☑ Pravila foruma i savjeti

Podaci katoličke crkve

Jack
Administrator

Re: Podaci katolicke crkve

Post Postao/la Jack » 24 mar 2019 15:47

Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Sociolog123
Član

Post Postao/la Sociolog123 » 24 mar 2019 17:32

https://ramski-vjesnik.ba/kategorija/ra ... osmrtnice/

Ovdje mozete pratiti,koliko toliko azurirane,za Prozor/Ramu

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 24 mar 2019 17:41

To i nije toliko za katolicku crkvu koliko je za vitalnu statistiku,citaj umrli i rodjeni su vitalna statistika i svaki umrli ili rodjeni ili vjencani spada u kategoriju vitalne statistike bez obzira sto je to crkvena stranica gdje imas osmrtnice za katolike naprimjer Prozorskog kraja

I nadam se da ces se drzati statistike jer politicke rasprave s tobom ipak znaju da idu u neke krajnjosti makar prosli put.Ja obicno ne baniram ljude trajno na 3 mjeseca max,ali ima slucajeva gdje se i to desi.Nevezano sta ili kako neki meni daju ''epitete'' ali to nije bitno sada

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 25 mar 2019 06:34

Za smanjenje katolika odgovornost snosim ja i vidovita Dzazira sto gleda u kasike

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 27 mar 2019 17:21

https://ze-do.info/fra-ivo-markovic-por ... ati/120618

Ja se iskreno nadam da hoce.Ni kriv ni duzan covjek rastura katolike u Bosni gore nego najgori rat.Pa sto ce mi neki multi-kulti koji ce dobijati pare za obnovu kuca u Bosanskom Brodu kad su katolici izabrali svoje vodje u Covicu.Eto im Covic do kraja.Ono do kraja

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 29 mar 2019 16:08

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 apr 2019 03:54

Vrhbosanska nadbiskupija javno objavila podatke s kraja 2018 godine na njihovoj stranici ovdje.Ako neko moze da prepise ima dosta podataka.Ja nemam vremena da sve ovo prepisem

http://vrhbosanska-nadbiskupija.org/wor ... ranica-03/

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 apr 2019 06:27

Radi se o 1 aprilu za one koji su ozbiljno pomislili da ce se to desiti :lol: :lol:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 01 apr 2019 15:24

Objavit ce u maju kao svake godine
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 apr 2019 18:24

Netacno.Oni su dobili direktivu od Juna 2018 da nista vise ne objavljuju,i nisu objavili Vrhbosnu broj 2,3 i 4 online za 2018 godinu.I angazovao sam ja ljude i svi su ti popovi Hdz dobili direktivu da presucuju podatke i da ih javno ne bacaju.Evo bas sam juce poslao jednog omladinca ovdje 20 tak godina s foruma i poceli ga zapitkivati,sta ce ti ovo,koja svrha,mi ne dajemo te podatke.Ma,kad ti kazem GESTAPO je milina kakve su cenzure uveli tamo

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 apr 2019 19:21

Covjece da ti je samo znati kakva je panika kod njih.Sta sam sve nacuo.Pa zupa Jajce je pala za -330 tinjak samo u jednoj godini.Prosle godine ih je bilo 4700 i nesto.Krajem 2010 godine bilo ih je cirka 2000 vise katolika.To je svega par godina.Kad bih ti rekao da ce pola podataka biti nedostupno iduce godine smijao bi se.Ali Hdz crkva je svoje rekla.Ona zeli da presuti podatke,tim gore za njih.Vidjet ces direktive koje ce doci u narednim godinama

Oni su svoje zavrsili.Krajem 2010 godine u kantonu Srednja Bosna bilo ih je 77 000.Krajem 2018 imas ih 62 000.To je -15 000 katolika u tom kantonu u svega 8 godina.Ove godine sad padaju na ispod 60 000.To je realnost.A do kraja 2020 godine mogu da padnu na 57 000.Sta mislis realno da oni mogu da urade u tom kantonu kad padnu na ispod 50 000 katolika,gdje ce im najveci grad za 5 godina biti Vitez i gdje ce najvise katolika zivjeti tamo.Jel ti misis da Hdz crkva zeli da objavi takve podatke?Kako ste naivni.

