☑ Pravila foruma i savjeti

Kupujete li domaće proizvode ??

marli
Član

Re: Kupujete li domaće proizvode ??

Post Postao/la marli » 19 feb 2013 16:26

Čajevi FARMAMED Travnik, BILJANA Maoča-Brčko, VISPAK Visoko...

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 20 feb 2013 09:22

Evo odlična zamjena za klix portal:

vijesti.ba

http://www.vijesti.ba/

depo portal

http://www.depo.ba/
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 20 feb 2013 18:33

noel malcolm je napisao/la:Evo odlična zamjena za klix portal:

vijesti.ba

http://www.vijesti.ba/

depo portal

http://www.depo.ba/
vijesti.(točka) "ba" su hrvatsko "glasilo". vidiš da imaju crvenu tačku i smrde na ustaštvo..

a depo je meni obično smeće.. nigdje veze..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 21 feb 2013 12:23

Svi ti portali su njihovi

Gledaj.Imas Grahovo s 2000 ljudi.I propalom starosnom strukturom.I, imas Sarajevo od 400 000

Koliko moze ustasha da zaradi na jednom Grahovu, a koliko na jednom Sarajevu.Inace, prvi put sam primjetio prosle godine da se na Grbavica pocela i svinjetina da prodaje. :vomit: .Toliko o tome

Realno.Ako bi sa teritorija koje mi drzimo, kontolisemo populaciono.Svak poceo da malo manje ide na ''kladionice'', kupuje Ustaske proizvode.To bi drasticno smanjilo Hrvatsku ekonomiju.

Sto vise kupujte nase proizvode.A, ako ne.Moze i Makedonske.No, nikako Srpsko-Hrvatske, u bilo kojem smislu
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 21 feb 2013 14:54

Kad smo kod domacih proizvoda iskoristit cu ovu priliku da promovisem jednog momka iz sela T.Polje na magistralnom putu Zenica - Zepce -Doboj momak je inace sin sehida ARBIH i otac je troje djece nedavno ostao bez posla ali je poceo da se bavi uzgojem gljiva bukovaca, jako dobre gljive licno ih kupujem kvalitetnije od sampinjona poprilicno jeftino ako neko hoce nek mi se javi dam njegov broj na pp kuca mu je odmah uz magistralni put M17 tako da je bas prakticno ako idete u Zenicu iz pravca Doboja ili obratno svratite kupite od covjeka.

Inace uskoro ce se na trzistu pojaviti novi livanjski proizvod u pitanju su rucno radjeni ljekoviti sapuni pravljeni na bazi kozjeg mlijeka i raznih biljaka, odlicnog su terapeutskog dejstva ima ih 8 vrsta napravljene od najzdravijih biljaka za zapadno bosanskog krsa. Sapuni su u bordo crvenog pakovanja pod nazivom GEA HERBAL , na poledjini svakog sapuna jake arome pise proizvedeno u Livno,BiH! Trenutno ih samo ima kupit u Livnu i u Apotekama Sarajevo u Sarajevu uskoro ce doci i na trziste Tuzle,Zenice i Banja Luke u toku su pregovori sa apotekama i herba shopovima.

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 21 feb 2013 15:36

Dezidijat je napisao/la:Kad smo kod domacih proizvoda iskoristit cu ovu priliku da promovisem jednog momka iz sela T.Polje na magistralnom putu Zenica - Zepce -Doboj momak je inace sin sehida ARBIH i otac je troje djece nedavno ostao bez posla ali je poceo da se bavi uzgojem gljiva bukovaca, jako dobre gljive licno ih kupujem kvalitetnije od sampinjona poprilicno jeftino ako neko hoce nek mi se javi dam njegov broj na pp kuca mu je odmah uz magistralni put M17 tako da je bas prakticno ako idete u Zenicu iz pravca Doboja ili obratno svratite kupite od covjeka.

Inace uskoro ce se na trzistu pojaviti novi livanjski proizvod u pitanju su rucno radjeni ljekoviti sapuni pravljeni na bazi kozjeg mlijeka i raznih biljaka, odlicnog su terapeutskog dejstva ima ih 8 vrsta napravljene od najzdravijih biljaka za zapadno bosanskog krsa. Sapuni su u bordo crvenog pakovanja pod nazivom GEA HERBAL , na poledjini svakog sapuna jake arome pise proizvedeno u Livno,BiH! Trenutno ih samo ima kupit u Livnu i u Apotekama Sarajevo u Sarajevu uskoro ce doci i na trziste Tuzle,Zenice i Banja Luke u toku su pregovori sa apotekama i herba shopovima.
Svaka čast Dezidijat, stvarno donosiš friške informacije.

Reci mi šta je sa onom pekarom Mido, što je radial u Zenici, jesu li i sada aktivni?

atif
Član

Post Postao/la atif » 21 feb 2013 17:17

a depo je meni obično smeće.. nigdje veze..
DEPONIJA.BA islamofobicni portal propali komunista.

