pod skute Koalicije za cjelovitu i demokratsku BiH gdje je SDA vodila glavnu riječ, plus kroz članove Silajdžićeve stranke. Rezultat je da Stranka za BiH danas postoji samo formalno kroz par ljudi u par parlamenata i nema biračko tijelo. Kada se za prošle izbore isto tako pojavila nova stranka, čiji se medijski jezik zasniva na neprijateljstvu prema SDA, ona je po istom principu u samom startu kampanje “izbušena“ odanim ljudima SDA. Lider te stranke je sada čvrsto uz lidera SDP-a i malo mari za funkcioniranje stranke. Možda je samo pitanje vremena kada će i ta stranka napraviti novu Koaliciju za cjelovitu i demokratsku BiH sa SDA. Demokratskoj fronti apsolutno nije u interesu slabiti članstvo SDP-a iz samo jednog razloga - nije SDP politika dva ili tri čovjeka, to je ozbiljna politička stranka koja je djelovanjem dva ili tri čovjeka dovedena pred idejni i moralni slom. Na tu ranjenu političku stranku Demokratska fronta neće “pucati“, kao što neće dopustiti da dva ili tri lidera iz SDP-a ubace svoje ljude na pozicije u Demokratsku frontu, niti će davati povoda, osim svojim programom i jasnim političkim ciljevima, da netko bude naš član ili glasač.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... &Itemid=21
Mnogi Vas vide kao promotora Titovih ideja i ideologije. Ako se u obzir uzme da je dio Titove ideologije komunizam, može li se Vaša stranka Demokratska fronta tumačiti kao “komunistička fronta“?
- Tu postoji distinkcija u gledanju na Josipa Broza Tita i njegovu ideologiju. Ako osobno mene pitate, ja slijedim gledanje Tita kroz partizanski antifašistički pokret, a ne kroz gledanje Tita kao komunističkog lidera. Dakle, antifašizam je ono što je u mom srcu, a ne kruti komunistički režim koji je nedvojbeno postojao od 1945. do 1980. godine. Ako baš hoćete, ja sam u to vrijeme tek odrastao, tako da nije bilo “tehničkih mogućnosti“ da me formiraju takve ideje. Kroz tu vizuru postoji i moj odnos prema Josipu Brozu i njegovoj ulozi u okupljanju antifašističkih snaga, svih nacija, naroda i nacionalnih manjina na prostorima bivše Jugoslavije, pa tako i Bosne i Hercegovine. Ja ne vidim ništa loše da ljude koji se razlikuju po svim osnovama ne može okupiti antifašizam koji je u Bosni i Hercegovini oživio u zadnjih 20 godina otkada je zavladala teorija i praksa “samo nek' je naš“, nema veze što je nesposoban, nekompetentan, fašist, vjerski fanatik, kriminalac, zločinac, pedofil ili ksenofob. Što se tiče političke stranke, čiji sam jedan od osnivača, u nju mogu ulaziti i oni koje ljudi kolokvijalno zovu “okorjele komunjare“, ali je Statut i program postavljen tako da te ideje mogu prolaziti samo u mjeri koja će biti kompatibilna sa suvremenim stajalištima zapadne demokracije i socijaldemokratskim idejama i iskustvima. Da rezimiram, Demokratska fronta nije “komunistička fronta“ već stranka orijentirana na demokratsku ljevicu i centar.
Opće je uvjerenje javnosti da će Demokratska fronta preuzeti najveći broj glasača i članova SDPB-a. Je li to dio Vaše političke strategije?
