☑ Pravila foruma i savjeti

Proustaški režim u Federaciji BiH

Dzumrukcija
Član
Postovi: 412
Pridružen/a: 31 aug 2020 17:01

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Dzumrukcija » 09 sep 2023 20:07

Bošnjaci se zamajavaju glupostima, kao što je slučaj sa direktorom KPZ Zenica.
KPZ Zenica prošle godine je imao prihod od 1,7 miliona KM, malo prometnija prodavnica ima više prihoda.

Ovu spiku o imenovanju direktora KPZ Zenica pokrenula je ustaška klika i to u kordinaciji sa SDPom i Našom Strankom.

Jebo vas KPZ Zenica, pa tu se niko ne prijavljuje na konkurse za posao u administraciji.
SDP i Naša Stranka su se namirili na mnogo boljim javnim preduzećima.

Bošnjaci moraju gledati kome se dodjeluju direktorska mjesta u Autocestama FBiH, Elektroprivreda BiH, BH pošte, BH telekomi i ostalo.

A vidjeti ću sad ko je uzeo najveće kolače u Federaciji i po kantonima.

Dzumrukcija
Član
Postovi: 412
Pridružen/a: 31 aug 2020 17:01

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Dzumrukcija » 09 sep 2023 23:39

Evo javnih preduzeća i budžetskih korisnika, koji kreiraju političku volju kod Bošnjaka.

Uzeo sam 2022. godinu za prihode i stranačku pripadnost direktora:

slika

U 2023. SDP preuzeo Elektroprivredu, koja je činječno najjače preduzeće, a Naša Stranka je preuzela Željeznice FBiH, koje 100 puta imaju veći prihod od jebenog zatvora u Zenici, kojeg su dali Raminom sinu. :rofll:

I mediji razvlače zatvor u Zenici, koji nema niti 2 miliona prihoda, kao neku privilegiju, umjesto da gledaju ko će biti direktor ovih gore preduzeća i gdje nestaju pare. :lol:

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la atif » 14 sep 2023 20:22

Izdajnici pucaju polahko.

Turbulentno u Hercegovini
Iz hercegovačkog NiP-a prijete SDP-u: „Prekidamo bilo kakve odnose sa SDP-om“
Nakon što je Kantonalni odbor HDZ BiH uputio poziv SDA i SDP-u na sastanak u petak u Skupštini HNK, a u vezi dogovora oko imenovanje nove Vlade HNK, na svom Facebook profilu oglasio se predsjednik KO NiP HNK Omer Hujdur:


“NADAM SE RAZUMU!!!

Nadam se da će naši koalicioni partneri, u ovom slučaju SDP, smoći snage i oduprijeti se ovom pokušaju oživljavanja ortačke družine koja je opustošila Hercegovinu u proteklih trideset godina, u svakom pogledu.

Ovakav sastanak bi narušio i poljuljao naše odnose prije svega sa HDZ-om 1990 ali i HRS-om koji su naši partneri u razgovorima za formiranje vlasti u kantonu, a to nikako ne želimo.

U slučaju da se desi bilo kakav dogovor sa ovim dvojcem, Narod i Pravda u našem kantonu će prekinuti bilo kakve odnose sa SDP-om.

Moramo biti konzistentni i držati se zacrtanih ciljeva jer druge alternative nemamo.”

Kako saznaje etto.ba iz izvora bliskih SDP-u, ovaj poziv iz HDZ-a nije došao sasvim slučajno. Naime, prethodnih dana su iza zatvorenih vrata održani sastanci predstavnika SDA i SDP-a te su dogovoreni neki daljni koraci koji su približili formiranju nove Vlade HNK nakon “odrađena” dva mandata u istom sastavu.

A prema posljednjim informacijama, postoji mogućnost odvojenih sastanaka, jer predloženi format za KO SDP HNK neprihvatljiv te da su zatražili održavanje pojedinačnih sastanaka
vijesti7.ba

Avatar
Pita sirnica
Član
Postovi: 1436
Pridružen/a: 31 dec 2017 09:28

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Pita sirnica » 17 sep 2023 16:16

Kako da Nikšić, forto I konakovic nisu bili na Vlašiću?
A ni riječi o zajedničkom sastanku sa pro-BH-strankama?

