☑ Pravila foruma i savjeti

Debili

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41357
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Debili

Post Postao/la Jack » 05 dec 2017 17:18

Glavni lik im je baniran krelac s facebooka BBC
Udarna brigada je Vlaski skutor iz Ljubuskog Robi Mostar koji vjerovali ili ne je napisao 27 Novembra da se ocekuje novih 6 stanovnika Zapadnog Mostara,medju njima i Praljak.Praljak je vec kremiran ali mozda i te racunate
Lik je iz Zagreba porijeklom iz Ljubuskog i ima nick Robi Mostar

Drugi lik je trajno baniran s Engleske wikipedije Wikiceha.Kad je baniran onda je poceo da pise na Hrvatskoj,gdje naravno nije baniran.Onda je presao na onaj forum sranje

Blesimetar bi pukao,ali to su Covicevi biraci.Glup i gluplji
S tim da Duda nema nesto.Jel slabo prodaja ide omrazenim Muslimanima Tesnja.Ili je fakat previse zauzet''
Serbian cafe je bio prije rasadnik gluposti.Prije 15 godina ubjedljivo najdebilniji forum.Danas je to forum Herceg Bosne.Iskompleksiran patoloski vlaski forum tzv Hrvata.Jedino se zna

UZP ostaje u cijelom svijetu.;Pa cak i u Becu gdje Islam free Neum Bbc zivi.Jebi ga
Bile su i Ljubace Islam free.Nikad ne reci nikad
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
amkos
Član
Postovi: 12080
Pridružen/a: 18 okt 2012 20:55

Re: Debili

Post Postao/la amkos » 05 dec 2017 19:28

Udarna brigada je Vlaski skutor iz Ljubuskog Robi Mostar koji vjerovali ili ne je napisao 27 Novembra da se ocekuje novih 6 stanovnika Zapadnog Mostara,medju njima i Praljak.Praljak je vec kremiran ali mozda i te racunate
Ovo sam i ja upratio, vrlo drsko napisano, zato je dobro da su osuđeni a jedan je već i skoro pod zemljom. Čekaju se nalazi, obdukcija, ispitivanja itd.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Avatar
amkos
Član
Postovi: 12080
Pridružen/a: 18 okt 2012 20:55

Re: Debili

Post Postao/la amkos » 05 dec 2017 19:30

Lik je iz Zagreba porijeklom iz Ljubuskog i ima nick Robi Mostar
Ovo se zove vješto prikrivanje informacija o iseljavanju Skutora !!
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41357
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Debili

Post Postao/la Jack » 05 dec 2017 20:08

Lik je komad budale.
Uzp je Uzp
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
Abidaga
Član
Postovi: 5854
Pridružen/a: 20 okt 2012 21:29

Re: Debili

Post Postao/la Abidaga » 25 dec 2017 00:10

hamza je napisao/la:Znate li onu spodobu licnost godine Husein Smajić za otkrivanje i gradnju toboznje crkve u svom dvoristu?
Evo kako je uzurpirao vakufsku zemlju!
cjeli tekst je na linku.

http://www.bug.ba/muftija-travnicki-dr- ... ovine.html
Muftija travnički dr. Ahmed ef. Adilović je u petak, 17.04.2015. god. posjetio Medžlis IZ-e Bugojno kako bi u Džematu Vesela predvodio džumu-namaz i kako bi se na licu mjesta upoznao sa pokušajem otimanja vakufske imovine na području Pršljanice kroz presudu Općinskog suda Bugojno u kojoj je sudija Katica Soldo, donijela presudu u korist Igora Lučića i dr., a protiv Medžlisa IZ-e Bugojno. Od Medžlisa IZ Bugojno dobili smo slijedeće saopćenje:

„Medžlis IZ-e Bugojno je 14.04.2015. god. dobio presudu Općinskog suda Bugojno, sudinica Katica Soldo u kojoj je dio parcele „Pršljanica“ (dio parcele do rijeke k.č. 1194 po starom premjeru površine 7980 m2) presudila u korist Igora Lučić i dr.