- Znate što, u razgovoru s jednim Vašim bivšim kolegom dotaknuli smo se tajnog funkcioniranja SDA kada je Haris Silajdžić formirao Stranku za BiH. Navodno je Silajdžićeva stranka bila neprijatelj broj jedan za SDA, pa je po toj matrici i njezin predsjednik Silajdžić dobio toljagom po glavi u Krajini. Suštinski, SDA je na samom osnivačkom skupu “izbušila“ Stranku za BiH sa svojim, iz desetaka materijalnih razloga i koristi, odanim ljudima na ključnim pozicijama, koji su onda preveli Silajdžića “žednog preko vode“ ponovno pod skute Koalicije za cjelovitu i demokratsku BiH gdje je SDA vodila glavnu riječ, plus kroz članove Silajdžićeve stranke. Rezultat je da Stranka za BiH danas postoji samo formalno kroz par ljudi u par parlamenata i nema biračko tijelo. Kada se za prošle izbore isto tako pojavila nova stranka, čiji se medijski jezik zasniva na neprijateljstvu prema SDA, ona je po istom principu u samom startu kampanje “izbušena“ odanim ljudima SDA. Lider te stranke je sada čvrsto uz lidera SDP-a i malo mari za funkcioniranje stranke. Možda je samo pitanje vremena kada će i ta stranka napraviti novu Koaliciju za cjelovitu i demokratsku BiH sa SDA. Demokratskoj fronti apsolutno nije u interesu slabiti članstvo SDP-a iz samo jednog razloga - nije SDP politika dva ili tri čovjeka, to je ozbiljna politička stranka koja je djelovanjem dva ili tri čovjeka dovedena pred idejni i moralni slom. Na tu ranjenu političku stranku Demokratska fronta neće “pucati“, kao što neće dopustiti da dva ili tri lidera iz SDP-a ubace svoje ljude na pozicije u Demokratsku frontu, niti će davati povoda, osim svojim programom i jasnim političkim ciljevima, da netko bude naš član ili glasač.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... &Itemid=21
- Roger Wilco
- Član
Intervju sadrži sve ono radi čega jedan bošnjak NE BI trebao glasati za Komšića.
Čovjek sam sve fino kaže.
Međutim poznajući svijest i političku pismenost mnogih bošnjaka biće ko i sa SDP-om i sa SBB-om...glasaće za ovu ublehu a onda kukati, plakati, kriviti mračne sile i generalizovati kako su svi lopovi itd.

Međutim poznajući svijest i političku pismenost mnogih bošnjaka biće ko i sa SDP-om i sa SBB-om...glasaće za ovu ublehu a onda kukati, plakati, kriviti mračne sile i generalizovati kako su svi lopovi itd.
Roger Wilco je napisao/la:Intervju sadrži sve ono radi čega jedan bošnjak NE BI trebao glasati za Komšića.
Bravo Roger, tačno u SRIDU!!
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
U pravu si, nema potrebe.ABen je napisao/la:Zasto otvarate ovoliko tema o ovome?
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
@jack prebaci molim te ovo na temu o the bosancu, treba samo neki da ovdje prave reklamu za ovog i njegovu stranu. sramota.amkos je napisao/la:U pravu si, nema potrebe.ABen je napisao/la:Zasto otvarate ovoliko tema o ovome?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Nazalost, tema ostaje ovdje, ipak kad i Sbb ima temu, neka i njega

Munir Alibabić izabran za člana Predsjedništva stranke:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-n ... /130407085
0VQaa7zB-8U
Komšić na pitanje novinara odgovorio da se ne misli ponovo kandidirati za člana Predsjedništva BiH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-n ... /130407085
0VQaa7zB-8U
Komšić na pitanje novinara odgovorio da se ne misli ponovo kandidirati za člana Predsjedništva BiH
Zadnja izmjena: Abidaga, dana/u 07 apr 2013 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Abidaga.Ako mozes spoji temu o Komsicu, ili ubaci ovdje, ili pod Komsic.
Je to je haman isto.Komsic i njegova stranka
Je to je haman isto.Komsic i njegova stranka

General OSBiH Sifet Podžić izabran za generalnog sekretara DF:
glynn1a4LsM
glynn1a4LsM
- Roger Wilco
- Član
Abidaga je napisao/la:Munir Alibabić izabran za člana Predsjedništva stranke:
Najveći komunistički žbir i prvi pendrek UDBA-e.