Jahači apokalipse žive u jednoj drugoj dimenziji
Oni vjeruju dodiki, covicu i schmidtu, ono što fašisti rade i pričaju ono nečuju, nevide
B -> B -> B

Avatar
Sahbaz
Član
Postovi: 289
Pridružen/a: 23 nov 2019 11:49

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Sahbaz » 18 sep 2023 20:38

NiP žgadija prije nekoliko dana sa osmijehom u zagrljaju gazde Čovića. Damir Bulčević iz Brčkog (u Aprilu ove godine Vijeće Apelacionog suda Brčko distrikta BiH potvrdilo prvostepenu presudu Osnovnog suda Brčko distrikta BiH zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave) i Rasim Smajlović iz Brčkog koji je u Parlament FBiH ušao sa mizernih 499 glasova i dao je najviše bodova za izbor Vukoje u Ustavni sud. Za potpuni ugođaj tu je i Anto Domić predsjednik HDZ Brčko.

Tu je fotografiju bez stida i srama na svoj Facebook profil objavio dotični Bulčević uz opis "Priča o ljepšoj budućnosti Bosne i Hercegovine je zajednički imperativ svih nas."

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je rekao: „Svaki izdajnik će na Sudnjem danu imati zastavu, po kojoj će se prepoznati.“

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 19 sep 2023 10:49

Da mi njihA sataremo abd na ovom svijetu, da ne bismo i mi nosili kakvu zastavu što smo mirno posmatrali izdaju i propast.
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Avatar
amkos
Član
Postovi: 12080
Pridružen/a: 18 okt 2012 20:55

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la amkos » 19 sep 2023 23:11

Gorcin je napisao/la: 19 sep 2023 10:49 Da mi njihA sataremo abd na ovom svijetu, da ne bismo i mi nosili kakvu zastavu što smo mirno posmatrali izdaju i propast.
Kako ?
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 19 sep 2023 23:51

Manje pisanja i kukanja po social networks a više akcije. Zvuči ko otrcana frazetina, al neće ništa samo od sebe krenut čekajući da neko drugi obavi posao koji sami možemo.
Dignut gujice da prostiš i otpor. Kad se moglo devedesetih u, po meni, gorim okolnostima, ne vidim šta je sad problem i kakav je strah od nakvih uhljupa i križarskih ambasada.
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Avatar
patriota
Član
Postovi: 269
Pridružen/a: 27 mar 2018 17:10

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la patriota » 20 sep 2023 01:14

Prva opcija je da se kupuju domaći BiH proizvodi a izbjegavaju i ignorišu škutorski i četnički proizvodi. Ovo im je direktan udarac gdje ih najviše boli. Nenasilan a efektivan način borbe.

Dobro otvorite oči kada ste u kupovini. ;)

A onda eventualno po otrebi i drugi vidovi borbe.

Da li vrijeme radi za nas vidjećemo...
** Budi ruka koja BiH gradi, brani i hrani!!! ** :zastava:
Imate ideju o pokretanju biznisa u BiH? Posjetite www.restart.ba __ :gut:
www.bih.rf.gd ___ :gut:

atif
Član
Postovi: 6271
Pridružen/a: 19 okt 2012 11:28

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la atif » 21 sep 2023 13:46

Vlada FBiH će razmatrati modele koncesije cjelokupnog Međunarodnog aerodroma Sarajevo


Smatramo da potpuna koncesija Međunarodnog aerodroma Sarajevo nije od javnog interesa, posebno uzimajući u obzir činjenicu da smo profitabilno preduzeće od strateške važnosti za državu, a iz Vlade FBiH poručuju da će uskoro razmatrati davanje aerodroma pod koncesiju, ističu iz Aerodroa Sarajevo.
Čeka se odluka
Analiza o davanju Cargo centra Aerodroma Sarajevo pod koncesiju upućena Vladi FBiH

- U Međunarodni aerodrom Sarajevo se jako puno investiralo, riješeni su decenijski problemi koji su postojali, zbog čega smatramo da aerodrom treba da ostane vlasništvo FBiH. Aerodrom Sarajevo je glavni generator razvoja privrede na svim nivoima i u tome aktivno dajemo svoj doprinos. Mi smo prepoznali hibridni model koncesije kao optimalan, u kojem koncesionar investira u projekat, a zauzvrat u odgovarajućem procentualnom iznosu učestvuje u raspodjeli dobiti, odnosno upravljanju i vlasništvu.

Krajnji cilj investiranja bi bio povećanje broja destinacija aviooperacija i putnika, za što smo apsolutno opredijeljeni. U ovom slučaju Međunarodni aerodrom Sarajevo ostaje operator, zaposlenici se zadržavaju, a po isteku koncesijskog perioda, cjelokupna imovina ostaje vlasništvo FBiH. U konačnici, krajnju odluku o dodjeli aerodroma pod koncesiju donosi naš vlasnik, Vlada FBiH - stav je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

//

Kako je Faktor ranije pisao, uprava Međunarodnog aerodroma Sarajevo uradila je analizu eventualnog davanja Cargo Centra pod koncesiju i proslijedila ga Ministarstvu prometa i komunikacija Vlade Federacije BiH na odobrenje i nije se spominjala koncesija na kompletan Međunarodni aerodrom Sarajevo.
ad

Iz Federalnog ministarstvo prometa i komunikacija potvrdili su za Faktor da službeno nisu primili nikakvu analizu za koncesiju Cargo Centra od uprave Sarajevskog aerodroma.

