Portal
Re: Portal
@Meteor
Super, rade notifikacije
@aburovic
Zelim da ti se zahvalim za onaj tvoj youtube kanal. Vidim da mnogi snimci imaju stotine hiljada pregleda. Svaka cast.

Super, rade notifikacije
@aburovic
Zelim da ti se zahvalim za onaj tvoj youtube kanal. Vidim da mnogi snimci imaju stotine hiljada pregleda. Svaka cast.
Vidim ispunjavaju se želje, pa da upitam dobru vilu postoji li mogućnost da kod "Who is online" stvarno stoji
ko je sve online?
ko je sve online?
Bice ali nesto kasnije, jer ne zelim da clanovi mogu kliknuti na Who is online pa da vide tudje Ip adrese.
Moram nesto u kodu izmjeniti za to.
Super su ove novosti na forumu. Hvala svima koji su doprinijeli napretku foruma.
Ove karte ispod "Svaštare" ili iznad "Who is online" su super. Prečice ili kako se već ovaj fazon zove. Extra fazon. Baš pregledno.
Slažem se sa Jackom u vezi novih smajlija. Moja želja je da se smajliji osvježe, da se ubace neki novi smajliji, patriotski itd.
Također mislim da fali smajli koji se lupa čekićem po glavi. To je dobar smajli a može biti primjenjivan u dosta primjera. Npr. kad i ako budu loši podaci Vitalne statistike onda taj smajli treba iskoristiti.
Još jednom hvala svima na unapređenju foruma i portala.

Ove karte ispod "Svaštare" ili iznad "Who is online" su super. Prečice ili kako se već ovaj fazon zove. Extra fazon. Baš pregledno.
Slažem se sa Jackom u vezi novih smajlija. Moja želja je da se smajliji osvježe, da se ubace neki novi smajliji, patriotski itd.
Također mislim da fali smajli koji se lupa čekićem po glavi. To je dobar smajli a može biti primjenjivan u dosta primjera. Npr. kad i ako budu loši podaci Vitalne statistike onda taj smajli treba iskoristiti.
Još jednom hvala svima na unapređenju foruma i portala.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
viewtopic.php?f=15&p=113958#p113958
Pazi ove teme.I na kraju ako ja nekog baniram.Ja ispadnem kriv za sve.Ja sam fasista ili gore
Misljen ti samo instaliraj sta se treba instalirati.I onda predji na glavnu stranicu rekao si dizajn treba promjeniti tamo
Pazi ove teme.I na kraju ako ja nekog baniram.Ja ispadnem kriv za sve.Ja sam fasista ili gore
Misljen ti samo instaliraj sta se treba instalirati.I onda predji na glavnu stranicu rekao si dizajn treba promjeniti tamo
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ja kao sto sam rekao.Jedino te ceka kraci zivot ako si administrator.Stresa ne manjka 

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Kada ces Jack ukloniti ovu crkvetinu sa loga ??

@Misljen Jesam dobio sam. Aferim!
Al primjetio sam sad kad citiram tvoj post u kojem postoji mention onda nastane neki bug. Pojavi mi se ime forumasa "zmaj od bosne" i moram izbrisat mention u citiranom postu inace ne mogu kliknut enter normalno.
Jesi li vidio za ovo?Zmaj je napisao/la: ↑13 jan 2019 15:14 Sta mislite da se malo poveca sirina foruma? Mislim ovako:
https://i.imgur.com/keATRdM.png
Jel moguce imat vise themes? Meni se svidja ova sivobijela podloga pa bih volio da to ostane kao jedna alternativa ili default background.
Jos forum width, smajlici i top banner da se rijesi i izgledat ce ko lamborghini ovaj forum.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Sociolog.Prvo si vrijedjao ljude.Onda si lijepo napisao privatnu poruku da ti izbrisem postove i profile.Mogao bih to da uradim ali necu.Ako se ne znas normalnije ponasati.Imas forum Klixa.Tamo ustashe vladaju krivi su im uvijek neki drugi,a spika je takva da samo pricas protiv Bosnjaka.Savjetujem ti da odes tamo.Ja nemam zivaca da se raspravljam ovdje.Ili jednostavno neki trebaju i blog da imaju
Pisao bih jos vise ali ne isplati se
Pisao bih jos vise ali ne isplati se