Pa jel može gore!
Pa ovi ima da izgaraju dan i noć sve se brinući za bošnjačke nacionalne interese:
Za potpredsjednike stranke su izabrani Karolina Karačić, Hanka Vajzović i Milan Mandilovići, dok su članovi Predsjedništva stranke Mensura Beganović, Maja Stapić, Stanko Vasić, Damir Marjanović, Munir Alibabić, Ivica Šutalo, Jovanović Konstantin, Alija Šuko, Ekrem Prošić i Dejan Pavić.
Jel treba napomenuti kako ovaj sastav vidi bošnjački položaj u vlastitom idealu države?
Re: Željko Komšić i Demokratska Fronta
"Neću glumiti lažnu multitetičnost stranke. Znam da ja, zbog svoje životne i ratne prošlosti, nemam prolaz u Republici Srpskoj i zapadnoj Hercegovini, ali imam obavezu da nađem ljude koji će uspjeti probiti te barijere", rekao je Komšić, dobitnik najvišeg ratnog prizanja ARBiH 'Zlatni ljiljan', koji je u julu prošle godine napustio SDP BiH.
..članovi inicijativnog odbora za osnivanje DF, između ostalih su i njegov svjetnik za medije u Predsjedništvu BiH Damir Bećirović, bivša zastupnica SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo Hanka Vajzović i general Sifet Podžić, bivši komandant Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH. U prvom redu na osnivačkoj skupštini DF-a bili su i ministar obrazovanja KS Damir Marjanović, bivši direktor Federalne obavještajne službe Munir Alibabić, novinar Kosta Jovanović. Uz Komšićevu političku stranku je i bivši ministar policije KS Ismet Dahić i Zlatko Miletić, bivši direktor Federalne uprave policije, kojeg je Komšić nedavno predložio za ambasadora u sjedištu Ministarstva vanjskih poslova BiH. U kongresnu salu UNITIC-a, gdje je održana osnivačka skupština DF-a, došao je i professor Slavo Kukić, kojeg je SDP nakon izbora 2010. godine bio predložio za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH ali i fudbalski trener Vlatko Glavaš.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Os ... 87315.html
Stranka će biti lijevog centra, fokusirana na zaštitu temeljnih sloboda, republikansko uređenje, vladavinu prava, afirmaciju antifašizma, zaštitu prava nacionalnih manjina itd. U naziv stranke će se uvesti i ćirilićno pismo.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ka-komsica
..članovi inicijativnog odbora za osnivanje DF, između ostalih su i njegov svjetnik za medije u Predsjedništvu BiH Damir Bećirović, bivša zastupnica SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo Hanka Vajzović i general Sifet Podžić, bivši komandant Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH. U prvom redu na osnivačkoj skupštini DF-a bili su i ministar obrazovanja KS Damir Marjanović, bivši direktor Federalne obavještajne službe Munir Alibabić, novinar Kosta Jovanović. Uz Komšićevu političku stranku je i bivši ministar policije KS Ismet Dahić i Zlatko Miletić, bivši direktor Federalne uprave policije, kojeg je Komšić nedavno predložio za ambasadora u sjedištu Ministarstva vanjskih poslova BiH. U kongresnu salu UNITIC-a, gdje je održana osnivačka skupština DF-a, došao je i professor Slavo Kukić, kojeg je SDP nakon izbora 2010. godine bio predložio za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH ali i fudbalski trener Vlatko Glavaš.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Os ... 87315.html
Stranka će biti lijevog centra, fokusirana na zaštitu temeljnih sloboda, republikansko uređenje, vladavinu prava, afirmaciju antifašizma, zaštitu prava nacionalnih manjina itd. U naziv stranke će se uvesti i ćirilićno pismo.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ka-komsica