Mi u Medžlisu IZ-e Bugojno smo sa nevjericom primili tu vijest. Razlozi za nevjericu su brojni. Prvi je taj što je ista sudinica, Katica Soldo 26.07.2011. god. po istom sudskom sporu donijela presudu u korist Medžlisa IZ-e Bugojno nakon čega je Kantonalni sud u Novom Travniku 12.12.2012. god., samo zbog formalnih propusta u tužbi tužitelja Igora Lučić i dr. poništio presudu Općinskog suda u Bugojnu te predmet vratio prvostepenom sudu na ponovni postupak. U ponovljenom postupku Medžlis IZ-e Bugojno je pribavio i nove nepobitne dokaze, ali ovaj put sudinica Katica Soldo nije sudila po pravdi.

Katica Soldo je u ponovljenom sudskom postupku, tendenciozno pristupila sudskom sporu. Novac ili politički pritisak ili medijska popularnost Huseina Smajića ili nešto četvrto bili su glavni argumenti na osnovu kojih je sudila Katica Soldo.

Za Katicu Soldo ništa nije značio KUPOPRODAJNI UGOVOR 613/32 od 23.04.1932. god. sklopljen između Lučić Ilije i Lučić Marijana kao prodavaca i Šupa rođ. Pandžo Fatime kao kupca parcele k.č. 1194 po starom premjeru, površine 7980 m2, ovjerenim od strane Poreske uprave u Bugojnu. Jedna od zakonitih naslijednica Šupa rođ. Pandžo Fatime – Pandžo rođ. Bevrnja Ševala zvana Miza (II brak Bašić Ševala) je nakon smrti muža istu (a koju je naslijedila od muža) dala u hajr kao opće dobro i Vakuf Džamije u Veseloj.

<p style="text-align: justify;">Za Katicu Soldo ništa nije značilo to što je Medžlis IZ-e Bugojno koristio parcelu k.č. 1194 po starom premjeru površine 7980 m2 više od 30 godina.</p>
Za Katicu Soldo ništa nisu značili nalaz vještaka geodetske struke Safeta Vunića 24.12.2010. god. koji je mišljenja da iz navedenih upisa u starom i novom premjeru tužitelji nisu uživali parcelu poslije II-og svjetskog rata i nalaz vještaka geodetske struke Emine Duvnjak koja je mišljenja da od 1977. g. na katastarskoj parceli novog premjera 2169 (koja po starom premjeru sadrži k.č. 1194 i k.č. 1195) nisu vršene promjene u smislu oblika i površine kao i posjednika navedene parcele.
Husein Smajić je, kao i svi mještani Vesele, znao za temelje i zidine crkve jer se njegova kuća nalazi odmah uz tu crkvu. Također ostaci crkve su zasuti i zatrpani nasipom kojim je Husein Smajić formirao vještačko jezero za akumuliranje vode za mini-centralu. Da je kojim slučajem u prvom sudskom postupku Husein Smajić riješio sve u svoju korist, sigurno ne bi iskopao temelje crkve. Iskopavanjem temelja crkve dobio je publicitet u BiH, nagradu ličnosti godine u BiH Večernjakovog lista i evo sada i presudu Katice Soldo u sporu protiv Islamske zajednice u BiH. Time je Husein Smajić pokazao svoje pravo lice i spremnost za zloupotrebu svih svetinja, a sve radi lične koristi“, rekao je Jasmin Husić.
Došao sam u posjetu Džematu Vesela i Medžlisu IZ-e Bugojno da obiđem ovaj naš džemat na području Muftijstva travničkog i da se na licu mjesta upoznamo sa aktuelnim problemom u vezi vakufskog zemljišta „Pršljanica“. To zemljište je vakuf naslijednika Šupa rođ. Pandžo Fatime prema važećim papirima, a trenutno imamo situaciju pokušaja nasrtaja i otuđivanja ovog vakufskog zemljišta.