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 02 apr 2019 12:20

Znam da je potop kod njih ali uvjek objave u maju potpune podatke
Nece to promjeniti

Inace sada ih je oko 350.000
Biće onako kako Bošnjaci odluče

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 apr 2019 12:36

- Pred svaki Božić običaj je da Pop obiđe sve kuće u mjestu, to s zove blagosiljanje kuća i tako se zapravo izvrši popis stanovništva. Prošle godine u Gabeli je živjelo oko 900 stanovnika, kad ove godine skoro 300 ljudi je bilo manje, otišli. I o čemu mi pričamo? Napravim stadion od 3.000 mjesta, a u mjestu ne živi ni hiljadu ljudi - jadao se Jurković.
https://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/47 ... etni-prvak
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 apr 2019 12:36

Zupa Bugojno je uvijek objavljivala podatke.Zadnjih 10 tak godina pa vise ne objavljuje.

Gdje broj 2,3 i 4 za 2018 godinu.?

http://vrhbosanska-nadbiskupija.org/wor ... ranica-03/

Skroz dole ide.Nema od tog nista.Objavljivali bi oni i dalje da su pozitiva,ali nisu.U tome je stos

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 apr 2019 12:41

Objavljivali bi oni i dalje da su pozitiva,ali nisu.U tome je stos
:aplauz: :aplauz:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 02 apr 2019 14:21

amkos je napisao/la: 02 apr 2019 12:36
- Pred svaki Božić običaj je da Pop obiđe sve kuće u mjestu, to s zove blagosiljanje kuća i tako se zapravo izvrši popis stanovništva. Prošle godine u Gabeli je živjelo oko 900 stanovnika, kad ove godine skoro 300 ljudi je bilo manje, otišli. I o čemu mi pričamo? Napravim stadion od 3.000 mjesta, a u mjestu ne živi ni hiljadu ljudi - jadao se Jurković.
https://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/47 ... etni-prvak
Skontaj ti da je iz jedne male Gabele nestalo skoro 1/3 stanovništva u 2018.

I onda ljudi i dalje misle da će se Hrvati dobro držati po Zapadnoj Hercegovini. Ahaaa
Samo BiH.

BosanacGorstak
Član

Post Postao/la BosanacGorstak » 02 apr 2019 16:12

Jack je napisao/la: 01 apr 2019 19:21 Covjece da ti je samo znati kakva je panika kod njih.Sta sam sve nacuo.Pa zupa Jajce je pala za -330 tinjak samo u jednoj godini.Prosle godine ih je bilo 4700 i nesto.Krajem 2010 godine bilo ih je cirka 2000 vise katolika.To je svega par godina.Kad bih ti rekao da ce pola podataka biti nedostupno iduce godine smijao bi se.Ali Hdz crkva je svoje rekla.Ona zeli da presuti podatke,tim gore za njih.Vidjet ces direktive koje ce doci u narednim godinama

Oni su svoje zavrsili.Krajem 2010 godine u kantonu Srednja Bosna bilo ih je 77 000.Krajem 2018 imas ih 62 000.To je -15 000 katolika u tom kantonu u svega 8 godina.Ove godine sad padaju na ispod 60 000.To je realnost.A do kraja 2020 godine mogu da padnu na 57 000.Sta mislis realno da oni mogu da urade u tom kantonu kad padnu na ispod 50 000 katolika,gdje ce im najveci grad za 5 godina biti Vitez i gdje ce najvise katolika zivjeti tamo.Jel ti misis da Hdz crkva zeli da objavi takve podatke?Kako ste naivni.
Dovoljno govori i cinjenica da svaki dan HDZ ponavlja kako nece prihvatiti formiranje vlasti bez izbornog zakona po njihovoj volji.Da su Bosnjaci pametni nebi im to nikad dali,ali posto je SDA u pitanju,siguran sam da ce glupi Bakir sa svojom kriminalnom sektom da stavi pecat na taj zakon i toj buducoj saci jada iz kamenjara da isto ovlasti i funkcija koliko imaju i Bosnjaci koji ce tad mozda biti na 90% u Federaciji.Ako mu poslije zabijanja noza za tuzbu protiv Srbije,poslije 9 januara i Coviceve podrske tome,poslije ovih igri sa selefijama i tajnim sluzbama da moc da odlucuje o buducnosti zemlje i federacije onda ih hebi kao i nas Bosnjake zajedno.Njihov broj je sve manji pa se zbog toga i kriju podatci katolicke crkve,insistira se na izbornom zakonu da nam mogu sutra i sa 3% odlucivati o svemu,preko tajne sluzbe nam pakuju terorizam i slicno u namjeri da se docepaju treceg entiteta?Zasto?Zato sto su ispuhali i nikad nisu bili nemocniji.

Price o Hrvatima u Tk su price za malu dijecu.Sva sela oko Lukavca su totalna pustara i nedavno sam bio kod jednog covjeka Ante,dodje covjek iz njemacke u godini dana jednom,njegova sestra Ankica u 2-3 godine dodje.Jedino im je mati u BiH koja ima 80 godina.Njihova djeca svi vani..
Mjesto se inace zove Bistarac,Bosnjaci uveliko naseljaju.Tijana koju sam poznavao djevojku uhvatila se sa ocem i bratom za Svicarsku.
Bio sam poslom u Bijelom polju kod Kaknja prije 2 godine,imali su nekakav svoj skup mjestana tu,sve svicarske,austrijske i zapadne tablice..Nema njih na mapi.

Ostalo je nesto staraca i to je to.Sto se tice Mostara,uz svu zaledjinu i priliv Hrvata iz TK,SBK i drugih kantona,nikakvog napretka nisu napravili.A svakim danom ih se sve vise uhvati noge.

Bosnjaci koji su trenutno na vlasti imaju sansu da naprave historijsku gresku cementirajuci poziciju kvislinga za narednih 100,200 i vise godina.
To nasi politicari moraju vidjeti i radi par tendera,nekoliko plata i slicno mogu sjebati jednu od prekretnica nase drzave za ubuduce.Svaka generacija je imala neke odluke koje je donosila,predhodne su se izborile da dodjemo u situaciju da imamo danas drzavu,ova neka se bar izbori da dijelove te drzave ne preda kvislinzima koji ce nam s mizernim brojem krojit buducnost.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 apr 2019 18:25

Takvu politiku servira i katolicka crkva.Sta vam je podatci u Maju.Nema sanse.Ostaje jedino da se nadju te njihove novine

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 apr 2019 18:31

.Njihov broj je sve manji pa se zbog toga i kriju podatci katolicke crkve,insistira se na izbornom zakonu da nam mogu sutra i sa 3% odlucivati o svemu,preko tajne sluzbe nam pakuju terorizam i slicno u namjeri da se docepaju treceg entiteta?Zasto?Zato sto su ispuhali i nikad nisu bili nemocniji.
Bravo,veoma pametan post.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 02 apr 2019 19:15

Price o Hrvatima u Tk su price za malu dijecu.Sva sela oko Lukavca su totalna pustara i nedavno sam bio kod jednog covjeka Ante,dodje covjek iz njemacke u godini dana jednom,njegova sestra Ankica u 2-3 godine dodje.Jedino im je mati u BiH koja ima 80 godina.Njihova djeca svi vani..
Mjesto se inace zove Bistarac,Bosnjaci uveliko naseljaju.Tijana koju sam poznavao djevojku uhvatila se sa ocem i bratom za Svicarsku.
Bio sam poslom u Bijelom polju kod Kaknja prije 2 godine,imali su nekakav svoj skup mjestana tu,sve svicarske,austrijske i zapadne tablice..Nema njih na mapi.
nema tu nikakve strahovlade gestapa i panike bolan nikog nije briga što vama treba i niko neće požurivati svoj posao i privatni život da biste vi imali popise po dekanatima za svoja bolesna klađenja i natjecanja
Nista to nije bolesno.Stepinac je bio Njemacki cukica i Uzpovac.Stjepan Radic je propagirao genocid nad Bosnjacima.A slag na tortu je Ivan Saric ''Evangelista ''koji se je hvalio nasilnim pokrstavanjem Srba i ubijanjem istih u 2 svjetakom ratu ,da je svoj zivotni vijek proveo van granica Bosne dok onaj debeli ustasha nije ga vratio nazad u Bosnu,makar njegove kosti iz Spanije.To vam je bila katolicka crkva u 1 svjetkom ratu,2 svjetkom ratu i danas.Leglo fasizma i kriminalaca

Pecat je dao Haski sud i Uzp projekt.To je kraj price.Katolici imaju 2 izbora po meni

Asimilacija i iseljavanje

Inace ja sam ponosni bolesnik jer sam pogodio broj katolika

I bit ce nagadjanja i nakon moje smrti.S tim da kako se stvari krecu.Nece biti katolika u Srednjoj Bosni

:lol:

Odgovorite