Pozitivno
Re: Pozitivno
Mislim da je pametno jer da ga je udario imao bi ga cetnik pravo tuziti.Ovako se je samo proderao na njega a ovaj utekao
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Bosnjaci konacno pokazuju dostojanstvo.
Da se svi ovako angazuju gdje bi nam bio kraj?

Samo jako! 
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
- BosnjackaHercegovina
- Član
Tacno takoBosnjaci konacno pokazuju dostojanstvo.Da se svi ovako angazuju gdje bi nam bio kraj?

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Podsjeca me na jednog cetnika u Kozarcu.Imao trgovinu i par godina Srbovao,a Bosnjaci kupovali kod njega.Dosao bojkot i cetnik moli nase ljude da kupuje.I taj je Srbovao u gradu s preko 95% Bosnjaka.Od Karadzica do Mladica
Ovo nije nista novo jer u Sarajevu mogu pare da se okrenu.Realno,ko ce da kupuje kruh po Kalinoviku?Pa tamo nema ni 2000 stanovnika danas
Kad uvalis ovakve proizvode po Sarajevu i Zenici vise para mozes okrenuti od cijele Istocne Hercegovine i Podrinja i ovo nije sala.Onda fakticki pekara ostaje na potezu Banja Luka-Doboj a to im nece masovno dati neku zaradu
Ovo nije nista novo jer u Sarajevu mogu pare da se okrenu.Realno,ko ce da kupuje kruh po Kalinoviku?Pa tamo nema ni 2000 stanovnika danas
Kad uvalis ovakve proizvode po Sarajevu i Zenici vise para mozes okrenuti od cijele Istocne Hercegovine i Podrinja i ovo nije sala.Onda fakticki pekara ostaje na potezu Banja Luka-Doboj a to im nece masovno dati neku zaradu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Nisam znao da ovaj četnik ima 5 pekara u Sarajevu. Viđao sam kombije ove firme po gradu ali ovaj podatak zaista nisam znao. Ali danas sam čuo dosta dobrih komentara među ljudima, od bojkota, da ne treba ovdje kupovati, da je vlasnik četnik itd. Narod se budi polahko i dolazi tobe.
Ja nisam nikad ušao u ovu pekaru tako da i nemam šta bojkotovati.
Ovaj vlasnik se zajebo žestoko, opast će mu prihodi i promet žestoko bar u KS. Da je bio pametan i šutio ko zaliven ne bi se ništa ni saznalo. Ovako ko ga .ebe. Kad tad ispliva četništvo kod njih.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
- BosnjackaHercegovina
- Član
Bošnjaci trenutno uče bitnu lekciju koju su zapadnjaci davno naučili: ako ne može milom, može ekonomskim sankcijama. Jebo silu. Para vrti gdje burgija ne može. Lupni ih po džepu i vidićeš kako će biti fini.amkos je napisao/la: ↑22 mar 2019 19:38Nisam znao da ovaj četnik ima 5 pekara u Sarajevu. Viđao sam kombije ove firme po gradu ali ovaj podatak zaista nisam znao. Ali danas sam čuo dosta dobrih komentara među ljudima, od bojkota, da ne treba ovdje kupovati, da je vlasnik četnik itd. Narod se budi polahko i dolazi tobe.![]()
Ja nisam nikad ušao u ovu pekaru tako da i nemam šta bojkotovati.![]()
Ovaj vlasnik se zajebo žestoko, opast će mu prihodi i promet žestoko bar u KS. Da je bio pametan i šutio ko zaliven ne bi se ništa ni saznalo. Ovako ko ga .ebe. Kad tad ispliva četništvo kod njih.
Samo što mi to njima još ne radimo.
Zapamtite, padne li ovaj četnički smrad i zatvore li mu se pekare, vidjećete da će mnogi 2X razmisliti o ovim stvarima sljedeći put.
Samo BiH.
Ne samo da ne treba kupovati kod njega vec ne treba kupovati ni kod bilo kog drugog. SVi razmisljaju na isti nacin. Samo retard moze da hrani svog dzelata.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Ovo ako uspije isto se moze primijeniti na srbokatolike. Njihovih reklama imas na hiljade u Sarajevu.BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑22 mar 2019 22:57 Zapamtite, padne li ovaj četnički smrad i zatvore li mu se pekare, vidjećete da će mnogi 2X razmisliti o ovim stvarima sljedeći put.
....................
:Studyy:
:Studyy:Re: Pozitivno
BDP Sarajeva je skoro 7 milijardi KM, odprilike kao Crna Gora, a po glavi stanovnika haman duplo jači. Općina Centar ima više registrovanih kompanija nego čitave regije poput Zapadne Hercegovine. Pametnom dosta. Sramota je da vlasi uopće mogu plasirati svoje proizvode u Šeheru dok oni bošnjačke poduzetnike šikaniraju ili ne dopuštaju im da otvore kompaniju uopće.