Mi znamo da smo u prošlom sistemu kao Islamska zajednica u BiH u znatnoj mjeri oslabljeni zato što su nam mnogi vakufi oduzeti. Taj sistem je bio takav kakav je bio i znamo da se vrlo malo šta moglo uraditi na zaštiti vakufske imovine. U današnje vrijeme, u vrijeme kad imamo državu koja se trudi da poštuje pravo i pravni sistem, ne možemo dozvoliti da ono što je vakufsko da se otme, da pripadne nekom drugom. Naprotiv sve ono što je vakufsko treba da se sačuva i da se unaprijedi, a ovaj ovdje prostor zemljište pripada Džematu Vesela i Medžlisu IZ-e Bugojno i uživaju ga i održavaju više od pedeset godina, tako da je tu situacija potpuno jasna. Mi poštujemo druge, ali ne damo svoje.

Za ono što je naše, iskoristit ćemo sve moguće pravne mjere i instance, da bismo zaštitili ovaj vakuf, da on ostane pri Islamskoj zajednici u BiH i da služi onoj svrsi za koju je namijenjen. Evo ja sam ovdje informisan iako je to vakufska parcela, ali nije bilo smetnje da tu istu parcelu koriste i oni koji nisu članovi Islamske zajednice u BiH. Dakle to je bilo na višestranu korist, ali eto nekome je to zasmetalo i neko je pokušao da utiče čak i na sudske organe da se ova parcela ili dio ove parcele otme. Ja to ovdje slobodno mogu tako kazati, ali isto tako mogu kazati i poručiti da mi kao Islamska zajednica u BiH to nećemo dozvoliti, ne samo mi kao Muftiluk travnički, i kao Medžlis IZ-e Bugojno, nego isto tako i džematlije i Džematski odbor Džemata Vesela, a uostalom i Vakufska direkcija u Sarajevu i Rijaset Islamske zajednice u BiH da se vakuf porodice Pandžo zaštiti od otimačine rekao je Muftija travnički, dr. Ahmed ef. Adilović.

Pred nama je jedan duži proces, ali na kraju, ako Bog da, ja ne sumnjam da ćemo doći do pravde i da ćemo doći do konačnog rješenja ovog pitanja, to jeste da je ovo vakufska parcela i da pripada Islamskoj zajednici u BiH.“
Za Džemat Vesela, Medžlis IZ-e Bugojno i Muftiluk travnički je nepojmljivo kako neko može, kao što to čini Husein Smajić, prihvatiti nagradu određenih respektabilnih medija za ličnost godine u BiH, koja gradi crkvu na svojoj imovini i koju je navodno spremna ustupiti Katoličkoj crkvi u BiH, a sve to čini kako bi samo 50-ak metara dalje otimao vakufsku imovinu Islamske zajednice u BiH kojoj bi i sam trebao pripadati, a sve zbog ličnog interesa. Zato se i među mještanima Vesele čuje kako se iza čitave priče o izgradnji crkve kriju lični interesi, a medijska pažnja i politička podrška koja je rezultirala tom inicijativom treba poslužiti samo kao pokriće za daljnju otimačinu i uništavanje resursa od općeg interesa, pa makar oni bili i vakufi.
Udruga krmaka Uskopaljsko-bugojanske regije na čelu s doživotnim predsjednikom Huseinom Smajićem:
http://www.kapljubavi.com/index.php/com ... ap-ljubavi
slika

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41357
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Debili

Post Postao/la Jack » 25 dec 2017 04:11

Obicno su to stariji ljudi preko 50 godina.U mnogim slucajevima preko 60 godina.Bilo bi daleko gore da je to mlad momak od 30 godina koji radi ovakve stvari.Nazalost majka priroda mora da unisti takve budale.Jer mjenjanje misljenje tog lika je nemoguce