Citajte Vakat.ba

Kupujte 100% prirodni voćni soko od APIMED iz Sanskog Mosta. Firma sad zaposljava 6 radnika.
www.apimed.ba

noel malcolm
Član

Post Postao/la noel malcolm » 22 feb 2013 11:45

Zašto Radončić i Avaz šire strah od islama?

http://www.prometej.ba/index.php/zaniml ... islamofoba

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 22 feb 2013 12:18

noel malcolm je napisao/la:Zašto Radončić i Avaz šire strah od islama?

http://www.prometej.ba/index.php/zaniml ... islamofoba
Vjerovatno su DOBRO plaćeni za to. Al džabe im sve. Uzalud im trud, svirači, što bi se reklo..

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 22 feb 2013 12:19

Noele ti si na tom pravcu često, jel da, pomozi ovom Bošnjaku s 3 djece, ako možeš i napravi mu promet. :zastava: :sofa:

enis1991
Član

Post Postao/la enis1991 » 22 feb 2013 13:48

Pa mi ni sami nismo svjesni koliko nasih prihoda ide u ruke onih koji nas napadaju. Preferiram domaće proizvode naravno . Nemam niti trunke sumnje da su kvalitetniji , i da imaju manje ili nikako štetnih materija. Moramo shvatiti da se taj novac ostaje u okvirima države, te da će se direktno ili indirektno opet vratiti nama. Izgubljen je novac onaj koji ode izvan granica neke drzave.

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 22 feb 2013 14:07

noel malcolm je napisao/la:
Dezidijat je napisao/la:Kad smo kod domacih proizvoda iskoristit cu ovu priliku da promovisem jednog momka iz sela T.Polje na magistralnom putu Zenica - Zepce -Doboj momak je inace sin sehida ARBIH i otac je troje djece nedavno ostao bez posla ali je poceo da se bavi uzgojem gljiva bukovaca, jako dobre gljive licno ih kupujem kvalitetnije od sampinjona poprilicno jeftino ako neko hoce nek mi se javi dam njegov broj na pp kuca mu je odmah uz magistralni put M17 tako da je bas prakticno ako idete u Zenicu iz pravca Doboja ili obratno svratite kupite od covjeka.

Svaka čast Dezidijat, stvarno donosiš friške informacije.

Reci mi šta je sa onom pekarom Mido, što je radial u Zenici, jesu li i sada aktivni?
Nema na cemu jarane,ove dva habera bijah vridna spomena (tako moja nena govori :D ) sto se tice pekare Mido mislim da i sada postoji ali u Lukovom Polju inace Mido je sada kao firma srednje velicine imaju 15tak radnika proizvode slatkise http://www.mido.ba/ ide im poso fino cak i izvoze , ako ides u Sarajevo ili kroz ZE sa puta M17 vidi se krov njihove firme sa velikim banerom MIDO odmah je kraj M17 u L.Polju uz kasarnu

marli
Član

Post Postao/la marli » 22 feb 2013 14:25

Ma to ljudi, samo razmjenjujte informacije, to su konkretne stvari. :fes: Evo počela su po sarajevu da se kupuju jaja iz ilijaša, dosta više ljubinja. :fes:

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 22 feb 2013 14:33

marli je napisao/la:Ma to ljudi, samo razmjenjujte informacije, to su konkretne stvari. :fes: Evo počela su po sarajevu da se kupuju jaja iz ilijaša, dosta više ljubinja. :fes:
Buraz moj, moj rodjak je prosle godine otiso u penziju i proda covjek svoj stan u uglovnici (zgrada u centru ZE odmah uz robnu kucu Bosna exBega) za te pare zenu djecu i u Vranduk.Kupi kucu i dulum zemlje, osnuje farmu pilica i curki i posije bamju.Niko u toj regiji ne uzgaja Bamju on jedini ubio se od posla i to u penzijske dane, sad ima dvoje zaposlenih kcer mu studira ovdje u SA a sin je ozenjen ima djecu i radi za jednu firmu u ZE tako da mu sada ide poso toliko da jednostavno ne moze da stigne da proizvede jaja, curetine i bamje koliko mu ljudi traze..inace planira prosirit objekat na ljeto trebat ce mu jos 4 ljudi i vjeruj mi ubi muku da nadje radnike

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 23 feb 2013 16:38

marli je napisao/la:Ma to ljudi, samo razmjenjujte informacije, to su konkretne stvari. :fes: Evo počela su po sarajevu da se kupuju jaja iz ilijaša, dosta više ljubinja. :fes:

KONAČNO, OVO ČEKAM KO OZEBLO SUNCE!!

:zastava: :huhu:

Ima li u Interexu jaja iz Ilijaša ?

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 23 feb 2013 16:40

Dosta ljubinja i donjeg žabara!

EdinTZ
Član

Post Postao/la EdinTZ » 23 feb 2013 16:55

kupujem ja domacu travu :) :glasses:

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 24 feb 2013 07:27

EdinTZ je napisao/la:kupujem ja domacu travu :) :glasses:
koju lave jel ona za caja :mrgreen:

EdinTZ