- Po Zakonu o koncesijama Komisija za koncesije priprema dokument o politici dodjele u kojem se daje opis privrednih sektora i industrijskih oblasti koje se mogu delegirati ili dodijeliti domaćim i stranim pravnim osobama. Dokument o politici podnosi se Vladi FBiH, o kojem se izjašnjava u roku od 30 dana od dana prijema. Usvojeni dokument o politici Vlada FBiH dostavlja Parlamentu Federacije BiH kao informaciju.

Dokument o politici objavljuje se u Službenim novinama Federacije BiH. U odnosu na dokument o politici Međunarodni aerodrom Sarajevo je cjelokupni gore navedenu proceduru prošao i to je objavljeno u Službenim novinama FBiH. S obzirom na navedene usvojene strateške dokumente u narednome periodu Vlada FBiH će razmatrati modele koncesije cjelokupnoga Međunarodnoga aerodroma Sarajevo kako je i propisano u strateškim dokumentima – kazao nam je Amadeo Mandić, pomoćnik ministra prometa i komunikacija.

Sarajevski aerodrom u 2022. godini imao je 11 puta veću dobit nego tuzlanski, a aerodromi u Mostaru i Banjoj Luci godinama su u minusu. Međunarodni aerodrom Sarajevo je u 2022. godini bilježio, za naše prilike, impresivne rezultate. U prošloj godini, ovaj je aerodrom zaradio čak 66,5 miliona maraka te godinu završio u plusu od 13,8 miliona. Aerodrom je imao 526 zaposlenih.

I 2021. godini Aerodrom Sarajevo poslovao je pozitivno. Prihod je iznosio 41,6 miliona, a dobit 7,4 miliona maraka. Tome je prethodila katastrofalna pandemijska 2020. godina u kojoj je ukupan prihod iznosio 19,2 miliona maraka, a minus čak 10,1 milion maraka.
https://faktor.ba/vijest/vlada-fbih-ce- ... evo/210701

Limas100
Član
Postovi: 508
Pridružen/a: 27 mar 2018 18:50

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Limas100 » 21 sep 2023 14:22

Gorcin je napisao/la: 19 sep 2023 23:51 Manje pisanja i kukanja po social networks a više akcije. Zvuči ko otrcana frazetina, al neće ništa samo od sebe krenut čekajući da neko drugi obavi posao koji sami možemo.
Dignut gujice da prostiš i otpor. Kad se moglo devedesetih u, po meni, gorim okolnostima, ne vidim šta je sad problem i kakav je strah od nakvih uhljupa i križarskih ambasada.
Ako budu srali ima da ih nema kao armena u karabagu.
Ima da svi mi iz diaspore navalimo u slucaju nekakve mobilizacije nema tu hocu necu...

A inace izbjegavaj sve sto je S od srpsko i H od Hrvatsko. I naravno treba glasati na izborima za bilo koga ko nije trojka odprilike.

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 21 sep 2023 20:30

Bojim se da izbora vise nece ni biti, a i ako bude bit ce ko u sjevernoj koreji.
I da, svi ocekuju nekakav rat i rafalanja a ovi laganica uzimaju dio po dio, instituciju po instituciju, sve je poklopljeno, bosnjaci obezglavljeni, ko ovce lutaju planinom dok ih vukovi i divlji kerovi malo po malo ćopaju. Ne znam sto bi ratovali kad im ovako bolje ide, hudom bosnji najbitnije da ne puca a sto ovamo osta bez gaca i rob u vladtitoj zemlji, ko ga hebe.
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Limas100
Član
Postovi: 508
Pridružen/a: 27 mar 2018 18:50

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Limas100 » 21 sep 2023 22:04

Gorcin je napisao/la: 21 sep 2023 20:30 Bojim se da izbora vise nece ni biti, a i ako bude bit ce ko u sjevernoj koreji.
I da, svi ocekuju nekakav rat i rafalanja a ovi laganica uzimaju dio po dio, instituciju po instituciju, sve je poklopljeno, bosnjaci obezglavljeni, ko ovce lutaju planinom dok ih vukovi i divlji kerovi malo po malo ćopaju. Ne znam sto bi ratovali kad im ovako bolje ide, hudom bosnji najbitnije da ne puca a sto ovamo osta bez gaca i rob u vladtitoj zemlji, ko ga hebe.
Biti ce bolje inšallah, u to sam siguran. Prvo sto se mora desiti je da se ujedine normalne stranke koje ne zive u drugoj dimenziji gdje je izdaja nesto ok.

I onda bi imali legitimitet nekakav medju Bosnjacima da bilo sta urade u buducnost. Politicki ili na bilo koji drugi nacin.

A i velike su sanse da trojka implodira u svojim govnima.

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 21 sep 2023 22:18

Napadnuti smo iznutra i izvana. Samo blejimo i mahalamo po kafama i drustvenim mrezama. Za to vrijeme svi Bosnjaci su istjerani iz UIO, chetnici mogu sad klepat kolko hoce para i finansirat otcjepljenje (a sto bi se otcijepili, bolje im je ovako, bosnje vuku a oni uzivaju i dijele s bracom katolickom), Bosnjaka nema ni u ministarstvima fimansija na svim nivoima odavno, danas je imenovan novi Nadzorni u zeljeznicama gdje su Bosnjaci manjina prvi put, ceste i autoceste date, sad idu brze ceste po skutoriji, spajaju se zabiti od Ljutog Doca do Lipna, za to vrijeme most u Pocitelju napuko a dionica Vranduk stopirana, Prenj ce drug Njiva probit u osmom mandatu na chelu komunista godine 2088. Aerodrome su krizari naredili na bubanj, sad kad su pale zeljeznice idu lagano rudnici u strajkove i pritisak na dvije TE, stubove elektroenergetskog sistema te pritisak s dekarbonizacijom a to povlaci pokupljenje struje jedno 700 posto. Dakle hod ka preuzimanju resursa, a kad nemas resursa nemas ni prihoda, a kad nemas prihoda, qua ces imat i logistiku ako zapuca itd...
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Avatar
Pita sirnica
Član
Postovi: 1436
Pridružen/a: 31 dec 2017 09:28

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Pita sirnica » 22 sep 2023 12:40

Tvoje stoji 100%....

Izdaja na sve strane.
Samo se fotelje guraju, o državi, ekonomiji, boljim životom, ništa

https://www.klix.ba/biznis/privreda/ovo ... /230921163

Milokrad-snsd fašisti već počeli isplaćivati eu- pomoć, a jahači apokalipse ništa, šute I izvlače se. Vjerovatno probaju svaliti krivicu na sda I df. A s druge strane gledaju pokrasti novac, kra-de-ze I nip, ns I sdp članovima da prebace

Ovo je kao 92-93
B -> B -> B

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41369
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Jack » 22 sep 2023 13:18

Manji narodi se slabo pitaju.Oni su niko i nista.Neki manji narodi misle da su neki faktor vidi pod Hrvati.To je tako.Sinoc rece Americka ambasadorka u Armeniji.Usutite se nije to vasa drzava.


Manji narodi mogu da imaju makar malo nesto sto i ostali imaju.Nismo mi Turska ni Amerika.To je realnost.To se zove dostojanstvo,nacionalna strategija.Da je 10 000 ljudi doslo u Sarajevo i skupilo se kraj Ohr a ne 50 tak baba.Onda bi to imalo smisla.Za 20 godina ova drzava ce pasti jer narod je nikakav,i angazovanje je nikakvo.Sto ce donijeti do tog da ustashe i cetnici ce htjeti sve vise.Vjeruj mi da se do 2025 zeli zavrsiti tzv Hrvatsko pitanje.Da od 2026 imas stanje 2 predsjednika jedan ce biti cetnik i ustasha i ovo tzv troclano predsjednistvo.Bosnjaci ce tako uzimati mrvice ispod stola

1991 godine drzavna imovina u Juznom Sudanu je prebacena tad iz drzave Sudan u Juzni Sudan.I dato im je 10 godina da se organizuje referendum.I na kraju imas sta imas.Stanje takvo kakvo je da za 20 tak godina prosjecan Sarajlijica vidi sta rade i kako se zanimaju za povratnike.Samo nek se ne puca nece imati nista protiv da se odvoji jedan Visegrad ili cijela Istocna Bosna.

Zapad zbog nekog naopakog sadizma i moralne vrijednosti mozda ti dadne Srebrenicu.I to je to

Imas mini Palestinu na 1/3 drzave Bosne

S tim da ustashe nemaju puno vremena.

I to je kraj od mene jer nemam vremena da pisem na politici.Jer sta god ja napisem nece imati nikakvog impakta
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 22 sep 2023 19:51

Jack je napisao/la: 22 sep 2023 13:18 Manji narodi se slabo pitaju.Oni su niko i nista.Neki manji narodi misle da su neki faktor vidi pod Hrvati.To je tako.Sinoc rece Americka ambasadorka u Armeniji.Usutite se nije to vasa drzava.


Manji narodi mogu da imaju makar malo nesto sto i ostali imaju.Nismo mi Turska ni Amerika.To je realnost.To se zove dostojanstvo,nacionalna strategija.Da je 10 000 ljudi doslo u Sarajevo i skupilo se kraj Ohr a ne 50 tak baba.Onda bi to imalo smisla.Za 20 godina ova drzava ce pasti jer narod je nikakav,i angazovanje je nikakvo.Sto ce donijeti do tog da ustashe i cetnici ce htjeti sve vise.Vjeruj mi da se do 2025 zeli zavrsiti tzv Hrvatsko pitanje.Da od 2026 imas stanje 2 predsjednika jedan ce biti cetnik i ustasha i ovo tzv troclano predsjednistvo.Bosnjaci ce tako uzimati mrvice ispod stola

1991 godine drzavna imovina u Juznom Sudanu je prebacena tad iz drzave Sudan u Juzni Sudan.I dato im je 10 godina da se organizuje referendum.I na kraju imas sta imas.Stanje takvo kakvo je da za 20 tak godina prosjecan Sarajlijica vidi sta rade i kako se zanimaju za povratnike.Samo nek se ne puca nece imati nista protiv da se odvoji jedan Visegrad ili cijela Istocna Bosna.

Zapad zbog nekog naopakog sadizma i moralne vrijednosti mozda ti dadne Srebrenicu.I to je to

Imas mini Palestinu na 1/3 drzave Bosne

S tim da ustashe nemaju puno vremena.

I to je kraj od mene jer nemam vremena da pisem na politici.Jer sta god ja napisem nece imati nikakvog impakta
Sve stoji. Samo da se nadovezem na ovu tezu u vezi sa Srebrenicom. Mislim, mozda sam glup al' corav nisam...
Ovo svako malo pranje Smita i raznih probisvijeta u Potocarima koji im dodju ko sapun za pranje grijeha za nametanje aparthejda ja gledam ovako...finansiraj Memorijalni nek Bosnjaci grade nacionalni identitet na statusu žrtve od koje apsolutno nemaju nikakve koristi. Gradili su i dosad i gledali u Wild West i USA ko u Allaha tobe jarabi i za to dobili qurchinu. Srbima daj državnu imovinu, a Hrvatima Izborni zakon da budu dominantna manjina.
Tako otprilike OHR vidi etnički balans. Cak je i to preoptimisticno jerbo ce se taj Memorijal strogo kontrolisati i budno pratiti poruke koje sa sa komemoracija šalju. Spomenička kultura je generalno odavno pod opštim napadom. Znači to će predvoditi probrani ljudi, lijevo-liberalnih gledišta te skloni poruci pomirenja i zaborava.
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Avatar
Gorcin
Član
Postovi: 1619
Pridružen/a: 20 okt 2012 15:37

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Gorcin » 22 sep 2023 20:04

Btw. evo ovo otprilike je suština.

https://nap.ba/qpost/316510?fbclid=IwAR ... Vk5P4dJN38
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Limas100
Član
Postovi: 508
Pridružen/a: 27 mar 2018 18:50

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Limas100 » 22 sep 2023 21:27

Gorcin je napisao/la: 22 sep 2023 20:04 Btw. evo ovo otprilike je suština.

https://nap.ba/qpost/316510?fbclid=IwAR ... Vk5P4dJN38
Dovoljno je vidjeti razliku u tonu Tweetova od Emira Suljagica prije i iza oni 6 miliiona sto je dobio memorialni centar od OHRa.

Zato nemogu Suljagica vise ni podnijeti.

Pa svaki hebeni cetnik i neprijatelj naroda pa i izdajnici dolaze u Srebrenicu ko da su neznam ko. I niko i ne pljune u facu...

Avatar
Jack
Administrator
Postovi: 41369
Pridružen/a: 18 okt 2012 15:43

Re: Proustaški režim u Federaciji BiH

Post Postao/la Jack » 22 sep 2023 21:48

Rijetko odvratan lik u pravom zivotu
Lets go clean them up.Every single one of them.Untill nothing is left :gut:
Never had i imagined.Living without your smile Angelene :cry: :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti, a možda su baš takvi i najsrećniji.

Odgovorite