Vesela je formirana kao Bogumilski centar i nema nikakve veze s katolicanstvom.Katolicki varvari su srusili crkvu u Veseloj i proganjali Bogumilski pokret.Straza je odred Bogumilskih vjerskih lica.Ime se je zvalo Vesela StrazaNe,samo da je katolicki pokret u zadnjih 50 godina nasilno preko 200 crkvi krstjanskih,tj bogumilskih preobratio u katolicke crkve.Nego su i bili masovna ubistva,fakticki genocid.No

Sta taj senilni kreten zna.Nista
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
Abidaga
Član
Postovi: 5854
Pridružen/a: 20 okt 2012 21:29

Re: Debili

Post Postao/la Abidaga » 02 jan 2018 22:16

noel malcolm je napisao/la:Tifa na ruci istetovirao grb Srbije!!!

http://bosnor.com/tifa-nakon-tri-prsta- ... rb-srbije/
Alen i Tifa se potukli: Svjedoci navode da je deblji kraj izvukao Vojičić
http://www.vijesti.me/caffe/alen-i-tifa ... dvi-970009

Avatar
Abidaga
Član
Postovi: 5854
Pridružen/a: 20 okt 2012 21:29

Re: Debili

Post Postao/la Abidaga » 13 jan 2018 09:39

qwoosBNoGTo
ot22dqz_Rk8

Avatar
Zmaj
Član
Postovi: 10783
Pridružen/a: 18 okt 2012 23:58

Re: Debili

Post Postao/la Zmaj » 15 jan 2018 17:00

Bihać: Pogledajte trku dva Golfa koja je umalo završila tragično
https://www.facebook.com/bihac.spotted/ ... 437434603/
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Avatar
Bosni
Član
Postovi: 3916
Pridružen/a: 22 nov 2012 04:38

Re: Debili

Post Postao/la Bosni » 27 jan 2018 23:18

http://saff.ba/omicevo-dodvoravanje-del ... os-srbije/
Omićevo dodvoravanje Delijama: Nisam musliman, razmišljao sam da uzmem i pasoš Srbije

Alen Omić, košarkaški reprezentativac Slovenije, novi je centar KK Crvena zvezda s kojom je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Košarkaš rođen u Tuzli (živio u Banovićima), koji je prije odlaska u Sloveniju bio fudbalski golman (odveo ga menadžer Enes Trnovčević), nikada nije obukao dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U intervjuu za službenu stranicu KK Crvena zvezda, Alen je priča o ispunjenju dječačke želje i velikom izazovu koji donosi igranje u dresu beogradskog kluba.

Omić je u Zvezdu stigao Izraela, gdje je igrao za Hapoel iz Jerusalema i veoma se obradovao mogućnosti da igra za klub za koji navija od mladosti.

Međutim, poznat je i stav navijača Crvene zvezde da igrači koji su iz komšiluka “nisu dovoljno kvalitetni”, koji predstavlja jedinu prepreku da se mladom Slovencu ispuni san da zaigra za najveći klub u Srbiji.

Vođeni prethodnim problemima, porazgovarali smo sa Alenom Omićem i dobili odgovore na neka pitanja nakon kojih će javnost u Srbiji malo bolje upoznati ovog košarkaša.

– Počeo sam svoju košarkašku priču u Zlatorogu, i nakon toga put je za svakoga ko želi da napreduje u slovenačkoj košarci sličan. Prešao sam u Olimpiju 2012. godine. U međuvremenu, postao sam i reprezentativac Slovenije, a kasnije me put vodi u Gran Canariju, Anadolu EFES, pa Unicaju – rekao je Omić, dodavši:

– Imam jako puno prijatelja i drugara među Srbima koji žive u Sloveniji. Taj mentalitet i narod su mi jako bliski, tu nema nikakve tajne. Uostalom ima li razlike? I te ljude doživljavam kao svoje, mentalitet nam je isti!