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ja danas ne mogu reci da sam najpametniji jer evo citam dio oko namjenske industrije i stvarno momci znaju.Podsjeti me kad je portal hakiran 2011 godine.Meni je trebalo mjesec dana da vratim portal nazad jer svi ''veliki'' Bosnjaci su se razbjezali.A ja sam jedva vratio portal.Tu mi je jedan forumas pomogao oko tog.
Koliko ja vidim ja ovdje nemam temu ''neko bi ovdje mogao da bude bijen'' illi sta li.Pokusavam da svaka tema ima neki znacaj da bude sto manje spama i da neki ljudi skopcaju da je ovo forum.Ja ne smijem da kazem sve sto hocu jer ce mnogi jedva cekati da kopiraju sta sam ja rekao,pa da prebace svu krivicu na mene.
Koliko ja vidim ja ovdje nemam temu ''neko bi ovdje mogao da bude bijen'' illi sta li.Pokusavam da svaka tema ima neki znacaj da bude sto manje spama i da neki ljudi skopcaju da je ovo forum.Ja ne smijem da kazem sve sto hocu jer ce mnogi jedva cekati da kopiraju sta sam ja rekao,pa da prebace svu krivicu na mene.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Dodao sam dosta novih smajlija
@Zmaj
Ok isprobacu nesto. Ali da znas, ova sirina je sad standard za forume...
Mozda ce ti izgledati sire ako dodam onaj "wrapper" iza foruma. Vidices kasnije.
@Zmaj
Ok isprobacu nesto. Ali da znas, ova sirina je sad standard za forume...
Mozda ce ti izgledati sire ako dodam onaj "wrapper" iza foruma. Vidices kasnije.
Kad zavrsis sve sto trebas na forumu.Ja veze nemam sta.Onda mozes preci na glavnu stranicu.
Najvaznije je ako nas hakiraju da se mozemo vratiti odmah.A ne kao prosli put.Trebalo mi je mjesec dana da se dignem ponovo
Ovo je super sto si uradio.Takodjer ti imaj pass tu ako se meni sta slucajno desi ili sta ja znam.Da ovaj portal moze da nastavi.Nadam se i dalje
Najvaznije je ako nas hakiraju da se mozemo vratiti odmah.A ne kao prosli put.Trebalo mi je mjesec dana da se dignem ponovo
Ovo je super sto si uradio.Takodjer ti imaj pass tu ako se meni sta slucajno desi ili sta ja znam.Da ovaj portal moze da nastavi.Nadam se i dalje

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ja bih 2 vampire smiley.Onako kad pijem krv kad citam statistiku.Nesto slabo oko tog.I jedan gdje pijem Praljkovacu.Steta sto nema i tog.A ne znam sta jos treba da se instalira i sta fali
Meteor i Abu Seid su rekli sta treba pa ne znam jel se to uradilo ili nije.
Meteor i Abu Seid su rekli sta treba pa ne znam jel se to uradilo ili nije.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Uradicu sutra ili preko sutra ovo sto je Abu Seid predlozio.
Je li jos kome smetaju bosnjacka "crkvetina" i bosnjacki kraljevski grad? Mogu promjeniti baner ako to smeta jos nekim clanovima ali ne vrijedi ga mjenjati ako samo Abidagi smeta
Je li jos kome smetaju bosnjacka "crkvetina" i bosnjacki kraljevski grad? Mogu promjeniti baner ako to smeta jos nekim clanovima ali ne vrijedi ga mjenjati ako samo Abidagi smeta
Meni ne smeta, cak sta vise, smatram Bobovac i starobosansku crkvu dio naseg identiteta kojeg se olahko odricemo.
Medjutim, za baner predlazem motiv stecka u odgovarajucoj pozadini. Stecak je bas ono po cemo smo prepoznatljivi i isticemo se medju drugim narodima.
Aktivirao sam zadnjeg clana ovdje iako mi je sumnjiv jer mi je poslao email da mu aktiviram.A taj email nisam nikome dao.Tako da je najvjerovatnije prije baniran ili kako je mogao da zna moju email adresu koju nisam dao a nisam je napisao ni na portalu
A to za portal.Ne znam oko tog.Mozda do kraja ove sedmice da zavrsimo forum.Pa onda da dizajn glavne stranice krene znaci tamo negdje krajem Januara ili pocetkom Februara
A to za portal.Ne znam oko tog.Mozda do kraja ove sedmice da zavrsimo forum.Pa onda da dizajn glavne stranice krene znaci tamo negdje krajem Januara ili pocetkom Februara

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ovo je nasa historija i nemozemo a i netrebamo je negirati. Ja bih samo jos na ovo dodo da se postavi jedna slika stare nase dzamije jer to je nas sadasnji identitet i ako Bog da do sudnjeg dana da bude u nasoj lijepoj i divnoj Bosni Islama i dobrih vjernika muslimana.bilbo je napisao/la: ↑21 jan 2019 02:21Meni ne smeta, cak sta vise, smatram Bobovac i starobosansku crkvu dio naseg identiteta kojeg se olahko odricemo.
Medjutim, za baner predlazem motiv stecka u odgovarajucoj pozadini. Stecak je bas ono po cemo smo prepoznatljivi i isticemo se medju drugim narodima.
P.s imal smajlic Kabe. Kad je npr. Bajram lijepo bih to bilo imat na raspolaganju.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

:Studyy: