☑ Pravila foruma i savjeti

Propast vlaškog svijeta oko nas

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Propast vlaškog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:15

Ovdje samo clanke o kscanima oko nas i njihovim bolsenim dogadajima.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:16

Podvodili siromašne maloljetnice za 2.000 dinara u šest gradova
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 77070.html

slika
Beta - 25.01.2013 15:41
BEOGRAD - Policija u Smederevu uhapsila je Darka A. (23) i Slobodana A. (44) iz Smedereva osumnjičene da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloljetnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoljetnih djevojaka, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, policija sumnjiči još tri osobe da su koristile s**** usluge maloljetnica, iako su znale da su maloljetne i da su žrtve eksploatacije i trgovine ljudima.

Darko i Slobodan terete se da su koristeći teške materijalne, socijalne i porodične prilike žrtava, vrbovali djevojke da pružaju s**** usluge.

Osumnjičeni su mušterije nalazili u Smederevu, Pančevu, Kovinu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci i Beogradu, pokazivali im katalog djevojaka, fotografije i video-snimke, dogovarali vrijeme, mjesto, vrstu usluge i cijenu. Potom bi ih, svojim taksi vozilima, odvozili na ugovorena mjesta.

Policija do sada zna za oko 30 mušterija iz ovih gradova, starosti od 25 do oko 60 godina, koji su s**** usluge koristili u privatnim stanovima, kućama, motelima i na privatnim zabavama.

Organizatori su usluge djevojaka naplaćivali od 2.000 do 5.000 dinara.

Uhapšenima je odredjeno policijsko zadržavanje poslije kojeg će, uz krivičnu prijavu, biti predati istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:17

Domaćin goste na slavi častio s**** sa djecom!?
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 77353.html

slika

N.N. - 28.01.2013 12:12
BEOGRAD - Više maloljetnica podvođeno je u jednoj privatnoj kući u Grockoj, i to u svrhe proslave drugog dana slave Svetog Jovana.

Naime, kao piše „Alo“ Slobodan A. (44) i Darko A. (23), otac i sin iz Smedereva, koji su u petak uhapšeni zbog trgovine ljudima, među mušterijama imali su i čovjeka koji je krsnu slavu obilježio bludom i razvratom u svom domu. U te svrhe nekoliko djevojčica je taksijem iz Smedereva, a kako se sumnja u organizaciji uhapšenih, dovedeno 21. januara ove godine u Grocku, gdje ih je čekao gazda kuće s prijateljima spremnim da pored hrane i pića sveti dan obilježe i ovim vidom „zabave“.

Kako bi svoje muške prijatelje obradovao za svoju krsnu slavu, čovjek je pozvao uhapšenog oca i sina i naručio nekoliko djevojaka, među kojima su bile i maloljetnice. Zatvorio ih je u posebnu sobu, a njegovi gosti imali su mogućnost da kada god požele uđu i „zabave“ se djevojkama, a zatim se vrate slavskom ručku. Iznajmljene djevojke su svima bile na raspolaganju za sve, od vođenja ljubavi do oralnog zadovoljavanja. Broj posjeta maloljetnicama u sobu gostima nije bio ograničen – objašnjava izvor iz policije.

Nakon ovakvog saznanja policija je u petak uhapsila sina i oca, Darka i Slobodana, zbog sumnje da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloljetnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoljetnih djevojaka.

Kako Alo saznaje, uhapšeni Darko i Slobodan nalazili su djevojke koje nisu imale od čega da žive ili su iz siromašnih porodica.

Kada su se dogovarali s njima o poslovima, obećavali su da će im davati oko 40 posto od svake mušterije. U nekim slučajevima su to i poštovali, a u nekim ne – objašnjava sagovornik i dodaje da će se tek nakon završetka istrage znati sve pojedinosti oko trgovine djevojkama.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:33

Maloljetnica htjela ubiti dečka: Sjekirom ga udarala po glavi
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 76199.html

24sata.hr - 19.01.2013 12:56
GOSPIĆ - U kući na području Gospića u petak ujutro vjerojatno je došlo do svađe između maloljetnice i 28-godišnjaka koji su navodno bili u ljubavnoj vezi.

Ličko-senjska policija saopštila je da je završeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnom djevojkom s područja Senja koju se tereti za krivično djelo pokušaja ubistva.

Naime, ona je fizički napala 28-godišnjaka s područja Senja. Zadala mu je više udaraca tupim dijelom sjekire u predjelu glave. Muškarac je je s teškim povredama prevezen na daljnje liječenje u KBC Rijeka.

Protiv maloljetnice podnesena je krivična prijava Županijskom državnom tužilaštvu za omladinu u Karlovcu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:34

Go utrčao u katedralu vičući: s*** u škole! Časne sestre uzvratile: Sotono!
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 76308.html

Jutarnji list - 20.01.2013 17:28 Foto
ZAGREB - Potpuno go muškarac utrčao je u zagrebačku katedralu vičući "s*** u škole".

Za njim su trčali radnici obezbjeđenja i časne sestre, koje su dobro građenom, mladom muškarcu vikale "Sotono", a turistima da ga ne fotografišu.

Prizor kao iz filma se dogodio u zagrebačkoj Katedrali na Staru godinu. Bilo je oko 10.30, a u crkvi je bilo nešto vjernika, koji su se došli pomoliti u vrijeme dok se nije služila misa, i grupa turista.

"Mladić koji je utrčao imao je oko 25 godina, fizički je jak i ima kratku, tamnu kosu. Trebala mi je koja sekunda da shvatim da doista netko gol trči katedralom. Nekoliko minuta su zaštitari trčali za njim, a onda su ga uhvatili. No, otimao im se, pa im je pomogao policajac. Zamolili su ga da se smiri, a on je viknuo: 'Neću, zovi kardinala'. Časne su se ustrčale, vikale su turistima da ne snimaju trkača, da je on Sotona", kaže Nikola, koji se u katedrali zatekao slučajno.

Dva radnika obezbjeđenja i policajac nisu uspjeli da savladaju mladića, pa je došlo pojačanje.

Turiste je prizor veoma zainteresovao, a zanimalo ih je i šta je muškarac vikao.

"Cijelo je vrijeme vikao nešto poput: 'Za s***! s*** u škole', pa sam zaključio da je riječ o nekome tko se zalaže za uvođenje zdravstvenog odgoja. Odabrao je, doduše, pomalo neobičan način da izrazi potporu uvođenju programa, ali valjda svatko ima svoj način", kaže Nikola.

Iz Policijske uprave "zbog tehničkih okolnosti" nisu mogli da potvrde da li je protiv mladića podnesena prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira ili je upućen u psihijatrijsku bolnicu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:35

Djevojčica spavala sa 100 partnera za mjesec dana
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 76583.html

Press - 22.01.2013 14:49
ZAGREB - Psiholog Klinike za zaštitu dece iz Zagreba Gordana Buljan Flander ispičala je šokantnu priču o s**** današnjih tinejdžera, gdje se pominje slučaj djevojčice (14) koja je spavala sa 100 partnera zbog opklade.

Gordana navodi da je ceo razred imao polemiku oko broja polnih odnosa, pa je ta devojčica spavala sa 100 partnera za samo mesec dana.

Kada je Gordana preuzela na tretman već je bilo kasno jer je devojčica imala 100 partnera. Ona je pokušala da joj objasni da nije neophodno da se dokazuje na taj način jer se njena vrednost ne ogleda u broju s**** partnera.

Današnjoj omladini potrebno je sugerisati neke nove vrednosti i idole. Ovaj slučaj dogodio se u zagrebačkoj osnovnoj školi u kojoj je osmi razred organizovao takmičenje koja devojka će spavati sa više partnera za mesec dana.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:37

Sestre tjerao na s*** sa gostima, plaćao ih drogom
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 76881.html

slika
Kurir - 24.01.2013 11:19 ⇒ 12:32
RUMA - Sestra i ja smo dnevno morale da spavamo i sa po 15 mušterija. Dešavalo se da po pola dana ne dođe niko, a onda naiđe grupa od desetak ljudi i mi moramo sve da ih zadovoljimo! S njima smo imale s*** uglavnom iza zavese kafane u Pećincima u kojoj smo radile, u njihovim automobilima ili u nekim mračnim uličicama.

Ovo je, kako "Kurir" saznaje, tokom istrage protiv D.M. iz Pećinaca rekla jedna od njegovih konobarica, koju je on tjerao da se bavi i prostitucijom! D.M. je optužen i za trgovinu narkoticima, budući da je kelnericama, sestrama od 24 i 25 godina, koje su narkomanski zavisnici, svaki mjesec tvrdio da su mu dužne za heroin koji im je nabavljao, a tjerao ih je da taj dug vrate tako što će pružati s**** usluge gostima njegovog kafića!

Dušan Pašić, advokat djevojaka, kaže za "Kurir" da su dvije sestre iz Novog Sada u kafiću D.M. radile mjesec i po, odnosno četiri mjeseca.

"On je i ranije upošljavao narkomanke, ali prethodne žrtve iz straha nisu mučitelja prijavljivale policiji. Optuženi je devojke ucenjivao i primoravao ih na prostituciju. Znalo se da je svaki muškarac mogao da izabere neku od njih zbog s****. Pola sata tih usluga koštalo je 30 evra, a sat 50! Pre nego što bi klijenti došli, devojke bi dobile dnevnu dozu heroina. Kad je na kraju priveden na saslušanje, D.M. je rekao da su mu dve sestre dužne po 60.000 dinara, ali ne znam kako je procenio da je to baš ta cifra", rekao je Pašić i dodao da sestre potiču iz normalne, dobrostojeće porodice iz Novog Sada.

Ugrabile priliku
Ko zna koliko dugo nesrećne sestre ne bi izašle iz ovog pakla da D.M. nije uhapšen zbog drugog djela!

"One su to iskoristile i pobegle iz kafane", kazao je advokat Pašić.

Prijeti mu 10 godina robije
Vlasniku kafića bi 25. februara trebalo da bude izrečena prvostepena presuda u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, a ukoliko se dokaže da je kriv za ono što mu je stavljeno na teret, D.M. bi mogao dobiti do 10 godina zatvora!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 13:38

Strava u hotelu: 68-godišnjak raznio lice svojoj ljubavnici (16)
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 76870.html

Dnevnik.hr - 24.01.2013 11:20 ⇒ 17:03 Foto
Prije sedam dana srbijanski biznismen ubio je svoju pola vijeka mlađu ljubavnicu u jednom ukrajinskom hotelu te nakon toga počinio samoubistvo.

Ovog mjeseca 68-godišnji srbijanski biznismen ubio je svoju ljubavnicu, 16-godišnju Poljakinju te potom presudio sebi. Njihova gola tijela pronađena su u sobi jednog ukrajinskog hotela, u koji su se prijavili tri dana ranije, a u ruci muškarca pronađen je pištolj, piše Kurir.

Djevojka je identifikovana kao Olivija Jankovski iz Poljske, a muškarac kao Ratko Veličković koji u Ukrajini ima poslovno carstvo. Prema izjavi spremačice koja ih je pronašla, djevojci je lice bilo razneseno, a muškarac je imao ranu od metka na sljepoočnici. Policija je ubrzo zaključila kako se radi o ubistvu i samoubojstvu, a kao motiv je navedena Ratkova ljubomora.

Otac ubijene djevojke rekao je kako je njegova kći bila uzorna učenica sve dok nije upoznala Ratka. 'Tada se ispisala iz škole i odjednom kući donosila pune vrećice nove odjeće, uvijek je imala novca, ponašala se prema nama kao da nas više ne treba', ispričao je kroz suze njen otac Pjotr. Kada su je roditelji upitali s kim se viđa, odgovor je uvijek bio isti - s vršnjakom iz Varšave. No, istina je bila daleko od toga.

Olivija je 13. januara nestala iz roditeljskog doma, no javila se sestri te joj rekla kako se vraća 18. januara. 'Dva dana nakon toga nazvali su me i rekli da su u hotelskoj sobi pronašli golo mrtvo tijelo moje kćeri te da je na njoj ležao starac koji joj je, izgleda, bio ljubavnik', ispričao je potresnu priču Olivijin otac.

Cijela se priča počela rasplitati kada je Olivijina sestra sama upoznala nesretnu djevojku s Veličkovićem u vrijeme dok je radila kao konobarica u njegovu baru. On je imao puno novca što je Oliviju bacilo na koljena, budući da potiče iz siromašne porodice. Vodio ju je na putovanja, kupio joj auto, obećao stan... Sestra je dodala i kako posljednjih mjeseci Olivija više nije mogla podnositi Veličkovićevu ljubomoru te se počela družiti s jednim vršnjakom, no povjerila se kako se bivšeg ljubavnika boji te kako zna da on sa sobom uvijek nosi pištolj.

'Rekao joj je da je preživio dva infakrta te da odlazi u Srbiju na liječenja i zamolio je da posljednji put ode s njim u Ukrajinu ne bi li se oprostili', ispričala je Olivijina sestra Kristina.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
e-din
Član
Postovi: 1036
Pridružen/a: 19 okt 2012 23:19

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la e-din » 28 jan 2013 14:17

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... tnika.html
Osnovni sud u Banja Luci osudio je danas Anđelka Đokića (64) bivšeg radnika Centra za socijalni rad Banjaluka na šest godina robije zbog s**** zlostavljanja maloljetnika zloupotrebom službenog položaja. Istom presudom, ali za 'blaže' ...



... krivično djelo osuđen je i Đokićev saučesnik Igor Račić (37) iz Banjaluke i to na godinu dana zatvora.

Račić je proglašen krivim zbog iskorištavanja djece i maloljetnika za p***.

Protiv trećegoptuženog Milivoja Golića (40) iz Čelinca još ranije je razdvojen postupak, jer je vještačenjem utvrđeno da on nije sposoban pratiti sudski proces.

Suđenje Goliću održaće se kako je potvrđeno u sudu, kada se popravi zdravstveno stanje optuženog.

Suđenje Đokiću i saučesnicima trajalao je gotovo godinu dana i bilo je zatvoreno za javnost, kako bi se zaštitio identitet maloljetnika koji je bio žrtva bolesnih radnji socijalnog radnika i njegovih podređenih.

Ono što smo uspjeli saznati i što nam je potvrđeno to je da je sudski postupak u kojem su izneseni detalji 'rada' bivšeg socijalnog radnika šokirao sudsko Vijeće, prenose Nezavisne.

U sudu je potvrđeno da je presuda donesena po izmjenjenom Krivičnom zakonu RS u kojem su nedavnim izmjenama pooštrene kazne za s**** predatore.

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 28 jan 2013 16:34

Smijesnih kazni. :cita:
Sud prihvatio nagodbu u aferi prostitucija
http://www.glassrpske.com/hronika/crna_ ... 07777.html

.Crna hronika
.Sud prihvatio nagodbu u aferi prostitucija
28.01.2013 15:14 | Goran Obradović
Banjaluka - Okružni sud u Banjaluci prihvatio je danas sporazume o priznanju krivice koje su sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske sklopili vlasnik banjalučke picerije "Del Kapo" Milan Ivanković, recepcionar hotela "Talija" Midorag Regodić i Ranko Lovre, a koji su bavili trgovinom ljudi radi vršenja prostitucije i falsifikovanjem kartica za tombolu.

Ivanković je na osnovu nagodbe sa Specijalnim tužilaštvom osuđen na šest mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 110.000 maraka. Regodić je takođe osuđen na šest mjeseci zatvora, a mora da vrati 1.000 maraka protivpravne imovinske koristi, dok je Lovre dobio tri mjeseca zatvora i novčanu kaznu od 2.200 maraka.

Sva trojica su uhapšena početkom oktobra prošle godine, a na teret im je stavljeno da su organizovali lanac prostitucije u Banjaluci i da su se bavili falsifikovanjem kartica za tombolu.

Specijalni tužilac Mladen Mitrović zatražio je od suda da proces bude zatvoren za javnost zbog dijela koji se odnosi na prostituciju, ali je sud odbio taj zahtjev.

U tom dijelu suđenja tužilac je naveo inicijale nekoliko djevojka koje su pružale s**** usluge.

Tužilac je rekao da je Ivanković počinio najblaži oblik krivičnog djela trgovina ljudi radi vršenja prostitucije.

- Ivanković od žrtava nije uzimao novac, već je to radio kako bi povećao broj gostiju u svom klubu i zbog boljih odnosa sa svojim poslovnim partnerima. On nikoga nije prisiljivao na prostituciju, već je pozivao djevojke i dogovarao s**** usluge za druge ili bi davao njihove kontakte. Nekada je za s**** usluge i on nagrađivao žrtve - kazao je Mitrović.

On je dodao da je na osnovu dokaza i analiza sklopljen sporazum prema kojem je Ivanković prihvatio da za falsifikovanje bude osuđen na novčanu kaznu od 60.000 maraka, a za trgovinu ljudima na šest mjeseci zatvora i da plati 50.000 maraka.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 30 jan 2013 18:52

Majka s**** zlostavljala i iskorištavala sina starog 10 godina!
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 77730.html

VEČERNJI LIST - 30.01.2013 14:27
ZAGREB - Na jednom hrvatskom ostrvu uhapšena je majka osumnjičena da je s**** zlostavljala i iskorištavala svog sina, starijeg nešto više od 10 godina.
Iako psihijatri i psiholozi znaju da i majke, a ne samo očevi, mogu biti s**** zlostavljači, premda znatno rjeđe, u Hrvatskoj takvih slučajeva, koliko javnost zna, dosad nije bilo.
Policija je potvrdila da je žena u tridesetima uhapšena i krivično prijavljena zbog polne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina, za što joj prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina, javlja Večernji list.
Uz to može kazneno odgovarati i za rodoskvrnuće, za što joj prijeti još godinu dana zatvora. O detaljima monstruoznog čina majke nad sinom policija, razumljivo, nije htjela službeno govoriti, no potvrđeno je da je slučaj sablaznio i same policajce, ali i radnike nadležnog Centra za socijalni rad koji su cijeli slučaj i prijavili policiji. Njima su, pak, monstruoznost majke koja je s**** zlostavljala svoje dijete navodno prijavili drugi članovi porodice, kojima se dijete požalilo.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
Drina
Moderator
Postovi: 7353
Pridružen/a: 20 okt 2012 19:53

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Drina » 10 feb 2013 18:32

Kalinovik - Pero Govedarica i brat

p_0f8J8tDeU
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 10 feb 2013 19:03

O cemu se radi?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
Drina
Moderator
Postovi: 7353
Pridružen/a: 20 okt 2012 19:53

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Drina » 10 feb 2013 19:34

ABen je napisao/la:O cemu se radi?
Mislim da su ovi iz kadastra izasli na teren a ovi ih docekali po domacinskom servskom obicaju. Psovanje, prijetnje, nagurivanje itd....
U stilu bivola koji ih vodi
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41197
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Jack » 10 feb 2013 19:38

U Mom kraju.Vlah vlaha ubio radi 420 maraka.I to sjekirom ga u po cela zdrmao, pa pobjegao u sumu

Udarno je bilo, jos da su bile vece pare u pitanju
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41197
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Jack » 10 feb 2013 19:39

Inace, rekose mi da je to bilo u Gornjim Orlovcima

Tako da znate ;)
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
Drina
Moderator
Postovi: 7353
Pridružen/a: 20 okt 2012 19:53

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Drina » 10 feb 2013 20:08

Jack je napisao/la:U Mom kraju.Vlah vlaha ubio radi 420 maraka.I to sjekirom ga u po cela zdrmao, pa pobjegao u sumu

Udarno je bilo, jos da su bile vece pare u pitanju

Ma to je cijelo bogatstvo. Ubijaju oni i za manje. Nego ova dvojica mrcina imaju po 130kg svaki a prijete ovim zenama.A najvise se to desava kad peku brlju. Tamo na jesen. Tad crna hronika radi punom parom. I kod nas je jedna vlahinja zatukla muza sjekirom. Doduse on je bio notorni alkoholicar, tukao je i jednom kad je zaspao ona ga raspilila sjekirom po celenki.


Tipicni vlasi

fE-VD_JeE4M
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 10 feb 2013 20:36

Nije to nista u Kljucu je krajem 2012 godine vlah ubio pistoljom brata svog zbog svade oko mede dvorista i onda sam sebe. A sta je naj lude u tome svemu jedan imo 72 godine a drugi 75 godina.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41197
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la Jack » 11 feb 2013 06:10

Ocigledno nisam se raspitao dobro
Naime, jes vlah ubio vlaha, ali ovo sad je komedija.Iako je zalosno

Naime, postar dolazi kod tog lika u Gornje Orlovce ili Donje.Nebitno je sad.I on pokusava da opljacka postara.Aktivira bombu na postara.A, postar prije tog dobije srcani i umire.On je stariji covjek inace

Taj lik sto je aktivirao bombu.Sebi komad mesa u noge odnese, jer nije znao ni bombu da baca.Pritom vlasi zovu policiju.Onaj je dole mrtav.I na kraju njih 6 orica ga opkolila.A, on drzi torbu od postara i vice.Ne dam pare.Ne dam

Jebote, ovo je suludo kad pricas, a kamoli u pravom zivotu

:D
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
ABen
Član
Postovi: 9868
Pridružen/a: 18 okt 2012 17:45

Re: Propast kršćanskog svijeta oko nas

Post Postao/la ABen » 15 feb 2013 08:39

Ugledni zagrebački profesor u pritvoru zbog bludničenja nad pastorkom
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 79998.html

Jutarnji.hr - 14.02.2013 14:11
ZAGREB - Ugledni zagrebački univerzitetski profesor već je 16 dana u istražnom zatvoru u Remetincu zbog sumnji da je bludničio nad pastorkom u mlađoj tinejdžerskoj dobi.

To je drugi put da je ona prijavila profesora – no prvi put je iskaz povukla.

Naime, djevojčica (čija dob nije otkrivena) je još u novembru 2011. kazala majci da se očuh, majčin partner s kojim žive u zajedničkom domaćinstvu u Zagrebu, neprimjereno ponaša prema njoj i dira je po intimnim dijelovima tijela. Majka je partnera prijavila policiji, a profesor je pritvoren. No, nakon sedam dana djevojčica je povukla iskaz, navodno na nagovor majke, iako je istražiocima detaljno i uvjerljivo ispričala što joj se događalo, saznaje Jutarnji list.

Ipak, zbog povlačenja iskaza profesor je pušten na slobodu, a majka i djevojčica su nastavile živjeti s njim.

No, potkraj prošle godine profesora je pastorka ponovno optužila za bludničenje, a policiju je opet alarmirala majka. Profesor je uhapšen 29. januara te se otada nalazi u istražnom zatvoru. Istražiocima je navodno sat i po iznosio odbranu, plakao i tvrdio da mu pastorka smješta zbog njegovog strožeg vaspitanja i cjelokupne porodične situacije koju teško podnosi.

Naime, profesor i majka djevojčice u vezi su dobili dijete, pa profesor tvrdi da su optužbe njen način privlačenja pažnje i 'osvećivanja' očuhu.

Dekan fakulteta je za list kazao da su svi zatečeni.

"Mislili smo da je to završena priča, da je riječ o nesuglasicama sa suprugom, ali sad smo svi sumnjičavi. Koliko znamo, supruga je prvi put povukla prijavu nakon sedam dana, a činilo se da je u pozadini nesređen odnos i svađa oko nekretnina. Sada ne znam što da mislimo", kazao je dekan.

Profesor će biti mjesec dana u istražnom zatvoru. Dokažu li se ove optužbe, profesoru po članu 193. Krivičnog zakona prijeti kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Odgovorite