Stav da igrači iz “neprijateljskog komšiluka nisu dovoljno kvalitetni za Crvenu zvezdu” komentarisao je svoj način. Iz njegovih riječi moglo se zaključiti kako se dodvorava Delijama, navijačima beogradskog tima.

– Šta je to neprijateljski komšiluk? Sa druge strane imam kvalitet za Crvenu zvezdu i verujem da je ovo najveći izazov u mojoj karijeri. Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak. Uostalom imao sam još znatno ranije ideju da apliciram za srpski pasoš uz maternji slovenački. Ja kao Slovenac nisam što se vjere tiče neko koga to baš zanima. Odmah i da dodam, ljude dijelim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vjera, jer je meni košarka na prvom mjestu – rekao je Omić, koji je dodao da u slobodno vrijeme vrlo rado pogleda i filmove Emira Kusturice, a neka pisana djela Andrića i Selimovića zna gotovo napamet.
http://saff.ba/pravdao-se-navijacima-zv ... je-balija/
Pravdao se navijačima Zvezde da nije musliman, a oni mu poručili da je “Balija”

Bivši reprezentativac Slovenije, rođeni Tuzlak Alen Omić proteklih dana je privukao pažnju javnosti u regiji svojim pravdanjem navijačima Zvezde da nije musliman. Međutim, već na prvoj utakmici Omić je dočekan je “na nož” od strane Delija, neposredno pred meč sa Olympiacosom.

Vatrene pristalice beogradskog kluba imale su poruku za Omića.

– Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija – pisalo je na skandaloznom transparentu Delija, a zatim i skandiranje “Omiću, odlazi”.

Omić je nakon utakmice izjavio da ga nisu pogodile uvrede.

“Ja sam u Zvezdu došao i zbog navijača. Znam da Zvezda ima najbolje navijače u istoriji svega. Došao sam da igram za ovu boju dresa. Ja sam ovdje došao da igram košarku i da se borim i nisam se obazirao na uvrede. Nisam ih previše ni čuo, jer sam bio koncentrisan na igru i pobjedu”, rekao je Omić.
Budalo. Dok se ne posrbiš 100%, ti im nećeš biti prihvatljiv. Džaba si se sramotio. Mi trebamo ovakvima dati do znanja da nakon ovakvog sramočenja nema povratak kod nas. Sa nama si završio zauvijek, izdajico.

Avatar
BosnjackaHercegovina
Član
Postovi: 5511
Pridružen/a: 23 nov 2014 17:39

Re: Debili

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 29 jan 2018 06:13

Ne slažem se.
On je Slovenac i zauvijek je završio s Bosnom i tako i tako.
A roditeljima mu treba zabraniti ulaz u BiH. Roditelji su krivi za to. On je samo proizvod posranih gena.
Samo BiH.

Avatar
Bosni
Član
Postovi: 3916
Pridružen/a: 22 nov 2012 04:38

Re: Debili

Post Postao/la Bosni » 30 jan 2018 11:02

https://www.klix.ba/sport/kosarka/groba ... /180129115
Grobari vrijeđali slovenskog košarkaša: Ti si Zvezdin četnik Omiću

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 21:00 sati u dvorani Aleksandar Nikolić igraju derbi utakmicu 18. kola ABA lige.

I ova utakmica nije prošla bez navijačkih prepucavanja budući da su navijači Partizana pred početak "vječitog derbija" vrijeđali novo pojačanje Crvene zvezde - Alena Omića.

Grobari, kojih nema mnogo u dvorani, skandirali su "ti si Zvezdin četnik Omiću".

Simpatizeri Crvene zvezde odmah su uzvratili zvužducima i time dali podršku svom centru.

Podsjetimo, na meču nema najvatrenijih navijača Zvezde, Delija, koji su jasno stavili do znanja upravi da ne podržavaju dolazak Slovenca i rođenog Tuzlaka Omića.