Sjetite se blokada od HDZ komunista u Stocu kada je Prevent želio da otvori pogon tamo. U brlogu su donijeli zakon da svaki Bošnjak koji pokrene biznis tamo mora imati 25% vlaha zaposlenih. Ludilo.
Trebali bi mi na forumu napraviti neku listu vlaških kompanija koje kupe kajmak u Sarajevu.
Sjetite se blokada od HDZ komunista u Stocu kada je Prevent želio da otvori pogon tamo. U brlogu su donijeli zakon da svaki Bošnjak koji pokrene biznis tamo mora imati 25% vlaha zaposlenih. Ludilo.
Trebali bi mi na forumu napraviti neku listu vlaških kompanija koje kupe kajmak u Sarajevu.
Prvo treba poceti od sebe. Bojkot svih tih proizvoda. Vrsiti edukaciju svoje blize okoline; rodbina prijatelji itd... Konstantno mantrati o stetsnosti davanja para sopstvenim dzelatima. Svako neka printa ove slicne plakate i neka ih ljepi na te objekte ili u blizini ili bilo gdje u gradu. To ne kosta nista. Iduci put kada dodem u Sarajevu nalijepit cu te plakate.
Treba zvati poreznu inspekciju i prijavljivati te lokale. Mozes poslati i email. Kazes da nisi dobio racun, da si vidio pacove, zohare i sta sve. Neka im dolazi inspekcija pa neka se s njima pravdaju. Sa njima treba samo donom u glavu
Treba zvati poreznu inspekciju i prijavljivati te lokale. Mozes poslati i email. Kazes da nisi dobio racun, da si vidio pacove, zohare i sta sve. Neka im dolazi inspekcija pa neka se s njima pravdaju. Sa njima treba samo donom u glavu
Biće onako kako Bošnjaci odluče
- BosnjakizDoboja299+
- Član
Ja sam davno rekao da su nam potrebni jedno 100-200 Bosnjaka poput Nihada i Sejfudina Tokica, likovi koji nemaju dlake na jeziku i koji idu samo u kost, nema u ovoj divljini nista na finjaka, nema tu ponosa i dostojanstva. Ovi divljaci koji zive medju nama znaju samo za silu, i tek ce te tada postovati. Evo pokusavali smo fino i opet nas optuzuju da smo ekstremisti, i opet im ne valjamo.
Sekularna Bosnjacka Bosna 
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
- BosnjackaHercegovina
- Član
Slažem se da nam treba još 100 ovih kao Nihad i Sejfudin.BosnjakizDoboja299+ je napisao/la: ↑24 mar 2019 10:31 Ja sam davno rekao da su nam potrebni jedno 100-200 Bosnjaka poput Nihada i Sejfudina Tokica, likovi koji nemaju dlake na jeziku i koji idu samo u kost, nema u ovoj divljini nista na finjaka, nema tu ponosa i dostojanstva. Ovi divljaci koji zive medju nama znaju samo za silu, i tek ce te tada postovati. Evo pokusavali smo fino i opet nas optuzuju da smo ekstremisti, i opet im ne valjamo.
Ali ne bi rekao da Nihad i Sejfudin idu “u kost” niti bi ih okarakterisao kao oštre ili grube. Čak šta više mislim da su to odmjereni i jako realni ljudi. A to što većina Bošnjaka su neodmjereni i nerealni u svojoj toleranciji i prešućivanju mržnje i diskriminacije prema sebi, to je druga priča. Ova dvojica ne rade ništa nezakonito niti nepristojno niti oštro - oni samo kažu ono što mogu potkrijepiti dokazima i što je tačno, od Bosanskog jezika do Genocidnog entiteta. Ništa to nije u kost. To je sve čista istina i razuman i normalan pristup problemima.
Problem je u nama Bošnjacima jer mi moramo biti malo konkretniji u definisanju naših lidera i kritikovati istih kad se ponašaju pogrešno. Na primjer, kad se Ravnogorski pokret skupi u BiH i naši “lideri” ništa ne urade - to nije “odmjereno” niti “blago” niti “mlako” niti “sabirali” to je jednostavno izdajničko ponašanje i ti ljudi nisu ni realni ni odmjereni ni normalni - oni su izdajnici. Oni su pali na ispitu lidera Bošnjačkog naroda. Od lidera Bošnjaka očekujem da se čuju kad se moraju čuti. Znači Nihad i Sejfudin nisu “u kost” niti su “žestoki” nego su oni samo normalni i fokusiraju se na razum i logiku, za razliku od naših budala po SDA, SDP, DF, PDA i ostalim wanna-be strankama. Pa žešće je reagovo Peđa iz NSa nego većina Bošnjaka.
Samo BiH.
Jos jedan dobar govor od Nihada:
NIHAD ALIČKOVIĆ: "PRVI SABOR BOŠNJAČKOG POKRETA" - 21. MAJ 2017. (IML TV)
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant