Stranica: 1/1.

ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 04 maj 2017 01:50
Postao/la Zitko
:o [/b]

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 26 okt 2017 15:24
Postao/la Zitko
:evil:

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 26 okt 2017 20:10
Postao/la Jack
Ivo Andric

Travnicka Hronika i Na Drini Cuprija.2 najgora rasisticka lazovska romana,gdje su Bosanski Muslimani mentalno poremeceni s**** zlotvori koji siluju krscanske zene.Psiholoski slucajevi kojim je jedini cilj u zivotu nabijanje na ''kolac'' neduznih krscana.Notorne pijanice koji cim padne mrak popiju vise rakije od omrazenih ''vlaha''.

A Travnicka kronika opisuje jos goru vrstu rasizma.Sad citaj naprimjer Mesu Selimovica.Nijedan njegov roman ne prikazuje rasizam.Ima jos Omera Pasa Latas,Most na Zepi i drugi.Nije ni cudna pojava cifuta Isaka Samokovlije.Koji je Bosanske Muslimane nazvao psima za zivota jos u staroj Jugoslaviji.Ali,sad je problem Mustafa Busuladzic hafiz covjek koji je pricao Arapski,Turski,Njemacki,znao dosta Engleskog.

S jednim rasistom tipa Ivo Andric

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 26 nov 2017 23:37
Postao/la nadInsan
Ma i pticama na grani je jasno da Mustafa Busuldžić nije antisemita, ali s obzirom da se Bošnjacima traži dlaka u jajetu, dovoljno je bilo što je samo spomenuo židove u tekstu, to su odmah dušmani pojačali puta hiljadu i poslali sliku o Bošnjacima kao nacistima. Ne treba nam takav marketing i ovo nam se može obiti o glavu. Izrael je imao udjela u našem genocidu, u treniranju srpskih vojnika i naoružavanju. Veze sa Izraelom su spomenute i u Mladićevom dnevniku. Ne zaboravite da nas je Izrael priznao tek 97. godine. Samo traže razlog da nas mrcvare. Mi Bošnjaci smo slabi, izmoreni, iscrpljeni od rata, i nema teorije da se možemo kačiti sa cionistima i zatezati tamo neke odnose. Ako kažu da promjenimo ime škole, onda mijenjaj, inatiti ne treba, pogotovo kad nam se to može obiti o glavu.

https://www.middleeastmonitor.com/20170 ... bligation/

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 27 nov 2017 11:14
Postao/la amkos
Mi Bošnjaci smo slabi, izmoreni, iscrpljeni od rata, i nema teorije da se možemo kačiti sa cionistima i zatezati tamo neke odnose. Ako kažu da promjenimo ime škole, onda mijenjaj, inatiti ne treba, pogotovo kad nam se to može obiti o glavu.
I ja sam o ovome razmišljao, šta raditi, šta je najbolje bez "inaćenja" ? :what:

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 28 nov 2017 01:44
Postao/la Crow Jane
Trebalo bi, usput, i ambasadu Palestine zatvoriti, za kompenzaciju.

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 15 apr 2021 10:22
Postao/la Jack
Stjepan Radic je zvao Bosanske Muslimane psima koje treba zatrti.I to javno,On je dolazio u Cazinsku Krajinu najvise i tamo je Seljacka stranka jedne izbore pomela pravo.A poslije je pokazao pravo lice.Punisa Racic cetnik koji ga je ubio u skupstini i sam clan te iste skupstine.On je imao zadatak,a zna se odakle je dobio taj podatak

Po cemu je Busuladzic bio fasista.Po tome sto je trazio autonomiju Bosne u okviru Njemackog carstva.Po tome sto je pisao protiv zidova?Pa u tom Sarajevu su cifuti bolje prosli od jedne Varsave ili Budimpeste ili Nedicevog Beograda.Partizani su streljali masu ucenik Bosnjaka jer je njima trebao nepismeni Muslimanski seljak koji ce voditi ''bratstvo i jedinstvo// A to Busuladzic nije bio.Neko stvarno misli u NDH koju je Hitler stvorio iako i sam Himler je rekao da je to bila greska.Da su Muslimani mogli da upravljaju zivotima zidova i da su bili fasisti kako se prica.Vidi se po broju poklanih Muslimana Podrinja.Samo kod Jugobalija moze ucen covjek,koji je ubijen brutalno po prijekom sudu.Biti optuzen za fasizam

Re: ANTISEMITIZAM MUSTAFA BUSULADŽIĆ V STJEPAN RADIĆ

Postano: 06 dec 2021 20:42
Postao/la Zmaj
MUSTAFA BUSULADŽIĆ - PROF. DR. ENES DURMIŠEVIĆ - PROMOCIJA U ZENICI 2018. (IML TV)