Avatar
Abidaga
Član
Postovi: 5854
Pridružen/a: 20 okt 2012 21:29

Re: Debili

Post Postao/la Abidaga » 17 mar 2018 11:02

Bosnjacki povratnik u Visegradu: Idem u crkvu i proslost me ne interesuje
fypT5Td0la8

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Debili

Post Postao/la atif » 26 apr 2018 10:49

Ovo im je bas smjehurija. Cisti prostatluk. Za plakati koji su ovo debili sto ovakve samoponizavajuce stranice vode.

https://www.facebook.com/ProsjecanBosnjo/?ref=py_c

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Debili

Post Postao/la atif » 27 apr 2018 11:25

http://stav.ba/nedzad-latic-nadmasio-sa ... -s-munara/

NEDŽAD LATIĆ NADMAŠIO SAMOG SEBE: “SARAJLIJE NADZIRU S MUNARA”
Svašta se tokom posljednjih nekoliko decenija moglo pročitati i čuti od ovdašnjih javnih ličnosti, svakakvih malicioznih budalaština i besmislica, no nedavne verbalne halucinacije Nedžada Latića, koji već ionako ima nekoliko (s)hitova u top deset “greatest shits” izjava objavljenih na prostoru Bosne i Hercegovine, ipak pretendira na samo zlato.

Govoreći na promociji svoje knjige Orwellovo Sarajevo, koju su moderirali najprisniji i najbliži saradnici i intimusi Envera Kazaza – Šejla Hukara i Suad Beganović – Latić je u jednom trenutku ustvrdio kako se građani Sarajeva nadziru i špijuniraju ne samo s visokih novosagrađenih građevina nego, ni manje ni više, i s munara sarajevskih džamija!!!

Sve to, naravno, u režiji “režima”, tj. u režiji SDA i Islamske zajednice.

Promišljajući o ovakvoj Latićevoj tvrdnji, koje se 1992. godine nekako nisu sjetili ni Risto Đogo niti najparanoičniji SDS-ov kadar, može se doći do zaključka da je Latić djelomično u pravu! Građane Sarajeva zaista nadziru, ali ne s munara niti s bilo kojih visokih građevina, nego samo s jedne, i to one najviše – s tornja! Onog tornja kojeg Latić već neko vrijeme vjerno opslužuje, a kojeg dobar dio Sarajlija odavno naziva Sauronovim tornjem.

Posmatramo li u svjetlu takvog otkrovenja Latićeve izjave koje su u svojoj islamofobičnosti i šovinizmu gotovo bez presedana, onda postaje jasno gdje su one smišljene i u koju svrhu. Ono što i nije toliko jasno jeste koja je Latićeva uloga kao sluge ovdašnjeg Saurona: da li je on jedan od devet nazgula koje toranj šalje da gradovima i poljima šire strah i užas ili je “usta Sauronova”, izaslanik koji lažima iz tornja truje um, crni srca i u očaj baca sve njegove neprijatelje?

Odgovor je da Latić nije ništa od toga, u ovoj priči on nije veliki negativac nego samo Golum – sažaljenja vrijedno biće iz jednog drugog vremena, umorno i klonulo, ali gonjeno neutaživom željom i sjećanjem na vrijeme kada je i ono nosilo “prsten moći”, ili mu se barem tako činilo, a koje sada služi onoga ko mu je obećao da će ga opet moći makar dotaknuti.
Metafore nastranu, strašno je kakve će sebi monstruozne izjave neki ljudi dopustiti, pritom se zaklanjajući iza vrijednosti i simbola na koje upravo nasrću onim što govore i pišu.

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Debili

Post Postao/la atif » 27 apr 2018 11:25

Zasto Laticev portal riga ekavicu?

Amer kad ga skuva, da te Bog sačuva…
https://www.facebook.com/TheBosniaTimes

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Debili

Post Postao/la atif » 07 maj 2018 11:11

Aktuelna vijest o Enzu Zidanu kako čestita Ermedinu Demiroviću na bosanskom jeziku za uspjeh.
Pogledam na njihov profil, da vidim tekst. Kad Ermedin se skroz zacopao i trebate samo da zamislite u koga.
A da vidite kako je gospodja bas fokusirana na sponzorstvo, ispada joj sve iz straznjice.
https://www.instagram.com/e.demirovic29/
Od sultana murata do danasnjih dana uvijek ovi sindromi krvopije i kukavicijeg jajeta za svoje interese.
A Bosnjaci uvijek mulci naivnosti.
Jeli tako damire legendo http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/720 ... kovic.html

Avatar
Pita sirnica
Član
Postovi: 1436
Pridružen/a: 31 dec 2017 09:28

Re: Debili

Post Postao/la Pita sirnica » 07 maj 2018 11:57

hamza je napisao/la:Aktuelna vijest o Enzu Zidanu kako čestita Ermedinu Demiroviću na bosanskom jeziku za uspjeh.
Pogledam na njihov profil, da vidim tekst. Kad Ermedin se skroz zacopao i trebate samo da zamislite u koga.
A da vidite kako je gospodja bas fokusirana na sponzorstvo, ispada joj sve iz straznjice.
https://www.instagram.com/e.demirovic29/
Od sultana murata do danasnjih dana uvijek ovi sindromi krvopije i kukavicijeg jajeta za svoje interese.
A Bosnjaci uvijek mulci naivnosti.
Jeli tako damire legendo http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/720 ... kovic.html

+ krst u autu! Kako nasijedaju vazda na te Blechgeile Tussis! Kada pogledas bolje sliku od trebe onda i nije neka naj, naj. Izgleda da su njezine kvalitete nastanjene u spavacoj sobi...
Tip se mora najest pure prije ali tda ce bit siromasnjij a mozda i bez karijete.. Zalosno
B -> B -> B

Avatar
Drina
Moderator
Postovi: 7383
Pridružen/a: 20 okt 2012 19:53

Re: Debili

Post Postao/la Drina » 31 maj 2018 00:02

slika
slika
slika



Feđa Isović


U tom smislu, precizno se radujem narednim izborima, jer mi se čini da bi u Federaciji SDP, kao najjača lijeva opcija u državi, mogao poremetiti razne planove nacionalnih oligarhija.
Ja jesam kod kuće i kad sam u Trebinju i kad sam u Sarajevu. Štaviše, u Ljubljani se osjećam kao kod kuće, a kamoli u Beogradu i Zagrebu. Po nacionalnosti sam Jugoslaven
https://avaz.ba/vijesti/intervju/383445 ... kom-narodu

I ovome bolesniku se daju pare da snima jos bolesnije serije
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Avatar
amkos
Član
Postovi: 12080
Pridružen/a: 18 okt 2012 20:55

Re: Debili

Post Postao/la amkos » 17 jun 2018 13:40

Drina je napisao/la:slika
slika
slika



Feđa Isović


U tom smislu, precizno se radujem narednim izborima, jer mi se čini da bi u Federaciji SDP, kao najjača lijeva opcija u državi, mogao poremetiti razne planove nacionalnih oligarhija.
Ja jesam kod kuće i kad sam u Trebinju i kad sam u Sarajevu. Štaviše, u Ljubljani se osjećam kao kod kuće, a kamoli u Beogradu i Zagrebu. Po nacionalnosti sam Jugoslaven
https://avaz.ba/vijesti/intervju/383445 ... kom-narodu

I ovome bolesniku se daju pare da snima jos bolesnije serije

Čujem da se dosta priča o toj novoj seriji koju je ovaj Feđa radio sa Elmirom Jukićem. Pogotovo se starijoj generaciji sviđa ta serija. :roll:

Ja još nisam imao priliku da gledam tu seriju, baš da vidim o čemu se radi. :what:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Odgovorite